Nαι! για το αρχικο site! Τελικη τιμη με μεταφορικα 265,50?
Mολις θα τα παραλαβω θα ενημερωσω!!![]()
![]()
Nαι! για το αρχικο site! Τελικη τιμη με μεταφορικα 265,50?
Mολις θα τα παραλαβω θα ενημερωσω!!![]()
![]()
Tελικα ολα οκ με τα λαστιχα?Για να παραγγειλουμε και εμεις...![]()
βρήκαμε εδώ λάστιχα με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση προσφορά γόμες Μichelin Power Race 270ευρώ τα 180άρια και 290 ευρώ τα 190άρια.
δυστυχώς τώρα που η λίρα ανέβηκε στο 1,12 ισοτιμία νομισμάτων
είναι 227+25μεταφορικά = 252Χ1,12=282,24ευρώ+30τοποθέτηση=312 ευρώ
απότε δεν συμφέρει πλέον γιατί με 270 και 290 τα βάζεις εδώ![]()
πάντως μπορώ να πω ότι το internet και η δυνατότητα αγοράς από έξω βλέπω ότι στρώνει την εδώ αγορά από θέμα τιμών. Οι εταιρείες που καθορίζουν την τιμή πώλησης ανασκουμπώνονται βλέποντας ότι όλο και περισσότεροι λαστιχάδες γκρινιάζουν ότι χάνουν πωλήσεις με τις τιμές που αγοράζουν λάστιχα από τους αντιπροσώπους. Για να δούμε έπεται συνέχεια....
Το επόμενο στάδιο που φοβούνται οι εταιρείες είναι η αγορά από εξωτερικό μεγάλων ποσοτήτων ελαστικών από βουλκανιζατέρ για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί... για να δούμε θα κατεβάσουν τις τιμές ?![]()
Ακομη δεν τα παρελαβα,Γκρρρρρρ!! Θα περιμενω και αυτη τη βδομαδα και θα ενημερωσω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
Tελικα ολα οκ με τα λαστιχα?Για να παραγγειλουμε και εμεις...![]()
Τελικα μετα απο τρεις εβδομαδες πηρα την αποφαση να τους τηλεφωνησω μεσω του προ'ι'σταμενου μου καθοτι εγω δεν ξερω αγγλικα! Μου λενε πως εστειλαν e-mail και πως τα 265? ειναι μονο για τα λαστιχα!(οταν γινεται παραγγελια και μεσω pay-pal δεν φαινεται η τιμη με μεταφορικα?) και εαν θελω να μου επιστρεψουν τα χρηματα με μια επιβαρυνση, η αν θελω να μου στειλη e-mail ποσο ειναι τα μεταφορικα και αν συμφωνω να τα πληρωσω για να στειλη τα λαστιχα!
Α! την παραγγελια την εκανε ενας φιλος μου απο ενος φιλου του την καρτα!
αγγλικα κανεις! το παιδι που ειχε τον λογαριασμο μου λεει: και να ηρθε κατι επειδη δεν ξερει αγγλικα και του ερχονται πολλα απο αγγλια τα εχει σβηση ολα τα e-mail!
Τελικα περιμενα δυο μερες και δεν ηρθε κανενα e-mail που να γραφη ποσο ειναι τα μεταφορικα, αφου ειναι ετσι λεω θα την ακυρωσω την παραγγελια, παιρνω σημερα παλι τηλ. και ουτε σταθερο δεν σηκωνουν μα ουτε και κινητο .
Να σημειωσω οτι η παραγγελια και πληρωμη εγεινε μεσω pay-pal! και σας ρωτω ξερει καποιος να μου πει τι κανω εγω τωρα; για να μη χασω τα 265 ?; η υπαρχει πιθανοτητα;
Αυτο που εμαθα ειναι οτι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αν δεν γνωριζει καποιος την γλωσα!![]()
Αν μπορει καποιος ας μου πει!
Εγώ παράγγειλα από http://www.busters-accessories.co.uk/ και σε 6 μέρες τα είχα σπίτι με μεταφορικά 20 λίρες![]()
Σε ευχαριστώ φίλε μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Καλοπερπατημενα φιλε μου ΑΑΑΑΧ! εγω τι κανω τωρα;![]()
Υπομονή, νομίζω ότι όλα καλά θα πάνε και θα έρθουν τα λάστιχα σου![]()
![]()
dispute στο pay pal λεγοντας τα παντα απο το ιστορικο.αν δεν ξερεις καλα αγγλικα βαλε καποιον που ξερει καλα να σε καθοδηγησει λεγοντας σου τι ακριβως να στειλεις.κ να ακυρωσεις την παραγγελια θα παρεις πισω τα λεφτα σου.ανεφερε κ το γεγονος που σου λενε απο το καταστημα οτι αν στα επιστρεψουν τα χρηματα να σου κρατησουν ενα μικρο ποσο μιας κ σε μενα προσωπικα 2 φορες που μου επιστρεψανε χρηματα ηταν ΟΛΟ το ποσο αυτουσιο ΧΩΡΙΣ καμμια επιβαρυνσηΑρχικά δημιουργήθηκε από thalasinos
Τελικα μετα απο τρεις εβδομαδες πηρα την αποφαση να τους τηλεφωνησω μεσω του προ'ι'σταμενου μου καθοτι εγω δεν ξερω αγγλικα! Μου λενε πως εστειλαν e-mail και πως τα 265? ειναι μονο για τα λαστιχα!(οταν γινεται παραγγελια και μεσω pay-pal δεν φαινεται η τιμη με μεταφορικα?) και εαν θελω να μου επιστρεψουν τα χρηματα με μια επιβαρυνση, η αν θελω να μου στειλη e-mail ποσο ειναι τα μεταφορικα και αν συμφωνω να τα πληρωσω για να στειλη τα λαστιχα!
Α! την παραγγελια την εκανε ενας φιλος μου απο ενος φιλου του την καρτα!
αγγλικα κανεις! το παιδι που ειχε τον λογαριασμο μου λεει: και να ηρθε κατι επειδη δεν ξερει αγγλικα και του ερχονται πολλα απο αγγλια τα εχει σβηση ολα τα e-mail!
Τελικα περιμενα δυο μερες και δεν ηρθε κανενα e-mail που να γραφη ποσο ειναι τα μεταφορικα, αφου ειναι ετσι λεω θα την ακυρωσω την παραγγελια, παιρνω σημερα παλι τηλ. και ουτε σταθερο δεν σηκωνουν μα ουτε και κινητο .
Να σημειωσω οτι η παραγγελια και πληρωμη εγεινε μεσω pay-pal! και σας ρωτω ξερει καποιος να μου πει τι κανω εγω τωρα; για να μη χασω τα 265 ?; η υπαρχει πιθανοτητα;
Αυτο που εμαθα ειναι οτι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αν δεν γνωριζει καποιος την γλωσα!![]()
Αν μπορει καποιος ας μου πει!![]()
επειδη μ'ενδιαφερει φιλε,μπορεις να μου στειλεις με πμ το μαγαζι ή τα μαγαζια απο οπου βαζεις τις γομες σ'αυτη τη τιμη?επισης μπορουν να μου στειλουν τα ελαστικα κ να τα περασω εγω σε δικο μου λαστιχα?περιμενω νεα σουΑρχικά δημιουργήθηκε από nktR
βρήκαμε εδώ λάστιχα με τοποθέτηση και ζυγοστάθμιση προσφορά γόμες Μichelin Power Race 270ευρώ τα 180άρια και 290 ευρώ τα 190άρια.
δυστυχώς τώρα που η λίρα ανέβηκε στο 1,12 ισοτιμία νομισμάτων
είναι 227+25μεταφορικά = 252Χ1,12=282,24ευρώ+30τοποθέτηση=312 ευρώ
απότε δεν συμφέρει πλέον γιατί με 270 και 290 τα βάζεις εδώ![]()
πάντως μπορώ να πω ότι το internet και η δυνατότητα αγοράς από έξω βλέπω ότι στρώνει την εδώ αγορά από θέμα τιμών. Οι εταιρείες που καθορίζουν την τιμή πώλησης ανασκουμπώνονται βλέποντας ότι όλο και περισσότεροι λαστιχάδες γκρινιάζουν ότι χάνουν πωλήσεις με τις τιμές που αγοράζουν λάστιχα από τους αντιπροσώπους. Για να δούμε έπεται συνέχεια....
Το επόμενο στάδιο που φοβούνται οι εταιρείες είναι η αγορά από εξωτερικό μεγάλων ποσοτήτων ελαστικών από βουλκανιζατέρ για να μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί... για να δούμε θα κατεβάσουν τις τιμές ?![]()
![]()
Το e-mail απο ποια διευθυνση θα ειναι; απο του φιλου μου που φαινεται ως αγοραστης; η οποιου να΄ναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
dispute στο pay pal λεγοντας τα παντα απο το ιστορικο.αν δεν ξερεις καλα αγγλικα βαλε καποιον που ξερει καλα να σε καθοδηγησει λεγοντας σου τι ακριβως να στειλεις.κ να ακυρωσεις την παραγγελια θα παρεις πισω τα λεφτα σου.ανεφερε κ το γεγονος που σου λενε απο το καταστημα οτι αν στα επιστρεψουν τα χρηματα να σου κρατησουν ενα μικρο ποσο μιας κ σε μενα προσωπικα 2 φορες που μου επιστρεψανε χρηματα ηταν ΟΛΟ το ποσο αυτουσιο ΧΩΡΙΣ καμμια επιβαρυνση![]()
απ'το ατομο που εκανε την αγορα κ εχει λογαριασμο στο pay pal βρε![]()
Είναι γόμες Michelin Power Race και ήταν για 60 ζευγάρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
επειδη μ'ενδιαφερει φιλε,μπορεις να μου στειλεις με πμ το μαγαζι ή τα μαγαζια απο οπου βαζεις τις γομες σ'αυτη τη τιμη?επισης μπορουν να μου στειλουν τα ελαστικα κ να τα περασω εγω σε δικο μου λαστιχα?περιμενω νεα σου![]()
Δεν ξέρω τι έχει μείνει.
Σου έστειλα πμ
Τι ημερομηνια ειχαν τα λαστιχα??Σε mail μου απαντησαν οτι δε μπορουν να μου δωσουν συγκεκριμενο dot για τα λαστιχα που θα μ στειλουν!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Εγώ παράγγειλα από http://www.busters-accessories.co.uk/ και σε 6 μέρες τα είχα σπίτι με μεταφορικά 20 λίρες![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sterba2
Τι ημερομηνια ειχαν τα λαστιχα??Σε mail μου απαντησαν οτι δε μπορουν να μου δωσουν συγκεκριμενο dot για τα λαστιχα που θα μ στειλουν!![]()
![]()
Δε το έχω τσεκάρει μιας και είναι enduro λάστιχα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτοί δεν έχουν stock, αλλά τα αγοράζουν από άλλους όταν τους τα παραγγείλουν. Ακόμα τα έχω στο garage πακεταρισμένα.![]()
![]()
![]()