Σελίδα 207 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 107157197202203204205206207208209210211212217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 3.091 έως 3.105 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Για μια ακομα φορα ο Τεν Κατε εδειξε το κομπλεξ του και την ασχετοσινη του!!!

ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!!!
    Εβγαλε τον ποιο δραστηριο παικτη (Νινη) μονο και μονο για μια παραπανω περιτεχνη ενεργεια!!!!
    Εβγαλε και τον Κλειτον οταν αρχισε να ανεβαινει!!!

ΑΣΧΕΤΟΣ
    Ο Σαριεγκι ως πλαγος μπακ???????
    ο ποιο αργος παικτης της ομαδας σε μια θεση που απαιτει ταχυτητα (πλαγιος μπακ).
    Απο τυχη δεν χασαμε εξαιτιας του στο 93!!!

και να μην πουμε για τις αλλαγες που εκανε κρατοντας σε ολο τον αγωνα την κηδεια το Ματζιο με τους Ιβανσιτς Ματτος παλι εκτος κτλ κτλ κτλ..............

Στους αγωνες του ΠΑΟ........................
    Απ την αρχη του Πρωταθληματος εχουν γινει περιπου 30 αμφισβητουμενες φασεις που μπορουν να αλλαξουν τη ροη του αγωνα................
    οι 28 εχουν δοθει εις βαρος του και οι 2 υπερ του!!!!
    Με τον ΟΣΦΠ εχουν αν εχουν γινει 30 αμφισβητουμενες φασεις οι 27 εχουν δοθει υπερ του και οι 3 κατα!!!!!!!

ΕΤΑΙ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!

ρε για δες πως αλλαζουν οι καιροι.....

θυμαμαι απο σεπτεμβρη που ελεγα οτι ο τυπος δεν την παλευει με τιποτα...ειχατε πεσει ΟΛΟΙ να με φατε..
    να του δωσουμε χρονο.
    ειμαι ανυπομονος
    ειμαι το ενα
    ειμαι το αλλο
    ειμαι ετσι αλλιως, λαθος νοοτροπια κλπ κλπ κλπ

ρε σεις προσεξτε λιγο την μεση σας ρε....κανουν κακο οι κολοτουμπες

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε για δες πως αλλαζουν οι καιροι.....

θυμαμαι απο σεπτεμβρη που ελεγα οτι ο τυπος δεν την παλευει με τιποτα...ειχατε πεσει ΟΛΟΙ να με φατε..
    να του δωσουμε χρονο.
    ειμαι ανυπομονος
    ειμαι το ενα
    ειμαι το αλλο
    ειμαι ετσι αλλιως, λαθος νοοτροπια κλπ κλπ κλπ

ρε σεις προσεξτε λιγο την μεση σας ρε....κανουν κακο οι κολοτουμπες
    Ο Κατε ειναι καλος προπονητης και κακος χαρακτηρας και κοουτς.................αυτη ηταν και ειναι η δικη μου αποψη!

Σε Τσελσι και Μπαρτσελονα εκανε πολυ καλη δουλεια.........στον Αγιαξ εκανε μαλακιες.........μηπως ειχες προνοησει οτι ερχομενος στον ΠΑΟ θα εβγαζε ολη την υπεροψια που εβγαλε και στον Αγιαξ, η απλα με την ιδιοτητα της Κασσανδρας .........απλα δικαιωθηκες???

οχι τιποτε αλλο αλλα και μονο που οι 10 στις 10 θεσεις που παιρνεις για θεματα του ΠΑΟ σταζουν χολη και αμεσως μετα δηλωνεις πως παντα ελεγες οτι ο Μπελουτσι ειναι παικταρας......................

......................
    ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Ο Κατε ειναι καλος προπονητης και κακος χαρακτηρας και κοουτς.................αυτη ηταν και ειναι η δικη μου αποψη!

Σε Τσελσι και Μπαρτσελονα εκανε πολυ καλη δουλεια.........στον Αγιαξ εκανε μαλακιες.........μηπως ειχες προνοησει οτι ερχομενος στον ΠΑΟ θα εβγαζε ολη την υπεροψια που εβγαλε και στον Αγιαξ, η απλα με την ιδιοτητα της Κασσανδρας .........απλα δικαιωθηκες???

οχι τιποτε αλλο αλλα και μονο που οι 10 στις 10 θεσεις που παιρνεις για θεματα του ΠΑΟ σταζουν χολη και αμεσως μετα δηλωνεις πως παντα ελεγες οτι ο Μπελουτσι ειναι παικταρας......................

......................
    ΑΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!!
    καταρχην για να μην μπερδευεσαι....προπονητης και κοουτς ειναι το ΙΔΙΟ...αρα καπου τα εχασες :rotflmao:

δευτερον σε τσελσυ και μπαρτσα ηταν ΒΟΗΘΟΣ προπονητη...(μαλλον δεν εχεις κατανοησει την διαφορα απο τον πρωτο προπονητη)

στον αγιαξ που ηταν ΠΡΩΤΟΣ προπονητης εκανε ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

στα θεματα που παιρνω θεση στον παο μεχρι τωρα, δεν θυμαμαι να ημουν καπου λαθος....αλλιως ειμαι στην διαθεση σου να μου τα υπενθυμισεις.

οσο για τον μπελουτσι...οτι πεις.
    ο μπελουτσι ειναι αρκετα καλος παικτης....οχι για τα λεφτα που πηρε ισως...αλλα αρκετα καλος.
    και οταν παιξει στην κανονικη του θεση και οχι εκει που τον βαζουν, θα το καταλαβεις

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Το 80% της χρονιας εχει χαθει αφου χαθηκε το πρωταθλημα.......

Η ευρωπη μας ενδιαφερει αλλα ξερουμε την καταληξη αργα η γρηγορα εκτος......

Το κυπελλο ναι το θελουμε .......

Οποτε εχουν ολη την ανεση να κοιταξουν για προπονητη..... για εμενα Ελληνας γνωστης του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι λυση αρκει να μπορεσει να κανει κουμαντο και οχι να τον κουμανταρουν........ οχι αλλους ξενους τουριστες οχι αλλους ταβερνιαριδες

Και ας παψουν επιτελους να οριζουν οι μανατζαρεοι και ολοι οι παρατρεχαμενοι για το ποιος θα παιζει 11αδα ......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    ... για εμενα Ελληνας γνωστης του Ελληνικου πρωταθληματος ειναι λυση αρκει να μπορεσει να κανει κουμαντο και οχι να τον κουμανταρουν........ οχι αλλους ξενους τουριστες οχι αλλους ταβερνιαριδες

Και ας παψουν επιτελους να οριζουν οι μανατζαρεοι και ολοι οι παρατρεχαμενοι για το ποιος θα παιζει 11αδα ......

ελα ρε φιλε και εσυ.....και εσυ στα λογια μου

ελληνας που να ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα και να ξερει τι υλικο διαθετει...ετσι δεν ελεγα;

βολτάδικο μέλος
    Πάρτε τον Αλέφα τότε... Εγγύηση.

Εγώ, πάντως, αν ήμουν Παναθηναϊκός και δεν μπορούσα σε δύο παιχνίδια να κερδίσω την και φέτος μέτρια ομάδα του Ηρακλή, δεν θα μίλαγα…

Αν ήμουν Παναθηναϊκός και έχανα και στα δύο φετινά παιχνίδια από τον Εργοτέλη, που ακόμη προσπαθεί να εξασφαλίσει τη σωτηρία του, δεν θα μίλαγα…

Αν ήμουν Παναθηναϊκός και δεν μπορούσα στο ΟΑΚΑ να κερδίσω ούτε τον (πολύ χειρότερο φέτος σε σχέση με πέρσι) Αστέρα Τρίπολης, δεν θα μίλαγα…

Αν ήμουν Παναθηναϊκός και δεν μπορούσα σε δύο παιχνίδια να κερδίσω την ΑΕΚ, που φέτος είναι 19 πόντους πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας, δεν θα μίλαγα…

Αν ήμουν Παναθηναϊκός και δεν μπορούσα να κερδίσω τον Ολυμπιακό μέσα στο ΟΑΚΑ, μπροστά σε 60.000 δικούς μου οπαδούς, ενώ εγώ προερχόμουν από το 3-0 μέσα στην Βρέμη κι ο αντίπαλός μου παίζει χωρίς Άντζα και από το 35 χωρίς Ζεβλάκοφ και με τον Στολτίδη στη μοναδική του εμφάνιση το τελευταίο πεντάμηνο, λόγω τραυματισμών, δεν θα μίλαγα… Ειδικά αν η μοναδική μου κλασική ευκαιρία ήταν με τον Μάντζιο από καθαρή θέση οφσάϊντ…

Αν ήμουν Παναθηναϊκός και τέλος πάντων ήμουν 14 πόντους πίσω από τον αιώνιο εχθρό…

Και δεν θα μίλαγα κι αν ήμουν ΑΕΚτζής και σε δύο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όχι πόντο δεν έπαιρνα, αλλά ούτε γκολ δεν έβαζα…

Αν ήμουν ΑΕΚτζής και έφερνα 3-3 με τον Θρασύβουλο, ενώ τον κέρδιζα 3-0…

Αν ήμουν ΑΕΚτζής και έφερνα 0-0 με τον Πανσερραϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ…

Αν ήμουν ΑΕΚτζής και είχα ένα (αριθμός 1) διπλό σε όλο το πρωτάθλημα.

Αν ήμουν ΑΕΚτζής και τέλος πάντων ήμουν 19 ολόκληρους πόνους πίσω από τον Ολυμπιακό του…κακού Κόκκαλη.
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Πάρτε τον Αλέφα τότε... Εγγύηση.
    η αν ησουν ολυμπιακος και....

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον αρη.

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον θρασυβουλο

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον εργοτελη

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον αστερα τριπολης

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....την ξανθη

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον πανιωνιο

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .........τα υπολοιπα βαλτα μονος σου.

ελα ρε φιλε και εσυ.....και εσυ στα λογια μου

ελληνας που να ξερει την ελληνικη πραγματικοτητα και να ξερει τι υλικο διαθετει...ετσι δεν ελεγα;

Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.......

Εμεις φιλε Καλ τα βλεπουμε και τα λεμε ...... εκει μεσα ομως στη ΠΑΕ τοσοι σχετικοι με το ποδοσφαιρο τι κανουν ?......... λαλακιες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
    Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη.......

Εμεις φιλε Καλ τα βλεπουμε και τα λεμε ...... εκει μεσα ομως στη ΠΑΕ τοσοι σχετικοι με το ποδοσφαιρο τι κανουν ?......... λαλακιες
    το θεμα ειιναι οτι τα βλεπουμε....αλλα ΔΕΝ τα λεμε..
    δες ποσο σας πηρε να καταλαβετε οτι ο Δενκατε, ειναι βλακας

ασε το τι γινεταιμεσα στην παε....ειναι αλλο θεμα

η αν ησουν ολυμπιακος και....

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον αρη.

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον θρασυβουλο

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον εργοτελη

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον αστερα τριπολης

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....την ξανθη

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .....τον πανιωνιο

ΔΕΝ χρειαζοσουν διαιτησια για να νικησεις .........τα υπολοιπα βαλτα μονος σου.

καταρχην για να μην μπερδευεσαι....προπονητης και κοουτς ειναι το ΙΔΙΟ...αρα καπου τα εχασες :rotflmao:

δευτερον σε τσελσυ και μπαρτσα ηταν ΒΟΗΘΟΣ προπονητη...(μαλλον δεν εχεις κατανοησει την διαφορα απο τον πρωτο προπονητη)

στον αγιαξ που ηταν ΠΡΩΤΟΣ προπονητης εκανε ολο ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

στα θεματα που παιρνω θεση στον παο μεχρι τωρα, δεν θυμαμαι να ημουν καπου λαθος....αλλιως ειμαι στην διαθεση σου να μου τα υπενθυμισεις.

οσο για τον μπελουτσι...οτι πεις.
    ο μπελουτσι ειναι αρκετα καλος παικτης....οχι για τα λεφτα που πηρε ισως...αλλα αρκετα καλος.
    και οταν παιξει στην κανονικη του θεση και οχι εκει που τον βαζουν, θα το καταλαβεις
    εσυ τα μπερδεψες!!!

η πραγματικη εννοια της λεξης προπονητης ειναι...........αυτος που προπονει!!!
    ο κοουτς διαχειρηζεται την ομαδα!!!

στο ποδοσφαιρο συνηθως 1 τα κανει και τα 2 αυτα!!!
    παρε για παραδειγμα το διδυμο Ρεχαγκελ/Τοπαλιδη και δεν μιλαμε για την ποιοτητα της δουλειας τους αλλα για το μοιρασμα των ευθυνων!!!
    οποιος καταλαβε καταλαβε!!!

ο Τεν Κατε εχει δουλεψει ως πρωτος και σε αλλες ομαδες οπως η Μπρεντα και η Βουδαπεστη εχοντας κανει πολυ καλη δουλεια!
    ακομα και στον Αγιαξ ως πρωτος εφερε την ομαδα μεχρι την ισοβαθμεια με την πολυ ανωτερη Αιντχοβεν!

η περιπτωση του ειναι παρομοια με αυτη του Βαν Γκαλ.............
    ενας ιδιορυθμος προπονητης που λειτουργει μονο με πιτσιρικαδες και ασημους παικτες μιας και αυτοι ειναι οι μονοι που ανεχονται τον υπερμετρο εγωισμο του!

ο ανθρωπος απλα..................δεν κανει για τον ΠΑΟ, τουλαχιστον οχι στην παρουσα φαση!

Οταν δινει ΑΠΛΑ ψηφο εμπιστοσυνης σε καποιον καινουργιο και αυτος στην πορεια κανει μαλακιες ειναι λογικο να αλλαζεις σταση..............αυτο δεν σημαινει οτι κανεις κωλοτουμπα!!!

Αντιθετα εσυ μιλας παντα εκ του ασφαλους μιας και κανεις ΜΟΝΟ κριτικη και απλα περιμενεις στη γωνια!
    κριτικη ειναι το ποιο ευκολο πραγμα!!!

Αν ελεγες κατι θετικο για καποιον που μολις ηρθε στην ομαδα, οπως ευκολα απαξιωνεις καποιον αλλο ..................θα συμμεριζομουν την αποψη σου!

Αντε να δεις το Μπελουτσι που σου αρεσει και που παντα ελεγες οτι ειναι καλος παικτης!

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias

ο Τεν Κατε εχει δουλεψει ως πρωτος και σε αλλες ομαδες οπως η Μπρεντα και η Βουδαπεστη εχοντας κανει πολυ καλη δουλεια!
    ακομα και στον Αγιαξ ως πρωτος εφερε την ομαδα μεχρι την ισοβαθμεια με την πολυ ανωτερη Αιντχοβεν!

η περιπτωση του ειναι παρομοια με αυτη του Βαν Γκαλ.............
    ενας ιδιορυθμος προπονητης που λειτουργει μονο με πιτσιρικαδες και ασημους παικτες μιας και αυτοι ειναι οι μονοι που ανεχονται τον υπερμετρο εγωισμο του!

ο ανθρωπος απλα..................δεν κανει για τον ΠΑΟ, τουλαχιστον οχι στην παρουσα φαση!

Οταν δινει ΑΠΛΑ ψηφο εμπιστοσυνης σε καποιον καινουργιο και αυτος στην πορεια κανει μαλακιες ειναι λογικο να αλλαζεις σταση..............αυτο δεν σημαινει οτι κανεις κωλοτουμπα!!!
    e ενταξει.....
    αν βαζεις τον τενκατε ΙΣΑ με τον φαν γκααλ...τοτε οκ...δνε εχει νοημα να συνεχιζουμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καποιος Η δεν κανει Η κανει....δεν εχει παρουσα φαση και βλακιες.

ψηφο εμπιστοσυνης θα δωσω σε καποιον που το αξιζει,.
    οχι στον τενκατε με τον οποιο η ομαδα δεν παει βημα.
    δωσαμε ψηφο εμπιστοσυνης στον κυρ αγγελο οταν εκανε βλακιες...και αφηνε στον παγκο παιχταραδες...αλλα η ομαδα πεταγε και απεκλεισε και την γιουβεντους.
    δωσαμε στον σουμ γιατι η ομαδα πηγαινε καλα
    δεν θα δωσω ψηφο εμπιστοσυνης σε εναν πανιβλακα που η ομαδα του δεν μπορει να κανει ουτε μια φαση στα παιχνιδια του...και αυτος κλαιγεται για την διαιτησια που του στερησε κατι στο 80
    παω να δω μπελουτσι.
    εσυ πηγαινε να δεις μαντζιο...που τον κρατησε ο κουτς-προπονητης-βοηθος-πρωτος-φαν γκααλ οταν οι αλλοι ηθελαν να τον πεταξουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από ACAB
    http://www.youtube.com/watch?v=Yah-8ELdo2c
    ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=6oK5u...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=i8cEu...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=1Oapw...eature=related

Αφιερωμενο, στον φιλο ACAB που εκτιμαει την σκληρη δουλεια στον ολυμπιακο,
    και ασφαλως σε ολους αυτους που καταντησαν πλεον γραφικοι να μιλανε συνεχεια
    για διαιτησια στον παναθηναικο.

Γιατι εξω παιζετε μπαλα και εδω κωλοβαρατε?
    Γιατι στην ευρωπη παιζετε με παθος, κ εδω τον τρωτε με παθος?
    Η διαιτησια εφταιγε στο τελευταιο φιασκο με τον εργοτελη?
    Αφου δεν παιζετε μπαλα στην ελλαδα,παρτε το χαμπαρι, δειτε το προβλημα του παο και οχι
    συνεχεια την διαιτησια.
    Εμεις που εξω ειμαστε σχεδον παντα χαλια, να κατηγορησουμε διαιτησια, ετσι για τον χαβαλε?
    Φταιει το σαμαρι βαραμε το γαιδουρι?
    Η' μηπως εχετε την καραμελα του μονιμα αδικημενου που αφου συνεχεια η διαιτησια τον ριχνει, παραιτειται απο καθε προσπαθεια?
    Αναλυετε τις προπονητικες τεχνικες του κατε, καντε του και ψυχαναλυση στο τελος.
    Προχθες τι κανατε παλι με τον αρη?
    Εφταιγε η διατησια παλι, ε?

Δεν ειμαι πορωμενος, ουτε οπαδος, ουτε επιστημονικα καταρτισμενος με το ποδοσφαιρο οπως αρκετοι εδω μεσα...απλα βαριεμαι την κλαψα του βαζελου.
    Αυτα τα λιγα, και παντα φιλικα.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    http://www.youtube.com/watch?v=6oK5u...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=i8cEu...eature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=1Oapw...eature=related

Αφιερωμενο, στον φιλο ACAB που εκτιμαει την σκληρη δουλεια στον ολυμπιακο,
    και ασφαλως σε ολους αυτους που καταντησαν πλεον γραφικοι να μιλανε συνεχεια
    για διαιτησια στον παναθηναικο.

Γιατι εξω παιζετε μπαλα και εδω κωλοβαρατε?
    Γιατι στην ευρωπη παιζετε με παθος, κ εδω τον τρωτε με παθος?
    Η διαιτησια εφταιγε στο τελευταιο φιασκο με τον εργοτελη?
    Αφου δεν παιζετε μπαλα στην ελλαδα,παρτε το χαμπαρι, δειτε το προβλημα του παο και οχι
    συνεχεια την διαιτησια.
    Εμεις που εξω ειμαστε σχεδον παντα χαλια, να κατηγορησουμε διαιτησια, ετσι για τον χαβαλε?
    Φταιει το σαμαρι βαραμε το γαιδουρι?
    Η' μηπως εχετε την καραμελα του μονιμα αδικημενου που αφου συνεχεια η διαιτησια τον ριχνει, παραιτειται απο καθε προσπαθεια?
    Αναλυετε τις προπονητικες τεχνικες του κατε, καντε του και ψυχαναλυση στο τελος.
    Προχθες τι κανατε παλι με τον αρη?
    Εφταιγε η διατησια παλι, ε?

Δεν ειμαι πορωμενος, ουτε οπαδος, ουτε επιστημονικα καταρτισμενος με το ποδοσφαιρο οπως αρκετοι εδω μεσα...απλα βαριεμαι την κλαψα του βαζελου.
    Αυτα τα λιγα, και παντα φιλικα.

Εχεις μπερδεψει τη βουρτσα......... ποιος επαιζε με τον Αρη προχτες?

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε