Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 86

Θέμα: ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ....πως οδηγούν...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μια καλή ταινία που δείχνει ενα πολύ μικρό μέγεθος (αλλά αληθινό εν μέρει) του τι επικρατεί εκεί και τι συμφέροντα παίζονται , θα έλεγα οτι είναι η ταινία Syriana αν αφαιρέσουμε το κλασσικό σημείο όπου οι ΗΠΑ και πάλι εμφανίζονται ώς οι "αναδημιουργητές" της Αραβικής χερσονήσου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Φυσικά είναι μόνο ταινία και δεν αποδίδει όλη την εικόνα ούτε τις αληθινές παραμέτρους έτσι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ρε παιδες διαβαζω απ το πρωι αυτο το θρεαντακι, και το βλεπω να μεγαλωνει σιγα σιγα και να ακουω τετοια γενικα πραγματα που αληθεια με κανουν να νομιζω οτι με την εκφραση σας, ουτε καν να ακουσετε για οτιδηποτε Αμερικανικο....

Δε λεω, δεν επρεπε να ειναι εκει. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. Αλλα για να δουμε λιγο την αλλη μερια του νομισματος (συνηγορος του διαβουλου δλδ)...

Αν καποιος, οποιοσδηποτε, ερχοταν στην Ελλαδα και μας γκρεμιζε 2 συμβολα της δυναμης μας και μας "επιτεθοντουσαν" εμεις τι θα καναμε? Θα καθομασταν να τους κοιταμε και θα λεγαμε μπραβο παιδια και σανωτερα??

Οχι, αν ειχαμε τη δυναμη που ειχε η Αμερικη σε αυτα τα θεματα και ολη τη συμμαχια απο πισω μας, θα τους ειχαμε @#^%!# το κερατο μεχρι εκει που δε πηγαινε αλλο!

Ξαναλεω, δεν ειμαι υπερ τον πραξεων τους, ειμαι απολυτα κατα, αλλα τα βλεπετε μεσα απο μια γυαλα μου φαινετε.... Η αμερικη και η καθε αμερικη πριν και μετα την αμερικη, που θα εχει την ιδια δυναμη και θα μπορει να την επιβαλει, θα κανει ακριβως το ιδιο πραγμα, οπως και να λεγετε η χωρα!

Απλα τωρα που εχουμε και το ιντερνετ, καταγραφοντε και τα διαφορα και τα περναμε και τα βλεπει ολος ο κοσμος και εχει να λεει απο την ασφαλεια του καναπε του οτι θελει. Ακομα και στο ιντερνετ περναει η εικονα του καθενα που θελει να δουμε, και οχι αυτο πραγματικα που ειναι....
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Για τους Άραβες τώρα mats καλό είναι να διαβάσεις τι λένε οι κατηχήσεις των Εξτρεμιστών και πως αντιμετωπίζουν πάσης φύσεως "Δυτικούς" αλλά ακόμα και ιδίους , σε περίπτωση που θέλουν να περάσουν τον "σκοπό τους" ή όπως το αποκαλούν οι ίδιοι... jihad - "ιερός πόλεμος".

Να είσαι σίγουρος πάντως οτι ούτε και εκείνοι υπολογίζουν παιδιά-γονείς κτλ... απλα προς το παρόν δεν έχουν τον οπλισμό για να κατορθώσουν μεγάλο χτύπημα.

Καθόλου τρομολαγνεία φίλε μου.

Για τους Αμερικάνους και το γιατί και πως ξεκίνησαν τον πόλεμο μαζί σου... αλλά μην εξισώνουμε τους απλούς στρατιώτες και τους βάζουμε στον βωμό του αντι-Αμερικανισμού μας, σε ίσα θέση με τα "γεράκια" και άλλους.

Είναι αφελές τουλάχιστον.

Gandalf
    Οχι,δεν τους βαζω στην ιδια θεση.Σιγουρα καταλαβαινω τα κινητρα ενος φτωχου Αμερικανου που τον στρατολογουν και τον προπαγανδιζουν για το τι καλο θα προσφερει στην πατριδα του.Δεν εχει την ιδια ευθυνη ο στρατιωτης με τον στρατηγο αλλα δεν ειναι και ανευθυνος.Η οδηγηση ειναι το λιγοτερο,αφου ο,τι γραφουμε οι πιο πολλοι ειναι για ολη την κατασταση εκει.Ποσα βιντεο με βασανισμους,εκτελεσεις κτλ πολιτων εχουμε δει,ποσες βομβες εχουνε πεσει σε κατοικημενες περιοχες....

Τα νουμερα νεκρων στο Ιρακ ειναι εξαψηφια με εφταψηφια για τους Ιρακινους χωρις να ειναι δυνατον να εχουμε ακριβη αριθμο.Εχω διαβασει για νουμερα απο 150,000 μεχρι 1,000,000 νεκρους.Για τους αμερικανους ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ο ακριβης αριθμος ειναι <<4,237 dead as of February 3, 2009>> απο την αρχη της εισβολης το 2003.Πολλοι απο <<friendly>> fire...

Και ολα αυτα για τις εταιρειες(κατασκευαστικες/οπλικων συστηματων κτλ),τους μισθοφορους,το χρημα και τα πετρελαια.Ολα τα αλλα ειναι παραμυθια της Χαλιμας.

Οταν λοιπον εχεις τα παραπανω,εχεις τους Παλεστινιους κτλ τα κυρηγματα θα ειναι εχθρικα προς τους δυτικους.Δεν εχω καμμια αμφιβολια για αυτο.Και εμεις στην θεση τους το ιδιο θα καναμε,ανεξαρτητα απο την θρησκεια.

Δεν μπορω να κουβεντιαζω για αυτο αλλο,ειναι τοσο απροκαλυπτα ολα αυτα που πραγματικα δεν υπαρχει λογος....

ΥΓ Το παραμυθι με την Αλ Καιντα και τους διδυμους πυργους εχει παλιωσει.Οπως και τα χημικα,τα πυρηνικα,τα στρατοπεδα της οργανωσης κτλ κτλ.Καμμια σχεση με την εισβολη στο Ιρακ και την σφαγη των Ιρακινων.

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Νομιζα οτι το θρεντακι ειχε σχεση με ενα συμβαν σε ενα δρομο του Ιρακ.. Δεν καταλαβα οτι ηταν αναλυση του τι κανουν οι αμερικανοι στην Μεση Ανατολη..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Νομιζα οτι το θρεντακι ειχε σχεση με ενα συμβαν σε ενα δρομο του Ιρακ.. Δεν καταλαβα οτι ηταν αναλυση του τι κανουν οι αμερικανοι στην Μεση Ανατολη..

Αααααα απαραδεκτος! :o
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
    Αααααα απαραδεκτος! :o
    Δεν το ειπα για σενα (μονο). Για ολους που αρχισαν τα "δεν θα επρεπε να ηταν εκει αρχικα" και αλλα τετοια
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"

o λόγος είναι ζωντανός και παίρνει κάθε φορά την δική του πορεία.. το ίδιο έγινε και εδώ.

Αφού το video στάθηκε η αφορμή για μια πιο σοβαρή κουβέντα. Εκτός και αν παραμέναμε στον αφελή σχολιασμό ενός video.

mats.. παραβλέπεις παραμέτρους που τους έχουμε πεί και άλλοτε. Ο εξοπλισμός και η πολεμική ικανότητα κάνει την διαφορά στα θύματα. Οι ΗΠΑ έμαθαν καλά το μάθημα τους στο Βιετνάμ και για αυτό ισοπεδώνουν κάθε χώρα με βόμβες/πυραύλους ΄και μετά μπαίνουν στο έδαφος τους. Απέναντι λοιπόν στην οπλική τους υπεροχή πως μπορούν αλήθεια οι περισσότερες χώρες να αντισταθούν;

Το ίδιο ισχύει και για τον απλό στρατιώτη που μεταφέρει περίπου 40κιλά εξοπλισμού αν περιλάβουμε και το αλεξίσφαιρο που φοράνε οι περισσότεροι. Πότε είδες κάποιο Σύριο, Παλαιστίνιο, Ιρακινό σε κάποια μάχη τώρα ή παλαιότερα να έχει ισάξιο εξοπλισμό;

Είναι λογικό όταν κάποιοι αμύνονται λοιπόν με όπλα-σφεντόνες να μην μπορούν να αντιμετωπίσουν τα ανώτερα όπλα και να έχουν και περισσότερα θύματα.

Τώρα για τους Παλαιστίνιους που δεν έχουν σχέση πραγματικά με το όλο θέμα , καλό είναι να ξέρεις και ποιά είναι η θέση τους για το θέμα Ισραήλ και ΗΠΑ (σ.σ. να αφανιστούν απο τον χάρτη---δες και την σημαία τους + τον χάρτη της PLO για το Ισραήλ).

Δεν είναι όλα άσπρα και μαύρο , mats... σίγουρα κάθε δράση φέρνει και αντίδραση... αλλά σε αυτό το χώρο της Γής.. δεν θα βρείς Αγγέλους και αθώους.. (ίσως μόνο τα παιδιά που πληρώνουν την ανοησία των μεγάλων)..

Θα βρείς μόνο "δαίμονες".. κάποιους πιο δυνατούς και κάποιους πιο αδύνατους. ΄Και σίγουρα δεν θα είναι μόνο αυτοί που ζουν εκεί.

Gandalf

Μιλας για στρατιωτες και εξοπλισμους ενω εγω για αμαχους σε συντριπτικο ποσοστο.Δεν ειναι πολεμος,ποτε δεν υπηρξε πολεμος.

Δεν ειναι ασπρο-μαυρο,ειναι μαυρο μαυρο....

Σανταμ ή Μπους

o λόγος είναι ζωντανός και παίρνει κάθε φορά την δική του πορεία.. το ίδιο έγινε και εδώ.

Αφού το video στάθηκε η αφορμή για μια πιο σοβαρή κουβέντα. Εκτός και αν παραμέναμε στον αφελή σχολιασμό ενός video.

...
    Σοβαρη κουβεντα γιατι? Για κατι που ξεκινησε το 2001 (λεμε τωρα)? Τωρα θα το αναλυσουμε? Γιατι εκει θα φτασει η κουβεντα, απ'της τακτικες μαχης ηδη εχει παει στo τι κανουν εκει εξαρχης.. και εχω και μια υποψια προς τα που θα παει αργοτερα..

Τελος παντον..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Trap... Ήσουν σε μονάδα του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν φίλε;... Αν και σίγουρα κάθε ιστορία απο εκεί θα έχει ενδιαφέρον , μπορώ να πω απο τώρα οτι δεν θα είχα την δύναμη να το κάνω.
    Gandalf
    Φίλε Μάγε καμία σχέση δεν έχω με αφγανιστάν ή μονάδες του ΝΑΤΟ...

Απλά, βλέπω πολλές ταινίες και διάβαζα ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ παλιά... :rotflmao:

Αφού το έγραψα και πρίν, δεν με έπιασες...

Δεν ειναι στρατιωτακια που παιρνουν εντολες, ειναι μαλακισμενα ατομακια που γουσταρουν πολεμο.

Για να βρισκονται εκει πληρωνονται αρκετα και αν δε γουσταραν πολεμους και οπλα... να βρησκαν δουλεια κανονικη.

Ολοι εχουμε δει την γνωστη εκπομπη... μεσα στο Αρμα, στο iraq, βαζαν και ακουγαν metal μουσικη, ετσι... για να πορωθουν περισσοτερο.

Επισης στο βιντεο αν προσεξετε σε καποιες περιπτωσεις δεν εχει νοημα να ακουμπισεις το οχημα, το λεωφοριο πχ, πηγε να κανει στην ακρη και παρολα αυτα επρεπε να χαρουνε την μαγκια τους.

Κωλοαμερικανοι δειλοι του κερατα !

Αλλοι λενε οτι αυτοι που παιρνουν τις αποφασεις για πολεμους ειναι ασφαλεις... Οχι φιλε, και αυτοι καποιοι τους ψηφιζουν...

Ναι την γνωστη 11η σεπτεμβριου εγω χαρηκα... Αποδωθηκε δικαιοσυνη.

Φιλακια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Αν ηταν καθε φορα που σταματαγε στην κινηση σε οποιοδηποτε σημειο του Ιρακ ενα τζιπακι να γινοταν στοχος δεν θα ειχε μεινει Αμερικανος εκει ουτε για δειγμα τοσα χρονια.Αυτα ειναι υπερβολες.Γιατι στην τελικη και με 20-30 χλμ που πανε ανετα γινονται στοχος,δεν ειναι και τοσο δυσκολο να σημαδεψεις 5 μετρα αυτοκινητο.
    όσο και να φαίνεται τεθωρακισμένο-που δεν είναι- είσαι τρομερά ευάλωτος σε αστικό περιβάλλον ας είσαι μέσα σε Leopard2 ή M1 Abrams.
    Το δε αίσθημα να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να ψηθείς ζωντανός δεν περιγράφεται.
    Όποιος έχει υπηρετήσει Τ/Θ καταλαβαίνει...
    Πόσο μάλλον να είσαι σε Hummer...
    Πόλεμος είναι,τί περιμένατε;

Τεθωρακισμενος παρων !

Ναι μωρε οι καιμενοι απο φοβο το καναν αυτοι ειναι ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ! προπαντως ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sn7per
    Τεθωρακισμενος παρων !

Ναι μωρε οι καιμενοι απο φοβο το καναν αυτοι ειναι ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ! προπαντως ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ

[Αντωνης Κανακης mode on] ναι ρε παιδια τι ψαχνετε να βρειτε?? μιλαμε για ΚΑΛΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΚΑΛΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!![/Αντωνης Κανακης mode off]

μηπως τους ειχε πιασει και tsirlipipi και τρεχανε να προλαβουνε να τα αμολησουν???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρυπα στο καρτερ, πως κλεινει ???
    από deas στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 27/07/2011, 14:48
  2. Πως οδηγούν Μοτο στα Εξωτερικά?
    από antsoar στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 13:01
  3. Απαντήσεις: 18