Σημαντικό να αλλάξουμε την ασφάλεια από 15Α σε 25Α για να μην έχουμε κανένα απρόοπτο στο δρόμο...
Το σύστημα xenon που χρειάζεται η μηχανή μας είναι διαφορετικό από το vstrom του φίλου μου που έβαλε πριν 10 μέρες, λόγω του ότι έχουμε 2 λάμπες ξεχωριστές, χωρίς καπέλο και πρέπει να παραγγείλει κάποιος το σωστό σετ για να δουλέψει.
Στο vstrom η τοποθέτηση διαρκεί ούτε μισή ώρα, αλλά ποιος είπε ότι μας αρέσουν τα εύκολα ??![]()
Όταν έχω φωτογραφίες νυχτερινές θα τις ανεβάσω για να δείτε το αποτέλεσμα.
![]()
Γεια χαρα.Εχω ακουσει απο φιλο-με ΧΧ βεβαια-πως η μεγαλη σκαλα σε XENON οχι μονο δεν ειναι απαραιτητη,αλλα μπορει να διμηουργει και προβλημα στον απεναντι σου.
Επισης μου ειπε πως με αυτα τα φωτα,η διαφορα απο τα απλα ειναι Η ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ
Καλοφορετα λοιπον
Μου παρουσιάζεται το εξής πρόβλημα: όταν τα ανάβω, σβήνουν μετά από λίγο. Τα ξαναανάβω και μένουν αναμένα όλη νύχτα. Επίσης πολλές φορές σβήνουν μετά από φλάς με τους προβολείς.
Για την τοποθέτησή σου έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1) Μπορούσες να τοποθετήσεις τα ballasts επάνω στις μεταλλικές πλάκες του αλουμινένιου πλαισίου, στην εξωτερική πλευρά, για πιό στιβαρή στήριξη. Ειδικά που θα κάνεις και χώμα. Και δεν θα χρειαζόντουσαν και οι τρύπες. Επίσης η τοποθέτησή σου δυσκολεύει την αφαίρεση των πλαϊνών πλαστικών, για να γίνουν τα σέρβις..
2) Τα ξένον έχουν κατανάλωση 33Watt αντί για 55W που είναι τα μαμά. Άρα η αλλαγή ασφάλειας είναι περιττή.
Για την ανησυχία οτι η υψηλή κλίμακα έχει πρόβλημα θα πώ οτι χρειάζονται λίγο χρόνο να δώσουν τη μέγιστη απόδοσή τους οι λάμπες Xenon. Αυτό είναι μειονέκτημα για σύντομο φωτισμό με τη μεγάλη κλίμακα. Την στιγμή που τα ανάβουμε, κάνουν πάντα μία πολύ δυνατή "φλασιά" που βοηθάει στο "σινιάλο".
Τέλος θα κλείσω λέγοντας οτι έχουν βγεί στην αγορά πιό λεπτά ballasts με πάχος 1,4εκ. για πιό elegant εγκατάσταση και πιό ελαφριά. Τα δικά σου σε τί τιμή τα πήρες και πού;
Παραθέτω:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=190278800562
Δεν ξέρω αν τα φέρνει κανείς Ελλάδα αλλά ίσως να αξίζουν τον κόπο.
τετοια εβαλα εγω στο 950 sm που εχω με σλιμ μπαλαστ
πόσο και από πού;Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1709
τετοια εβαλα εγω στο 950 sm που εχω με σλιμ μπαλαστ
τα εβαλα μονοσ μου τα xenon αλλα επειδη ολα τα κιτ σε Η4 εχουν ενα μπαλαστ και ενα αλλο πραγματακι που κανει την λαμπα να αλλαζει θεση ετσι ωστε να εχεισ μικρη μεγαλη σκαλα, αυτο δε χωραγε πισω απο την μασκα .και το συγκεκτιμενο μαγαζι ειχε ενα καλωδιο πατεντα που εκανε την δουλεια του αλλου μηχανισμου
για αυτα πληρωσα 150Ε μαζι με ενα led για το μικρο λαμπακι που εχει το ιδιο χρωμα με τα xenon 6000kelvin 30 λεπτα μου πηρε η τοποθετηση
Διαβαστε αυτο.......
http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=20412