Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: sos- βοηθεια

sos- βοηθεια

θα ηθελα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια στην ερωτηση μου που ειναι η εξης:οδηγηση στα χιονια με τρειλερ το εχει παθει κανεις αυτο?προκειται να ταξιδεψω μεθαυριο για καρπενησι και θελουμε με τον κολλητο να παρουμε μαζι με τις γυναικες και τα endurakia μαζι,αλλα μαλλον ο καιρος και ο δρομος προς τα εκει θα ειναι χιονατος....εχει τυχει σε κποιον τετοια περιπτωση?αν ναι πως συμπερηφερθηκε το αυτοκινητο?
    οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Τρειλερ δεν εχω για να γνωριζω πως μπορει να αντιδρασει, ομως επειδη οδηγω τελευταιους 2 μηνες καθημερινα στο χιονι, πιστευω πως ο πιο σημαντικος κανονας ειναι τα λαστιχα που φορας αν ειναι χειμερινης χρησης, σιγουρα για παν ενδεχομενο χρειαζεσαι αλυσιδες και καλο θα ηταν το τρειλερ να μην εχει της παναγιας τα ματια στο φορτωμα του, διοτι σε ανηφορα με εστω και 5% κλιση δεν θα την ανεβαινεις... Αυτα..

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Aν ο δρόμος έχει χιόνι τότε εκτός από τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο θα πρέπει να μπουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και στο τρέιλερ.

Δεν έχω εμπειρία με τρέιλερ (από χιόνι έχω) αλλά το παραπάνω ισχύει 100%
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

Re: sos- βοηθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
    θα ηθελα αν καποιος εχει προσωπικη εμπειρια στην ερωτηση μου που ειναι η εξης:οδηγηση στα χιονια με τρειλερ το εχει παθει κανεις αυτο?προκειται να ταξιδεψω μεθαυριο για καρπενησι και θελουμε με τον κολλητο να παρουμε μαζι με τις γυναικες και τα endurakia μαζι,αλλα μαλλον ο καιρος και ο δρομος προς τα εκει θα ειναι χιονατος....εχει τυχει σε κποιον τετοια περιπτωση?αν ναι πως συμπερηφερθηκε το αυτοκινητο?

Βασικα....... Τα ματια σου 14 στο φρεναρισμα...

Οσο μπορεις χαμηλες ταχυτητες και μειωση αυτης με κατεβασματα ταχυτητων και μονο.....

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: sos- βοηθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sanguini
    Φιλαράκι, δεν ξέρω και δεν το έχω αποτολμήσει ποτέ.
    Θέλει λεπτούς χειρισμούς, υπομονή, καλή ψυχολογία, καλή διάθεση, πολλή αφοσίωση και επιμονή.
    Α, και να κάνετε συχνά χιούμορ. Να μην βαριούντε δηλαδή..

Αλλά βρε αγόρι μου, γιατί κάνεις δύσκολη την ζωή σου? -Πάρε, με τον κολλητό σου, μόνο τα μηχανάκια μαζί σας.

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Παρτε και εναν καλο υμαντα!!
    Αν κολλησει το αμαξι στο χιονι, να το τραβηξετε με τα endurakia!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Aν ο δρόμος έχει χιόνι τότε εκτός από τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο θα πρέπει να μπουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και στο τρέιλερ.

Δεν έχω εμπειρία με τρέιλερ (από χιόνι έχω) αλλά το παραπάνω ισχύει 100%

Δεν είμαι σίγουρος πως οι αλυσίδες στο τρέιλερ θα προσφέρουν τίποτα αν σκεφτούμε πως οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς,Εκτός και αν το τρέιλερ έχει δικά του φρένα
    Fortis Fortuna Adiuvat

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Δεν είμαι σίγουρος πως οι αλυσίδες στο τρέιλερ θα προσφέρουν τίποτα αν σκεφτούμε πως οι αλυσίδες τοποθετούνται στους κινητήριους τροχούς,Εκτός και αν το τρέιλερ έχει δικά του φρένα
    συμφωνω

παιδες thanks τελικα θα το μεταφερουμε με ενα kia sportage τελειως off road με λαστιχα fedima ψηλωμενο και με εργατη,snorkel αεραναρτηση και μπλοκαδουρες μπρος πισω.........οποτε μαλλον θα πανε ολα καλα...του π@$#&η να μην παει!θα ανεβασω καμια φωτο να δειτε την ταλαιπωρια μας
    οι ευθειες υπαρχουν για να ενωνουν τις στροφες!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze

Ξεχνάς όμως ότι το τρέιλερ συνδέεται αρθρωτά μέσω του κοτσαδόρου και είναι πολύ, μα πάρα πολύ πιθανό να εκτραπεί πλευρικά αν δεν έχει την στοιχειώδη πρόσφυση και μπορεί να συμπαρασύρει και το αυτοκίνητο εκτός δρόμου.

Ειδικά αν μιλάμε για Καρπενήσι που στις Ράχες είναι τίγκα στην φουρκέτα.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παρόμοια θέματα

1. SOS ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από kostas-hyosung στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2013, 02:50
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2012, 15:44
  3. Sos Βοηθεια!!!!!!!!
    από djcool στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2007, 08:47
  4. Μάγκες sos, θέλω τη βοήθεια σας.