Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ

δεν ειναι χριστιανικό αυτο που προτείνεις αλλα μαζι σου

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Χοπ χοπ... φώναξε κανείς

ρωτάω γιατί μου κλέψαν το σουργελόπαπό μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό η δολοφονία λόγω κλοπής... Λες να είμαι άρρωστος??? Επίσης μου είχαν κλέψει και ένα φούτερ από το φορτηγό που οδηγούσα πέρυσι... Αυτό το αδίκημα είναι για σφαίρες ή να ρίξω στα πόδια... Ή να του κόψω τα χέρια να μην του μπαίνει το φούτερ... Ή να ρίχνω σε όποιον κοιτάει το παπί μου ή τη μηχανή??? Ρωτάω γιατι είμαι ψευτοκουλτουριάρης και έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις...

Να'σαι καλα θου-βου. Οχι δεν εισαι αρρωστος, εισαι λογικος. Το οποιο ειναι αρρωστια γα ολους τους υπολοιπους.

Οσο γα τους υπολοιπους, σας παρακαλω, συνεχιστε να γραφετε βλακειες.
    Να περνατε οσο πιο πολυ ωρα στον υπολογιστη μπορειτε και λιγοτερη εξω στο δρομο.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Να'σαι καλα θου-βου. Οχι δεν εισαι αρρωστος, εισαι λογικος. Το οποιο ειναι αρρωστια γα ολους τους υπολοιπους.

Να περνατε οσο πιο πολυ ωρα στον υπολογιστη μπορειτε και λιγοτερη εξω στο δρομο.
    [/Q

ok,tha sinexisoume.
    doksa to theo pou iparxoun kai logikoi anthropoi san ki esas giati an perimene apo mas i koinonia na proodeusei.....tha perimene poli!!!!

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig

[/Q

ok,tha sinexisoume.
    doksa to theo pou iparxoun kai logikoi anthropoi san ki esas giati an perimene apo mas i koinonia na proodeusei.....tha perimene poli!!!!

το καλο με κατι αστερια σα και σενα ειναι οτι οταν ανοιγουν το στομα τους σκαβουν μονοι το λακκο τους.
    Ελα πες κι αλλα να λυθω τελειως στο γελιο.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Το να πυροβολήσεις κάποιον επειδή σου έκλεψε την μηχανή είναι κάτι το οποίο είναι κι ακραίο κι αμφιλεγόμενο.

1. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση (που δεν έχουμε για πολλούς λόγους) αλλά οδηγούμαστε στην αυτοδικία.
    2. Θα έπρεπε να έχουμε πρόληψη αλλά δεν έχουμε και οδηγούμαστε στην αυτοδικία.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα που δεν εμπλέκει όπλα.

Κατεβαίνετε να καβαλήσετε την καλή σας και βλέπετε 2 τύπους να προσπαθούν να την κλέψουν. Τι κάνετε;

α. Τρέμετε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε και κοιτάτε καθώς η καλή σας σας αποχαιρετά.
    β. φωνάζετε "Βοήθεια χριστιανοί μου κλέβουν την μηχανή!!!".
    γ. καλείτε το 100 από το κινητό σας (πατάμε 1 μετά το 0 και πάλι το 0 - για όσους δεν ξέρουν πως καλούμε το 100).
    δ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες αλλά μέχρι εκεί.
    ε. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους αλλά μέχρι εκεί.
    στ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους κι αν δεν την κάνουν αρχίζετε το κλωτσομπουνίδι (είπαμε όπλα και πολεμικές τέχνες δεν παίζουν στο σενάριο).

Για να σας ακούσω....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

γ. καλείτε το 100 από το κινητό σας (πατάμε 1 μετά το 0 και πάλι το 0 - για όσους δεν ξέρουν πως καλούμε το 100).
    Σαν την Βατιδου του Κουγια μου τα λες....
    Απο το κινητο το "100" το παιρνεις..πατωντας 112

(No Offense)

Τωρα για το ερωτημα σου....εχει να κανει και με αλλους παραγοντες.
    Να αλλαξω λιγο την αρχικη σου ερωτηση :

Κατεβαίνετε να καβαλήσετε την καλή σας και βλέπετε 2 τύπους να προσπαθούν να την κλέψουν.
    Ξαφνικα συνηδητοποιείται οτι για τα επομενα 4 χρονια θα πληρώνετε 200 ευρω "αερα".
    Τι κάνετε;

Αρκει μονο 1 απαντηση. :rotflmao:

(είπαμε όπλα και πολεμικές τέχνες δεν παίζουν στο σενάριο).
    Ούτε εκ μέρους τον τσογλανιών, έτσι;
    Ντου!
    Σε αντίθετη 160αρια στη Mossberg και ξανά ντου!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [B]Το να πυροβολήσεις κάποιον επειδή σου έκλεψε την μηχανή είναι κάτι το οποίο είναι κι ακραίο κι αμφιλεγόμενο.

1. Θα έπρεπε να έχουμε καλύτερη αστυνόμευση (που δεν έχουμε για πολλούς λόγους) αλλά οδηγούμαστε στην αυτοδικία.
    2. Θα έπρεπε να έχουμε πρόληψη αλλά δεν έχουμε και οδηγούμαστε στην αυτοδικία.

Ας πάρουμε ένα παράδειγμα που δεν εμπλέκει όπλα.

Κατεβαίνετε να καβαλήσετε την καλή σας και βλέπετε 2 τύπους να προσπαθούν να την κλέψουν. Τι κάνετε;

α. Τρέμετε σαν τα ποντίκια και δεν μιλάτε και κοιτάτε καθώς η καλή σας σας αποχαιρετά.
    β. φωνάζετε "Βοήθεια χριστιανοί μου κλέβουν την μηχανή!!!".
    δ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες αλλά μέχρι εκεί.
    ε. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους αλλά μέχρι εκεί.
    στ. Τους αρχίζετε στις χριστοπαναγίες και κινείστε απειλητικά προς το μέρος τους κι αν δεν την κάνουν αρχίζετε το κλωτσομπουνίδι (είπαμε όπλα και πολεμικές τέχνες δεν παίζουν στο σενάριο).

Για να σας ακούσω....

tha ferthoume politismena kai eksipna kai i tha bgaloumme to skasmo i tha pame na zitisoume to logo me kales pithanotites na fame poli ksilo i na maxerothoume i akoma kalitera na fame kamia sfera....

alla...tha eimaste politismenoi kai kirios eksipnoi!!!!

(grafo gia na xariso ligo gelio sto drbig kai mono!)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    :hypnotize :wacko:
    επειδή προφανώς τα emoticon δεν ήταν σαφή, θα σου εκφράσω την απορία μου γραπτώς:

Βάσει ποιων επιστημονικά τεκμηριωμένων ερευνών κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό;;;

Εγω παντος ξερω να λεω, οτι στα λογια ολοι καλοι ειναι!!!

Μπορει εκεινη τη στιγμη να στη δωσει και να ορμηξεις, μπορει να κοκκαλοσεις, μπορει μπορει μπορει!!!

Δε μπορεις να ψυχολογισεις το πως θα αντιδρασεις εκεινη την ωρα, εκτος αν σου εχει ξανατυχει...

Και να σχολιασω και σε κατι αλλο που διαβασα... Πως μπορεις να ξερεις ο αλλος αν εχει απλα προθεση βρε να σου επιτεθει η να σε σκωτοσει? Για πες μου? Επειδη το καθε κλεφτρονι μπορει να γυρισει να πει, μα δεν θα τον σκωτονα, παει να πει οτι ειναι και αληθεια? :hypnotize
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    @Portishead : παρε 112 και περιμενε - παρε 100 και δες
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    @Portishead : παρε 112 και περιμενε - παρε 100 και δες
    ***SPAM ON***
    Ειλικρινα...δεν το ξερω...το παραδεχομαι.
    Απλα την προηγουμενη βδομαδα που χρειαστηκα τροχαια...καλεσα το 112...κιαπο κει με συνδεσαν.
    Ελεγα να μην την πατησω σαν την Βατιδου και παρω το 1 0 0 .
    Τωρα αλήθεια....ισχυει τελικα ?
    ***SPAM OFF***

Νομιζω εχουμε ξεφυγει. Δεν συζηταμε για το αν αντιμετωπιζεις τους 'ληστας' με το ενδεχομενο να εμπλακεις σε σωματικη επαφη, η οχι. Συζηταμε για το αν βγαζεις την καραμπινα και πυροβολεις για να σκοτωσεις. Και ακομα περισσοτερο, για το αν καποιος που το κανει και οντως σκοτωνει, επεφημειται με 'ευγε' η λες πως ειναι απλα ηλιθιος.
    Κατα την γνωμη μου, και αυτος που σκοτωνει και αυτος που επεφημει ειναι ηλιθιοι (για διαφορετικους λογους) και κυριως ο δευτερος.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    Χοπ χοπ... φώναξε κανείς

ρωτάω γιατί μου κλέψαν το σουργελόπαπό μου και δεν μου πέρασε από το μυαλό η δολοφονία λόγω κλοπής... Λες να είμαι άρρωστος??? Επίσης μου είχαν κλέψει και ένα φούτερ από το φορτηγό που οδηγούσα πέρυσι... Αυτό το αδίκημα είναι για σφαίρες ή να ρίξω στα πόδια... Ή να του κόψω τα χέρια να μην του μπαίνει το φούτερ... Ή να ρίχνω σε όποιον κοιτάει το παπί μου ή τη μηχανή??? Ρωτάω γιατι είμαι ψευτοκουλτουριάρης και έχω όρεξη για αντιπαραθέσεις...
    τι αντιπαραθέσεις να κάνεις με ψευτοκουλτουριάρηδες μωρε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Για ξαναρίχτο γιαδέ ντόπιασα...

γιατί πρέπει να είναι κάποιοι άρρωστοι, κάποιοι λογικοί και κάποιοι γράφουν βλακείες, παλλικάρι μου...?

Δεν μπορεί δηλαδή ένας να έχει την άποψή του χώρίς να του κολλήσεις ταμπέλα?

Ενας θα τον πυροβολούσε, ένας θα του έδινε και τιπ.

Άλλος μπορεί να τον έδενε πισθάγκωνα, γυμνό, σε κοινή θέα, για φτύσιμο.

Σελίδα 3 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF