Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: Χρονολογια κατασκευης...

"3. Το θεωρώ απαράδεκτο εφ' όσον κανένας μας δε διαπίστωσε οτι ο έμπορος σου είπε ψέματα, να τον δίνεις ονομαστικά φόρα παρτίδα." Ονομαστικα φορα παρτιδα τον εδωσα και οταν μια φορα ειχα αναφερει οτι ημουν πολυ ευχαριστημενος απο το καταστημα.

Και η αρνητικη κριτικη ειναι νομιμη

Το όνομα του καταστήματος σβήστηκε από το Thread ....

Διαβάστε τους κανόνες εδώ και τα ξανασυζητάμε ....

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=28026

σας ενημερώνω πως αν ξαναναφερθεί όνομα καταστήματος το thread θα φύγει για τόπο χλοερό ...

Πολυ σωστος ο Catmaster.
    Ευχαριστω φιλε μου !

Αυτο που εχω να πω δημοσια για τους "νεους" σαν εμενα ειναι ακομα και για καινουργια μηχανη... ΠΑΝΤΑ να τρεκαρετε οι ιδιοι απο τον αριθμο πλαισιου (τηλεφωνο στην εταιρια) τη χρονολογια κατασκευης της μηχανης...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Στέφανε,
    απ' τη στιγμή που το μηχανάκι ήταν αχρησιμοποίητο και 50 χρόνια να ήταν στη βιτρίνα πάλι κούτα είναι.

Sn7per,
    διάβασα την απάντηση σου πριν ψαλιδιστεί. Προσπάθησε να εκφράζεσαι πιό κομψά. Το φόρουμ ανήκει σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ορίσει κάποιους άλλους ανθρώπους για την ομαλή, χωρίς προστριβές και χωρίς συκοφαντίες λειτουργία του. Κάνοντας μια αναδρομή διαπιστώνω οτι όταν σου επισημαίνουν κάτι είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Είναι πολύ λογικό στην ανάγκη να λάβεις μέσω πμ μια προειδοποίηση,
    Τέλος είναι άκομψο για να μην πω τίποτε άλλο να γνωστοποιείς στο φόρουμ ένα πμ ( = προσωπικό μήνυμα) που σου στάλθηκε είτε από μέλος, είτε και πολύ περισσότερο από mod.

Εγώ όπως σου εξήγησα πιστεύω πως διαβάζοντας το moto.gr κατάλαβες ή έστω πίστεψες πως το μηχανάκι σου δεν είναι αρκετό και ψάχνεσαι για να το διώξεις. Δεν έχω πειστεί για τη σοβαρότητα των λόγων σου. Απλά και μόνο αυτό. Ήξερες τι πήρες. Όφειλες να ελέγξεις αν το μηχανάκι βγαίνει ακόμη και όχι κάνοντας σεμινάρια όπως προανέφερες ειρωνικά αλλά κάνοντας ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. Εντούτοις καταλαβαίνω οτι οι μοτο δεν είναι πολυδιαφημιζόμενες σαν τα τουτου και υπάρχουν πολλά μοντέλα. Αν έβλεπες σε μια μάντρα ένα lada samara θα καταλάβαινες οτι είναι ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε πριν 14-15 χρόνια να βγαίνει. Αλλά μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς έπρεπε να την κάνεις.
    Και για λόγους ιστορίας, το kymco δεν πήγε ποτέ εμπορικά γιατί έως και το 02 έβγαινε και το eliminator στα ίδια λεφτά πάνω κάτω και πως να το κάνουμε δε συγκρίνεται η σαμπάνια με το βατ69...
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Στέφανε,
    απ' τη στιγμή που το μηχανάκι ήταν αχρησιμοποίητο και 50 χρόνια να ήταν στη βιτρίνα πάλι κούτα είναι.

Sn7per,
    διάβασα την απάντηση σου πριν ψαλιδιστεί. Προσπάθησε να εκφράζεσαι πιό κομψά. Το φόρουμ ανήκει σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ορίσει κάποιους άλλους ανθρώπους για την ομαλή, χωρίς προστριβές και χωρίς συκοφαντίες λειτουργία του. Κάνοντας μια αναδρομή διαπιστώνω οτι όταν σου επισημαίνουν κάτι είτε δεν καταλαβαίνεις, είτε κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις. Είναι πολύ λογικό στην ανάγκη να λάβεις μέσω πμ μια προειδοποίηση,
    Τέλος είναι άκομψο για να μην πω τίποτε άλλο να γνωστοποιείς στο φόρουμ ένα πμ ( = προσωπικό μήνυμα) που σου στάλθηκε είτε από μέλος, είτε και πολύ περισσότερο από mod.

Εγώ όπως σου εξήγησα πιστεύω πως διαβάζοντας το moto.gr κατάλαβες ή έστω πίστεψες πως το μηχανάκι σου δεν είναι αρκετό και ψάχνεσαι για να το διώξεις. Δεν έχω πειστεί για τη σοβαρότητα των λόγων σου. Απλά και μόνο αυτό. Ήξερες τι πήρες. Όφειλες να ελέγξεις αν το μηχανάκι βγαίνει ακόμη και όχι κάνοντας σεμινάρια όπως προανέφερες ειρωνικά αλλά κάνοντας ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ. Εντούτοις καταλαβαίνω οτι οι μοτο δεν είναι πολυδιαφημιζόμενες σαν τα τουτου και υπάρχουν πολλά μοντέλα. Αν έβλεπες σε μια μάντρα ένα lada samara θα καταλάβαινες οτι είναι ένα αυτοκίνητο που σταμάτησε πριν 14-15 χρόνια να βγαίνει. Αλλά μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς έπρεπε να την κάνεις.
    Και για λόγους ιστορίας, το kymco δεν πήγε ποτέ εμπορικά γιατί έως και το 02 έβγαινε και το eliminator στα ίδια λεφτά πάνω κάτω και πως να το κάνουμε δε συγκρίνεται η σαμπάνια με το βατ69...
    Συγνωμη για την αναφορα στο PM απλως στις τοσες μαγκιες απο PMS πηρα και ενα ευγενικοτατο και με πολυ ωραια επιχειρηματα και χαρηκα, αν ενοχλει να το σβησω.
    Πραγματικα δε το σκεφτικα συγνωμη.

"πιστεύω πως διαβάζοντας το moto.gr κατάλαβες ή έστω πίστεψες πως το μηχανάκι σου δεν είναι αρκετό"

Καλα τωρα σοβαρα το λες αυτο ? Ζηλεψα δηλαδη ε !
    ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡθΕΙ ΣΤΑ Ανεκδοτα

"Δεν έχω πειστεί για τη σοβαρότητα των λόγων σου"

Τωρα αν σου πω στα ....... ?

Και τελος επειδη μου το ξαναειπες αυτο με το "οφειλα να τα ξερω ολα" τοτε η "προστασια καταναλωτων" για ποιο λογο υπαρχει ?

Αν θα παρω μηχανακι θα παρω δευτερο, αυτο δε θελω να το σπρωξω οπως λες... Μια χαρα μηχανακι ειναι.

Απλως επειδη παιχτηκε απατη θα ασχοληθω με το θεμα. (το αναφερω για να μη το πεις 3η φορα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per

"πιστεύω πως διαβάζοντας το moto.gr κατάλαβες ή έστω πίστεψες πως το μηχανάκι σου δεν είναι αρκετό"

Καλα τωρα σοβαρα το λες αυτο ? Ζηλεψα δηλαδη ε !
    ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡθΕΙ ΣΤΑ Ανεκδοτα
    Εγώ δεν έγραψα πουθενά περί ζήλειας. Έγραψα οτι κατάλαβες ή πίστεψες. Διαφορετική ετυμολογία. Έτσι;

"Δεν έχω πειστεί για τη σοβαρότητα των λόγων σου"

Τωρα αν σου πω στα ....... ?
    Δικαίωμα σου. Αλλά απ' οτι φαίνεται απαξιώνεις οποιονδήποτε δεν ασπάζεται τη θεωρία σύμφωνα με την οποία σε πιάσανε κότσο.

Και τελος επειδη μου το ξαναειπες αυτο με το "οφειλα να τα ξερω ολα" τοτε η "προστασια καταναλωτων" για ποιο λογο υπαρχει ? Δεν υπάρχει λογική σ΄ αυτή την πρόταση
    .
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................

.

Ωραια δεν υπαρχει λογικη.

Γιατι η προστασια απο τη νομαρχια μου ειπε στειλε τις αποδειξεις και ακυρωνεται η αγορα τοτε ?

Ψεματα λεω ?

Εγω αν κανεις ενα flash back πρωτα ρωταω απο εσας να μαθω... Μετα παιρνω τηλεφωνο και παιρνω το ΟΚ απο την υπηρεσια και μετα αρχιζω να τα λεω αυτα.

Αν εισαι τοσο καλος δικαστης τοτε να πας και εσυ στο τμημα εμποριας να προσφερεις εργο ρε φιλε...
    Η δικια σου γνωμη μετραει παραπανω απ οτι βλεπω εδω...

ΕΕΕΕΕ ρε τι θα ακουσουμε.

Α... Ναι το moto.gr ειναι ωραιο φορουμ και εχει και αξιολογα ατομα... για το θεο ομως... δεν ειναι ικανο ουτε κατα διανυα να μου αλλαξει γνωμη για την μηχανη μου :P

βββββββββΡΡΡΡΡΡΡΡΡρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Είναι άσκημο να βάζεις στο στόμα του άλλου πράγματα που δεν έχει πει ή σκεφτεί. Οι διάφορες υπηρεσίες υπέρ του καταναλωτή υπάρχουν για να σε ξεμπλέκουν όταν ο έμπορος σε εκμεταλλευτεί και στο 90% αφορούν περιπτώσεις όπου ο καταναλωτής δεν έκανε έρευνα αγοράς. Κι όταν πας στη διεύθυνση εμπορίου ΠΕΣ ΤΟΥΣ το οτι κάποιος το ανέφερε. Θα το πεις όμως ακριβώς όπως το γράφω παραπάνω κι όχι όπως κάνεις εδώ και τόση ώρα που παραφράζεις ό,τι έχω γράψει.

Εξέφρασα μια άποψη. Αν σε κάλυπτε η μηχανή σου ευθύς εξ' αρχής δε θα σ' ένοιαζε η χρονολογία της. Για να έχεις τη φαγούρα να το ψάξεις κάτι είχες στο μυαλό σου.
    Εσύ άλλωστε έγραψες οτι ετοιμάζεσαι να προχωρήσεις και σε νέα αγορά.

Στην πραγματικότητα ήταν στο χέρι του εμπόρου να σου κάνει έkπτωση μιας κι η μηχανή ήταν παλιάς κοπής, αλλά με το να μη σου κάνει, δεν ήταν παράνομο. Ήταν καθαρά θέμα ευχέρειας.

Πουθενά δεν έγραψες οτι τον ρώτησες χρονολογία κατασκευής. Εκτός κι αν τον ρώτησες και δεν το ανέφερες στο thread. Είδες το 05 στην άδεια, αλλά στην πραγματικότητα βάσει όσων εσύ ανέφερες ο έμπορος δεν σου είπε τίποτα σχετικό με τη χρονολογία κατασκευής.

Ο λογος που δεν απαντουσα στο ερωτημα "τι μου ειπε ο πωλητης" ηταν οτι δεν μπορουσα να το αποδειξω, τωρα που δεν υπαρχει ονομα, να σου πω οτι δε μου εδωσε ξεκαθαρη απαντηση παρα μονο τη λεξη "εεεεε φετος η περσι βγηκε αυτη" η κατι τετοιο.

Οτι και να ειπε ηταν παραπλανητικο.

Η μηχανη με καλυπτει απλως δεν ανεχομαι να με δουλευουν στη μουρη μου.

Πες οτι εχω βιδα, ειμαι τρελακιας.

Η μηχανη με υπερκαλυπτει σαν μηχανη οκ ?

Και να τρακαρω την ιδια θα παρω οκ ?

4 φορα μη το πεις δε θα αντεξω !

"Εξέφρασα μια άποψη. Αν σε κάλυπτε η μηχανή σου ευθύς εξ' αρχής δε θα σ' ένοιαζε η χρονολογία της. Για να έχεις τη φαγούρα να το ψάξεις κάτι είχες στο μυαλό σου.
    Εσύ άλλωστε έγραψες οτι ετοιμάζεσαι να προχωρήσεις και σε νέα αγορά."

1. Ελα μια βολτα απο εδω να ανεβεις στη μηχανη να πατησεις ενα φρενο να πατιναρεις σαν το τρενο. (λαστιχα)

2. Υγρα φρενων ? (δεν ειμαι μηχανικος αλλα ξερω οτι καθε τοσο θελουν αλλαγμα)

3. Η λαμπα για την νεκρα δεν δουλεψε ποτε

Εκτος απο αυτα λοιπον.... ΕΧΩ ΒΙΔΑ.

Η μηχανη ειναι του πατερα μου και εγω θελω να παρω το Z.

Ασχετο το ενα με το αλλο.

Ειδες που δεν τα ξερεις ολα και μιλας ???

Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια ελεγε η Αντζελα Δημητριου (ντοινγκ)

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Προσπάθησε να εκφράζεσαι πιό κομψά.

Το φόρουμ ανήκει σε κάποιους ανθρώπους που έχουν ορίσει κάποιους άλλους ανθρώπους για την ομαλή, χωρίς προστριβές και χωρίς συκοφαντίες λειτουργία του

στγνωμη για το SPAm.... αν ειναι ετσι εχω να αναθεωρησω πολλα ...το φορουμ "ανηκει" σε καποιους? ξερω για δημιουργους, υποστηρηκτες, διαχειριστες... αλλα πρωτη φορα περναει απ'το μυαλο μου η εννοια για "ιδιοκτητες" του φορουμ.... δεν το λεω με καμια εμπαθεια και προκαταληψη... η αγνοια βαραινει εμενα....και η διαπιστωση ειναι απλα σαν μονολογος...οποτε δεν πρεπει να λειφθει και πολυ σοβαρα υπ'οψιν...

Εσύ είσαι βλάκας, κακός και αχρείος spammer και δεν ασχολούμαι μαζί σου!

:rotflmao: :rotflmao:

Μ' αυτή την έννοια αναφέρθηκα σε ''ιδιοκτήτες'' ως εμπνευστές και υποστηρικτές. Λάθος δικό μου αλλά δικαιολογημένο. Τα έξοδα του φόρουμ πληρώνονται από κάποιους. Κάποιοι αύριο μεθαύριο θα λογοδοτήσουν αν χρειαστεί γι' αυτό τον ιστοχώρο. Εκτός κι αν συμμετέχεις κι εσύ σε έξοδα όπως η πληρωμή φιλοξενίας...
    ΘΑ κατσω φρονιμος σου λεω !! ... θα αγορασω και τι - σερτ!
    Accipere quam facere praestat injuriam

Sn7per,
    στο πρώτο ποστ σου έγραψα οτι το μηχανάκι σου το είχα. Ξέρω τι μπορεί και τι δε μπορεί να κάνει. Όσον αφορά το φρένο του μάλλον δεν έχεις καβαλήσει πολλές μηχανές ή δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις.
    Αυτό που αναφέρεις τώρα για πρώτη φορά οτι σου είπε ο έμπορος είναι τελείως διαφορετικό.
    Το αν είναι το μηχανάκι του πατέρα σου πρώτη φορά επίσης το αναφέρεις. Σε όλα τα ποστς έγραψες οτι σου άρεσε και την πήρες.
    Άρα δεν μιλάμε για ημιμάθεια από πλευράς μου αλλά για ανακρίβεια από πλευράς σου.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    στγνωμη για το SPAm.... αν ειναι ετσι εχω να αναθεωρησω πολλα ...το φορουμ "ανηκει" σε καποιους? ξερω για δημιουργους, υποστηρηκτες, διαχειριστες... αλλα πρωτη φορα περναει απ'το μυαλο μου η εννοια για "ιδιοκτητες" του φορουμ.... δεν το λεω με καμια εμπαθεια και προκαταληψη... η αγνοια βαραινει εμενα....και η διαπιστωση ειναι απλα σαν μονολογος...οποτε δεν πρεπει να λειφθει και πολυ σοβαρα υπ'οψιν...
    Εσύ είσαι βλάκας, κακός και αχρείος spammer και δεν ασχολούμαι μαζί σου!

:rotflmao: :rotflmao:

Μ' αυτή την έννοια αναφέρθηκα σε ''ιδιοκτήτες'' ως εμπνευστές και υποστηρικτές. Λάθος δικό μου αλλά δικαιολογημένο. Τα έξοδα του φόρουμ πληρώνονται από κάποιους. Κάποιοι αύριο μεθαύριο θα λογοδοτήσουν αν χρειαστεί γι' αυτό τον ιστοχώρο. Εκτός κι αν συμμετέχεις κι εσύ σε έξοδα όπως η πληρωμή φιλοξενίας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Βεβαιως να απαντησω... Δεν απαντησα διοτι οτι και να πω δεν μπορω να το αποδειξω...

Αφου ρωτας... Λιγο πριν σκασω τα φραγκα τον ρωτησα τι κατασκευης ειναι και μου ειπε...

"ΕΕΕεεε.... Τωρα προσφατο, αντε να ειναι απο περσι 2007 ΑΝ θυμαμαι καλα"

Εδω τον ρωτουσα για τελικη ταχυτητα και μου απαντουσε "εεεε καμια 140 δε θα εχει ?"

Αυτονομια χωρητικοτητα ρεζερβουαρ και μου απαντουσε προφορικα λες και τα ξερει απ εξω.

Του λεω "χαρτι δεν υπαρχει με αυτα ?"

"εεε κατω στο συνεργειο θα ειναι αλλα τα ξερω απ εξω ρωτα με οτι θελεις".

Εγω δεν ειχα ξανααγορασει μηχανακι και φταιω γιατι ΔΕΝ γνωριζα, το παραδεχομαι.
    Εδω τι λεει ???

Ειναι ανακριβεια οτι δεν ειπα... οτι το μηχανακι το πηρα για να το αφησω αργοτερα στον πατερα μου ?

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ

Αρεσε στον πατερα μου ΚΑΙ κατ επεκταση και σε εμενα με το σκεπτικο να του την δωσω αργοτερα για να παρω μεγαλυτερο ! Σε καλυψα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Δίκιο έχεις αλλά να πάρεις και μηχανάκι πρώτη άδεια 2005 αντι 2008 είναι άλλη υπόθεση.
    Εδώ υπάρχει ένα θέμα εμπορικής απαξίωσης της μηχανής, τι κούτα με άδεια 2005.
    Συνέβη σε αρκετές περιπτώσεις...ΚΟΥΤΑ μηχανάκια που είχαν ήδη αγοραστεί από τις αντιπροσωπείες και τους εμπόρους αναγκάστηκαν τέλος του 2005 κακήν-κακώς να βγάλουν αριθμό κυκλοφορίας γιατί από το 2006 και μετά δεν θα μπορούσαν να ταξινομηθούν επειδή δεν είχαν έγκριση τύπου που να καλύπτει Euro3....
    Έχω υπ' όψιν μου αρκετές περιπτώσεις KLE500 που με 0 χιλιόμετρα πουλιώντουσαν το 2006 και το 2007 με ημερομηνία έκδοσης αδείας το 2005....

Χωρίς φυσικά αυτό να "δικαιώνει" αυτόματα τον φίλο που λέει βλακείες και ζητάει παράλογα πράγματα για να καλύψει την άγνοιά του και την βλακεία που δεν φρόντισε να το ψάξει πριν αγοράσει, είναι ένα σημείο που "τυπικά" μπορείς να πατήσεις και να το κυνηγήσεις...Την στιγμή που η απόδειξη αγοράς γράφει 2009 και η άδεια 2005 αυτόματα προκύπτει θέμα πτώσης εμπορικής αξίας και ζημιά κατά την μεταπώληση....

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2008, 11:27
  2. Ποιότητα κατασκευής νέου V-Strom
    από VforVSTrom στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 27/06/2007, 12:17
  3. Χρονολογία ΑΧ-1
    από downhill στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2007, 18:55
  4. Χρώμα και χρονολογία
    από Desperado στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2006, 11:55
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/10/2005, 17:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία