Γνωρίζει κάποιος την τιμή της επίσημης αντιπροσωπείας για το μπροστινό φανάρι ; Βρήκαμε κάτι γραντζουνιές στο V-Strom ενός φίλου -πιθανόν κάποιος την έριξε και τη σήκωσε ξανά..- και θέλω να τον προετοιμάσω ψυχολογικά![]()
![]()
Γνωρίζει κάποιος την τιμή της επίσημης αντιπροσωπείας για το μπροστινό φανάρι ; Βρήκαμε κάτι γραντζουνιές στο V-Strom ενός φίλου -πιθανόν κάποιος την έριξε και τη σήκωσε ξανά..- και θέλω να τον προετοιμάσω ψυχολογικά![]()
![]()
ΑΝ εχει ΜΟΝΟ γρατσουνιες.... πηγαινε Motomarket εχουν ενα προιον για γρατσουνιες σε ζελατινες κρανους και αλλα υλικα...
Accipere quam facere praestat injuriam
Θα το ψάξω σε ένα κατάστημα στα Χανιά που συνεργάζεται με το Motomarket, παρόλα αυτά αν κάποιος γνωρίζει την τιμή ας την ρίξει και βλέπουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
ΑΝ εχει ΜΟΝΟ γρατσουνιες.... πηγαινε Motomarket εχουν ενα προιον για γρατσουνιες σε ζελατινες κρανους και αλλα υλικα...
Ευχαριστώ για το tip !![]()
![]()
από όσο ξέρω το φανάρι δεν μπορούν να στο αλλάξουν μόνο του (το τζάμι δηλαδή).
θα πρέπει να πάρεις ολόκληρο το σύστημα των φανών...
για τιμή αν θες να περιμένεις μέχρι αύριο που θα πάω να πάρω το τιμολόγιο της επισκευής της δικιάς μου από ένα πρόσφατο τρακάρισμα.
Βασικά δεν περίμενα ότι μπορώ ν'αγοράσω μόνο το κρύσταλλο αλλά ολόκληρο το φανάρι (το αριστερό συγκεκριμένα) και υπολόγιζα ότι έχει δύο ξεχωριστά φανάρια μπροστά.. θα σε περιμένω, ευχαριστώ !Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
από όσο ξέρω το φανάρι δεν μπορούν να στο αλλάξουν μόνο του (το τζάμι δηλαδή).
θα πρέπει να πάρεις ολόκληρο το σύστημα των φανών...
για τιμή αν θες να περιμένεις μέχρι αύριο που θα πάω να πάρω το τιμολόγιο της επισκευής της δικιάς μου από ένα πρόσφατο τρακάρισμα.
![]()
αμ μπράβο! κρύσταλλο! αυτή τη λέξη έψαχνα.... ακούς εκεί τζάμι...
δυστηχώς τα φανάρια πάνε πακέτο... και "πακέτο" και η τιμή.
μίλησα και με το μάστορα πριν λίγο αλλά δεν θυμάται (μα είναι δυνατόν να μη θυμάσαι τι τιμή έχουν τα ανταλλακτικά σου?) οπότε το απόγευμα ή αύριο πρωί.![]()
Eεεεμ ; Ανταλλακτικατζής εδώ (αυτοκινήτων), αλίμονοΑρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
αμ μπράβο! κρύσταλλο! αυτή τη λέξη έψαχνα.... ακούς εκεί τζάμι...
Να είσαι καλά για τον κόπο που κάνεις φίλε !Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
οπότε το απόγευμα ή αύριο πρωί.![]()
![]()
λοιπόν ξαναμίλησα με το μάστορα και μου είπε....
κάθεσαι?
270 έουρος.
Σιγά τον κόπο φίλε μου. Έτσι κι αλλιώς θα μίλαγα μαζί του για τα τιμολόγια για να πάρω τα λεφτά από την ασφάλεια.
Τι κάθομαι ; Ξάπλωσα !Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
λοιπόν ξαναμίλησα με το μάστορα και μου είπε....
κάθεσαι?
270 έουρος.![]()
Έτσι που ήρθαν τα πράγματα θα κοιτάξουμε μήπως κάνουμε δουλειά με τη λύση που πρότεινε ο SVX, αν υπάρξει αποτέλεσμα θα ενημερώσω με φωτορεπορτάζ μήπως γλυτώσουμε τα περιττά έξοδα κι από κάποιον άλλο φίλο που πιθανόν να χρειαστεί φανάρι που υπέστη την ίδια ζημιά μελλοντικά, αχρείαστα σε όλους νά'ναι εννοείται.
Να είσαι καλά !![]()
γεια σου φιλε, κατ' αρχην θα πρεπει να γνωριζεις πως τα φωτα του Vstrom πανε κομπλε δεξι, αριστερο με τα κρυσταλα τους, τις λαμπες τους (μικρες-μεγαλες) μεχρι και τις πλαστικες ταπες πισω απο τις μεγαλες λαμπες εχουν πανω.
Υπαρχουν ομως αρκετα κιτ για την επισκευη των κρυσταλων, αλλα και αρκετοι σοβαροι επαγγελματιες που τα καταφερνουν μια χαρα (εχω ζωντανο παραδειγμα)
παρ' ολ' αυτα η τιμη τους ειναι γυρω στα 280€ απο την SUZUKI ειχα αλαξει το δικο μου το 2007
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
στα καινούρια φανάρια που έβαλα κι εγώ όταν ρώτησα το μάστορα για τις λάμπες μου είχε πει πως έβαλε τις προηγούμενες που είχα γιατί δεν πάνε πακέτο οι λάμπες...
μου έφαγε τις λάμπες μάλλον....![]()
αν ηταν γνησιο φαναρι τοτε σου τις εφαγε γιατι δεν ειναι και φτηνες, υπ'οψιν οτι στις ψειρες εχει και τα φυσακια τους πανω.
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
[B]Τι κάθομαι ; Ξάπλωσα !![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε τον π^$#&η...Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
αν ηταν γνησιο φαναρι τοτε σου τις εφαγε γιατι δεν ειναι και φτηνες, υπ'οψιν οτι στις ψειρες εχει και τα φυσακια τους πανω.
αν και θα τις άλλαζα έτσι κι αλλιώς γιατί είχα τις ψευτονέον... αλλά...
α και για την ακρίβεια... 284,56 γιούρια , ο φανός, στο τιμολόγιο που έχω στα χέρια μου.
Παίδες 284,5 ? χωρίς το ΦΠΑ!!!
και επειδή βρίσκομαι σε παραμεθώριο περιοχή...13% ΦΠΑ
άρα, 284,5+13%=284,5+36,985=321,485?
Είπαμε κάτι???![]()
![]()
![]()
![]()