Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 298

Θέμα: Ετσι πρεπει ή μηπως οχι; Πυροβολα τον ληστη...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από z_armagedon
    kala tous ekane alla krima... mono tous 2?

telos panton. Gia antistoixes periptoseis proteinetai panta dikano CAL 12 se POSEE morfi
    me fysiggio 9volo. Gia tous pio eustoxous mporei na xrisimopoii8ei kai monovolo.
    Kai milao pera gia pera sovara.

Επειδη ειναι προφανες πως ξερεις απο αυτα, ποια η αποψη σου για τα φλογοβολα?
    Ερωτω περα για περα σοβαρα.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Με την διαφορα βεβαια οτι το φορουμ δεν διαπραγματευεται το θεμα της αυτοαμυνας και οι μεταναστες δεν ειναι το 10-12% αλλα περιπου το 36.3%

δεν ξέρω πόσοι είναι οι μετανάστατες αλλά το 10-12% αναφέρεται στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, πολύ μεγάλη διαφορά

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    δεν ξέρω πόσοι είναι οι μετανάστατες αλλά το 10-12% αναφέρεται στους ΛΑΘΡΟμετανάστες, πολύ μεγάλη διαφορά
    Εχεις δικιο, δεν το προσεξα.

καλησπερα,

αρκετα ενδιαφερον η συζητηση αυτου του θρεντ μπορω να πω.... Δεν καταλαβα για ποτε αποροφιθικα και την δθαβασα ολη απο αρχη μεχρι τελος...

Αυτο που θελω να πω εχει να κανει με την προσφατη εμπειρια μου...δυστυχως!

Γενικα ειμαι ενας πολυ ηρεμος χαρακτηρας και στη ζωη μου δεν εχω πειραξει ουτε μυρμιγκι που λενε...

Αν διαβαζα αυτο το θρεντ πριν 3 μηνες που δεν ειχα βιωσει την ασχημη αυτη εμπιρεια σιγουρα θα ημουν κατα της επιθεσης του γερου και αυτο που θα ελεγα ειναι οτι θα μπορουσε να πυροβολισει στον αερα και μπλα μπλα μπλα...

Τι γινεται ομως οταν εχεις νιωσει στο πετσι σου την τραγικη παραβιαση της κλοπης?
    τι γινεται οταν ερχετε ενας "κολοπαιδαρας" και σου κλεβει τα παιδικα ονειρα σου?
    τι γινεται οταν προσπαθεις να ξεπληρωσεις ενα δανειο με τα ελλαχιστα χρηματα που εχεις και ξερεις οτι θα το πληρωνεις για χρονια?
    τι γινεται οταν ξυπνας τη κυριακη πρωι εχει ηλιο 25 βαθμους και ονειρευεσαι τις βολτες και το απαλο αερακι που σου χαιδευε το προσωπο?
    τι γινεται οταν ξερεις οτι η αστυνομια ειναι αδυνατο να κανει κατι παρα μονο να περιμενει μηηηηπως και βρεθει παρατιμενη καπου...?

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ....

ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Free Filip
    καλησπερα,

αρκετα ενδιαφερον η συζητηση αυτου του θρεντ μπορω να πω.... Δεν καταλαβα για ποτε αποροφιθικα και την δθαβασα ολη απο αρχη μεχρι τελος...

Γενικα ειμαι ενας πολυ ηρεμος χαρακτηρας και στη ζωη μου δεν εχω πειραξει ουτε μυρμιγκι που λενε...

Αν διαβαζα αυτο το θρεντ πριν 3 μηνες που δεν ειχα βιωσει την ασχημη αυτη εμπιρεια σιγουρα θα ημουν κατα της επιθεσης του γερου και αυτο που θα ελεγα ειναι οτι θα μπορουσε να πυροβολισει στον αερα και μπλα μπλα μπλα...

Τι γινεται ομως οταν εχεις νιωσει στο πετσι σου την τραγικη παραβιαση της κλοπης?
    τι γινεται οταν ερχετε ενας "κολοπαιδαρας" και σου κλεβει τα παιδικα ονειρα σου?
    τι γινεται οταν προσπαθεις να ξεπληρωσεις ενα δανειο με τα ελλαχιστα χρηματα που εχεις και ξερεις οτι θα το πληρωνεις για χρονια?
    τι γινεται οταν ξυπνας τη κυριακη πρωι εχει ηλιο 25 βαθμους και ονειρευεσαι τις βολτες και το απαλο αερακι που σου χαιδευε το προσωπο?
    τι γινεται οταν ξερεις οτι η αστυνομια ειναι αδυνατο να κανει κατι παρα μονο να περιμενει μηηηηπως και βρεθει παρατιμενη καπου...?

ΘΑ ΕΡΙΧΝΑ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΠΕΡΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

Ελα ντε....αυτο ακριβως δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι.

"Το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπει στον δικο σου κωλο"

Τσαρλς Μπουκοφσκι.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εχω ανατριχιασει με τη πληθωρα των wanna be φονιαδων εδω μεσα !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Free Filip
    καλησπερα,

Δεν ειναι θεμα ανθρωπιας και δικαιωματων φιλε μου, ειναι θεμα ευφυιας, το αντικειμενο της οποιας ειναι να ειναι ολοι καλλιτερα. Δεν ειμαστε καουμποιδες σε ραντσο, ειμαστε μελη ενος κοινωνικου συνολου. Ποτε εσυ θα αισθανοσουνα πιο ασφαλης, αν ζουσες σε μια χωρα που κανεις, απο ιδεολογια, δεν πειραζε μυρμηγκι, η σε μια χωρα που ολοι εχουνε οπλο και δε δισταζουν να το βγαλουν και να πυροβολισουν; Διοτι αν δινεις την ελευθερια στον εαυτο σου να πρατει κατ'αυτον τον τροπο, τοτε τι δινεις και στο γειτονα.

Ακομα τι αγχος θα ειχες αν πηγαινες δικαστηριο και σε χωναν μεσα για μερικα χρονια και πως θα ζουσες την υπολοιπη ζωη σου αν ειχες 'φαει' ανθρωπο, οχι επειδη πηγε να σε φαει αυτος αλλα επειδη πηγε να σου φαει τη μηχανη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ελα ντε....αυτο ακριβως δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι.

"Το αγγουρι δεν ποναει αμα δεν μπει στον δικο σου κωλο"

Τσαρλς Μπουκοφσκι.

Αντε, βγαλτο το αγγουρι, καιρος ειναι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εχω ανατριχιασει με τη πληθωρα των wanna be φονιαδων εδω μεσα !!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οχι φιλε μου να αρχισεις να φοβασαι οταν θα πιασεις τον εαυτο σου να κανει τετειες σκεψεις.

οπως ειπα παραπανω ειλικρινα δεν πιστευα οτι εγω θα μπορουσα να κανω τετειου ειδους σκεψεις οπως πχ το να επιτεθω η να πυροβολισω κτλ κτλ... Αυτο ειναι που με φοβιζει κ με στεναχορει πιο πολυ. Δεν μπορω να καταλαβω πως ειναι δυνατον να πεφτω στο επιπεδο ενος εγκληματια ενος κλεφτη κτλ.....

...αλλα οπως ειπαμε το αγγουρι ποναει αμα μπει στο δικο σου.....

Δεν ειναι θεμα ανθρωπιας και δικαιωματων φιλε μου, ειναι θεμα ευφυιας, το αντικειμενο της οποιας ειναι να ειναι ολοι καλλιτερα. Δεν ειμαστε καουμποιδες σε ραντσο, ειμαστε μελη ενος κοινωνικου συνολου. Ποτε εσυ θα αισθανοσουνα πιο ασφαλης, αν ζουσες σε μια χωρα που κανεις, απο ιδεολογια, δεν πειραζε μυρμηγκι, η σε μια χωρα που ολοι εχουνε οπλο και δε δισταζουν να το βγαλουν και να πυροβολισουν; Διοτι αν δινεις την ελευθερια στον εαυτο σου να πρατει κατ'αυτον τον τροπο, τοτε τι δινεις και στο γειτονα.

Ακομα τι αγχος θα ειχες αν πηγαινες δικαστηριο και σε χωναν μεσα για μερικα χρονια και πως θα ζουσες την υπολοιπη ζωη σου αν ειχες 'φαει' ανθρωπο, οχι επειδη πηγε να σε φαει αυτος αλλα επειδη πηγε να σου φαει τη μηχανη;
    Ρε συ DrBig (το "ρε" φιλικα ) απο την αρχη εχει υπαρξει μπερδεμα.
    Μ Ι Λ Α Μ Ε για την αντιδραση της στιγμης...επ'αυτοφώρο...εν βρασμώ ψυχης.Για κεινα τα σημαντικα δευτερολεπτα μιλαμε.
    Φυσικα και θα καταδικαζα το γεγονος , να παει ο γερος την αλλη μερα , να εντοπισει τους κλεφτες και να τους σκοτωσει.Αυτο θα ηταν εκ προθέσεως.

Ξεφευγεις......και μεχρι τωρα ησουν οκ.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    ]

Σου εχουν κλεψει ποτε μηχανακι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Ρε συ DrBig (το "ρε" φιλικα ) απο την αρχη εχει υπαρξει μπερδεμα.
    Μ Ι Λ Α Μ Ε για την αντιδραση της στιγμης...επ'αυτοφώρο...εν βρασμώ ψυχης.Για κεινα τα σημαντικα δευτερολεπτα μιλαμε.
    Φυσικα και θα καταδικαζα το γεγονος , να παει ο γερος την αλλη μερα , να εντοπισει τους κλεφτες και να τους σκοτωσει.Αυτο θα ηταν εκ προθέσεως.
    Και εγω φιλικα μιλαω, αλλα για εξηγησε μου, τι νοημα εχει να υποθετεις σε μια συζητηση μεσω υπολογιστη το πως θα αντιδρουσες αν και εφ'οσων κατι τετοιο σου συνεβαινε; Μπορει να ειναι λαθος, αλλα νομιζω το αντικειμενο της συζητησης απο την αρχη του θρεντ (και απο τον τιτλο) δεν ειναι το πως θα αντιδρουσαμε στη στιγμη αλλα το πως ειναι καλλιτερα να αντιδρα ο κοσμος σε παρομοιες στιγμες, τι ειναι καλλιτερα για ΟΛΟΥΣ μας.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    [BΠοτε εσυ θα αισθανοσουνα πιο ασφαλης, αν ζουσες σε μια χωρα που κανεις, απο ιδεολογια, δεν πειραζε μυρμηγκι, η σε μια χωρα που ολοι εχουνε οπλο και δε δισταζουν να το βγαλουν και να πυροβολισουν;

εχεις δικο σε αυτα που λες απλα καταλαβε οτι ειναι λογια πολυ ιδεατα και ιδανικα οταν ζεις σε μια σαπια κοινωνια που κυβερναται απο εξισου σαπιες κυβερνισεις.Ποσο μαλλον οταν βιωνεις αυτο που βιωνω εγω. Στην Ελλαδα ζουμε οχι στην Ελβετια...

Απο την αλλη θα μου πεις απο τις προσωπικες μας επιλογες δημιουργιται η συνολικη κοινωνικη συμπεριφορα....

Δεν ξερω ισως ειμαι και εγω πολυ απογοητευμενος απο ολο αυτο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    ]

Σου εχουν κλεψει ποτε μηχανακι?
    Ναι, ενα Κ100 και μου εχουν διαρηξει και το σπιτι.

Σελίδα 18 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Έτσι πρέπει.
    από VALES στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2010, 15:32
  2. ειμαι νιντζα(ή μηπως οχι??)
    από crewdriver στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2007, 16:52
  3. Έτσι πρέπει να τελειώσουμε;
    από bonepeeler στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2006, 05:30
  4. Μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι ή μήπως όχι?
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2005, 16:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF