Σελίδα 1 από 20 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Παλαιό μέλος

Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Ηλικιωμένος πυροβόλησε κατά κλεφτών Πηγη ΖΟΥΓΚΛΑ.GR
    18 Φεβρουαρίου 2009, 06:18

Να κλέψουν ένα μηχανάκι από σπίτι στην Πετριά Πέλλας προσπάθησαν πέντε άτομα, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Οι πέντε δράστες, στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, δέχτηκαν επίθεση από έναν 64χρονο γείτονα ο οποίος αντιλήφθηκε το τι επρόκειτο να γίνει και βγήκε με την καραμπίνα του έξω και άρχισε να πυροβολεί. Από τα πυρά τραυματίστηκαν οι δύο δράστες. Οι άγνωστοι άφησαν το δίκυκλο στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τους τραυματισμένους στη Νάουσα και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ένας εξ’ αυτών παραμένει ακόμα για νοσηλεία.

Η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και τα άλλα μέλη της ομάδας και τους συνέλαβε και βέβαια την σύλληψη δεν γλίτωσε ούτε ο ηλικιωμένος άνδρας που τους πυροβόλησε.
    mustili

Η είδηση θα μπορούσε να ήταν και ως εξής...

Θρασύτατοι ληστές πυροβόλησαν και σκότωσαν ηλικιωμένο για να τον ληστέψουν...

Έτσι πρέπει ή μήπως όχι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    καποια στιγμη ο κοσμος θα παρει τον νομο στα χερια του.
    σημαδι παντως ο ανθρωπος ε?

Οι πέντε (5) δράστες

Στην Πετριά Πέλλας πήγαν να κλέψουν τα κWλ0παιδα?
    Μάλλον το πέρασαν Αθήνα όπου βλέπει κάποιος να σου κλέβουν τη μηχανή σου και ανάβει τσιγάρο..

Ο 64χρονος δε μάσησε... μακάρι να αθωωθεί ο άνθρωπος...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    μακάρι να αθωωθεί ο άνθρωπος
    +άπειρο
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος
    οταν το κρατος δεν προστατευει τον πολιτη , ο πολιτης προστατευει τον εαυτο του .

μακαρι να αθωοθει ο ανθρωπος !

Απλα , σκεφτητε τι θα κανατε εσεις , αν βλεπατε τα τσογλανια να κλεβουν , κατω απο το σπιτι σας , την αγαπημενη σας , τι θα κανατε ?!

(εγω ξερω παντως τι θα εκανα αν ειχα καραμπινα ... )

Και η ουσία φίλε μου είναι ότι δεν ήταν δική του μηχανή. Αλλά του γείτονά του ...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

τι θα γηνει.....

ακομα ψαχνω καραμπινα χραπα χρουπα 150 ευρο ....κανενας???
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: τι θα γηνει.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ακομα ψαχνω καραμπινα χραπα χρουπα 150 ευρο ....κανενας???

Καλύτερα δίκανο ή σούπερ-ποζέ για να μην σου μπλοκάρει και ψάχνεσαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Εγω περιμενω να ποσταρουν πρωτα οι φιλευσπλαχνοι ψευτοκουλτουριαρηδες που θα παρουν το μερος των ληστων και θα καταδικασουν στο πυρ το εξώτερον τον παππου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeadEye

Απλα , σκεφτητε τι θα κανατε εσεις , αν βλεπατε τα τσογλανια να κλεβουν , κατω απο το σπιτι σας , την αγαπημενη σας , τι θα κανατε ?!

(εγω ξερω παντως τι θα εκανα αν ειχα καραμπινα ... )

Τι θα έκανα ε???Xmmmm...Βασικά θα ήμουν σε δίλημα , την Beretta καραμπίνα ή Fusil Robust Δίκαννο του παππού μου?
    Μάλλον το δίκανο!
    Έχει καλύτερο "ζύγισμα"!

Re: Re: τι θα γηνει.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Καλύτερα δίκανο ή σούπερ-ποζέ για να μην σου μπλοκάρει και ψάχνεσαι.
    ωρε να σου πω με τα paintball αμα βγω θα τους λιωσο και δεν θα παω φιλακι.......!!! :rotflmao:

ξερεις εχω οπλο και περνει 180 μπαλακια...... δια 5 ειναι 36 μπαλακια ο καθενας!!!!
    και τα οπλα που εχω ειναι εκτος πιστας οχι για πιστα .....δλδ βαρανε ελευθερα, απο 10 μετρα κοντα με 10 εισαι λυποθυμος!!!!! χεεχχεεεχεχεεχ
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Re: Re: Re: τι θα γηνει.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ωρε να σου πω με τα paintball αμα βγω θα τους λιωσο και δεν θα παω φιλακι.......!!! :rotflmao:

ξερεις εχω οπλο και περνει 180 μπαλακια...... δια 5 ειναι 36 μπαλακια ο καθενας!!!!
    και τα οπλα που εχω ειναι εκτος πιστας οχι για πιστα .....δλδ βαρανε ελευθερα, απο 10 μετρα κοντα με 10 εισαι λυποθυμος!!!!! χεεχχεεεχεχεεχ

Θες να γίνουμε φίλοι για να μη φοβάμαι κανέναν?

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Και η ουσία φίλε μου είναι ότι δεν ήταν δική του μηχανή. Αλλά του γείτονά του ...
    αυτό δεν έχει καμία σημασία για το τί θα γίνει στην υπόθεση αυτή.

ο οποιοσδήποτε μπορεί να αμυνθεί τόσο για τον εαυτό του όσο και για κάποιον άλλο, είναι η λεγόμενη "άμυνα υπερ τρίτου".

το πρόβλημα σε αυτές της περιπτώσεις είναι μέχρι που μπορείς να φτάσεις ή πιο "νομικά", τα " όρια της άμυνας".

Υποτίθεται ότι το είδος της άμυνας που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι αξιολογικά κατώτερο ή ίσο με το είδος της επίθεσης που δέχεσαι εσύ ή ο τρίτος που προστατεύεις.
    Δηλαδή, θεωρητικά, αν π.χ. ο άλλος σου επιτεθεί με σκοπό να σε τραυματίσει δεν μπορείς να τον σκοτώσεις, γιατί τότε έχεις υπερβεί τα όρια και αυτό είναι ποινικό αδίκημα.
    Για να τον σκοτώσεις θα πρέπει και αυτός να είχε πρόθεση να σε σκοτώσει.

Τώρα στην περίπτωση της κλοπής, δεν απειλεί τη ζωή σου, οπότε δεν μπορείς να τον σκοτώσεις.
    Θα μου πείτε (και συμφωνώ) ότι προσβάλλει την περιουσία σου, η οποία επίσης είναι ένα αγαθό που προστατεύεται (από το Σύνταγμα και την Ευρωπαική Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου μάλιστα), οπότε κάπως θα πρέπει να αμυνθείς.

Το ερώτημα είναι πώς;;;
    Σε αυτές τις περιπτώσεις τα πράγματα δεν είναι απλά.
    Πρέπει να εξεταστεί κάθε λεπτομέρεια κάθε χωριστής υπόθεσης για να καταλήξει κάποιος

Παλαιο τόμαρο
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Εγω περιμενω να ποσταρουν πρωτα οι φιλευσπλαχνοι ψευτοκουλτουριαρηδες που θα παρουν το μερος των ληστων και θα καταδικασουν στο πυρ το εξώτερον τον παππου.

Χοπ χοπ... φώναξε κανείς

ρωτάω γιατί μου κλέψαν το σουργελόπαπό μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό η δολοφονία λόγω κλοπής... Λες να είμαι άρρωστος??? Επίσης μου είχαν κλέψει και ένα φούτερ από το φορτηγό που οδηγούσα πέρυσι... Αυτό το αδίκημα είναι για σφαίρες ή να ρίξω στα πόδια... Ή να του κόψω τα χέρια να μην του μπαίνει το φούτερ... Ή να ρίχνω σε όποιον κοιτάει το παπί μου ή τη μηχανή??? Ρωτάω γιατι είμαι ψευτοκουλτουριάρης και έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις...
    γης μαδιαμ...

Σελίδα 1 από 20 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF