Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 19 από 19

Θέμα: πως να την σβήνω....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Επειτα απο συζητηση με μηχανικο εμπειρο και της δικης μου εμπειριας ως μηχανικος Η/Υ εχω βγαλει το συμπερασμα οτι σβηνοντας τις συγχρονες μοτοσυκλετες απο τον κεντρικο διακοπτη ειναι σαν να τραβας απο την πριζα εναν υπολογιστη που ειναι σε λειτουργια.Ολες οι συγχρονες μηχανες εχουν πληθωρα ηλεκτρονικων συστηματων που απαιτουν εναν ομαλο τερματισμο.Κλεινοντας τον κεντρινο διακοπτη ο εγκεφαλος δεν τερματιζει ομαλα(οπως ο σκληρος δισκος ενος υπολογιστη) και ετσι μπορει να προκληθουν διαφορα προβληματα με πιο συχνο την αδυναμια ενος tester να διαγνωσει λαθος μιας και αυτο δεν αποθηκευτηκε λογο αποτομου τερματισμου.Εγω λοιπον προσωπικα προτιμω το kill switch που επιφερει ομαλο τερματισμο στα ηλεκτρονικα μιας και δεν κοβει το ρευμα ακαριαια.
    Απλα καταθετω την αποψη μου χωρις να θελω να διαφωνησω ή να συμφωνησω μαζι σας γιατι ο καθενας εχει το "πιστευω" του...

Παλαιό μέλος
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    [B].Κλεινοντας τον κεντρινο διακοπτη ο εγκεφαλος δεν τερματιζει ομαλα(οπως ο σκληρος δισκος ενος υπολογιστη) και ετσι μπορει να προκληθουν διαφορα προβληματα με πιο συχνο την αδυναμια ενος tester να διαγνωσει λαθος μιας και αυτο δεν αποθηκευτηκε λογο αποτομου τερματισμου.Εγω λοιπον προσωπικα προτιμω το kill switch που επιφερει ομαλο τερματισμο στα ηλεκτρονικα μιας και δεν κοβει το ρευμα ακαριαια.

+675 :o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alarm
    γιατι δεν γυρναει το κλειδι αν εχεις μεσα ταχυτητα ?
    οτι λεει το μανουαλ και τα μεγαλα γραματα στο ταμπλο. εκει που βαζεις το κλειδι, γραφει ΟΝ - OFF ,γιατι αραγε ? μηπως γιατι απο εκει ειναι η πρωτη κινηση που πρεπει να κανεις για να την σβησεις ? λεω τωρα εγω....

Το ΟΝ ειναι για να δωσει ρευματα,σωστα?
    Αν τωρα εχεις το κλειδι στο ΟΝ, και τον ''δολοφονο'' κλειστο,θα παρει?ΟΧΙ βεβαια.
    Το ΟΝ ειναι η πρωτη κινηση για να βαλεις την μηχανη να δουλεψει,και το ΟFF η τελευταια για να την σβησεις οπως πρεπει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Το ΟΝ ειναι για να δωσει ρευματα,σωστα?
    Αν τωρα εχεις το κλειδι στο ΟΝ, και τον ''δολοφονο'' κλειστο,θα παρει?ΟΧΙ βεβαια.
    Το ΟΝ ειναι η πρωτη κινηση για να βαλεις την μηχανη να δουλεψει,και το ΟFF η τελευταια για να την σβησεις οπως πρεπει.

ΥΓ: Οχι ομως και οι μοναδικες

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Πως να σβήνω την μηχανη?
    από sakattack στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2012, 17:47
  2. Πως να την στηριξω; (χωρις μπροστινο)
    από giannis113 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 28/08/2010, 05:32
  3. Πως να την σταθεροποιήσω την βίδα χωρίς να την κολήσω;
    από Gandalf dr685sm στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2010, 10:43
  4. Πως να αυξησουμε την ζωη ενος κινητηρα..
    από fire στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 12:49

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF