Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    εισαι χαζος ρπμ....:rotflmao:

αφου το ποσταρω εγω και θες να "πεις αυτο που θες με τον δικο σου τροπο"...ποσταρε απο κατω χωρις παραθεση και ολοι θα το καταλαβουν.

εκτος αν ειναι :a24: σαν και σενα...
    μπορει να μην ειναι ο αλλος :a24: σαν και μενα αλλα εχουμε αρκετους :a31: σαν εσενα.αρα ηταν απαραιτητη η παραθεση
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Που διάβασες ότι θα τον σκότωνα; Αντιθέτως.... το να βάλεις μυαλό σε κάποιον προϋποθέτει ότι θα ζει για να να μην το ξανακάνει και να αποτελεί παράδειγμα για τους υπόλοιπους.

Πολύ φοβάμαι όμως ότι με το υπάρχον καθεστώς στις φυλακές (όπου οι ποινές εξαφανίζονται/μειώνονται - παίρνουν άδειες κλπ κλπ) οι κύριοι αυτοί το βλέπουν σαν διακοπές....

Αν όμως είχαν κάτι που τους το θυμίζει δια βίου, θα σκεφτόταν διαφορετικά.

Απλά επειδή είπες ότι θα σε έδειχναν στις τηλεοράσεις υπέθεσα πως θα τον σκότωνες.Δικό μου λάθος
    Fortis Fortuna Adiuvat

Πάντως ρε παιδιά αυτό που κάνουν σε κάποιες Αραβικές χώρες και στην Ινδία νομίζω,που κόβουν τα χέρια των κλεφτών δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο τώρα που το σκέφτομαι :rotflmao:
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Πάντως ρε παιδιά αυτό που κάνουν σε κάποιες Αραβικές χώρες και στην Ινδία νομίζω,που κόβουν τα χέρια των κλεφτών δεν μου φαίνεται και τόσο άσχημο τώρα που το σκέφτομαι :rotflmao:
    θελεις να σου βαλω κατι φωτογραφιουλες να δω αν θα εχεις την ιδια αποψη μετα ?

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    "Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα." Ματθαίος 5:29 :o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ξεχασε ο πεθερος μου σε ενα Super Market στο Μπαχρεϊν το πορτοφολι του στο γκισε...στο ταμειο ντε...και το πηρε χαμπαρι το βραδυ.
    Το αλλο πρωι που πηγε εκει για να το αναζητησει....ηταν ακριβως στο ιδιο σημειο....ανεγγιχτο...ποιος θα το πειραζε εξαλλου αφου η κλοπη τιμωρειται με ακρωτηριασμο ? ? ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    θελεις να σου βαλω κατι φωτογραφιουλες να δω αν θα εχεις την ιδια αποψη μετα ?

Διάβασε τί έγραψε ο φίλος PortisHead από πάνω
    Fortis Fortuna Adiuvat

Διάβασε τί έγραψε ο φίλος PortisHead από πάνω
    ναι το διαβασα.εχουμε πληθωρα παραδειγματων που εχουνε ξεχασει τσαντες μεσα στο μετρο για πολλες ωρες και παρ ολα αυτα τις βρηκανε μια μερα μετα σε ευρωπαικες χωρες.και ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    ναι το διαβασα.εχουμε πληθωρα παραδειγματων που εχουνε ξεχασει τσαντες μεσα στο μετρο για πολλες ωρες και παρ ολα αυτα τις βρηκανε μια μερα μετα σε ευρωπαικες χωρες.και ???
    Μα "Εμεις" δεν ημεθα πλεον ευρωπαιοι...απλα η χωρα μας ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη.

Με το "εμεις" εννοω τους νεοέλληνες.

Ιδιοσυγκρασιακα και πολιτισμικα...ανηκουμε πλεον στη...Νιγηρια ας πουμε λιαν λιαν επιοικως.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    "Και αν το δεξί σου χέρι σε σκανδαλίζει, κόψ' το, και πέταξέ το από σένα· επειδή, σε συμφέρει να χαθεί ένα από τα μέλη σου, και να μη ριχτεί ολόκληρο το σώμα σου στη γέεννα." Ματθαίος 5:29 :o
    ασχολιαστο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μπορει να μην ειναι ο αλλος :a24: σαν και μενα αλλα εχουμε αρκετους :a31: σαν εσενα.αρα ηταν απαραιτητη η παραθεση
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλα βαριεμαι τωρα...

εχεις δικιο!!

Στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει παιδεία,υπάρχει αστυνομία και υπάρχουν και νόμοι που όντως εφαρμόζονται.Δεν υπάρχει:"Θα σβήσω την κλήση γιατί εχώ έναν γνωστό στην τροχαία"¨.Εδώ οι νόμοι μας προστατεύουν τους παράνομους και όχι τους νόμιμους.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε περιπτώσεις παιδοφιλίας και παιδεραστίας απαγορεύεται στον τύπο να αναφέρει τα ονόματα αυτών των ζώων.Τους προστατεύουμε,μην τους χαλάσουμε το όνομα.Ο άλλος πέρυσι ενώ ήταν να πάει στην φυλακή για παιδεραστία τελικά λόγω κενών του νόμου αφέθηκε ελεύθερος και την ίδια μέρα το βράδυ βίασε ένα κοριτσάκι 9-10 ετών.Προτιμάω λοιπόν αυτόν να τον πιάσουν και να του την κόψουν παρά να τον φυλακίσουν.Ας του την κόψουν και ας τον αφήσουν ελεύθερο
    Fortis Fortuna Adiuvat

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μα "Εμεις" δεν ημεθα πλεον ευρωπαιοι...απλα η χωρα μας ανηκει γεωγραφικα στην Ευρωπη.

Με το "εμεις" εννοω τους νεοέλληνες.

Ιδιοσυγκρασιακα και πολιτισμικα...ανηκουμε πλεον στη...Νιγηρια ας πουμε λιαν λιαν επιοικως.

ναι αλλα δεν την εχουμε και να σερνεται στο πατωμα,ουτε ειμαστε απογονοι του σακα ζουλου.νομιζω τουλαχιστον...

Στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει παιδεία,υπάρχει αστυνομία και υπάρχουν και νόμοι που όντως εφαρμόζονται.Δεν υπάρχει:"Θα σβήσω την κλήση γιατί εχώ έναν γνωστό στην τροχαία"¨.Εδώ οι νόμοι μας προστατεύουν τους παράνομους και όχι τους νόμιμους.Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι σε περιπτώσεις παιδοφιλίας και παιδεραστίας απαγορεύεται στον τύπο να αναφέρει τα ονόματα αυτών των ζώων.Τους προστατεύουμε,μην τους χαλάσουμε το όνομα.Ο άλλος πέρυσι ενώ ήταν να πάει στην φυλακή για παιδεραστία τελικά λόγω κενών του νόμου αφέθηκε ελεύθερος και την ίδια μέρα το βράδυ βίασε ένα κοριτσάκι 9-10 ετών.Προτιμάω λοιπόν αυτόν να τον πιάσουν και να του την κόψουν παρά να τον φυλακίσουν.Ας του την κόψουν και ας τον αφήσουν ελεύθερο
    αντε ξαναμανα...

δεν μπορω βαση του δικου μου ηθικου κωδικα το εγκλημα κατα της ζωης να τα εξισωσω με μια κλοπη

Γιώργο καταλαβαίνω τί λες,δεν τα εξίσωσα,με τα παραδείγματα που έφερα προσπαθώ να εξηγήσω πως ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι νόμοι μας είναι ανεπαρκείς και άδικοι.Τιμωρούν το πρεζάκι και όχι τον έμπορο ναρκωτικών,τιμωρούν την πόρνη και όχι τον νταβατζή,τιμωρούν πάντα τις τελευταίες τρύπες της φλογέρας.Δεν έχουμε αυστηρούς νόμους για ΤΙΠΟΤΑ,γι'αυτό λοιπόν η παραβατικότητα αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται.Σίγουρα άλλο να σου κλέψουν το μηχανάκι και άλλο να σου βιάσουν κάποιο προσφιλές πρόσωπο ή να το σκοτώσουν.Αλλά όλα από κάπου ξεκινάνε.Όταν ξεκινάς με την λογική ότι παιδεραστής και ο φονιάς έχουνε δικαιώμα για άδειες,για επισκέψεις για για για λογικό είναι όταν φτάνεις σε πλημμελήματα ή πταίσματα απλά να μην αποδίδετε καν δικαιοσύνη.Αλυσίδα ειναι...
    Fortis Fortuna Adiuvat

Σελίδα 8 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 34567891011121318 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF