Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
    oxi

ο busa βέβαια δημοσιογραφίζει λίγο...

εγω πάντως σε παρελθόντα χρόνο, βραδάκι, με το ίδιο παπι (που τελικά δεν ήθελε να μείνει μαζί μου) είχα την εξής αντίδραση.
    Eίχα μόνο τιμόνι κλειδωμένο, 10 το βράδυ και πετάγομαι μέχρι το περίπτερο δυο στενά παρακάτω... Γυρνάω και βλέπω ένα πιτσιρικά (20-22) πάνω και ένα συνομήλικο του δίπλα...
    ΘB-"Pε ψηλέ, άμα θες βολτίτσα να σε δώσω τα κλειδιά... Πάντως κάτω από 600E δεν το πουλάω". Aυτά από απόσταση γιατί οι καιροί είναι σχίζο... Mετά την έκπληξη τους, τον αιφνιδιασμό καλύτερα, και ενω εγώ πάντα κρατούσα απόσταση ασφαλείας αποχώρησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση... H παγωμάρα δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά και δεν κόστισε παρά μια κλειδαριά...
    Mπορεί να μου την πέφτανε, να είχαν εκρηκτικά, να, να, να... Ήταν προφανώς πιτσιρίκια και όχι μέλη (κατώτερα) οργάνωσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ή τουλάχιστον έτσι τους έκοψα. Aλλιώς θα ερχόντουσαν με βαν...
    Πάντως στους καιρούς που ζούμε, στα π@παράκια μου τα θέματα ιδιοκτησίας... Έχω το μηχανάκι και το παπί... E, δε θα σκοτώσω για να τα κρατήσω... Tεσπα... μεγάλη κουβέντα και μπερδεμένη η αυτοδικία...
    Φονιά για ένα μηχανάκι δε στηρίζω ούτε με σφαίρες... Για κανα αφεντικό το συζητάμε...
    Ειδες τελικα που ειναι ολα θεμα προτεραιοτήτων ? ? ?
    Ο ιδιος ανθρωπος στην ιδια περιπτωση μπορει να αντιδρασει με 10 διαφορετικους τροπους.
    Δεν υπαρχουν συνταγες και κανονες.

@mats8282

Σου μιλαω λογο τιμης....οτι οταν εγραψα ψευτοκουλτουριαρηδες...δεν ειχα κανεναν απολυτως στο νου μου.
    Απλα υπεθεσα οτι θα εμφανιστουν και υποστιρικτες της αντιθετης πλευρας...και περιμενα να απαντησω σε αυτους...οποιοι κιαν ηταν.
    Εξαλου εγω δεν βλεπω κανενα μπαχαλο.
    Μια χαρα πολιτισμενα τα ειπαμε...ουτε σε εβρισα...ουτε με εβρισες.
    Ο καθενας εχει τις αποψεις του και τα πιστευω του.

Δεν χρειαζεται να προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να επιβαλλουμε την γνωμη και την αποψη μας στον αλλον.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Πάντως επειδή εμένα μου φαγανε ένα 954 αν τους έβλεπα, θα με δείχνανε στις ειδήσεις.

Απλά και κατανοητά....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    @mats8282

Σου μιλαω λογο τιμης....οτι οταν εγραψα ψευτοκουλτουριαρηδες...δεν ειχα κανεναν απολυτως στο νου μου.
    Απλα υπεθεσα οτι θα εμφανιστουν και υποστιρικτες της αντιθετης πλευρας...και περιμενα να απαντησω σε αυτους...οποιοι κιαν ηταν.
    Εξαλου εγω δεν βλεπω κανενα μπαχαλο.
    Μια χαρα πολιτισμενα τα ειπαμε...ουτε σε εβρισα...ουτε με εβρισες.
    Ο καθενας εχει τις αποψεις του και τα πιστευω του.

Δεν χρειαζεται να προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να επιβαλλουμε την γνωμη και την αποψη μας στον αλλον.
    Δεν ειπα οτι ηταν προμελετημενο

Αλλα εμενα εδειξες....Και τελικα οι αποψεις μας φαινεται οτι ειναι οι ιδιες....Στο κατω κατω δεν νομιζω να ειναι θεμα ψευτοκουλτουριαρηδων vs φασιστων το ζητημα.....

Τεσπα

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Δεν ειπα οτι ηταν προμελετημενο

Αλλα εμενα εδειξες....Και τελικα οι αποψεις μας φαινεται οτι ειναι οι ιδιες....Στο κατω κατω δεν νομιζω να ειναι θεμα ψευτοκουλτουριαρηδων vs φασιστων το ζητημα.....

Τεσπα
    H αναφορα χαρακτηρισμων πηγαινε για τον IDI ...αυτος καταλαβε...
    Καμια φορα...με τετοιες σποντες...αναφερομαστε και σε παλιοτερα δρωμενα

ο busa βέβαια δημοσιογραφίζει λίγο...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    άλλο ένα thead που ξέφυγε τόσο δα λιγουλάααακι

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Νομιζω εχουμε ξεφυγει. Δεν συζηταμε για το αν αντιμετωπιζεις τους 'ληστας' με το ενδεχομενο να εμπλακεις σε σωματικη επαφη, η οχι. Συζηταμε για το αν βγαζεις την καραμπινα και πυροβολεις για να σκοτωσεις. Και ακομα περισσοτερο, για το αν καποιος που το κανει και οντως σκοτωνει, επεφημειται με 'ευγε' η λες πως ειναι απλα ηλιθιος.
    Κατα την γνωμη μου, και αυτος που σκοτωνει και αυτος που επεφημει ειναι ηλιθιοι (για διαφορετικους λογους) και κυριως ο δευτερος.
    μιας και το εθεσες ετσι .... εσυ εισαι ηλιθιος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    αν βρισκομουν στην δυσαρεστη θεση να πεσω προσωπο προσωπο με τους ληστες της καλης μου...μμμμ...ειναι λιγο παγιδα....

λοιπον,τωρα, και ψυχραιμα σκεφτομενος (εχει μεγαλη σημασια) θα χρησιμοποιουσα οτι ειχα επανω μου και θα κινιομουν απειλητικα εναντιον τους. αν ετρεχαν θα τους κυνηγαγα (μαλακια μου αλλα σκεφτομαι και τον συνμοτοσυκλετιστη που μπορει να μην τους πετυχει το επομενο βραδυ και να κανει φτερα η δικια του)...

αν δεν ετρεχαν θα ειχαμε δραματα (ειτε απο την μερια μου ειτε απο την δικη τους)

αν παλι τους επιανα, θα εβγαζα πολυ αχτι πανω τους.

βεβαια εκεινη την ωρα παιζουν πολλα σεναρια.
    παιζουν μαχαιρια απο την πλευρα τους..ή οπλο (ακομα χειροτερα) και γενικα ειναι δυσκολα.

εγω εχω ενα ροπαλο (handmade) μεσα στο σπιτι. μπορει και να το επαιρνα και να αφηνα κανεναν στο τοπο.

αν παλι ειχα οπλο στην κατοχη μου θα τους εριχνα στα ποδια σιγουρα. και να μην πεθανουν και να ακινητοποιηθουν. ευκολη και σιγουρη λυση.

παιζουν παντως πολλες παραμετροι...και οσο και να ειμαστε εκτος εαυτου πρεπει να τα ζυγιζουμε ολα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    επειδή προφανώς τα emoticon δεν ήταν σαφή, θα σου εκφράσω την απορία μου γραπτώς:

Βάσει ποιων επιστημονικά τεκμηριωμένων ερευνών κατέληξες στο συμπέρασμα αυτό;;;

βασει της πραγματικοτητας

Παλαιό μέλος
    Με την σκέψη ότι θα μπορούσε να έχει προστατέψει την δική μου μηχανή, πιστεύω ότι καλά έκανε.

Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, βέβαια, διότι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον. Οι περισσότεροι εν βρασμό ψυχής μπορεί να σκοτώναν έναν κλέφτη (μου έχει τύχει να κυνηγήσω κλέφτη με κουζινομάχαιρο και ευτυχώς δεν τον πρόλαβα), αλλά ούτε η ανθρώπινη ζωή κοστολογήται όπως τα υλικά αγαθά, ούτε η ζωή του "δράστη" αξίζει να καταστραφεί για τον κάθε κόπανο- κλέφτη.

Μακάρι να αθωωθεί ο άνθρωπος και μακάρι να μην χρειάζεται να πέρνουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους. Η αστυνομία πρέπει επιτέλους να σταματήσει να πλακώνει κόσμο στις πορείες, να φυλάει τον κάθε καραγκιώζη πολιτικό- δημοσιογράφο- επιχειρηματία- κτλ., να κωλοβαράει και να κάνουν επιτέλους την δουλειά για την οποία πληρώνονται...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
    Με την σκέψη ότι θα μπορούσε να έχει προστατέψει την δική μου μηχανή, πιστεύω ότι καλά έκανε.

...

Γενικά, και σε όσους έχει τύχει να τους φάνε μηχανή που δεν κάνει 200-300Ε όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε ότι το αίσθημα που νιώθεις στην ψυχή αλλά και στην τσέπη είναι τέτοιο που η λογική και η εξυπνάδα δεν έχει θέση σε αυτή την συζήτηση.

Είναι σαν να συζητάμε για την πείνα στην Σομαλία και στην Αιθιοπία μέσα σε μεζεδοπωλείο στο Θησείο.....

Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leopsomo
    oxi
    εγω πάντως σε παρελθόντα χρόνο, βραδάκι, με το ίδιο παπι (που τελικά δεν ήθελε να μείνει μαζί μου) είχα την εξής αντίδραση.
    Eίχα μόνο τιμόνι κλειδωμένο, 10 το βράδυ και πετάγομαι μέχρι το περίπτερο δυο στενά παρακάτω... Γυρνάω και βλέπω ένα πιτσιρικά (20-22) πάνω και ένα συνομήλικο του δίπλα...
    ΘB-"Pε ψηλέ, άμα θες βολτίτσα να σε δώσω τα κλειδιά... Πάντως κάτω από 600E δεν το πουλάω". Aυτά από απόσταση γιατί οι καιροί είναι σχίζο... Mετά την έκπληξη τους, τον αιφνιδιασμό καλύτερα, και ενω εγώ πάντα κρατούσα απόσταση ασφαλείας αποχώρησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση... H παγωμάρα δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά και δεν κόστισε παρά μια κλειδαριά...
    Mπορεί να μου την πέφτανε, να είχαν εκρηκτικά, να, να, να... Ήταν προφανώς πιτσιρίκια και όχι μέλη (κατώτερα) οργάνωσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ή τουλάχιστον έτσι τους έκοψα. Aλλιώς θα ερχόντουσαν με βαν...
    Πάντως στους καιρούς που ζούμε, στα π@παράκια μου τα θέματα ιδιοκτησίας... Έχω το μηχανάκι και το παπί... E, δε θα σκοτώσω για να τα κρατήσω... Tεσπα... μεγάλη κουβέντα και μπερδεμένη η αυτοδικία...
    Φονιά για ένα μηχανάκι δε στηρίζω ούτε με σφαίρες... Για κανα αφεντικό το συζητάμε...
    Πολυ σωστη αντιδραση και θεση! Ωραιος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1

Το πράγμα δεν είναι τόσο απλό, βέβαια, διότι θα μπορούσε να είχε σκοτώσει κάποιον. Οι περισσότεροι εν βρασμό ψυχής μπορεί να σκοτώναν έναν κλέφτη (μου έχει τύχει να κυνηγήσω κλέφτη με κουζινομάχαιρο και ευτυχώς δεν τον πρόλαβα), αλλά ούτε η ανθρώπινη ζωή κοστολογήται όπως τα υλικά αγαθά, ούτε η ζωή του "δράστη" αξίζει να καταστραφεί για τον κάθε κόπανο- κλέφτη.

Μακάρι να αθωωθεί ο άνθρωπος και μακάρι να μην χρειάζεται να πέρνουν οι πολίτες τον νόμο στα χέρια τους. Η αστυνομία πρέπει επιτέλους να σταματήσει να πλακώνει κόσμο στις πορείες, να φυλάει τον κάθε καραγκιώζη πολιτικό- δημοσιογράφο- επιχειρηματία- κτλ., να κωλοβαράει και να κάνουν επιτέλους την δουλειά για την οποία πληρώνονται...

νταξ δεν υπαρχει περίπτωση να διαφωνήσω με τα θεωρητικά και τα αυτονόητα αλλα φιλε μου (και φιλικα στο λεω) δεν υπαρχει περίπτωση η αστυνομία να εξαλείψει το εγγλημα ακομα και αν κανει αριστα τη δουλεια της (που φυσικα και ΔΕ τη κανει)

γιατι το έγκλημα προηγείται παντα, οπως και να το κανουμε και εκτός του ατοπου της ιδανικης κοινωνιας, παντα θα υπάρχει εγγλημα ειναι λογικο και ειναι βασισμένο στη πραγματικότητα και τη λογικη

και τωρα (και το λεω σε ολους οχι σε εσενα προσωπικα) εμπρος παλικαρια για ενα ακομα Thread θεωρίας και φιλολογίας (αμπελοφιλοσοφίας ...θα ελεγα) με αυτον που θα κανει το μεγαλύτερο ποστ-σεντονι με επιχειρήματα νικητή!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    βαση της πραγματικοτητας
    Η πραγματικότητα -ευτυχώς- δεν είναι έτσι.

Σελίδα 5 από 20 ΠρώτοΠρώτο 1234567891015 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF