Σελίδα 88 από 109 ΠρώτοΠρώτο ... 3878838485868788899091929398 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.306 έως 1.320 από 1626

Θέμα: Gsr600...!

βολτάδικο μέλος
    όλα τα μηχανάκια με πλαίσιο αλουμινίου, αν φάνε μετωπική κόβονται... δεν είναι κάτι πρωτότυπο. και η λογική είναι απλή. καλύτερα να σπάσει το πλαίσιο παρά το κεφάλι σου. η ενέργεια κάπου πρέπει να αποροφηθεί. και τα 40 χλμ/ω δεν είναι μικρή ταχύτητα. τα τεστ ncap των αυτοκινήτων με 60 πραγματοποιούνται και γίνοντια σμπαράλια εντελώς. αλλά η καμπίνα άθικτη.
    ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της djspy21
    Το πρόβλημα είναι ότι το πλαίσιο του gsr, είναι χωρισμένο σε δύο μερή, δεξιό και αριστερό, δηλαδή είναι κουμπωτό! Γιαυτό δεν έχει τις ίδιες αντοχές με ένα αντίστοιχο χυτό πλαίσιο που είναι ενιαίο!

Και κανένας δεν είπε ότι το μηχανάκι είναι χάλια! Απλά όπως είπα και πιο πάνω....προσεύχεσαι κάθε μέρα μην σου τύχει τίποτα..!

@SnakeMJK : αν σου είχε κοπεί το πλαίσιο,,,θα είχες φάει μεγάλη ξενέρα,,,και θα έλεγες τα χειρότερα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Αρχικά δημιουργήθηκε από djspy21
    Το πρόβλημα είναι ότι το πλαίσιο του gsr, είναι χωρισμένο σε δύο μερή, δεξιό και αριστερό, δηλαδή είναι κουμπωτό! Γιαυτό δεν έχει τις ίδιες αντοχές με ένα αντίστοιχο χυτό πλαίσιο που είναι ενιαίο!

Και κανένας δεν είπε ότι το μηχανάκι είναι χάλια! Απλά όπως είπα και πιο πάνω....προσεύχεσαι κάθε μέρα μην σου τύχει τίποτα..!

@SnakeMJK : αν σου είχε κοπεί το πλαίσιο,,,θα είχες φάει μεγάλη ξενέρα,,,και θα έλεγες τα χειρότερα!!!
    Ξερεις κανενα να λεει οτι και να του τυχει κατι στα @@ του?

Ολοι προσευχομαστε να μη μας τυχει τιποτα και δεν εχει να κανει με τη μηχανη που καβαλαμε

Δεν είπα αυτό! Και βέβαια όλοι θέλουμε να είμαστε όρθιοι!
    Με την συγκεκριμένη μηχανή,,,και κάτι απλό να σου συμβεί,,,πες bye-bye στο πλαίσιο!
    Και οι περισσότεροι δεν έχουν πάθει ούτε γρατζουνιά σε πόδια-χέρια,,,και κοιτάγανε το πλαίσιο και απορούσανε πως ήταν δυνατόν να έσπασε!
    Άλλο να πάθεις κάτι και να πληρώσεις 500 ευρώ,,,και άλλο 2.500 ευρώ!

περιεργο γιατι η πτωση που ειχα εγω ουτε απλη ηταν

ουτε πλαισιο εκοψε

εχει γινει καλη καραμελα οτι κοβει πλαισιο στις μετωπικες αλλα σε εμενα που ολη η δυναμη εκτονωθηκε μπροστα δεν επαθε τιποτα εκτος απο κατι ψιλογρατσουνιες στα πλαστικα....

Ειναι γεγονος οτι στο βωμο της ακαμψιας εχουν κανει ενα πλαισιο που σε καποιες περιπτωσεις εσπασε σε μετωπικες

Αλλα απο αυτο μεχρι το σημειο να παρακαλας μην πεσεις και σου σπασει ειναι τεραστια η αποσταση.....

Δεν καβαλας γυαλινο μηχανακι στην τελικη ελεος.........

Και για να τελειωνει αυτη η βλακεια

ΟΧΙ δεν κοβει πλαισιο ευκολα το GSR... κοβει το ιδιο ευκολα με ολες τις μηχανες με αλουμινενιο πλαισιο...

Και οχι δεν παρακαλαω μη τυχον και μου σπασει στα χερια μου

παρακαλαω να μου βγαλει αλλα 20000 αποβληματιστα, διασκεδαστικα χιλιομετρα

Παλαιό μέλος
    ````````````````

Φίλτατε nickald,,, take it easy! Συγνώμη που σου θύξαμε την μηχανή! Ούτε ιδιοκτήτης της suzuki να ήσουνα!

Τι να κάνουμε,,,δεν συμφωνούμε! Γνώμη σου,,,και γνώμη μου! Εγώ παντώς θεωρώ οτι το πλαίσιο στο σημείο του λαιμού ειδικά της μηχανής είναι ψεύτικο!

Δες αυτο το βιντεάκι,,,για να καταλάβεις,,,και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του :

http://www.youtube.com/watch?v=VMVm6eOs45U

Χεστηκα και για το GSR και για τη suzuki μαστορα

εγω σου λεω τι εχω δει μεχρι τωρα απο το δικο μου

οχι τι εχω ακουσει και τι μου εχει πει ο θειος της κουμπαρας της πεθερας του ανεψιου του συμπεθερου του ξαδερφου του γιου του γκεκα

στην τελικη αμα ειναι ψευτικο μην το καβαλατε

και αμα το εχετε πουλήστε το

δεν εχω τιποτα με σενα και μην το παρεις για προσωπικη αντιπαραθεση απλα εχω βαρεθει να απανταω στα ιδια πραγματα κατα καιρους....

Ολοι ξερουν και απο ενα που εκοψε πλαισιο

Εγω ξερω 100 του συλλόγου που δεν εκοψαν τι να κανουμε τωρα?

Δεν εχω καμια καύλα με το συγκεκριμενο και αν ειχα τα φραγκα θα ειχε παρει το πουλι εδω και καιρο αλλα αυτα που εχω ακουσει κατα καιρους δηλαδη ξεπερνουν τα ορια της καθε φαντασιας

Δεν ειναι απο λεγκο το ρημαδι πως να το κανουμε

Παλαιό μέλος
    ουτε κι εμεις εχουμε τπτ με κανενα απλα ανταλαζουμε εμπειριες αποψεις,,ειναι αδικαιολογιτο παντως να σημβαινει αυτο,με μια απλη στουκα να κοβουν τα πλαισια,,τα εχουν κανει τελειως ψευτικα,,για να κρατηθει το βαρος,και το κοστος χαμηλα,,ελεος,,ολα στο βωμο του χρηματος,,και αν σηναιβαινε αυτο στον καθενα,,θα ειταν η απιστευτη,,ξενερα,,και επισης επηκινδινο για την ζωη του,,πολα και ορθια χλμ σε ολους ευχομαι

Ούτε εγώ έχω τίποτα μαζί σου,,,ούτε θέλω να καταστρέψω την suzuki,,,

Και εγώ την προσωπική μου απόψη λέω, γιατί είμαι ο ίδιος παθών! Αν δεν την έιχα πατήσει δεν θα καθόμουνα να λέω τι έχω ακούσει! Επειδή είχα στην κατοχή μου GSR, και σε μια αδικαιολόγητη για μένα περίπτωση έσπασε το πλαίσιο, γιαυτό έχω αυτήν την άποψη!

Το 2006 είχα αγοράσει την GSR, 6.800 euro, και έκανα 8.500 χλμ απροβλημάτιστα και ευχάριστα !

Μετά το ατύχημα(που δεν την οδηγούσα εγώ),ένα χρόνο περίπου μετά την αγορά της, την πούλησα 2.000 για ανταλλακτικά! Οπότε η απώλεια 4.800 ευρώ, σε εξοργίζει λίγο!

Υγεία πάνω απ'όλα.....!

Παλαιό μέλος
    και προς θεου δεν ειπαμε οτι τοσο ευκολα θα κοψει πλαισιο το gsr πχ πηγαινοντας στα καλα καθουμενα στο δρομο,,απλα ειναι τοσο οφθαλμοφανες και ξαναδιαβαζμενο οτι εχει τηχει και σε αλλους κατχους της εν λογο μηχανης και οχι μονο,,απλα εχει παρατηριθει πιο πολυ σηχνοτητα σε gsr kai gsxr,,δλδ με τα στατιστικα αυτα,,και σε μια μεγαλη λακουβα να πεσει το μχν εχει κινδινο αν οχι απο σπασιμο τουλαχιστον απο ραησμα,,φησικα δεν μιλαμε ουτε καν για σουζες κτλ,,απλα σημβαινει και το αλλο,,οτι ξεκιναει σιγα σιγα το ραησμα σε ενα πλαισιο,,και ο κατοχος δεν το παιρνει χαμπαρι γιατι μπορει να ειναι σε αποκρυφο σημειο,,ειδικα αν ειναι το μχν με φαιρινκ

Παλαιό μέλος
    Να πω και εγώ την γνώμη μου.
    Μετά την γέννηση του 2ου παιδιού μου ήθελα να μην γυρνάω στο σπίτι μετά απο βόλτες και να με τρίβει η γυναίκα στον αυχένα.
    Εκτός αυτού το πιό σημαντικό είναι οτι ήθελα να μετριάσω την δύναμη της μηχανής.
    Κοιτούσα λοιπόν και έκανα τεστ σε 3 μηχανάκια που ήταν υποψήφια. Τα 2 πανομοιότυπα το τρίτο και πρώτη μου επιλογή ήταν λίγο αλλού.
    Το ένα ήταν και το V-Strom. Εκεί είχα καταλήξει αλλά δεν κατάφερα να ξεπεράσω τα εξής γεγονότα.
    1. ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που ένιωθα αλλά σκέφτηκα χαλάλι αφού θα γλιτώσω τον αέρα.
    2. Δύναμη κινητήρα. Όταν είπα να μετριάσω την δύναμη δεν εννοούσα αυτό που συνάντησα στο κύλινδρο 650. Εσκεμένα έκανα βόλτες με το Strom μέρα με πολύ αέρα με αποτέλεσμα να μήν μπορώ εύκολα να ξεκολλήσω απο τα 120 να πάω στα 140. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. Βέβαια σημηοτέον οτι δεν φυσούσε απλά.. Γα@@@ και έδερνε αλλά αυτό δεν το έχω δεί ποτέ με το GSR μου.

Τέλος κάνοντάς μία μοντίφα μεγαλώνοντας την ζελατίνα κατα 10 cm πλέον πάω ταξίδι με ότι ταχύτητα επιθυμώ να κρατήσω. Το GSR έχει πολύ καλή σέλα για ταξίδια απλά η έλλειψη ζελατίνας σε οδηγεί να στέκεσαι σαν κοκόρι στη σκεπή. Βάζοντας ζελατίνα τελειώνει και αυτό.

GSR δαγκωτό για μένα.

Α και ξέχασα... στρίβει κιόλας!!!ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΗς GSR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

Ειναι μια μηχανη fun bike που κανει καποια πραγματα καλα

Μπορεις να βγεις μια βολτα αν δε σε πειραζει ο αερας που τρως (εγω δεν εχω ζελατινες) και η σχετικα αυξημενη καταναλωση

Μπορεις να το στριψεις αν ξερεις

Μπορεις να το βαλεις μια ξεκαυλωτικη πιστα

Ειναι αξιοπιστο

Αλλα ειναι ενα απλο μετριο μηχανακι δεν ειναι και τιποτα τρελλο ναουμμ...

Αμα ειχε καμια δεκαρια κιλα ροπη τοτε θα μιλουσα για ενα πολυ καλο μηχανακι :P

@nik7179

Νταξ σε λακουβα δε σπαει..... εμενα επρεπε να ειχε γινει κομματια

Καλες βολτες παιδια

Σπαει δε σπαει το κεφαλι μας να ειναι καλα

Παλαιό μέλος
    γεια σας κύριοι

Μόλις αγόρασα ένα gsr abs από Αθήνα και την ίδια μέρα το ανέβασα Θεσσαλονίκη και σήμερα το πήγα και μια 100km βολτούλα σε επαρχιακό δίκτυο.
    μεταφέρω ως πρώτες εντυπώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν κάποιον μελλοντικό αγοραστή της ίδιας μηχανής.

OVERALL δηλώνω ευχαριστημένος από το gSR με λεπτομέρειες παρακάτω

Για να δούμε τα καλά η θέση οδήγησης σχετικά καλή (όχι η σέλα) τα φρένα δίνουν μια καλή αίσθηση ασφάλειας φορώντας Michelin pilot power νομίζω ότι κολλούσα πολύ καλά στο δρόμο. Ακόμη δεν το ξέρω το μηχανάκι οπότε δεν πλάγιασα πολύ ελπίζω στο μέλλον καλύτερα.
    Δυνατός κινητήρας πρόθυμος να ανεβάσει στροφές συμπαθητικός ήχος (όχι Ducati) ακριβές κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα αρνητικά η σέλα… ίσως να είναι πιθανό να ξέχασαν τα οπίσθιά μου τις μηχανές αλλά όχι τόσο.. η σέλα του gsr θα μπορούσε να ήταν πιο αφράτη .. στο ταξίδι Αθήνα Θεσσαλονίκη πολύ θα ήθελα ένα μαξιλάρι να βάλω …ξέρετε που.
    Επίσης τα φώτα μου φάνηκαν λίγα αν και δεν βγήκα σε σκοτεινο επαρχιακό βράδυ το vfr και το strom που είχα είχαν φωτα αυτοκινήτου .. to gsr πρέπει να έχει ποδηλάτου..

Είναι το πρώτο γυμνό που έχω και πιθανά το τελευταίο.. πολύ ξύλο από τον αέρα στα πολλά χιλιόμετρα κατέβηκα για βενζίνη και δεν μπορούσα να πατήσω στα πόδια μου .. να σημειωθεί ότι είμαι και κάποιας ηλικίας. Τώρα αν πηγαίνει κανείς με λίγα δεν πειράζει αλλά είναι δυνατόν να έχεις τόσα άλογα στο δεξί χέρι και να μην τα θες.. δύσκολο το γυμνό κύριοι απορώ οι με τα 1300 γυμνά τι κάνουν..
    Να είστε καλά και πάντα όρθιοι.

ps και για τους οικολόγους καίει 6,8-7 λιτρα στα 100 μετα μέχρι τώρα στοιχεία μου

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel
    Καλοτάξιδη η κούκλα Δημήτρη!!! Μα και σύ ρε Μητσάρα GSR ρε γαμώτο????και μάλιστα γυμνό??? Και γώ έλεγα θα την εγκατέλειπες την γαμωSuzuki και θα ρχόσουν στην ΒΑΣΙΛΙΣΑ τη YAMAHA και μάλιστα στην τιμημένη οικογένεια των Fazers Ας είναι όμως δεν πειράζει ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΗ πάντα νάναι ΚΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗ φιλάρα!!!Οταν ανέβω πάνω μετά το Πάσχα θα τα πούμε από κοντά
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

Παρόμοια θέματα

1. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  2. Που είναι το Gsr600 Oeeeoooo!!!!
    από sakattaq στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:01
  3. Suzuki GSR600 - Τα σχολια σας
    από oulas στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 30/03/2006, 01:50
  4. GSR600 wanna be Z750
    από AFTER στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 16:41
  5. Test Drive GSR600 με... πτωση
    από oti-na-iz στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα