Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 101

Θέμα: TT600R Spam

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    παιδες, ψαχνομαι για σχαρα τελευταια..

εχω δει καποια πραγματα απο 50 ευρω μεχρι 250 (αυτα εχουν σιδεριες για βαλιτσες)

εσεις τι φορατε, ποσο και απο που? βολευει? φωτος ευπροσδεκτες
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ΕΚΙΝΗΣΗ

ποσο ιδρωτα θα ειχα γλυτωσει αν ειχα δει αυτο το βιντεο 4 μηνες πριν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σωστα τα λες φιλε μου

Με δυσκολεψε λιγο στην αρχη, αλλα το εμαθα κ γω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από gee
    καλημερα σε ολους σας.πριν 4 μερες αγορασα ενα tt-r 600 και μου φανηκε ενδιαφερον το site και γραφτηκα.

να δηλωσω οτι εντυπο υλικο που λετε παραπανω δεν εχω.

ελπιζω να τα λεμε εδω συχνα να μαθαινουμε για τα μηχανακια μας.
    καλως ειρθες φιλε μου, στην παρεα μας..

οτι θες το ζητας χωρις κανεναν ενδοιασμο.
    καλα να περνας

Καλητερα γραφε εδω
    για να κρατησουμε τον χωρο εδω καθαρο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles
    ποσο ιδρωτα θα ειχα γλυτωσει αν ειχα δει αυτο το βιντεο 4 μηνες πριν....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Σωστα τα λες φιλε μου

Με δυσκολεψε λιγο στην αρχη, αλλα το εμαθα κ γω!
    ετσι ειναι

εγω να δεις κατι μεσημερια αυγουστου τι καντιλια και ιδρωτα να χω ριξει..

αλλα τωρα

παρακαλω τους μοντς οταν μπορουν να μεταφερουν τα ποστακια στο θρεαντ για κους κους..

και τους φιλους με ττρ, για να μην κουραζουμε τους μοντς να γραφουν κατευθειαν εκει
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    ειδα τα βιντεο για την μανιβελα και εχω να πω τα εξης.

1)στο πρωτο βιντεο ο τυπος την καταβαζει πολυ ευκολα την μανιβελα σε συγκριση με την δικη μου
    2)στο δευτερο βιντεο εκει που πιανει συμπιεση και μετα κανει μικρα χτυπηματακια να την καταβεσει λιγο για να σπασει την συμπιεση ,εμενα οταν παω να το κανω αυτο με το που σπασει η συμπιεση φευγει τελειως κατω η μανιβελα και το χανω το ανω νεκρο σημειο του πιστονιου.οποτε πρεπει να την κατεβασω την μανιβελα με ολη της την κοντρα.

συνηθως παιρνει με την πρωτη το μηχανακι ,αμα δεν παρει ομως και μπουκωσει μετα αστα να πανε...δεν παιρνει με τπτ.το αφηνω κανα δεκαλεπτο και μετα παλι.
    εχει να μου πει κανεις κατι για αυτα?

akatanomastos τωρα που ειπες για σχαρες ,τα χερουλια που εχει ποσο κοστιζουν?γιατι εμενα δεν τα εχει...
    Γιωργος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gee
    ειδα τα βιντεο για την μανιβελα και εχω να πω τα εξης.

1)στο πρωτο βιντεο ο τυπος την καταβαζει πολυ ευκολα την μανιβελα σε συγκριση με την δικη μου
    2)στο δευτερο βιντεο εκει που πιανει συμπιεση και μετα κανει μικρα χτυπηματακια να την καταβεσει λιγο για να σπασει την συμπιεση ,εμενα οταν παω να το κανω αυτο με το που σπασει η συμπιεση φευγει τελειως κατω η μανιβελα και το χανω το ανω νεκρο σημειο του πιστονιου.οποτε πρεπει να την κατεβασω την μανιβελα με ολη της την κοντρα.

συνηθως παιρνει με την πρωτη το μηχανακι ,αμα δεν παρει ομως και μπουκωσει μετα αστα να πανε...δεν παιρνει με τπτ.το αφηνω κανα δεκαλεπτο και μετα παλι.
    εχει να μου πει κανεις κατι για αυτα?

akatanomastos τωρα που ειπες για σχαρες ,τα χερουλια που εχει ποσο κοστιζουν?γιατι εμενα δεν τα εχει...
    1 κ 2) φιλε, η μανιβελα ετσι κατεβαινει φυσιολογικα.δεν εχει ζορι.
    το ΜΟΝΟ που σκεφτομαι, και ειχε συμβει και σε μενα ειναι να χει κοψει η ντιζα του αποσυμπιεστη.
    δεν ειναι τιποτα κοστος 10 ευρω η ντιζα και οσα σου παρει ο μαστορας.

για σιγουρια απαντα αυτα
    ειναι πολυ σκληρη-κολλημενη οταν πας να την κατεβασεις? και με του ξεκολησει παει ολη την διαδρομη μεχρι κατω χωρις να σταματησει στην θεση αποσυμπιεστη? αν ναι θες ντιζα

για το μπουκωμα, δοκιμασε να ψαχνεις το τσοκ απο ποιο χαμηλη θεση, και αν δεν παιρνει αμεσως ανοιγε το ποιο πολυ, με μερικες προσπαθειες θα βρεις την καλη θεση

για τα χερουλια δεν ξερω να απαντησω.. και δυστηχως δεν εχουμε βρει κανενα part list στο νετ για να ψαχνουμε ανταλακτικα στο νετ.πρεπει να παρεις ενα τηλ την γιαμαχα, αμα μαθεις ενημερωσε μας να το γραψουμε στο φορουμ

ριξε μια ματια στα σαιτ που γραφω στο φορουμ μπας και βρεις κατι.κοιτα κυριως στο kedo
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    στην αρχη κατεβαινει κανονικα και παινει κανονικα στην θεση του αποσυμπιεστη.
    αφου ξανασηκωσω την μανιβελα και ειναι ετοιμη να της ριξω την καλη τοτε ειναι πολυ σκληρη.και αν δοκιμασω να την κατεβασω λιιιιγο ,αμα σπαει την συμπιεση κατεβαινει τερμα κατω και μετα θελει αλλο ενα κατεβαμα να καενι κυκλο το πιστονι να ξαναπιασει συμπιεση.
    παντως η ντιζα δεν πρεπει να εχει κοπει (θα το κοιταξω ομως) γιατι σε μια βολτα που πηγα απο τον μαστορα εκανε μια προχειρη προσπαθεια να ρυθμισει τον αποσυμπιεστη.φανταζομαι θα το καταλαβαινε.πειδη τωρα ειμαι φοιτητης στην λαρισα θα ειμαι σιγουρος για καλη δουλεια οταν κατεβω αθηνα και το παω στον δικο μου απλυτα εμπιστο μαστορα.

για το θεμα των χερουλιων θα το ψαξω απο τον επομενο μηνα να μαζευτει κανα φραγκο πρωτα γιατι στερεψα και αν δεν εχει ειπωθει κατι θα το ποσταρω εδω.

ευχαριστω για την βοηθεια
    Γιωργος

παιδια ψαχνομαι για σχαρα στο ττρ μου.

εχει κανεις κατι? απο που?
    τι προτεινετε?
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Blackbird Racing (http://www.blackbirdracing.com)
    Κωδικος 5111 για τα κοκκινα(σε ασπρο κοκκινο ttr), 5215 για τα μπλε(σε μπλε ασπρο ttr)
    Απο Ερρικος Καρρερ, Καλλιροης 96 Αθηνα, τηλ 2109228242. Τιμη 30 ευρω

Αποτελεσμα

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0780.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0787.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0788.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0777.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0775.jpg

http://i270.photobucket.com/albums/j...s/HPIM0776.jpg

ΥΓ: για σχαρα εχω βρει καποιον που φτιαχνει στο Γαλατσι, θα μαθω τηλεφωνο κ θα σας πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmeles

ΥΓ: για σχαρα εχω βρει καποιον που φτιαχνει στο Γαλατσι, θα μαθω τηλεφωνο κ θα σας πω
    εχεις μαθει τιποτα?
    ανεβαινω αθηνα αυριο και μενω διπλα στο γαλατσι οποτε μπορω να παω απο εκει να ρωτησω να μου πουνε τι παιζει

αν ξερεις τηλ ή διευθηνση ριξε
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

αν ξερεις τηλ ή διευθηνση ριξε
    Εχεις pm

you will hate my music Το avatar του/της arhs
    καλημέρα παίδες! ψάχνω ττρ κατά προτίμηση motard. έχω ακούσει από φίλους "γνώστες" οτι έχουν αδύνατο σημείο το κιβώτιό τους. κάτι μου ανέφεραν για 3η που σπάει εύκολα αλλά επειδή δε θυμάμαι καλά, δεν παίρνω και όρκο! βλέπω οτι παίζουν πολλά στα 1700-2100. έχει πέσει εκεί η τιμή τους ή θέλουν πολλή προσοχή?

οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για τα ευπαθή σημεία αλλά και τα σημεία προσοχής, είναι ευπρόσδεκτη!

άντε να γινόμαστε περισσότεροι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs
    καλημέρα παίδες! ψάχνω ττρ κατά προτίμηση motard. έχω ακούσει από φίλους "γνώστες" οτι έχουν αδύνατο σημείο το κιβώτιό τους. κάτι μου ανέφεραν για 3η που σπάει εύκολα αλλά επειδή δε θυμάμαι καλά, δεν παίρνω και όρκο! βλέπω οτι παίζουν πολλά στα 1700-2100. έχει πέσει εκεί η τιμή τους ή θέλουν πολλή προσοχή?

οποιαδήποτε άλλη συμβουλή για τα ευπαθή σημεία αλλά και τα σημεία προσοχής, είναι ευπρόσδεκτη!

φιλε μου για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω κατι σχετικα με τις ταχυτητες.
    και επειδη δεν εχω καποια ιδαιτερη γνωση με τεχνικα δεν μπορω να απαντησω..
    παντως γενικα ο καθενας οτι θελει λεει..

Οσον αφορα την τιμη γυρω στα 2000 θα βρεις το μανιβελατο μοντελο.θεωρω οτι ειναι ενα πολυ καλο μηχανακι απο προσωπικη εμπειρια και ο μονος λογος που εχει χαμηλη τιμη ειναι η μανιωβελα

χωρις να εχω ψαξει για το ηλεκτρικο φανταζομε θα κυμενετε γυρω στα 3000
    οι τιμες ειναι για μοντελα μετα το 2000,
    αυτα ειναι πολυ χοντρικα που σου λεω και πρεπει να κανεις μια καλη ερευνα πριν προχωρησεις σε οτιδηποτε

Κατα την ταπεινη μου αποψη, θεωρω πως τα TTr που ειναι μετατροπη σε Motard ειναι περισσοτερο κακοποιημενα απο τον χρηστη τους, διοτι το μηχανακι δουλευει μεσα στην πολη και συνηθως με στοχο την καγκουρια, μπαντιλικια σουζες..
    κυριως μιλαω για μοταρντ που εχουν και αλλα πραγματα πειραγμενα πανω τους εκτος απο ζαντες και αναρτησεις
    γιατι αυτα τα μοτερ απο μαμα δυσκολο να παθουν κατι

- Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arhs

καλα σου ειπανε φιλε μου ,το μηχανακι εμφανιζει σχετικα συχνα προβλημα με την τριτη ταχυτητα.
    προτου παρεις οτιδηποτε βεβαια θα το οδηγησεις οποτε εχε στο νου σου το εξης:
    βαζεις 3η και αφηνεις το μηχανακι να ρολαρει με ΣΤΑΘΕΡΟ γκαζι η και ελαφρως ανοιχτο (αν πηγαινεις με πολυ γκαζι η χωρις δεν ακουγεται) και εαν εχει προβλημα θα αρχισει να κανει ενα σφυριγμα απο το σασμαν.θα το ακους σαν να τριβεται καποιο πλαστικο πανω στο λαστιχο σου φαντασου.προσεχε το ομως γιαιτ αμα παρεις κανενα βολτα και πανω στην φουρια σου το πηγαινεις πλακωμενο δεν προκειται να παρεις χαμπαρι τιποτε.

οι τιμες παιζουν γυρω στα 2300 για να βρεις κατι καλο μοντελο 2000-2003 ,αλλα μεταχειρισμενα μηχανακια κοιτας οποτε τιποτα δεν ειναι στανταρ και θελει προσοχη.καθαρο μυαλο οταν τα οδηγεις και οχι ενθουσιασμοι.πηγαινε το αν ειναι εφικτο και σε κανεναν μαστορα της εμπιστοσυνης σου.
    και οπως ειπε και ο akatanomastos απο πανω τα motard συνηθως ειναι πιο ταλαιπωρημενα.
    και πιο ακριβα ,αλλα αυτο ειναι αναλογα με το τι ψαχνεις.καλη τυχη
    Γιωργος

γεια σας παιδια!! εχω αγορασει εδω κ λιγο καιρο ενα tt-600 . ειναι motard κ φοραει up side down μπροστα. επειδη τωρα ψαχνω τιμες για διαφορα θελω βοηθεια....!! η μια μπουκαλα δακριζει απο τι τσιμουχα κ μου ειπανε 120 euro για να το φτιαξουνε. η τιμη ειναι καλη??? επισης θελω να νικελωσω τα κεντρα κ τις ακτινες κ μου ειπανε 300 euro η τιμη καλη????

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SPAM - Κυριακή 30/04, κερνάω καφεδάκι...
    από devil's animal στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 176
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2006, 17:29
  2. ΓΙΑ ΤΑ Ban,spam ΚΛΠ
    από motomaniac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 19:34
  3. Spam.....ΑΡΕΤΕ............!!!!!!!!!!!!
    από zoropatra στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2006, 10:59
  4. Ο Βασιλιας Του Spam...
    από ΓκαζοφωνιΞ στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/02/2006, 00:51
  5. spam king of moto.gr
    από idi στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2005, 14:02

Κανόνες δημοσιεύσεων