Όπως είναι και κρίμα ένας ωραίος λαός όπως οι Έλληνες να πεθαίνουν σωρηδόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Μηπως δεν εφαρμοζονται οι νομοι?Ειναι κριμα μια υπεροχη χωρα οπως η Ελλαδα να
ξεφτιλιζεται..![]()
Όπως είναι και κρίμα ένας ωραίος λαός όπως οι Έλληνες να πεθαίνουν σωρηδόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Μηπως δεν εφαρμοζονται οι νομοι?Ειναι κριμα μια υπεροχη χωρα οπως η Ελλαδα να
ξεφτιλιζεται..![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
αυτο με τον Ισοκρατη φιλε δεν ισχυει...δε το ειπε ποτε ο τυπος αυτο...μαλακιουλα του ιντερνετ ειναι...
στα νησια δεν σκοτωνονται αγγλοι σε τετοιο ρυθμο οπως νομιζουμε.ως επι το πλειστον σκοτωνονται ιταλοι,γαλλοι και αλλες εθνικοτητες...παρολα αυτα,οι αγγλοι οταν πινουν στα νησια,ξερουνε πως δεν υπαρχει ελεγχος οποτε βρισκουν και κανουν...στην χωρα τους σεβονται τους νομους του,περα απο τον συνανθρωπο...οταν ο συνανθρωπος ομως ειναι επιχειρηματιας ζωο,τοτε δεν τον σεβονται...και με το δικιο τους...σκεφτειτε τι αντικριζουν αυτοι οι ανθρωποι οταν ερχονται στην ελλαδα και ειδικα στα νησια μας...εδω εμεις κραζουμε τους επιχειρηματιες,αυτοι τι πρεπει να κανουν που ειναι και ξενοι??ο αρθρογραφος εχει απολυτο δικιο σχετικα με το θεμα της οδηγησης...ειμαστε απλα τραγικοι...ολοι κανουμε τις μαλακιες μας...απο εκει και περα,το να προσπαθουμε να κρινουμε τους αγγλους και ειδικα σε αλλο επιπεδο(εξωτερικη πολιτικη κλπ κλπ) ειναι ατοπο και χωρις νοημα καθως ουτε εκει ειμαστε καλυτεροι...προτεινω να το βουλωσουμε και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι.μονο ετσι θα το βουλωσουνε κι αυτοι και δεν θα κραζουν....
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Να βελτιωθώ για να μην με κράζουν οι Αγγλοι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οδηγάω μια χαρά φίλε δεν παραβιάζω τους Νόμους και ποτέ δεν έχω βάλει ντουλάπες στο αυτοκίνητό μου.
Και αυτό το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ και οχι επιδή μου το επιβάλει κάποιος ανύπαρκτος τροχαίος εν αντιθέση με τον Εγγλέζο που έχει ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ να πέφτει τύφλα στο μεθύσι έξω απο τις εισόδους των μαγαζιών απο το απόγευμα.
Παιδεία οι 13 χρονοι πατέρες και οι 15χρονες μητέρες για το επίδομα.
Και ωραιότεροιΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
αστους να λενε... ειμαστε ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ!!!![]()
![]()
+ 1....Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
μήπως δεν ΣΈΒΟΝΤΑΙ το νομο αλλα τον ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ και επειδή εδώ βλέπουν η πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι τον γραφουν κανονικότατα;
να βελτιωθεις για γινεις καλυτερος ισως?χεσε τους αγγλους,για σενα το κανειςΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Να βελτιωθώ για να μην με κράζουν οι Αγγλοι.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οδηγάω μια χαρά φίλε δεν παραβιάζω τους Νόμους και ποτέ δεν έχω βάλει ντουλάπες στο αυτοκίνητό μου.
Και αυτό το κάνω επειδή το πιστεύω εγώ και οχι επιδή μου το επιβάλει κάποιος ανύπαρκτος τροχαίος εν αντιθέση με τον Εγγλέζο που έχει ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ να πέφτει τύφλα στο μεθύσι έξω απο τις εισόδους των μαγαζιών απο το απόγευμα.
Παιδεία οι 13 χρονοι πατέρες και οι 15χρονες μητέρες για το επίδομα.
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Εγώ έχω φτάσει σε σημείο που καλύτερος δεν γίνεται.Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
να βελτιωθεις για γινεις καλυτερος ισως?χεσε τους αγγλους,για σενα το κανεις
Σε λίγο θα αρχίσουν αθριτικά πρεσβυωπία και παρόμοια οπότε για χειρότερα πάμε.
Και τους Αγγλους ειδικά τους κουτσομπόλιδες τους έχω χεσμένους![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
αυτο με τον Ισοκρατη φιλε δεν ισχυει...δε το ειπε ποτε ο τυπος αυτο...μαλακιουλα του ιντερνετ ειναι...
![]()
voila
![]()
The journey is the reward!
βγηκε καποιος (δε με νοιαζει ποιος) και εθιξε την ελληνικη μαλακια (που κυκλοφορει ελευθερη στους δρομους και ειμαστε καθημερινα αυτοπτες μαρτυρες).
και αντι να επικεντρωθουμε στην μαλακια μας μπας και την αλλαξουμε καπως,καπου,καποτε, καθομαστε και βριζουμε αυτον που το ειπε επειδη δεν ηταν ελληνας.
τι να πει κανεις για τη μαλακια μας τελικα..........![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Βασικα για να μην αναλωνεστε σε ασκοπους προβληματισμους και τσαμπουκαδες να ξερετε οτι σε ολη την ευρωπη χεσμενη την εχουν την Ελλαδα...δεν καθονται καθε 3 και λιγο να ασχολουνται οπως νομιζουν καποιοι...απλα οταν μειλαμε για κακη οδικη συμπεριφορα,ακομα χειροτερο οδικο δικτυο και ακομα περισσοτερα ''παρατραγουδα'' η Ελλαδα κατεχει απο τις πρωτες θεσεις και ειναι παραδειγμα προς αποφυγη...οσο τωρα αφορα το βιντεακι με τον Clarkson μπορει να ειναι φαινετε λιγο/πολυ εριστικο αλλα ειναι αυτο που νομιζουν ολοι οι τουριστες που ερχονται εδω....μπουζουκι,σπασιμο πιατων και χαβαλες (σε πολυ γενικα πλαισια)....ποιο πολυ με πειραξε που ειδα οτι αυτο το βιντεακι το ανεβασε ενας κατοικος της Μακεδονιας (ναι...για ολο τον υπολοιπο κοσμο Μακεδονια ειναι τα Σκοπια)....οσο αφορα την τηρηση των νομων η απαντηση ειναι απλη..οσο πιο σκληρη ειναι η αστυνομευση τοσο πιο νομοταγης εισαι/γινεσαι....δεν ειναι παντα θεμα παιδειας γιατι τους ιδιους ανθρωπους που φανταζομαι οτι περνανε απο τις διαβασεις τους και με πρασινο στην χωρα τους τους βλεπω να περνανε γιουρουση οπουδηποτε στην Αθηνα....
Οσπου να αρχισει να υπαρχει αλληλοσεβασμος (ειπαμε την παιδεια θα μας την επιβαλουν) με τον απεναντι μας θελει πολυ προσοχη.....
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=_Zqmqv2VzuAΑρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ποτε και σε πια περιοχή γιατί σήμερα στα east midlands οδηγούν πολύ διαφορετικά από αυτά που περιγράφεις ο άλλος παραλίγο να με πατήσει (πεζός εγώ) διότι θέλοντας να στρίψει δεξιά θεώρησε καλο να βγει στο αντίθετο ρεύμα δέκα αυτοκίνητα πριν τη στροφή εντελώς ξαφνικά χωρίς φλας χωρίς τίποτα τα αμάξια ήταν σταματημένα και εγώ περνούσα το δρόμο (δρόμος μικρός ούτε φανάρια ούτε διαβάσεις απλά μικρή διασταύρωση)
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
http://www.youtube.com/watch?v=_Zqmqv2VzuA
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μπα άγγλος ήταν
''Για άλλη μια φορά, οι ελληναράδες χρησιμοποιούν τους αρχαίους όπως ο μεθυσμένος τον φανοστάτη: όχι για να φωτίσουν το δρόμο τους, αλλά για δεκανίκι που θα στηρίξει τα σαθρά τους επιχειρήματα.''
+600
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.