Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: Απαράδεκτη η ΚΤΜ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της karadrift
    αγορασα το 2005 ενα zx636r.το πηγα μεχρι το Σουνιο και καταλαβα οτι δεν εκανε για μενα.
    Η αρχικη τιμη καταλογου ηταν 11.390
    Οταν το πηγα πισω με 86!!!!!!!!!!!!!!!!!χλμ μου ειπαν γυρο στα 9500 "για να φυγει 10000"
    Δεν φταιοει η KTM ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    Ο χωρος ειναι σαπιος.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Ρε σεις... Δεν έχει να κάνει με αντιπροσωπία και μάρκες.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θέλει να παίρνει ανταλλαγή μηχανές (ή αυτοκίνητα) και όταν το κάνουν το κάνουν γιατί δεν έχουν επιλογή. Όλοι θέλουν ΜΕΤΡΗΤΑ. Η ανταλλαγή σημαίνει πάλι χρήματα στοκαρισμένα.

Και ΟΠΟΥ και να πας με ΟΠΟΙΑ μηχανή και να πας το ΠΡΩΤΟ πράγμα που θα σου πούνε είναι ότι αυτό το μοντέλο ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ και ΦΕΥΓΕΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ωστε να σου ρίξουν την τιμή όσο το δυνατόν χαμηλότερα και να μπορούν να κερδίσουν περισσότερα στην μεταπώλησή της.

Τα παραπάνω δεν διαφοροποιούνται από μοντέλο σε μοντέλο ούτε και από εταιρεία σε εταιρεία.

Οπότε εαν μπορείς τότε πουλάς την μηχανή σου μόνος σου και με τα μετρητά σου πια, κάνεις εσύ τα παζάρια. Αλλιώς σκύβεις το κεφάλι, κάνεις μια γύρα ΠΑΝΤΟΥ για να πάρεις προσφορά από όλους (θα βρεις αρκετές διαφορές) και παίρνεις την καινούργια με τους όρους του εμπόρου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από karadrift
    αγορασα το 2005 ενα zx636r.το πηγα μεχρι το Σουνιο και καταλαβα οτι δεν εκανε για μενα.
    Η αρχικη τιμη καταλογου ηταν 11.390
    Οταν το πηγα πισω με 86!!!!!!!!!!!!!!!!!χλμ μου ειπαν γυρο στα 9500 "για να φυγει 10000"
    Ο χωρος ειναι σαπιος.
    Συγνώμη κιόλας δεν θέλω να σε προσβάλω,
    αλλά εσύ περίμενες να αγοράσεις πρώτα μηχανή,
    να την οδηγήσεις μέχρι το Σούνιο και μετά να βγάλεις το συμπέρασμα ότι δεν σου κάνει ;
    Δε βρέθηκε ένας Χριστιανός-Μουσουλμάνος να πας να κάνεις ένα τεστ ;
    Και πως πήγες και πήρες μηχανή που δεν ξέρεις ότι σου κάνει ;
    Για τί χρήση την ήθελες δηλ. που δεν σε ικανοποιήσε στην βόλτα ;
    Μάλλον δεν ήξερες έσυ (όπως και πολλοί άλλοι) τι ήθελες.

Και κατά την ταπεινή μου γνώμη,σωστά σου είπε όσα σου είπε.
    Ο χώρος μπορεί να είναι καρά σάπιος,αλλά κι εμείς το ρίχνουμε το νεράκι μας στ αυλάκι....

μπάρον says :
    "Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες :rotflmao: "
    -
    _Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_

Ο Καγκουρογαμόσαυρος

φριτέζα 600 Το avatar του/της akaposto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από karadrift
    Δηλαδή πόσο έπρεπε να το αγοράσει;Και πολλά σου είπε.
    Ούτε 20% δεν έχασε απο την αξία της.

Το ζήτημα,που δεν έχει ειπωθεί,δεν είναι αν αγοράζει τα παλιά μοντέλα ο κάθε έμπορος.
    Δικά του είναι τα λεφτά,ότι θέλει κάνει.
    Το ζήτημα είναι ότι άλλο μηχανάκι του πουλάς,και άλλο μηχανάκι πουλάει μια μέρα μετά.
    Και όποιος το έπιασε.

Η τιμή μεταπώλησης,μεταχειρισμένου οχήματος στην Ελλάδα,είναι τραγικά μεγάλη.
    Λίγο καιρό ακόμα,και οι τιμές θα πάρουν την κατρακύλα που πρέπει.
    και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    κανετε μεγαλα λαθη στους συλλογισμούς σας και στις συγκρίσεις

για το φιλο που ειπε οτι ο Βινιος και η ΒΜW του "εδιναν περισσότερα απο τη ΚΤΜ" κανει μεγαλο λαθος γιατι δε τους εδιναν μετρητά αλλα ανταλλαγή με αλλη μοτοσυκλετα

και εξηγούμαι: απο τη πωληση καθε μοτοσυκλέτας οι εμποροι εχουν ενα ποσοστο κερδους που δεν ειναι σε ολες το ιδιο!!! αλλο κερδος θα εχει απο τη πωληση ενος BMW 1200GS και αλλο απο τη πωληση ενος Kawasaki Z750...

αλλα και εστω και αν ειχαν 2 μοτοσυκλετες την ιδια τιμη καταλογου δεν ειναι απαραιτητο να εχουν το ιδιο κερδος απο τη πώληση της...

αρα πολλες φορες ο εμπορας μπορει να "θυσιάσει" ενα μερος του κερδους του για να σου πουλησει ενα μοντελο με ανταλλαγή γιατι ισως εχει μεγαλο κερδος, ετσι και αλλιώς, απο τη πώληση του. ασε που μπορει να του εχει μεινει πολυ καιρο στο στοκ και θελει να τη "σπρωξει"!!!

η αποψη μου ειναι οτι η τιμη μεταπώλησης ενος μοντέλου εξαρτάται κατα 99% απο τη ζητηση του συγκεκριμένου απο την αγορα (εμας). Οσο και να θελει μια εταιρεία να κρατήσει τιμες υψηλες με την αγορα των μεταχειρισμένων δε μπορει να κανει πολλα πραγματα.... εκτος και αν η αρχικη τιμη εχει τεράστιο ποσοστο κερδους που δινει στη εταιρεια την ευελιξία να κανει απόσβεση της χασουρας σε περίπτωση που ξαναγοραζει/ανταλλάζει τα μηχανακια σα μεταχειρισμένα αλλα αυτο δεν ειναι προς όφελος του πελατη εστι και αλλιώς! Καλύτερα να πουλαει πιο φτηνα τα μηχανάκια απο την αρχη με μικροτερο κερδος για αυτη και μεγαλυτερο για εμας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εκτος και αν η αρχικη τιμη εχει τεράστιο ποσοστο κερδους που δινει στη εταιρεια την ευελιξία να κανει απόσβεση της χασουρας σε περίπτωση που ξαναγοραζει/ανταλλάζει τα μηχανακια σα μεταχειρισμένα αλλα αυτο δεν ειναι προς όφελος του πελατη εστι και αλλιώς! Καλύτερα να πουλαει πιο φτηνα τα μηχανάκια απο την αρχη με μικροτερο κερδος για αυτη και μεγαλυτερο για εμας!

Νομίζω οτι αυτή ήταν η πολιτική της ΚΤΜ μέχρι και πρίν μερικά χρόνια, που βέβαια είχε και την λογική της μιάς και απευθυνόταν περισσότερο σε αγωνιζόμενους που ενδιαφερόντουσαν να έχουν ανταγωνιστικό μηχανάκι.

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παρεμπιπτοντως ειδα οτι στην Αμερικη η ΗD -που σφιχτηκε κι αυτη απο μειωση πωλησεων-εφαρμοζει προγραμμα που λεει οτι αγοραζοντας σημερα πχ μια Sportster σου εγγυωνται τιμη ανταλλαγης την ιδια που την αγορασες,για να ανταλλαξεις με ενα μεγαλυτερο σε κυβικα HD.Ουσιαστικα δηλαδη πληρωνεις την διαφορα τιμης του μεγαλυτερου μοντελου.Βεβαια αυτα στην Ελλαδα ειναι ιστοριες επιστημονικης φαντασιας,,,
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    ιστοριες επιστημονικης φαντασιας
    οι οποίες εφαρμόζονται στην αγορά αυτοκινήτου

Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    οι οποίες εφαρμόζονται στην αγορά αυτοκινήτου

Για την ώρα από ότι έχω ακούσει το εφαρμόζει μόνο η jeep, chevrolet.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Για την ώρα από ότι έχω ακούσει το εφαρμόζει μόνο η jeep, chevrolet.
    Και CITROEN και πάει λέγοντας.

Παιδαγωγική ερώτηση: όταν αυξάνονται οι τιμές στα μηχανάκια, μήπως θα πρέπει οι πωλήσεις να παρουσιάσουν καμιά μικρή πτωσούλα -40% για να αρχίσουν να δουλεύουν και οι προσφορές, να σφίξουν και οι επιδερμίδες και πάει λέγοντας;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
    Και CITROEN και πάει λέγοντας.

Παιδαγωγική ερώτηση: όταν αυξάνονται οι τιμές στα μηχανάκια, μήπως θα πρέπει οι πωλήσεις να παρουσιάσουν καμιά μικρή πτωσούλα -40% για να αρχίσουν να δουλεύουν και οι προσφορές, να σφίξουν και οι επιδερμίδες και πάει λέγοντας;

Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο αλλά όταν ο Ελληνας έχει χρήμα δεν υπολογίζει τίποτα.
    Γενικά είμαστε λίγο χαζός λαός.
    Τώρα βέβαια που σφίξαν τα πράγματα θα δείς σίγουρα και καλές προσφορές, αλλά ο κόσμος δεν έχει πλέον χρήμα.

Ξεθάβοντας το θέμα μια και βλέπω θέμα αντιπροσωπείας ΚΤΜ....
    Πάω το καινούργιο μου 390 που δεν είχε ούτε 900 χλμ στο εξουσιοδοτημένο servise να μου ρυθμίσει την προφόρτηση του αμορτισέρ. Βάζει το γαντζόκλειδο (προφανώς όχι το ειδικό για αυτή την δουλειά) και φεύγω με γρατσουνισμένο σκελετό. Για την ακρίβεια όχι γρατσουνισμένο αλλά ξεφτισμένο από το γαντζόκλειδο του που δεν χώραγε εκεί μέσα. Ρωτάω τώρα του εμπιστεύεσαι την μηχανή σου αυτού του τσαπατσούλη; Αφενός δεν έχει κάποια δεξιότητα-λογική από την άλλη δεν σέβεται το εργαλείο και τα λεφτά του πελάτη του που επέλεξε ΚΤΜ. Δεν ήταν μαστορόπουλο αλλά ο ίδιος ο ''μάστορας''. Εξουσιοδοτημένος από την ΚΤΜ σε όλη την Πελλοπόνησο ....παρακαλώ κυρία ΚΤΜ...

Δεν φταιει καμμια κτμ αν ο μαστορας ειναι τρομπας.

Στελνεις γραμμα/μαιλ στην εταιρεια με φωτο και απαιτεις επιδιορθωση της ζημιας
    πουτσ@@@@@@@@@

ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΤΣΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΜΕ Το avatar του/της πυξιδας990
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από figo-migo Προβολή μηνύματος
    Ξεθάβοντας το θέμα μια και βλέπω θέμα αντιπροσωπείας ΚΤΜ....
    Πάω το καινούργιο μου 390 που δεν είχε ούτε 900 χλμ στο εξουσιοδοτημένο servise να μου ρυθμίσει την προφόρτηση του αμορτισέρ. Βάζει το γαντζόκλειδο (προφανώς όχι το ειδικό για αυτή την δουλειά) και φεύγω με γρατσουνισμένο σκελετό. Για την ακρίβεια όχι γρατσουνισμένο αλλά ξεφτισμένο από το γαντζόκλειδο του που δεν χώραγε εκεί μέσα. Ρωτάω τώρα του εμπιστεύεσαι την μηχανή σου αυτού του τσαπατσούλη; Αφενός δεν έχει κάποια δεξιότητα-λογική από την άλλη δεν σέβεται το εργαλείο και τα λεφτά του πελάτη του που επέλεξε ΚΤΜ. Δεν ήταν μαστορόπουλο αλλά ο ίδιος ο ''μάστορας''. Εξουσιοδοτημένος από την ΚΤΜ σε όλη την Πελλοπόνησο ....παρακαλώ κυρία ΚΤΜ...
    πατρα?
    37.12.07n
    22.47.01.e
    τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
    το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Πωλουνται Για Κτμ
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 11:36
  2. εναλλακτικη για ΚΤΜ