Ειδες τελικα που ειναι ολα θεμα προτεραιοτήτων ? ? ?Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
oxi
ο busa βέβαια δημοσιογραφίζει λίγο...
εγω πάντως σε παρελθόντα χρόνο, βραδάκι, με το ίδιο παπι (που τελικά δεν ήθελε να μείνει μαζί μου) είχα την εξής αντίδραση.
Eίχα μόνο τιμόνι κλειδωμένο, 10 το βράδυ και πετάγομαι μέχρι το περίπτερο δυο στενά παρακάτω... Γυρνάω και βλέπω ένα πιτσιρικά (20-22) πάνω και ένα συνομήλικο του δίπλα...
ΘB-"Pε ψηλέ, άμα θες βολτίτσα να σε δώσω τα κλειδιά... Πάντως κάτω από 600E δεν το πουλάω". Aυτά από απόσταση γιατί οι καιροί είναι σχίζο... Mετά την έκπληξη τους, τον αιφνιδιασμό καλύτερα, και ενω εγώ πάντα κρατούσα απόσταση ασφαλείας αποχώρησαν προς την αντίθετη κατεύθυνση... H παγωμάρα δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά και δεν κόστισε παρά μια κλειδαριά...
Mπορεί να μου την πέφτανε, να είχαν εκρηκτικά, να, να, να... Ήταν προφανώς πιτσιρίκια και όχι μέλη (κατώτερα) οργάνωσης μεταχειρισμένων ανταλλακτικών ή τουλάχιστον έτσι τους έκοψα. Aλλιώς θα ερχόντουσαν με βαν...
Πάντως στους καιρούς που ζούμε, στα π@παράκια μου τα θέματα ιδιοκτησίας... Έχω το μηχανάκι και το παπί... E, δε θα σκοτώσω για να τα κρατήσω... Tεσπα... μεγάλη κουβέντα και μπερδεμένη η αυτοδικία...
Φονιά για ένα μηχανάκι δε στηρίζω ούτε με σφαίρες... Για κανα αφεντικό το συζητάμε...
Ο ιδιος ανθρωπος στην ιδια περιπτωση μπορει να αντιδρασει με 10 διαφορετικους τροπους.
Δεν υπαρχουν συνταγες και κανονες.
![]()