Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 59

Θέμα: ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΑ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    εγω καταλαβαινω οτι εσυ φιλε μου ή κανεις φαρσες με τα καρτοτηλεφωνα ή παρενοχλεις γκομενακια με αναπαντητες αχχαχα αλλιως δε βλεπω πως θα σε επηρεάζει η αστεια και γελοία (συμφωνώ ) απόφαση αυτη!

Δηλ ελεος ρε παιδια ηλιθια απόφαση και πιο ηλίθιοι εμεις που το κανουμε και σοβαρο θεμα να μπει στους προβληματισμούς :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Προσπάθησε....
    Να προσπαθήσω; Μάλιστα...

Μιλάμε για κάτι το οποίο είναι κινητό, ελεύθερο να το αγοράσεις, αν θες, να βάλεις κάρτα, αν θες και αν έχεις και να το χρησιμοποιείς κατά το δοκούν...

Από την άλλη έχεις κάτι το οποίο είναι στο σπίτι σου, που για να το πάρεις μαζί σου (το σπίτι) θέλεις νταλίκα κι αν τα καταφέρεις, έχεις κάτι το οποίο για πολλά χρόνια ήταν μονοπωλιακό και οι ιδιώτες, ακόμα και τώρα πληρώνουν τον ΟΤΕ σαν τεχνική εταιρία, έχει πάγιο και ΝΑΙ!
    ΤΟ συμπέρασμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Πλάκα μου κάνεις;! Μιλάμε για το ίδιο πράγμα; Το καρτοκινητό είναι επιλογή σου αν θα βάλεις κάρτα. Το σταθερό έχει λογαριασμό... Είναι το ίδιο;;

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Και σε ολα τα περιστερια στο Συνταγμα αλλα και στην υπολοιπη Αττικη θα εμφυετευσουν τσιπακι....μπορει να χρησιμοποιηθουν ως ταχυδρομικα!

ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;;;!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    Να προσπαθήσω; Μάλιστα...

Μιλάμε για κάτι το οποίο είναι κινητό, ελεύθερο να το αγοράσεις, αν θες, να βάλεις κάρτα, αν θες και αν έχεις και να το χρησιμοποιείς κατά το δοκούν...

Από την άλλη έχεις κάτι το οποίο είναι στο σπίτι σου, που για να το πάρεις μαζί σου (το σπίτι) θέλεις νταλίκα κι αν τα καταφέρεις, έχεις κάτι το οποίο για πολλά χρόνια ήταν μονοπωλιακό και οι ιδιώτες, ακόμα και τώρα πληρώνουν τον ΟΤΕ σαν τεχνική εταιρία, έχει πάγιο και ΝΑΙ!
    ΤΟ συμπέρασμα: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ!

Πλάκα μου κάνεις;! Μιλάμε για το ίδιο πράγμα; Το καρτοκινητό είναι επιλογή σου αν θα βάλεις κάρτα. Το σταθερό έχει λογαριασμό... Είναι το ίδιο;;
    Αυτό το "κατά το δοκούν" αποδεικνύεται οτι είναι λάθος, και προσπαθούν να το πάρουν πίσω.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Οι παλαιοτεροι θα θυμουνται οτι για να ενεργοποιηθει ενα καρτοκινητο επερνες τηλεφωνο στην εκαστοτε εταιρια και εδινες τα στοιχεια σου.

Βεβαια γιατι το εχω κανει εδω δωσει οτιναναι.gr

Δεν πιστευω οτι ειναι ανεφικτο να γινει αυτο.

Καλλιστα μπορουν να ζητανε αριθμο λογαριασμου δεη, αριθμο ταυτοτητας, αριθμο πρασινης καρτας κτλ

Με τις υγειες μας!!!!!!

Απρογραμμάτι Το avatar του/της Lykos_Crete
    Το μέτρο είναι ηλίθιο γιατι αυτοί που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χρειάζονται την ανωνυμία (βλέπε Παλαιοκώστας) θα πάρουν μια SIM από το περίπτερο μιας παραδιπλανής χώρας ή πολύ απλά θα δώσουν ψεύτικα στοιχεία ή στοιχεία κάποιου άσχετου (πόσο δύσκολο είναι να βρείς έναν αριθμό ταυτότητας κι ένα όνομα; Οι εταιρίες θα μπορούν να διασταυρώσουν αν τα στοιχεία που τους δίνεις είναι αληθινά;;

νομπελιστας χημειας!!! Το avatar του/της pilotos_xtreme
    αυτο ειναι μια καλη απορια... μαλλον θα σε βαλουν να πας απο κει με ταυτοτητα ....
    οσο αφοραν το γιατι με πειραζει να δινω τα στοιχεια μου, ακριβως για τον λογο το οτι απλα δε μου αρεσει να ξερουν ποιος ειμαι , τι κανω , που βρισκομαι, οχι οι φιλοι η οι γονεις μου , γκομενα μου κτλ
    αλλα αυτοι που δε θα πρεπε... ελπιζω να καταλαβενεις σναιπερ (παιζεις css η ετσι σου ρθε? ασχετο)
    Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
    και να 'χω πάντοτε παρέα
    σου λέω θέλω να με πας
    Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
    όλους τους πόνους μου να΄πάρει
    να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
    εκεί για πάντα να με πας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε δε αντέχεται πλέον αυτή η γκρίνια ... έχει δίκιο ο Sniper τελικά... πάμε ξανά λοιπόν...

1. Η καταγραφή στοιχείων έχει να κάνει με την αντιστοίχιση συνδρομητή με την όποια κλήση έχει καταγραφεί σε κάποια αξιόποινη πράξη και θα αποδίδεται μόνο με ένταλμα εισαγγελέα. Δεν μπορούν να αποδώσουν προσωπικά δεδομένα αλλιώς... καρτοκινητό ή μή.

Σαφώς και μπορούν να εντοπίσουν το ΙΜΕΙ μιας συσκευής και να προσδιορίσουν την τοποθεσία (sector) απο την κυψέλη δεδομένων αλλά θα πρέπει να είναι η συσκευή ενεργή για να το κάνουν αυτό. Αν δεν είναι θα μπορούν μόνο να πάρουν το "timestamp" της συνομιλίας και τους αριθμούς συνδρομητών... αλλά δεν θα μπορούν να αντιστοιχίσουν. Η καταγραφή στοιχείων ιδιοκτήτη διευκολύνει το έργο της ανεύρεσης τους. Και μην σκέφτεστε μόνο το έγκλημα.. σκεφτείτε και την διάσωση κάποιου. Είναι πάρα πολλές οι παραμέτροι που θα βοηθήσει κάτι τέτοιο.

2. Πως θα καταγραφούν οι υπάρχουσες συσκευές;.. με την προσπάθεια ανανέωσης μονάδων θα πρέπει να δοθούν στοιχεία συνδρομητή πλέον και επειδή περίπτερα και λοιπά καταστήματα δεν μπορούν να το κάνουν λόγω νόμου περί προσωπικών δεδομένων , θα πρέπει ο συνδρομητής να πάει σε κατάστημα ή να γίνει τηλεφωνικά ή ακόμα και μέσω τραπέζης.

3. Υποδομή... σαφώς και μπορεί να γίνει η μετάβαση ... αλλά θέλει περισσότερο εξοπλισμό και μια αύξηση εργαζομένων. Καλό είναι αυτό για να βρούν και κάποιοι απο εμάς εργασία. Οι μόνοι χαμένοι σε αυτή την περίπτωση είναι οι πάροχοι/φορείς... αλλά δεν πειράζει.. είναι πολλά τα χρόνια τώρα που έχουν υπερκέρδη.

4. SIM απο άλλες χώρες απλά δεν.. για ένα πάρα πολύ απλό λόγο που λέγεται ROAMING... χωρίς ενεργοποιήση αυτού του χαρακτηριστικού δεν θα βλέπουν δίκτυο. Για την διασταύρωση στοιχείων όπως είπα μπορεί να γινει με πάρα πολλούς τρόπους.. ένας χαρακτηριστικός είναι Αριθμ, ταυτότητος , όνομα , ΑΦΜ κτλ... ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Είναι πάρα πολλοί οι τεχνικοί τρόποι...

