Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Μιλαμε τα ειδα ΟΛΑ!

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από QSpec
    Πήγα όσο πήγαινε, δεν βοήθησε ιδιαίτερα.
    Δεν έχει σημασία, να βρεις κάπου να το βάλεις, αλήτες με τις μηχανές!
    :rotflmao:
    Εγώ το κατάλαβα, αυτή το κατάλαβε;
    Η μάλλον, ήξερε οτι δεν έχουν όπισθεν οι μηχανές;
    Γιατί έχω πετύχει κάτι στούκας..
    Πρέπει να έχει ξαναπαίξει στο φόρουμ τέτοιο σκηνικό.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

θελω 4κυλινδρο για Α1!!!!!!!!!!!!

πωλειται cbf250

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=96752

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ....

Kαλα ρε ανθρωπε, να βριζεις δεν ξερεις?

Μονόδρομος με πολύ ελαφριά κατηφόρα. Εγώ πεζός στην μέση του τετραγώνου περίπου θέλω να περάσω απέναντι.

Λίγο μετά απο εμένα μια κενή θέση πάρκινγ, σταματάει με αλάρμ ένα αυτοκίνητο να παρκάρει, πίσω ακριβώς ένα μικρό αυτοκινητάκι με μια χαρωπή κορασίδα σταματάει μισό μέτρο απο 1ο αυτοκίνητο που προσπαθεί να παρκάρει. Εννοείτε ότι δεν αφήνει χώρο να κάνει όπισθεν και ελιγμό για να παρκάρει.
    Πίσω ακριβώς δεύτερο αυτοκίνητο σαφώς μεγαλύτερο με μεγαλύτερη γυναίκα οδηγό αλλά τις ίδιες οδηγικές ικανότητες με την πρώτη....

Τέταρτο κατά σειρά ένα στρώμα όπου ο οδηγός, γνωστός κιόλας, κάτι έχει καταλάβει και αφήνει τουλάχιστον 2 μέτρα κενό...

Και αρχίζει το σόου.

Ο νεαρός απο το 1ο αυτοκίνητο προσπαθεί να παρκάρει αλλά δεν...

Η νεαρά τον κοιτάει να πλησιάζει και ψάχνει τον λεβιέ των ταχυτήτων....

Κορνάρει ο νεαρός και η κορασίδα κάνει με κόπο όπισθεν...

Η κυρία απο πίσω βλέποντας την κορασίδα να πλησιάζει αφήνει το αμάξι να τσουλήσει μπροστά!!!!!

ΟΟΠΑΑΑΑ φωνάζω βλέποντας ακριβώς μπροστά μου το σκηνικό. Προλαβαίνει να φρενάρει η κυρία, η νεαρά συνεχίζει να κάνει όπισθεν...

Ο τύπος μπροστά έχει κερδίσει λίγο χώρο και μισό παρκάρει αλλά δεν το καταφέρνει πλήρως λόγο έλλειψης χώρου.

Η νεαρά πιά έχει ακουμπήσει την κυρία με το ποπουδάκι του αυτοκινήτου..

Η κυρία απλά έχει ακουμπήσει πάνω στην μικρή και χωρίς φρένα το αφήνει σταματημένο πάνω της και προσπαθεί να κάνει όπισθεν... Κάτι ψάχνει στο λεβιέ αλλά μάλλον δεν έχει όπισθεν ο λεβιές

Η νεαρά καταλαβαίνωντας ότι χτύπησε την πίσω, αφήνει τελείως το αμάξι να τσουλήσει μπροστά. Φτάνει εκατοστά απο τον νεαρό που προσπαθεί να παρκάρει και σταματάει προφανώς με το δεύτερο ΟΟΠΑΑΑ που φωνάζω..

Η κυρία πίσω η οποία δεν έχει καν φρενάρει το αμάξι μιας και είχε βρει σαν φρένο το αμάξι της κορασίδας προσπαθεί να κάνει όπισθεν, αλλά έχοντας υποχωρήσει το αυτοκίνητο-φρένο της κορασίδας το αμάξι ακολουθεί τους νόμους της βαρύτητας και τσουλάει μπροστά...

Δεύτερο ακούμπημα αυτοκινήτων κυρίας και νεαράς... Τρίτο ΟΟΠΑΑΑ εγώ...

Το στρώμα πίσω βλέποντας κυρίως εμένα να φωνάζω αρχίζει να πανικοβάλλεται αλλά η κατηφόρα δεν του αφήνει περιθώρια ελιγμών.. Να το στρίψει κάθετα ούτε λόγος... μιας και άγνωστες οι βουλές των γυναικών....

Ο νεαρός που ακόμα δεν έχει καταφέρει να παρκάρει βγαίνει έξω και λέει στην κορασίδα, "Θα με αφήσεις τελικά να παρκάρω, τι σκοπό έχεις??"

Η νεαρά ξανά όπισθεν, το αμάξι της κυρίας ακουμπάει πάνω του όμως... Σπρώχνει και τα δύο πίσω και μόλις έχει αρχίσει να πάει προς τα πίσω καταφέρνει τελικά στον πανικό της και η κυρία να κάνει όπισθεν...

Η απόστασή απο το στρώμα αρχίζει να μειώνετε τέταρτο ΟΟΟΠΑΑΑ εγώ που κατάλαβα ότι η κατάσταση έχει αρχίζει και ξεφύγει από κάθε λογική...

Σταματάνε και οι δύο, βγάζει το κεφάλι η κορασίδα... και φωνάζει στην κυρία να πάει πίσω για να παρκάρει ο μπροστά, ο οποίος έχει ήδη παρκάρει και είναι δίπλα μου και απολαμβάνει το σόου.

Η κυρία φωνάζει στην μικρή ότι την βάρεσε και φωνάζει και στο στρώμα "αφού βλέπεις ότι προσπαθώ να πάω πίσω, γιατί δεν βάζεις όπισθεν??!!!!!!!!"

Ο τύπος με το στρώμα κατεβάζει σταντ και απλά κάνει στην άκρη για να σώσει κανά πόδι... Και τις αφήνομε να συνεννοηθούν τελικά αν θα φύγουν ή αν θα κάτσουν...

Fun times! :) Το avatar του/της QSpec
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

Kαλα ρε ανθρωπε, να βριζεις δεν ξερεις?

Καθ' όλο το σκηνικό την στόλιζα με διάφορα επίθετα τα οποία δεν θεώρησα αναγκαίο να περιγράψω. Το θέμα είναι πως δεν την συγκίνησαν τα "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!" και οι κόρνες, που να δώσει σημασία στις βρισιές.

ΥΓ: Μιας και βλέπω πως υπάρχουν αρκετές παρόμοιες ιστορίες θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό thread με θέμα "Γυναίκα στο τιμόνι, ο θάνατος ζυγώνει" ή κάτι παρόμοιο :rotflmao: , ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τα θυληκά μέλη του forum. :wacko:
    Bigger Bikers Bounce Better
    Fun times!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Καθ' όλο το σκηνικό την στόλιζα με διάφορα επίθετα τα οποία δεν θεώρησα αναγκαίο να περιγράψω. Το θέμα είναι πως δεν την συγκίνησαν τα "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!" και οι κόρνες, που να δώσει σημασία στις βρισιές.

ΥΓ: Μιας και βλέπω πως υπάρχουν αρκετές παρόμοιες ιστορίες θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα ξεχωριστό thread με θέμα "Γυναίκα στο τιμόνι, ο θάνατος ζυγώνει" ή κάτι παρόμοιο :rotflmao: , ελπίζω να μην παρεξηγηθώ από τα θυληκά μέλη του forum. :wacko:

αμα θα σας πω δικο μου περιστατικο εξω απο εκκλησια οπου βγηκε ο παπας και ολοι οι εκκλησιαζομενοι εξω με τα ματια απο τα καντηλια που της εριχνα...

που εκανε οπισθεν και μου πατησε το ποδι η καργιολα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

"τεκνον μου" να λεει ο παπας, "γαμω το μ00νι σου μωρη ξ3κ@λι@ρ@" να λεω εγω "τραβα το μπ00ρδελο σου πιο μπροστα μου πατας το ποδι"
    ...κι εκεινη να εχει βγει απο το αμαξι έξαλη και να να μου φωναζει γιατι την βριζω...και να καθετε να με κοιταει περιμενωντας εξηγησεις!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    katanas: γιωργο σε σωσανε οι καθρεφτες φιλε. παντα ορθιος αγορινα

gcrook's imaginary girlfriend: Φιλε Σταυρο ευχαριστω.4 χρονια τωρα ακομα τους τσεκαρω τους καθρεπτες και δοξα σοι ο Παναγαθος ακομα ορθιος ειμαι.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Τρόμαξες, τυροπιτουλίνι μας ...???
    Εκανα κακακια μου πορδουλινι μου

Γαμω το μονταζ μου γαμω...

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. που σαι bartal να τα χωσεις , ολα ειναι ανακυκλωσεις
    από el_hymador στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2005, 09:24