1. kalafan
2. massai
3.Moonchild79(Corleone sto vstrom.gr)
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου )
10.suzukimaniac
11.djangel79
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
BEVERLY 300 TOURER
καλησπέρα σε όλους,
Βλέπω ότι μαζεύεστε οπότε ήδη έχω παραγγείλει τα υλικά. Όλα τα υλικά εκτός από το display θα είναι πάνω σε μια μικρή πλακέτα και το display θα συνδέεται με την πλακέτα μέσω ενός καλωδίου το οποίο θα κουμπώνει στην πλακέτα μέσω ενός βύσματος.( το θεώρισα καλυτερο να μην είναι το display πανω στην πλακέτα ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε). Επίσης έχουν προστεθεί και μερικά εξαρτήματα ακόμη (σε σχέση με το προηγούμενο σχέδιο) ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα με το τρεμοπαιγμα που παρουσιάστηκε σε μερικούς, και γενικά το κύκλωμα είναι βελτιωμένο από το προηγούμενο. Το display που επιλεχτηκε είναι ακόμη πιο φωτεινο απο τα προηγούμενα. Να ξέρετε ότι φτιάχνω περισσότερες κατασκευές οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να μαζεύεστε.
Καλήσπερα..
Να υποθέσω οτι το display ειναι αδιάβροχο?
ναι, όπως τα περισσότερα displays αυτου του είδους.
καλό βράδυ
κατ αρχην να ευχαριστησω εκ των προτερων για την ολη προσπαθεια.....ευχομαι καλο κουραγιο και αναμενουμε νεα σου...
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalafan
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
Καλημέρα,
ξέχασα να πω οτι αν κάποιος έχει διαφορετική μηχανή που έχει αισθητήρα στο κυβώτιο και μετρήσει τις τάσεις (με το σταν ανεβασμενο) που βγάζει ο αισθητήρας μπορώ να του κάνω τον ενδείκτη για την δική του μηχανή. (ήδη έχω φτιάξει για busha του 2001)![]()
Φίλε georgek για πότε το βλέπεις να είσε έτοιμος ?
Οταν ετοιμαστής στείλε μας κανα πμ με τον λογαριασμό σου ώστε να σου κάνουμε κατάθεση χρημάτων και να σου δώσουμε και στοιχεία αποστολής.
'Οπως είχα πει και νωρίτερα κανα 2 βδομάδες θέλω. Μολις τα έχω έτοιμα θα ειδοποιήσω.
Θελω και εγω 2 τεμαχια
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.)
FATES WARNING![]()
Φίλε μου έχεις pm ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα...![]()
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το picΑρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Θελω και εγω 2 τεμαχια
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.)
θελω να ευχαριστησω και δημοσια τον georgek για τη προσφορα του σε ολους μας και κανω και μια δηλωση : ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΩ
1. kalafan
2. massai
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.) [/B][/QUOTE]
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το pic
Μια χαζη ισως ερωτηση. Το ντισπλευ πως ειναι σωστα το επανω και το κατω,γιατι θα το κολησω και δεν λεει να κανω λαθος. Απο την μια πλευρα ειναι ολοι οι ακροδεκτες συνδεμενοι απο την αλλη εχει δυο ασυνδετους. Ποια πλευρα παει κατω ? οεο
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