FWTOGRAFIES LEMEEEEEEEE!!!!!!!!!1
Accipere quam facere praestat injuriam
are pousth mou thn exeis bidwsei... olopragmatakia agwrazeis....![]()
Παραγγέλθηκε έναντι 5,99$( ναι κύριοι, πέντεκόμμαενενήνταεννιάευρώ μαζί με τα μεταφορικά 40,99) μπροστινό φτερό από GSXR 600/750 Κ4-Κ5 για το απσάιντντάουν πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί.
Από που το τσίμπησες ρε γάτο τόσο φθηνόΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Παραγγέλθηκε έναντι 5,99$( ναι κύριοι, πέντεκόμμαενενήνταεννιάευρώ μαζί με τα μεταφορικά 40,99) μπροστινό φτερό από GSXR 600/750 Κ4-Κ5 για το απσάιντντάουν πρότζεκτ που θα υλοποιηθεί.![]()
![]()
![]()
ΩΡΑΙΕΣ αλλα πόσο σου βγήκαν και τι μάρκα είναι?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
.....απο τα λιβαδια της Μεγ.Βρεττανιας!!!
εμπρος W brake discs για ΤΟ ΜΠΡΙΚΙ ΜΟΥ !!!!![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
LOL! Χαχαχαχαχα! Μου αρέσει που δίπλα στις δισκόπλακες έβαλε και το μπρίκι! Μουαχαχαχαχαχαχα!
Α και για τον SeNNinhA που ρωτάει... μάρκα kagizume, τιμή 160 λίρες - και καμιά 30 τα μεταφορικά! :P
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
Τι μάρκα είναι αυτή? Δεν την έχω ξανακούσει? Και πως τις εμπιστεύεσαι? Γιατί κυκλοφορούν πολλές και διάφορες εκεί έξω αλλά είναι μιας χρήσης....Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
LOL! Χαχαχαχαχα! Μου αρέσει που δίπλα στις δισκόπλακες έβαλε και το μπρίκι! Μουαχαχαχαχαχαχα!
Α και για τον SeNNinhA που ρωτάει... μάρκα kagizume, τιμή 160 λίρες - και καμιά 30 τα μεταφορικά! :P![]()
![]()
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Τι μάρκα είναι αυτή? Δεν την έχω ξανακούσει? Και πως τις εμπιστεύεσαι? Γιατί κυκλοφορούν πολλές και διάφορες εκεί έξω αλλά είναι μιας χρήσης....![]()
![]()
ΚΑνε τον ΚΙΝΕΖΟ σου λεω....(τις δινουν φτηνα γιατι υπηρξε καποιο κωλυμα με τις οδηγιες χρησης...
)
περα απο την πλακα ομως εχω βαλει δικια τους πισω και ειμαι ευχαριστημενος+εχει 1χρονο εγγυηση...
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Δεν θα διακινδύνευα με τίποτε.![]()
![]()
![]()
Προτιμώ να βάλω τις EBC με 330-360$ το ζευγάρι![]()
![]()
http://www.sonnyengineering.net/page2.html
ή από εδώ με 130-140GBP X 2
http://www.ebcbrakesdirect.com/bike/...K6%2FK7%2FSK7+(03-07)&sec=Jap
και να έχω το κεφάλι μου σίγουρο.![]()
![]()
Εκτός των άλλων το υλικό τριβής και η επεξεργασία του κάνουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο φρενάρισμα. :wacko: :wacko:
.
Ναι αλλά κάποιος πρέπει να γίνει και πειραματόζωο!![]()
![]()
Κι εγώ kagizume φοράω πίσω κι έιμαι ευχαριστημένος.
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Πίσω δεν με χαλάει και Τσάκι-Τσάν να βάλω....![]()
![]()
![]()
Με το μπροστά όμως εγώ τουλάχιστον δεν θα έπαιζα. Ακόμη και επικίνδυνες να μην είναι, και αντοχή στον χρόνο να έχουν, δεν νομίζω ότι έχουν πολλές πιθανότητες να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα στο φρενάρισμα με τις μαμά τουλάχιστον (για να μην μιλήσω για Braking, Galfer κλπ).
Τι να πω. Ο καθένας όπως νομίζει και συγνώμη εαν χαλάω την χαρά της παραλαβής τους.![]()
![]()
.
Βρίσκονται πλέον στο TOLARO-σπιτο
*Το Shift-i indicator της Ecliptech
*Άξονας από Srad 750
*Πίσω φτερό