Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: σφαίρες από εδώ....σφαίρες από εκεί......Σικαγο γίναμε !!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24

σφαίρες από εδώ....σφαίρες από εκεί......Σικαγο γίναμε !!

τι γινεται ρε γαμωτο τελικα ?
    οχι τιποτα αλλο.....μην μας φαει και εμας καμια αδεσποτη !!

Αστυφύλακας πυροβόλησε στην Κηφισίας!
    10 Φεβρουαρίου 2009, 14:18

Των Δημήτρη Πώποτα, Αριας Καλύβα

Ακόμη ένα θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή νεαρό αστυνομικό σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας. Ο 21χρονος αστυφύλακας που υπηρετεί στην ΥΜΕΤ σήκωσε το υπηρεσιακό όπλο του και πυροβόλησε στον αέρα ύστερα από διαπληκτισμό με οδηγό και άλλα δύο άτομα στη λεωφόρο Κηφισίας. Στην κατάθεσή του ο νεαρός υποστήριξε πως λίγα λεπτά μετά τις 2.00 αυτοκίνητο των νεαρών μάρκας Fiat τον πλησίασε στο ύψος της λεωφόρου Κατεχάκη, πέρασε ξυστά από το δικό του και του έσπασε τον καθρέπτη. Λίγα μέτρα πιο κάτω, στο ύψος του ξενοδοχείου «President», σταμάτησαν τα οχήματα και όταν αυτός ζήτησε τον λόγο ο οδηγός και οι άλλοι δύο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, με αποτέλεσμα να φοβηθεί, να σηκώσει το υπηρεσιακό όπλο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών να πυροβολήσει στον αέρα. Η παρέα των τριών επιβιβάστηκε αμέσως στο Fiat, ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στο σκοτάδι, ενώ ο αστυνομικός συνελήφθη από συναδέλφους του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο 21χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατάγεται από την Κρήτη και βγήκε από τις σχολές της Αστυνομίας πριν από μερικούς μήνες. Υπηρετεί στο τμήμα Πεζών Περιπολιών της λεωφόρου Κηφισίας, ενώ η οργανική θέση του είναι στην ΥΜΕΤ.

http://www.protothema.gr/content.php?id=23709

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    παρε και εσυ ενα οπλο.

μπορεις !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    μηπως ειναι Μπατσο-Σεζόν ? :hypnotize
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Ωραίος ο πεζοπόρος ανηπομονό την ημέρα που θα καθόμαστε στις γειτόνιες έξω να δούμε μονομαχίες far west και επίσης ανοίγονται νέοι ορίζοντες για καταστήματα όπλων και πυρομαχικών.

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    παρε και εσυ ενα οπλο.

μπορεις !!!
    Εμείς έχουμε τα δικά μας όπλα!

Υ.Γ. Βάζω το συγκεκριμένο μιας και τα όπλα του απλού κόσμου είναι άλλα, αλλά θα πάμε στις αντιπαραθέσεις πάλι....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1_motorcycle_exhaust.jpg 
Προβολές:	458 
Μέγεθος:	20,4 KB 
ID:	154756

Τωρα πια και ο τελευταιος εχει απο ενα οπλο σιγα....

καθε βραδυ ξερεις ποσες πιστολιες πεφτουν και δεν παιρνεις χαμπαρι....

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Διλλημα και μαλιστα σοβαρο

Ποιον να σβερκωσεις πρωτα???

Την 21χρονη που λυνει τις διαφορες με πιστολι
    ή τα 3 τσογλανια που οδηγανε σαν μαλακες
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Διλλημα και μαλιστα σοβαρο

Ποιον να σβερκωσεις πρωτα???

Την 21χρονη που λυνει τις διαφορες με πιστολι
    ή τα 3 τσογλανια που οδηγανε σαν μαλακες
    Κανένα δίλημμα

Όλους.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    21 χρονων και φοβηθηκε το μαναρακι μου μην φαει καμια σφαλιαρα...αφου πρωτα πηγε να τους πουλησει μαγκια...

αλλα βεβαια..κουβαλαγε κουμπουρι...αλλιως και παλι κοτα θα ηταν.

Τα μικρά για μπάτσες ήταν, χτύπησαν καθρέφτη και μετά έφυγαν και ζήτησαν και τον λόγο???

Αλλά και το μπατσάκι-ΜΑΤάκι με τα μπλέ, επιβεβαιώνει την εξέρεση των πυροβολισμών...

Λες και δεν θα μπορούσε απλά να πάρει τον αριθμό κυκλοφορίας....
    Ήθελε και καταδίωξη και σύλληψη... Και όλα αυτά για ένα καθρέφτη...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Καλά ορισμένοι δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκέπτονται...

Ρε φίλε, χτυπάς μπατσικό με το αμάξι σου και δαιφεύγεις. Τι σκέφτηκες? Τι στον Μπο@τσο περνά από το μικρό σου μυαλό?

α. θα με πάρουν στο κυνήγι και παρακάτω που θα με συλλάβουν θα φάω και τις ψιλές μου.
    β. δεν θα ενδιαφερθούν καθόλου
    γ. θα ενδιαφερθούν μόνο για την ζημιά που έγινε στο δικό μου και θα με πληρώσουν με μετρητά άμεσα. Και άμα μου αρέσει η μπατσίνα θα της ρίξω και ένα.
    δ. δεν θα με κυνηγήσουν θα μου πάρουν την πινακίδα και θα στείλουν σπίτι την πιό ωραία μπατσίνα με λουλούδια και τσιγκουλαντάκια.

Αν ήμουν στη θέση του μπάτσου, μέχρι να έρθουν οι υπόλοιποι θα τους είχα κάνει μπλε στο ξύλο.
    Που μου θέλαν και τσαμπουκά τα τσουτσέκια ενώ καναν την ζημιά τους προηγουμένως.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Ρε φίλε, χτυπάς μπατσικό με το αμάξι σου και δαιφεύγεις. Τι σκέφτηκες? Τι στον Μπο@τσο περνά από το μικρό σου μυαλό?

α. θα με πάρουν στο κυνήγι και παρακάτω που θα με συλλάβουν θα φάω και τις ψιλές μου.
    γ. θα ενδιαφερθούν μόνο για την ζημιά που έγινε στο δικό μου και θα με πληρώσουν με μετρητά άμεσα. Και άμα μου αρέσει η μπατσίνα θα της ρίξω και ένα.
    δ. δεν θα με κυνηγήσουν θα μου πάρουν την πινακίδα και θα στείλουν σπίτι την πιό ωραία μπατσίνα με λουλούδια και τσιγκουλαντάκια.

Αν ήμουν στη θέση του μπάτσου, μέχρι να έρθουν οι υπόλοιποι θα τους είχα κάνει μπλε στο ξύλο.
    Που μου θέλαν και τσαμπουκά τα τσουτσέκια ενώ καναν την ζημιά τους προηγουμένως.

Ρε φιλαράκι, εδώ είναι η χώρα του κάνω ότι γουστάρω.

Τώρα το πήρες χαμπάρι;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ψιτ ... Ειδήμονες...

ο οδηγός και οι άλλοι δύο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, με αποτέλεσμα να φοβηθεί, να σηκώσει το υπηρεσιακό όπλο και μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών να πυροβολήσει στον αέρα
    Αν διαβάσετε τον νόμο περί χρήσης όπλων απο αστυνομικούς θα δείτε οτι έχει κάθε δικαίωμα για χρήση , ειδικά με τον τρόπο που το έκανε. Άσε που δεν έχουμε όλα τα στοιχεία (π.χ. αν κρατούσαν κανά λοστάρι η κάτι άλλο αυτοί).Η σύλληψη έγινε για καθαρά διαδικαστικούς λόγους όπως γίνεται σε κάθε περίπτωση.
    Η δικογραφία έχει να κάνει περισσότερο για την εξακρίβωση συνθηκών και οχι για τη καταδίκη του.

Νόμος 3169/2003: Οπλοφορία, χρήση πυροβόλων όπλων από αστυνομικούς, εκπαίδευση τους σε αυτά και άλλες διατάξεις.
    ΦΕΚ 189Α', 24/07/2003
    Τέθηκε σε ισχύ: 24.07.2003
    Ημ.Υπογραφής: 22.07.2003

Άρθρο 3: Χρήση πυροβόλου όπλου και αρχές που τη διέπουν

.......................................................
    Παράγραφος-6. Ο πυροβολισμός εξουδετέρωσης επιτρέπεται, αν αυτό απαιτείται:
    α. για την απόκρουση επίθεσης ενωμένης με επικείμενο κίνδυνο θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης ανθρώπου,
    β. για τη διάσωση ομήρων, για τους οποίους απειλείται κίνδυνος θανάτου ή βαριάς σωματικής βλάβης.
    ......................................................
    Όσο για την κίνηση που είχε να κάνει με το οτι πήγε να δεί το πως και το γιατί... ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ... γιατί οι συγκεκριμένοι οδηγοί με την κίνηση που έκαναν (και δεν ξέρουμε π.χ. αν έτρεχαν -έκαναν κόντρες κτλ..) πραγματικά αποτελούσαν κίνδυνο και έπρεπε στο πλαίσιο ελέγχου να διαπιστώσει το τι γίνεται.

Και επειδή τα ΜΜΕ έχουν ταλέντο στην διαστρέβλωση και στον τονισμό λέξεων όπως έκπληκτοι πολίτες...Ζήτησε τον λόγο...(σ.σ. έτσι απεικονίζει την ερώτηση ελέγχου η συγκεκριμένη πηγή) θα έλεγα να μην βιαζόμαστε να κρίνουμε γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτή την κατάσταση. Ας έχουμε όλα τα δεδομένα και εγώ μαζί σας αν αποδειχτεί ενοχή.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Τασουλη μαλλον δεν καταλαβες...
    το αυτοκινητο ηταν του ιδιου του μπατσου. το προσωπικο του. δεν αναφερει πουθενα για μπατσικο. αλλωστε αν ηταν μπατσικο και ειχαν υπηρεσια θα ηταν 2 αρχι...εεε...μπατσοι μεσα θελω να πω...

απλα οι μαγκες κανανε την ζημια, ο αλλος την ειδε σεριφης να πουμε, ζητησε τα ρεστα, και μολις ειδε οτι θα ετρωγε τις φαπες του, εβγαλε το διαολι και εκανε τον Ραμπο ΙΙΙ.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    και απο όσο έμαθα και απο άλλες πηγές μου...

ο αστυφύλακας ήταν εκτός υπηρεσίας, ήταν με Ι.Χ. και οχι με περιπολικό και όντως ζήτησε τον λόγο αντί να κινηθεί με νόμιμες διαδικασίες όπως όφειλε... οπότε ορθώς οδηγήθηκε με κατηγορία περί παράβασης όπλων και χρήσης αυτών.

Οπότε μαζί σας ... στην συγκεκριμένη περίπτωση... αλλά σε κάθε περίπτωση καλό θα είναι να περιμένουμε όλα τα στοιχεία πριν προβούμε σε κρίσεις.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Από εδώ αρχίσαμε
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 359
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2010, 20:56
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2008, 02:28
  3. τρέχει κανείς απο εδω πέρα;
    από sporky στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 12:26