Μενω στην Αγρια (Πηλιο).Ανεβαινω στον βολο για να κανω τις δουλειες μου και καταβαινω χαλαρα.Μπροστα στο Αχιλλοπουλειο Γ.Ν.Β. εχει φαναρια.Διπλα μου ο μακακας με ενα Fazer προηγουμενης γενιας και την κοπελα του(?) δικαβαλος, χωρις φλας, και δεν θυμαμαι αν ειχε και πινακιδα.
Αφου θεωρει οτι βαζουμε κοντρα (???) μπαινει στις στροφες της ''γοριτσας'' με οσα και το βασανο πισω να κρατιεται με νυχια και με δοντια.Αφου ειναι συνεχεια διπλη γραμμη-αντιθετο ρευμα στις στροφες, φτανοντας στην ευθεια της ΑΓΕΤ τον προσπερναω, παντα με φλας, και απομακρυνομαι.Στις επομενες στροφες αφου συνεχιζει να θεωρει οτι παμε κοντρα, κανει ΤΗΝ μαλακια: Εχω βγαλει φλας και ετοιμαζομαι να προσπερασω με 80 χλμ περιπου ενα αυτοκινητο.Εχω σχεδον βγει οταν τον βλεπω να πεταγεται διπλα μπου ενω εχει βγει ολοκληρος στο αντιθετο ρευμα κ τα διερχομενα αυτοκινητα μαζευονται μην τον κανουν χαλκομανια..
Και ειδε οτι εχω αριστερο φλας και επιχειρω ελιγμο προσπερασης..
Το να τον προλαβω και να του γεμισω μυαλο το αχρηστο κεφαλι του ηταν πλεον ανουσιο.
Δεν ξερω αν βλεπει αυτο το topic , αλλα ρε φιλε εισαι πολυ καραγκιοζης.![]()
![]()
Ευτυχως που αργησα ενα δευτερολεπτο να προσπερασω αλλιως...![]()
Εχουμε να αντιμετωπισουμε αρκετους ''κουτακηδες'' καθε μερα, εχουμε και ''συναδελφους'' τωρα.
Αντε τωρα να πιουμε καμμια μπυρα να ηρεμησω
![]()
![]()