Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 21

Θέμα: Ζητείται Honda RVF 400

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Εγώ θα έπαιρνα ΑΥΤΟ

Ακόμα και με τα πάνε-έλα και τα μεταφορικά, τζάμπα βγαίνει
    Και μερικά ακόμη

1

2

2

3

4

Καταραμένε! Το avatar του/της VLADx
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    Εγώ θα έπαιρνα ΑΥΤΟ

Ακόμα και με τα πάνε-έλα και τα μεταφορικά, τζάμπα βγαίνει

Ρε φιλαρακι επειδη κι εγω ενδιαφερομαι, εστω οτι το πηρες 1000? αυτο η ενα αλλο απο εξωτερικο,
    με τον εκτελωνισμο και ολα τα συναφη ποσο μπορει να παει?

Μεταφορικά από Αγγλία κοστίζουν περίπου 400-500 ευρώ (από Γερμανία πάει 250).
    Τελωνείο θα σου πάει γύρω στα 250-350 ευρώ περίπου
    Αεροπορικά εισιτήρια για Αγγλία 200-300 ευρώ

ΣΥΝΟΛΟ: 1100-1200 ευρώ επιπλέον

Άμα βρείτε RVf με ενα - ενάμιση χιλιάρικο και δεν είναι

1. Σε τεύχη ....

2. Σε κούτες ....

3. Χάθηκαν "τυχαία" τα χαρτιά και το πουλάει το Τζίμης ο "αλήθειας" που είναι κουνιάδος του Μπάμπη του ανεμιστήρα και αυτός έχει τα χαρτιά ...

4. Δεν καπνίζει σαν RD κάργα στο Castrol ...

πάρτε το με τη μία

(αλλιώς ρίξτε διεύθυνση να τρέξω εγώ σφεντόνα )

1200+ prosthese kai ta xartia poy tha kaneis stin agglia peripou 200e + ta eksoda sou ekei paei kapou 1500 eksoda den nomizo na sunferei

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    [B]
    Μεταφορικά από Αγγλία.... 400 (500 θέλουν οι μεγαλύτερες)
    Τελωνείο........................ 300 (400 έδωσα για το TLR)
    Αεροπορικά .................... 250 (πήγαινε-έλα)
    Διάφορα ........................ 250
    --------------------------------------
    ΣΥΝΟΛΟ .......................1200

Με 1500 κάνεις και τουρισμό

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
    [B]

Μεταφορικά από Αγγλία.... 400 (500 θέλουν οι μεγαλύτερες)
    Τελωνείο........................ 300 (400 έδωσα για το TLR)
    Αεροπορικά .................... 250 (πήγαινε-έλα)
    Διάφορα ........................ 250
    --------------------------------------
    ΣΥΝΟΛΟ .......................1200

Με 1500 κάνεις και τουρισμό
    Αν υπάρχει κάποιος αξιόπιστος και γνώστης που ειναι διατεθειμένος με 800 (250 + 250 + 300 για παρτη του) Ευρω να κάνει το ταξίδι, αλλά να παει και να δει τουλάχιστον 5 μηχανάκια που θα του υποδείξει ο αγοραστής, τα οποία μπορεί να βρίσκονται σε ακτίνα πχ 500χλμ στην Αγγλία (mainland μονο), εγω ψήνομαι να τον χρησιμοποιήσω.
    Μετα θα πρέπει να ενημερώσει με ακριβή τρόπο για τα χαρακτηριστικά καθε μηχανής, ωστε να παρθεί η απόφαση για την αγορά.

Με πιάνεις νομίζω...

Τα χρήματα που λες δεν φτάνουν με τίποτα. Πρέπει να βάλεις λεωφορεία/τρένα/νοικιαρικο, ξενοδοχεία και φυσικά το κόστος του χρόνου του κάθε ανθρώπου.
    Και για την μεταφορά εχεις βαλει λίγα νομίζω, εκτός κι αν το στείλεις χωρίς container κι ανασφάλιστο με τους σχετικούς κινδύνους.

Κια φυσικά μην κοιτας τα RVF του χιλιάρικου που τα εχουν σκισει στα τοπικα πρωταθλήματα και τα πετάνε στην ουσία.
    Για να στηθεί και να κανει βόλτα στο δρόμο θελει πολλά χρήματα. Μηχανακι για track bike και μόνο φτιάχνεις κι εδω στην Ελλάδα ευκολα και φτηνα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Δεν έχω ιδέα τι κόστος συντήρησης έχει ενα RVF ούτε και τι τιμή το βρίσκεις στην Ελλάδα. Έψαχνα για κάτι ζάντες και παρεμπιπτόντως βρήκα και αυτά.

Σίγουρα για μια μηχανή των 1000-1500 ευρώ τα έξοδα είναι όσο άλλη μια και συμφέρει σίγουρα να το κάνεις για κάτι πιο ακριβό. Εαν πάλι θέλεις απλά ενα track bikes δεν χρειάζεται να πάρεις RVF όταν με 2500 παίρνεις GSXR K3-K4 και αν πας στα 4000 παίρνεις R1/ZX/CBR 05+ έτοιμα στημένα κομπλέ για πίστα (ή ακόμη και για αγώνα) που δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτε άλλο πάνω. Το τι ρίσκο παίρνεις και εαν θέλεις να το πάρεις αφορά εσένα. Εγώ πάντως σε αυτές τις τιμές θα τα έπαιρνα. Άλλωστε δεν την έχω πατήσει ακόμη σε καμία μηχανή που πήρα και ήταν όλες μεταχειρισμένες (το TLR απο Ιταλία).

Η μεταφορά που λέω εγώ είναι με νταλίκα μεταφορικής χωρίς κοντέινερ με έλληνα τύπο που έχει εταιρεία στο UK.

Το κόστος του χρόνου του καθένα δεν με αφορά. Για την πάρτη του δουλεύει.

Κόστος ταξιδιού δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παραπάνω εκτός εαν έχει πρόθεση να μείνει μέρες εκεί ή να κάνει γύρους και να βλέπει 5-6 μηχανές. 250 ευρώ αεροπορικά μπορεί να είπα και πολλά μιας και παίζουν προσφορές έως και με 120 ευρώ. Νοικιάζεις και ενα αυτοκίνητο (εαν χρειάζεται να κάνεις πολλές διαδρομές) με άλλα 150 ευρώ (για 2 ημέρες) και άλλα 200 για ξενοδοχείο (εφόσον πάλι μείνεις). Με 800 που λες εσύ εγώ μια χαρά θα πήγαινα εάν ήμουν σχετικός με το αντικείμενο και μπορούσα να τσεκάρω τις μηχανές.

Με τι κόστος πιστεύεις δηλαδή ότι μπορείς να έχεις ενα track bike RVF στην Ελλάδα και με τι ενα 600άρι SS 04-05 μοντέλο? Με προϋπόθεση ότι θα έχουν αναβαθμιστεί οι αναρτήσεις του τουλάχιστον. Έτσι για να έχουμε ενα μέτρο σύγκρισης.

Καταραμένε! Το avatar του/της VLADx
    Δυστυχως αυτα πιστευα οτι θα ακουσω αλλα ειπα να ρωτησω
    απλα το rvf στην κατηγορια του ειναι χρονια μπροστα στα παντα ( για χρηση πιστας μιλαω).
    Απλα εδω στην ελλαδα δεν βρισκεις ανταλλακτικα για 400αρια ποσο μαλλον για το συγκεκριμενο
    που δεν βρισκεις να αγορασεις κιολας....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    μεταφερομαστε εδω για προφανεις λογους!

Καλα κανετε και συζητατε ενα τετοιο θεμα ομως δεν ειναι για τις αγγελιες, πιστευω καταλαβαινουμε ολοι!

No problem man

Moderator
    Καλύτερα που μεταφέρθηκε γιατί την σκίσαμε την αγγελία...

SeNNinhA εγω δεν το σκέφτομαι για RVF ( αν και μου αρέσει πολύ δεν χωράω πανω του), αλλά γι άλλες μοτοσυκλέτες, απλά πιάστηκα απο το thread.
    Η αγορά της Αγγλίας ειναι τεράστια και νούμερο 1 σε κλασσικές μοτοσυκλέτες που με ενδιαφέρουν, και εχει γίνει και πολύ συμφέρουσα τωρα με την λιρα να εχει πεσει πολύ.

Θα με ενδιέφερε το contact του τύπου με την μεταφορική! Ισως να τον χρησιμοποιήσω στο μέλλον.

πχ πριν 1 μήνα ημουν σε επικοινωνία με εναν τύπο στο Manchester, σχετικά με 2 Honda CB77 του 1965 αλλά τελικά άλλαξα γνώμη λόγω του κόστους μεταφοράς και του οτι δεν ειχα την δυνατότητα να ειμαι σίγουρος για την κατάσταση.

Δυστυχως δεν μπορω να ταξιδευω μια και η δουλειά μου δεν το επιτρέπει, παλια που ταξίδευα πολύ δεν ειχα το μυαλό η/και τα χρήματα να μαζεψω μηχανάκια.
    Γι αυτό με ενδιαφέρει να βρω καποιον αξιόπιστο και γνώστη που να μπορεί να κανει αυτη τη δουλειά, με το αζημίωτο βέβαια.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Το site της μεταφορικής του τύπου είναι:

http://www.metafores.co.uk/

τηλ:
    0044-790-0594910
    0044-870-7565975

Παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς

Είναι ο πιο φθηνός που έχω βρει αλλά παραμένει ακριβός για τα δεδομένα της υπόλοιπης Ευρώπης. Εαν έχεις τη μηχανή συσκευασμένη σε κούτα κοστίζει πιο φθηνά μιας και πιάνει λιγότερο χώρο στην νταλίκα.

Έχει βάση το Manchester αλλά έχει και αποθήκη στο Λονδίνο (δεν ξέρω εαν έχει και αλλού). Νομίζω με κάποια επιβάρυνση μπορεί να παραλάβει και από όπου του πεις εσύ. Στο παραδίδει Ελλάδα όπου βολέψει εαν δεν θέλεις Αθήνα.

Moderator
    Το site της μεταφορικής του τύπου είναι:

http://www.metafores.co.uk/

τηλ:
    0044-790-0594910
    0044-870-7565975

Παίρνεις τηλέφωνο και μιλάς

Είναι ο πιο φθηνός που έχω βρει αλλά παραμένει ακριβός για τα δεδομένα της υπόλοιπης Ευρώπης. Εαν έχεις τη μηχανή συσκευασμένη σε κούτα κοστίζει πιο φθηνά μιας και πιάνει λιγότερο χώρο στην νταλίκα.

Έχει βάση το Manchester αλλά έχει και αποθήκη στο Λονδίνο (δεν ξέρω εαν έχει και αλλού). Νομίζω με κάποια επιβάρυνση μπορεί να παραλάβει και από όπου του πεις εσύ. Στο παραδίδει Ελλάδα όπου βολέψει εαν δεν θέλεις Αθήνα.
    Ευχαριστώ!!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Προβοκάστορας Το avatar του/της gloum
    Πώπω τι μου θύμισες....με τον τύπο αυτό μετακόμισα όταν έφευγα από αγγλία...Εγω προσωπικά δεν έχω τι καλύτερες αναμνήσεις αλλά είναι φοβερά φτηνός
    I love deadlines.I love the whoosing sound they make as they go by. Douglas Noel Adams

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει δείτε εδώ http://bilaguras.blogspot.com/

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda RVF 400 service manual
    από axelpap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2008, 07:53
  2. HONDA CB 400 Super Four Version S
    από Da.Vintage στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2005, 22:32

Κανόνες δημοσιεύσεων