εμ, γι αυτό σου λέω έχει δίκιο ο άνθρωπας...και εσύ το βιολί σου. Δεν ακούς. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν περιμενα κατι αλλο ρε Τασο απο εσενα...
2 βεσπες εχει και αυτος και δεν τις πεταει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
εμ, γι αυτό σου λέω έχει δίκιο ο άνθρωπας...και εσύ το βιολί σου. Δεν ακούς. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεν περιμενα κατι αλλο ρε Τασο απο εσενα...
2 βεσπες εχει και αυτος και δεν τις πεταει!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν κι άλλοι :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Εμένα το πρώτο μου μηχανάκι μου το πήραν οι γονείς μου όταν πήρα το Proficiency.Μου είχαν τάξει 50άρι σκουτεράκι,πάμε στην αντιπροσωπεία και κλείνουμε το Runner το 50άρι.Χαρά εγώ,χαμόγελο μέχρι τα αυτιά οπότε πετάει η μάνα μου την απίστευτη ατάκα:"Καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες τους να ακυρώσουν την παραγγελία και πάρε το 125,να πηγαίνεις πιο άνετα και με δύο άτομα,όχι όπως ο πατέρας σου που είχε την Βέσπα την 50άρα και έδωσε ένα σωρό λεφτά μετά να την κάνει 125" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εγώ κοπάνησα το κεφάλι στο ταβάνι από την χαρά μου.Α ρε μάνα!
Fortis Fortuna Adiuvat
Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Εμένα το πρώτο μου μηχανάκι μου το πήραν οι γονείς μου όταν πήρα το Proficiency.Μου είχαν τάξει 50άρι σκουτεράκι,πάμε στην αντιπροσωπεία και κλείνουμε το Runner το 50άρι.Χαρά εγώ,χαμόγελο μέχρι τα αυτιά οπότε πετάει η μάνα μου την απίστευτη ατάκα:"Καλύτερα πάρε τηλέφωνο και πες τους να ακυρώσουν την παραγγελία και πάρε το 125,να πηγαίνεις πιο άνετα και με δύο άτομα,όχι όπως ο πατέρας σου που είχε την Βέσπα την 50άρα και έδωσε ένα σωρό λεφτά μετά να την κάνει 125" :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Εγώ κοπάνησα το κεφάλι στο ταβάνι από την χαρά μου.Α ρε μάνα!
Εγώ ξεκίνησα από τον γνωστό παρτουζιάρικο πάπιο της οικογένειας... Αυτόν που όλοι παίρνουν αλλά δεν ανήκει σε κανέναν .
Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα και ζήταγα μηχανή...
Τελικά την πήρα όταν μπήκα στη σχολή ...Περίμενα αρκετό καιρό , αλλά εν τέλη μου βγήκε σε καλό , και κοιτώντας πίσω βλέπω οτι ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για έναν ζωηρό και υπερκινητικό πιτσιρικά..![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
νομιζω οτι θελει και τζιφρα απο τους γονεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
Φιλαρακι vLiGoSsSs καλως μας βρήκες αρχικά![]()
Τώρα, για το πώς θα το πάρεις το άτιμο...σηκώνει πολύ κουβέντα.
Κάνε ότι κάναμε αρκετοί που ξέρω εδω μέσα....ζήτησε τους το ώς δώρο άν περάσεις σε κανά πανεπιστήμιο :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτο φυσικά προυποθέτει..........διαβασμα και αναμονή 3 χρονάκια :rotflmao:
Τώρα αν δεν μπορείς να περιμένεις και άν δεν τα πάς καλά με το διάβασμα....πιάσε μια δουλειά και στα 16 σου νόμιμα θα μπορείς να οδηγάς το δικό σου 50 αράκι
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
νομιζω οτι θελει και τζιφρα απο τους γονεις.![]()
και από τους 2...![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
αν ενας ειναι κουλος!!??:rotflmao:
![]()
![]()
άμα δεν έχεις ενα γονέα ή έχει κάποιο πρόβλημά προφανώς δεν χρειάζεται να υπογράψει...Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
αν ενας ειναι κουλος!!??:rotflmao:
![]()
![]()
τι αστείο είναι αυτό? , ουτε ο 3αδερφος μου που πάει έκτη δεν λέει τετοιες μλκς
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Πως φαινονται οι ανθρωποι που γραφουν σε greeklishΑρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
3αδερφος μου![]()
Οχι πως θα το αφηνα ασχολιαστο χεχε![]()
γ@μημένο msn θα ξεχάσουμε και αυτά τα λίγα που ξέρουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Πως φαινονται οι ανθρωποι που γραφουν σε greeklish![]()
Οχι πως θα το αφηνα ασχολιαστο χεχε![]()
![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
....ελα γελα λιγο....
![]()