Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 59 από 59

Θέμα: "Not on some sleepy island but on the National Road"

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
    Μηπως δεν εφαρμοζονται οι νομοι?Ειναι κριμα μια υπεροχη χωρα οπως η Ελλαδα να
    ξεφτιλιζεται..
    Όπως είναι και κρίμα ένας ωραίος λαός όπως οι Έλληνες να πεθαίνουν σωρηδόν...
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    αυτο με τον Ισοκρατη φιλε δεν ισχυει...δε το ειπε ποτε ο τυπος αυτο...μαλακιουλα του ιντερνετ ειναι...

στα νησια δεν σκοτωνονται αγγλοι σε τετοιο ρυθμο οπως νομιζουμε.ως επι το πλειστον σκοτωνονται ιταλοι,γαλλοι και αλλες εθνικοτητες...παρολα αυτα,οι αγγλοι οταν πινουν στα νησια,ξερουνε πως δεν υπαρχει ελεγχος οποτε βρισκουν και κανουν...στην χωρα τους σεβονται τους νομους του,περα απο τον συνανθρωπο...οταν ο συνανθρωπος ομως ειναι επιχειρηματιας ζωο,τοτε δεν τον σεβονται...και με το δικιο τους...σκεφτειτε τι αντικριζουν αυτοι οι ανθρωποι οταν ερχονται στην ελλαδα και ειδικα στα νησια μας...εδω εμεις κραζουμε τους επιχειρηματιες,αυτοι τι πρεπει να κανουν που ειναι και ξενοι??ο αρθρογραφος εχει απολυτο δικιο σχετικα με το θεμα της οδηγησης...ειμαστε απλα τραγικοι...ολοι κανουμε τις μαλακιες μας...απο εκει και περα,το να προσπαθουμε να κρινουμε τους αγγλους και ειδικα σε αλλο επιπεδο(εξωτερικη πολιτικη κλπ κλπ) ειναι ατοπο και χωρις νοημα καθως ουτε εκει ειμαστε καλυτεροι...προτεινω να το βουλωσουμε και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι.μονο ετσι θα το βουλωσουνε κι αυτοι και δεν θα κραζουν....
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Να βελτιωθώ για να μην με κράζουν οι Αγγλοι.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οδηγάω μια χαρά φίλε δεν παραβιάζω τους Νόμους και ποτέ δεν έχω βάλει ντουλάπες στο αυτοκίνητό μου.
    Και αυτό το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ και οχι επιδή μου το επιβάλει κάποιος ανύπαρκτος τροχαίος εν αντιθέση με τον Εγγλέζο που έχει ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ να πέφτει τύφλα στο μεθύσι έξω απο τις εισόδους των μαγαζιών απο το απόγευμα.
    Παιδεία οι 13 χρονοι πατέρες και οι 15χρονες μητέρες για το επίδομα.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

ssssssSSSShhHhhhhhh......

αστους να λενε... ειμαστε ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	funny_bike.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	18,8 KB 
ID:	156157
    Accipere quam facere praestat injuriam

Re: ssssssSSSShhHhhhhhh......

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    αστους να λενε... ειμαστε ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!!!
    Και ωραιότεροι

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    μήπως δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ το νομο αλλα τον ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ και επειδή εδώ βλέπουν η πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι τον γραφουν κανονικότατα;
    + 1....

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Να βελτιωθώ για να μην με κράζουν οι Αγγλοι.
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Οδηγάω μια χαρά φίλε δεν παραβιάζω τους Νόμους και ποτέ δεν έχω βάλει ντουλάπες στο αυτοκίνητό μου.
    Και αυτό το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ και οχι επιδή μου το επιβάλει κάποιος ανύπαρκτος τροχαίος εν αντιθέση με τον Εγγλέζο που έχει ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ να πέφτει τύφλα στο μεθύσι έξω απο τις εισόδους των μαγαζιών απο το απόγευμα.
    Παιδεία οι 13 χρονοι πατέρες και οι 15χρονες μητέρες για το επίδομα.
    να βελτιωθεις για γινεις καλυτερος ισως?χεσε τους αγγλους,για σενα το κανεις
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    να βελτιωθεις για γινεις καλυτερος ισως?χεσε τους αγγλους,για σενα το κανεις
    Εγώ έχω φτάσει σε σημείο που καλύτερος δεν γίνεται.
    Σε λίγο θα αρχίσουν αθριτικά πρεσβυωπία και παρόμοια οπότε για χειρότερα πάμε.
    Και τους Αγγλους ειδικά τους κουτσομπόλιδες τους έχω χεσμένους

Κουλό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    αυτο με τον Ισοκρατη φιλε δεν ισχυει...δε το ειπε ποτε ο τυπος αυτο...μαλακιουλα του ιντερνετ ειναι...

voila

​The journey is the reward!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    βγηκε καποιος (δε με νοιαζει ποιος) και εθιξε την ελληνικη μαλακια (που κυκλοφορει ελευθερη στους δρομους και ειμαστε καθημερινα αυτοπτες μαρτυρες).

και αντι να επικεντρωθουμε στην μαλακια μας μπας και την αλλαξουμε καπως,καπου,καποτε, καθομαστε και βριζουμε αυτον που το ειπε επειδη δεν ηταν ελληνας.

τι να πει κανεις για τη μαλακια μας τελικα..........
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Βασικα για να μην αναλωνεστε σε ασκοπους προβληματισμους και τσαμπουκαδες να ξερετε οτι σε ολη την ευρωπη χεσμενη την εχουν την Ελλαδα...δεν καθονται καθε 3 και λιγο να ασχολουνται οπως νομιζουν καποιοι...απλα οταν μειλαμε για κακη οδικη συμπεριφορα,ακομα χειροτερο οδικο δικτυο και ακομα περισσοτερα ''παρατραγουδα'' η Ελλαδα κατεχει απο τις πρωτες θεσεις και ειναι παραδειγμα προς αποφυγη...οσο τωρα αφορα το βιντεακι με τον Clarkson μπορει να ειναι φαινετε λιγο/πολυ εριστικο αλλα ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι τουριστες που ερχονται εδω....μπουζουκι,σπασιμο πιατων και χαβαλες (σε πολυ γενικα πλαισια)....ποιο πολυ με πειραξε που ειδα οτι αυτο το βιντεακι το ανεβασε ενας κατοικος της Μακεδονιας (ναι...για ολο τον υπολοιπο κοσμο Μακεδονια ειναι τα Σκοπια)....οσο αφορα την τηρηση των νομων η απαντηση ειναι απλη..οσο πιο σκληρη ειναι η αστυνομευση τοσο πιο νομοταγης εισαι/γινεσαι....δεν ειναι παντα θεμα παιδειας γιατι τους ιδιους ανθρωπους που φανταζομαι οτι περνανε απο τις διαβασεις τους και με πρασινο στην χωρα τους τους βλεπω να περνανε γιουρουση οπουδηποτε στην Αθηνα....

Οσπου να αρχισει να υπαρχει αλληλοσεβασμος (ειπαμε την παιδεια θα μας την επιβαλουν) με τον απεναντι μας θελει πολυ προσοχη.....

ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ποτε και σε πια περιοχή γιατί σήμερα στα east midlands οδηγούν πολύ διαφορετικά από αυτά που περιγράφεις ο άλλος παραλίγο να με πατήσει (πεζός εγώ) διότι θέλοντας να στρίψει δεξιά θεώρησε καλο να βγει στο αντίθετο ρεύμα δέκα αυτοκίνητα πριν τη στροφή εντελώς ξαφνικά χωρίς φλας χωρίς τίποτα τα αμάξια ήταν σταματημένα και εγώ περνούσα το δρόμο (δρόμος μικρός ούτε φανάρια ούτε διαβάσεις απλά μικρή διασταύρωση)
    http://www.youtube.com/watch?v=_Zqmqv2VzuA

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    http://www.youtube.com/watch?v=_Zqmqv2VzuA

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μπα άγγλος ήταν

''Για άλλη μια φορά, οι ελληναράδες χρησιμοποιούν τους αρχαίους όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσουν το δρόμο τους, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά τους επιχειρήματα.''

+600

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. On Line Chat
    από anco στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 30/06/2004, 19:05
  2. Go On England!!!
    από GST στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2004, 15:40
  3. 1 Atomo On-line???
    από idi στο forum Off topic