Και στην τελική πολύ φασαρία για το τίποτα... θα δώσει κάποιος μια φορά τα στοιχεία του και αυτό είναι όλο και όλο. Όσο για εκείνους που φοβούνται την παρακολούθηση , ρίξτε μια ματιά σε πόσα σημεία είστε καταγεγραμμένοι και σταματήστε να βλέπετε φαντάσματα όπως υποννοεί και ο Sniper..

Ακολουθεί λίστα...

ΑΦΜ - Εφορία,
    Μητρώο ΙΚΑ,
    Ιατρικά μητρώα,
    Τραπεζικοί λογαριασμοί και κάρτες
    Υπουργείο Μεταφορών που έχει συνδεθεί το όνομα σας με πινακίδα κυκλοφορίας (άρα μέσα απο κάμερες εντοπίζεστε πολύ εύκολα),
    MAC διεύθυνση του μηχανήματος σας εν χρήση που έχετε και που με διαβάζετε τώρα,
    Συμβόλαιο με ISP για σύνδεση internet,
    OTE αν έχετε σύνδεση με αυτόν,
    ΑΔΤ που είναι καταχωρημένος σε ΕΛ.ΑΣ και υπουργείο Δημόσιας Τάξης, + ΕΥΠ.
    Μητρώο Αρρένων (για τα αγοράκια),
    Εταιρίες Ιδιωτικής Ασφάλισης (αυτοί μέχρι και τι σώβρακο φοράτε γνωρίζουν!! )

Απο αυτά online άρα και real time είναι τα παρακάτω.

Κάρτες τραπεζών και συναλλαγές.
    ΙΜΕΙ κινητής συσκευής με σημερινά δεδομένα και εφόσον είναι καρτοκινητό.
    Internet και σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.
    Κάμερες παρακολούθησης κυκλοφορίας και πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος σας. (σε συνδυασμό με τερματική σύνδεση στο υπουργείο μεταφορών)

Οπότε κόψτε την γκρίνια και συγκεντρωθείτε...η καταγραφή των στοιχείων σε καρτοκινητά , έχει μόνο ενα μειονέκτημα και δεν αφορά τον πολίτη.

Αφορά μόνο τις εταιρίες που πρέπει να τα χώσουν οικονομικά για να τηρήσουν το νέο σχέδιο νόμου.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    V
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    ελεος.....
    αντι να "μαζεψουν" δυο-τρεις κοιταν να "μαζεψουν ολους τους αλλους.εμας.
    και μετα σου λεει "πρατουμε με γνωμονα το καλο των πολλων!!!"
    δημοκρατια??

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ακολουθεί λίστα...

ΑΦΜ - Εφορία,
    Μητρώο ΙΚΑ,
    Ιατρικά μητρώα,
    Τραπεζικοί λογαριασμοί και κάρτες
    Υπουργείο Μεταφορών που έχει συνδεθεί το όνομα σας με πινακίδα κυκλοφορίας (άρα μέσα απο κάμερες εντοπίζεστε πολύ εύκολα),
    MAC διεύθυνση του μηχανήματος σας εν χρήση που έχετε και που με διαβάζετε τώρα,
    Συμβόλαιο με ISP για σύνδεση internet,
    OTE αν έχετε σύνδεση με αυτόν,
    ΑΔΤ που είναι καταχωρημένος σε ΕΛ.ΑΣ και υπουργείο Δημόσιας Τάξης, + ΕΥΠ.
    Μητρώο Αρρένων (για τα αγοράκια),
    Εταιρίες Ιδιωτικής Ασφάλισης (αυτοί μέχρι και τι σώβρακο φοράτε γνωρίζουν!! )

Απο αυτά online άρα και real time είναι τα παρακάτω.

Κάρτες τραπεζών και συναλλαγές.
    ΙΜΕΙ κινητής συσκευής με σημερινά δεδομένα και εφόσον είναι καρτοκινητό.
    Internet και σχετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.
    Κάμερες παρακολούθησης κυκλοφορίας και πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος σας. (σε συνδυασμό με τερματική σύνδεση στο υπουργείο μεταφορών)

Οπότε κόψτε την γκρίνια και συγκεντρωθείτε...η καταγραφή των στοιχείων σε καρτοκινητά , έχει μόνο ενα μειονέκτημα και δεν αφορά τον πολίτη.

Αφορά μόνο τις εταιρίες που πρέπει να τα χώσουν οικονομικά για να τηρήσουν το νέο σχέδιο νόμου.

Gandalf
    μοτο.γρ

.η καταγραφή των στοιχείων σε καρτοκινητά , έχει μόνο ενα μειονέκτημα και δεν αφορά τον πολίτη.

Gandalf [/B]

Υπαρχει ομως το εξης μειονεκτημα φιλε Γκανταλφ,
    Οι παραπανω λιστες που τηρουνται δεν βρισκονται παντα σε ανθρωπους με "ασπρα καπελα" αδιαφθορους και ευσυνειδητους.

Ενα παραδειγμα τις εκπτωτικες καρτες στα σουπερ μαρκετ.
    Ανα πασα στιγμη απο τη λιστα με τα ψωνια μπορει να σου φτιαξει προφιλ σχετικα με τις συνηθειες και την προσωπικοτητα σοθ.
    Ασε που βγαζει τρελα κερδη πουλωντας τις σε διαφηηστικες εταιρειες.

Το ιδιο γινεται και με τις λιστες email απο τα διαφορα registration σε φορουμ και αλλες web2 υπηρεσιες.

Κατα τη γνωμη μου οσο λιγοτερες λιστες τοσο το καλυτερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Έχει και συνέχεια
    Να καταργήσουν και τον δωρεάν χρόνο ομιλίας, όχι να κανονίζουμε και τσάμπα την απόδρασή μας, αυτό πάει πολύ ! :rotflmao:

Κι εγώ θυμάμαι στα πρώτα καρτοκινητά πάντως ότι για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός έπρεπε να δώσεις τα στοιχεία σου τηλεφωνικά σε μια φωνούλα που δεν σου πήγαινε η καρδιά να το κλείσεις μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας

Εγώ αργότερα αγόρασα ξανά ένα καρτονούμερο και μού'κανε εντύπωση που δεν μου ζητήθηκαν στοιχεία κι ότι η ενεργοποίηση του λογαριασμού γινόταν κάνοντας απλά το πρώτο τηλεφώνημα, πόσο μάλλον όταν για να κάνεις συμβόλαιο σε μια εταιρία κινητής τηλεφωνίας μόνο το Ε9 δεν σου ζητούν ακόμα..

Όποιος έχει κάτι να κρύψει σίγουρα θα θιγεί από την άρση της ανωνυμίας των καρτοκινητών.
    Όποιος έχει κάτι να κρύψει θίγεται επίσης από τους ελέγχους στα αεροδρόμια.
    Μήπως να γκρινιάζαμε για κάτι σημαντικότερο όπως η υγεία , η εκπαίδευση, το συνταξιοδοτικό?
    Λέω εγώ τώρα...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Όποιος έχει κάτι να κρύψει σίγουρα θα θιγεί από την άρση της ανωνυμίας των καρτοκινητών.
    Όποιος έχει κάτι να κρύψει θίγεται επίσης από τους ελέγχους στα αεροδρόμια.
    Μήπως να γκρινιάζαμε για κάτι σημαντικότερο όπως η υγεία , η εκπαίδευση, το συνταξιοδοτικό?
    Λέω εγώ τώρα...
    Πρεπει να εχουμε να κρυψουμε κατι για να θιχτουμε?

Το να γκρινιαζουμε για ολα που μας ενοχλουν δεν ειναι επιλογη?

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. SUPERfour…. Στα πόσα ΝΤΕΣΙΜΠΕEEEEEEEΛ!?????????????????
    από code στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2003, 00:26
  2. Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:09
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2003, 08:37
  4. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 01:54

Κανόνες δημοσιεύσεων