Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 58

Θέμα: ΚΛΟΠΗ Hayabusa 7/2008

Αρχικά δημιουργήθηκε από GASKILLER
    ΑΠΛΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ'ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑΝΕ Ο ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ.ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ ΕΞΩ.Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΕΝΗ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΑ.Ο ΤΥΠΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΟ IMOBILISER ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΓΙΑΤΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΗΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Σου είπα οτι μπορεί να είχαν αντιγράψει τον κωδικό του κλειδιού πριν στην παραδώσουν τη μηχανή.Και σε ένα φίλο σου που λέει ο λόγος να τη δώσεις βόλτα,μπορεί σε 5 λεπτά να έχει έτοιμο κλειδί με το ιμομπιλαιζερ!Το ιμομπιλαιζερ ή με κλειδί θα πάρει μπροστά ή με ξεκλείδωτο εγκέφαλο.ΔΕΝ υπάρχει άλλος τρόπος.

ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΑ ΤΗ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
    ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΡΙΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΜΕ IMOBILASER ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΕΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΩ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    GASKILLER

Καλα ρε γαμωτο,κουκουλωμενη με συναγερμο και αλυσιδα!!!!Τα κωλοπαιδα!Την αλυσιδα δηλαδη την σπασανε;Και αφου χτηπησε ο ρημαδοσυναγερμος και δεν ειδες κανεναν, δεν την ψιλιαστηκες;Καριοληδες...Εγω ειμαι ενα βημα πριν την αποκτηση μηχανης και πλεον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.Η οικοδομη μου εχει παρκινγκ αλλα τι να σου κανει.Εχουν κλεψει ενα mate και ενα ΕR6.Το θεμα ειναι να εχεις πυλωτη, σαν δωματιο, με πορτα να την πετας εκει μεσα, μπας και κοιμηθεις λιγο πιο ησυχα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    γιατι σε τετοια περιπτωση ειναι ασφαλης? η πορτα του γκαραζ ανοιγει πιο ευκολα απο το ενα καλο λουκετο δισκοφρενου...

Με το λουκετο δισκοφρενου σου την σηκωνουν και δεν παιρνεις χαμπαρι. Τωρα αν εχουν τοσο θρασος για να μπουν τοσο μεσα και σπασουν πορτες...τι να πω...

ΠΑΙΔΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΩ ΘΑ ΦΡΙΚΑΡΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Η ΕΛΠΙΔΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ.
    GASKILLER

ναι, αλλα το να υποπτεύεσαι ενεργά μέλη του φόρουμ, ειναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ναι, αλλα το να υποπτεύεσαι ενεργά μέλη του φόρουμ, ειναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου....

Από που προκύπτει αυτό?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Επειδη η μηχανη θα εχει μετατραπει σε λιγο καιρο σε ανταλλακτικα(προσεξε σε λιγο καιρο)το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να παρεις σβαρνα τους μαντραδες με τα μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αναζητωντας ,σαν πελατης ,χαρακηριστικα κομματια απο το συγκεκριμενο μοντελο πχ φερινγκ.
    Επισης μια γυρα σε λιγο καιρο απο τα γνωστα σαιτ δεν βλαπτει.Αν τωρα καποιος μαγαζατορας εκανε την δουλεια ξεκινα το ψαξιμο απο τα γνωστα μαγαζια με μεταχειρισμενα(συνηθως πουλανε σε τρελες τιμες προσφατες μοτο).
    Η μηχανη ή μερη αυτης βρισκεται καπου κοντα ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΨΑΞΤΟ.

Πριν λιγα χρονια μου σουφρωσαν απο το αμαξι ηχεια-ενισχυτες και ενα πανακριβο pioneer.To pioneer το βρηκα δυο μηνες μετα σε ενα μαγαζι της περιοχης μου να πωλειται και καλα σαν ανταλλαγη.Το κινητρο που με εκανε υποψιασμενο ειναι οτι τρεις εβδομαδες πριν ειχα επισκευτει το συγκεκριμενο μαγαζι με σκοπο την αλλαγη των ηχειων και ο ιδιοκτητης εκανε ενδελεχη ελεγχο στο αυτοκινητο για να μου προτεινει καποιες λυσεις.Φυσικα στην πορεια ανακαλυψε οτι δεν ειχα συναγερμο και εμαθε μεσα απο περιεργες ερωτησεις που περιπου εμενα.Η δε κλοπη ηταν ακρως επαγγελματικη καθως ξηλωθηκε ολοκληρο το πισω καθισμα ενω καποια αλλα πολυτιμα αντικειμενα που ειχα στο αυτοκινητο(γυαλια ηλιου, διπλωμα, αδεια ,πιστωτικη καρτα) αγνοηθηκαν επιδεικτικα .Επισης το αυτοκινητο μου σε καμμια περιπτωση δεν προδικαζε για το περιεχομενο.

οσον αφορά την απάντηση του φίλου GIXXERPAP θέλω να πω ότι εγώ απλά έκανα μια ερώτηση στο forum ζωντανά δεν υποπτεύθηκα κανέναν και αν δόθηκε αυτή η εντύπωση ζητώ συγνώμμη όμως η πρώτη σου απάντηση ήταν με π.μ και όχι ζωντανά γι΄αυτό και φάνηκε σαν υποψία.Και για να το θέσω αλλιώς επειδή όλον αυτό το καιρό ψάχνω έχω βρει πολλές αγγελίες για πώληση HAYABUSA 08 με 1000χλμ με 3000χλμ. με 6000-7000 κλπ σε όλη την Ελλάδα κάθομαι και σκέφτομαι το λόγο για τον οποίο ο καθένας πουλάει ένα τέτοιο μηχανάκι.
    Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι και λόγω της κατασκευής του και λόγω της τιμής του πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να είναι πολύ συνειδητοποιημένος για την αγορά αυτή.Δεν δίνεις 13-14000χιλ.euro για να δοκιμάσεις αν μπορείς να το καβαλήσεις ή όχι και να το πουλήσεις με 1000χλμ.Καταλαβαίνω κάποιον ο οποίος μπορεί να ζορίστηκε οικονομικά και να αναγκάζεται ο άνθρωπος να το πουλήσει.Οποιαδήποτε όμως άλλη περίπτωση (συμπεριλαμβανομένου και του τρακαρισμένου και ξαναφτιαγμένου την οποία έχω δει) στο δικό μου το μυαλό και στην κατάσταση που βρίσκομαι μου φαίνεται ύποπτη και περίεργη αναλόγως και με τον τρόπο που πλασάρεται.
    Ζητάω και πάλι συγνώμη από τον φίλο GIXXERPAP αλλά δεν φταίω μόνο εγώ και όπως πολύ καλά ξέρεις μετά το τελευταίο σου π.μ δεν ασχολήθηκα με το θέμα.
    GASKILLER

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Φίλε τί να πώ...καταλαβαίνω το ότι δύσκολα χωνεύεις τέτοια στραβή αλλά αν είναι να χάσεις τον ύπνο σου...ξέρω και γω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lelos69
    Καλα ρε γαμωτο,κουκουλωμενη με συναγερμο και αλυσιδα!!!!Τα κωλοπαιδα!Την αλυσιδα δηλαδη την σπασανε;Και αφου χτηπησε ο ρημαδοσυναγερμος και δεν ειδες κανεναν, δεν την ψιλιαστηκες;Καριοληδες...Εγω ειμαι ενα βημα πριν την αποκτηση μηχανης και πλεον το σκεφτομαι πολυ σοβαρα.Η οικοδομη μου εχει παρκινγκ αλλα τι να σου κανει.Εχουν κλεψει ενα mate και ενα ΕR6.Το θεμα ειναι να εχεις πυλωτη, σαν δωματιο, με πορτα να την πετας εκει μεσα, μπας και κοιμηθεις λιγο πιο ησυχα...
    Για μένα καλό είναι κάποιος να έχει ασφάλεια κλοπής.Ό,τι μέσο και να'χεις αν στη βάλουν στο μάτι θα στην πάρουν(εκτός και αν έχεις δικό σου γκαράζ με πόρτα που ανοίγει μόνο από μέσα).
    Τουλάχιστον με ασφάλεια κλοπής θα πάρεις λεφτά πίσω.

Συμφωνω οτι αμα στην βαλουν στο ματι θα σου την παρουν οτι και να γινει. Αλλα και στην ασφαλεια κλοπης, τη ροδα μονο να βρουν, θα παρεις τα π@π@ρι@ σου πισω.Η αλλιως το 70% της αξιας που θα εχει οταν στην κλεψουν.Το θεμα ειναι οτι ζουμε σε ενα κρατος κωλοχανειο που δεν παρεχει καμια προστασια ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.Και αναγκαζομαστε να κανουμε και ασφαλεια κλοπης και παιρνουμε και 200 λουκετα και δεν κλεινουμε και ματι.Τελος παντων, ξεφυγα λιγο, συγχωρεστε με...

ΜΙΖΑΤΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της MX RIDER

krima

egw pantws eksakoulou8w na pisteyw oti h mixanh soy 'h einai 'h 8a ginei antalaktika...etsi ki allios ayto to tsoglani dn tha mporei na thn kukloforsei... tsekare to se site p.x. car.gr k etc...
    ΑΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ...

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΔΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ,ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Π.Χ ΓΙΑ ΙΤΑΛΙΑ(ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ Ο ΑΝΑΒΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ) ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΟ, ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ,ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ.
    ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Ή ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΕΝΙΚΑ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΕΧΩ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 8267 ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.
    GASKILLER

Αρχικά δημιουργήθηκε από GASKILLER
    οσον αφορά την απάντηση του φίλου GIXXERPAP θέλω να πω ότι εγώ απλά έκανα μια ερώτηση στο forum ζωντανά δεν υποπτεύθηκα κανέναν και αν δόθηκε αυτή η εντύπωση ζητώ συγνώμμη όμως η πρώτη σου απάντηση ήταν με π.μ και όχι ζωντανά γι΄αυτό και φάνηκε σαν υποψία.Και για να το θέσω αλλιώς επειδή όλον αυτό το καιρό ψάχνω έχω βρει πολλές αγγελίες για πώληση HAYABUSA 08 με 1000χλμ με 3000χλμ. με 6000-7000 κλπ σε όλη την Ελλάδα κάθομαι και σκέφτομαι το λόγο για τον οποίο ο καθένας πουλάει ένα τέτοιο μηχανάκι.
    Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μηχανάκι και λόγω της κατασκευής του και λόγω της τιμής του πρέπει ο υποψήφιος αγοραστής να είναι πολύ συνειδητοποιημένος για την αγορά αυτή.Δεν δίνεις 13-14000χιλ.euro για να δοκιμάσεις αν μπορείς να το καβαλήσεις ή όχι και να το πουλήσεις με 1000χλμ.Καταλαβαίνω κάποιον ο οποίος μπορεί να ζορίστηκε οικονομικά και να αναγκάζεται ο άνθρωπος να το πουλήσει.Οποιαδήποτε όμως άλλη περίπτωση (συμπεριλαμβανομένου και του τρακαρισμένου και ξαναφτιαγμένου την οποία έχω δει) στο δικό μου το μυαλό και στην κατάσταση που βρίσκομαι μου φαίνεται ύποπτη και περίεργη αναλόγως και με τον τρόπο που πλασάρεται.
    Ζητάω και πάλι συγνώμη από τον φίλο GIXXERPAP αλλά δεν φταίω μόνο εγώ και όπως πολύ καλά ξέρεις μετά το τελευταίο σου π.μ δεν ασχολήθηκα με το θέμα.

δεν ήθελα να νιώσεις άσχημα, και συμμερίζομαι τον πόνο σου και την αγανάκτησή σου .... ήθελα απλά να πω, ότι κάποιος που είναι ενεργό μέλος σε ένα φόρουμ για χρόνια, και προφανώς διαβάζει αυτά που γράφονται, θα ήταν ηλίθιος να έβαζε τέτοια αγγελία ... δεν υπάρχει παρεξήγηση, εύχομαι ειλικρινά αίσιο τέλος!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κλοπη Hayabusa 2008 (K8)
    από AKIS BUSA στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2012, 10:42
  2. Κλοπή Hayabusa K9
    από INDIAN 10 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2011, 08:48
  3. Κλοπή Hayabusa 2008
    από BROS400 στο forum Κλοπές