Γελλοου....το παρακατω που θα διαβασετε...οσοι το διαβασετε...και αν το διαβασετε...δεν ειναι ακριβως ιστορια του δρομου αλλα δεν ηξερα που αλλου να το βαλω (μην ακουσω καμμια περιεργη προταση παρακαλω) και εχω συγγραφικες ανυσυχειες σημερα....λεπον εχουμε και λεμε...
Σημερα ηταν παλι μια απο τις περιεργες μερες που το σωμα σου θελει να αποδρασει (για μυαλο δεν λεμε γιατι αυτο ειναι κιολλας αλλου) και επιβαλλετε μια βολτα προς καποιον κοντινο προοσρισμο μια και η ωρα αναχωρησης αποφαστιστηκε να ειναι στις 4μμ περιπου (ωρα αποφασης 3μμ περιπου)...
''ΕΟ Λαμιας η ΕΟ Κορινθου???δεν πας στην Χαλκιδα που την εχεις και αχτι απο την κυριακη που μας περασε???ναι...αποφασιστηκε....Χαλκιδα...''
Το παπιοbusa βγαινει απο το γκαραζ....γινεται ο σχετικος ελενχος....και βουρ για το πρωτο βενζιναδικο...αφου φουλαρω στην Ιερα Οδο με συνοπτικες διαδικασιες βρισκομαι στην ΕΟ αρχιζοντας να σκεφτομαι που θα κατσω για καφε....''Αλυκες η παλια γεφυρα???''πλησιαζοντας στο υψος της Κηφησιας και εχοντας αντιμετωπιση αρκετη κινηση εως εκεινη την στιγμη το gpm (giaton boutso myalo) κανει ενα reprogram στην διαδρομη τις βολτας...και απο βολτα Θησειο-Χαλκιδα εγινε βολτα Θησειο-Οτι ναναι....στην πρωτη εξοδο παω δεξια...γνωστα μερη λεω...καπου εδω ειναι και ενα γλυκο αγορι που κερναει και καφε...''λες να σταματησω για ενα καφεδακι στα γρηγορα μαζι με ενα γεια???μπαααααααα δεν εχει καφε αυτος και θα με στειλει να παρω και για αυτον....θελω να οδηγησω λεμε...συνεχα''....ανεβαινω προς Εκαλη....στην πρωτη σοβαρη διασταυρωση πηγαινω προς τα δεξια αλλα αυτοματα κανω επιτοπου πισω (με προσεχτικο ελενχο εννοειτε) γιατι μια πινακιδα μου τραβηξε την προσοχη....μπλα μπλα μπλα Μαραθωνας....η διαδρομη παντα απιστευτη μεσα στο πρασινο....στον καθαρο αερα....στα ελαχιστα αυτοκινητα....στο σχετικα καλο οδοστρωμα (χωρις καθολου υγρασιες
)...στην τελεια θερμοκρασια για εμενα και για το scooterobusa (11 βαθμους εγραφε καπου)....μετα απο λιγο φτανω στο φραγμα...ενα καφεδακι επιβαλλετε....
Στην αρχη καθομαι μεσα....ερχετε η σερβιτορα με 2 νερα....της λεω ειμαι μονος μου....κολλαει...χαμογελαω...μου λεει πως και γιατι για να πει κατι...ενα διπλο espesso απανταω...ενω ετοιμαζεται το καφεδακι μου καταλαβαινω οτι κανενας τοιχος δεν μπορει να με αντεξει....σηκωνομαι και τις λεω θα κατσω εξω....παλι κολλαει...ξαναχαμογελαω...με το που καθομαι εξω γινομαι θεαμα για τα 10 ολα και ολα ατομα που ηταν στο μαγαζι (με τις γατες στην σουμα)....ΑΠΟΛΑΥΣΗ....η θεα...ο καφες...το οξυγονο...τα prince μαλακά...το φραγμα...η λιμνη...η ηρεμια και γαληνη....ΟΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ....