Συμπερασμα:
Παιξτε λιγο ακομα με τις γραμμουλες...αμα σας βοηθαει να ξεχασετε την πικρα σας, πασο...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΣ ΑΝ ΕΙΧΑ ΕΝΑΝ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ
ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Ν Τ Ι Ο Γ Κ Ο ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΡΙΠΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΤ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ Β ΕΘΝΙΚΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΝΤΙΟΓΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ
ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ.ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ:rotflmao: :rotflmao:
ΝΤΙΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:a029:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Kατ' αρχήν χαίρομαι που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βλέπω και έναν Ολυμπιακό που δεν κραυγάζει οπαδικά ....
Τώρα για τη Δευτέρα ......... επειδή τα ίδια έλεγε και κάποιος άλλος για τη Σουτιέν ........... και καμμιά φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς ............ και επειδή τελευταία ο Αντωνάκης έχει κάτι κράμπες από το κλάδεμα στα ψηλά κλαδιά ............ και επειδή ο Ντιόγο τελευταία σπαταλάει το ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΙΤΟ ταλέντο του στις βουτιές .......... και τέλος πάντων, τα χάλια σας !!!
Μήήήήήήήήήήπως να το μάζευες λίγο ;;;
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ενω για να δουμε εναν παναθηναικο που δεν κραυγαζει οπαδικα ποσο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να περιμενουμε?
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Με πολύ φόρα μπαίνεις ............... πάρ' το αλλιώς και ξαναμπές ...........Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Ενω για να δουμε εναν παναθηναικο που δεν κραυγαζει οπαδικα ποσο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρεπει να περιμενουμε?
Γνώρισέ μας πρώτα, δες τι γράφει ο καθένας μας και τα ξαναλέμε ............. οι Παναθηναϊκοί του φόρουμ, οι πιό πολλοί τουλάχιστον (έχουμε και εμεις τον CAPS LOCK, αλλά θα τον στρώσουμε) , βλέπουμε και τα στραβά .........
Εσύ είσαι απλά βαμμένος γαυρος από όσο δείχνουν τα μέχρι τώρα ποστ σου !!!
Όλα σωστά όλα καλά αρκεί η κούπα στον Πειραιά !!!
Να σου θυμίσω το 2ο ποστ σου στη σελίδα 196 τι είχες συμπεριλάβει ...............
http://www.youtube.com/watch?v=98TrTwiurvQ![]()
![]()
Προσέχτε τη συνθηματολογία ...........
Φιλε μου, δεν με ενδιαφερει καν αν ο γαυρος παρει οτιδηποτε, και σιγουρα δεν ειμαι βαμμενος, οποτε τα συμπερασματα σου για μενα αφησε τα κατα μερος.Δεν ασχολουμαι πλεον με τα στημενα ελληνικα πρωταθληματα.Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Με πολύ φόρα μπαίνεις ............... πάρ' το αλλιώς και ξαναμπές ...........
Γνώρισέ μας πρώτα, δες τι γράφει ο καθένας μας και τα ξαναλέμε ............. οι Παναθηναϊκοί του φόρουμ, οι πιό πολλοί τουλάχιστον (έχουμε και εμεις τον CAPS LOCK, αλλά θα τον στρώσουμε) , βλέπουμε και τα στραβά .........
Εσύ είσαι απλά βαμμένος γαυρος από όσο δείχνουν τα μέχρι τώρα ποστ σου !!!
Όλα σωστά όλα καλά αρκεί η κούπα στον Πειραιά !!!
Να σου θυμίσω το 2ο ποστ σου στη σελίδα 196 τι είχες συμπεριλάβει ...............
http://www.youtube.com/watch?v=98TrTwiurvQ![]()
![]()
Προσέχτε τη συνθηματολογία ...........
Ομως, εδω και καιρο βλεπω ενα παραληρημα αντιολυμπιακων που τους φταινε ολα εκτος απο την ομαδουλα τους.Τιποτε αλλο.Βεβαια καλα κανετε και λετε τα δικα σας, γιατι με το να κραζετε τον γαυρο ξεχνατε τα δικα σας.Καλο κι αυτο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι , αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Φιλε μου, δεν με ενδιαφερει καν αν ο γαυρος παρει οτιδηποτε, και σιγουρα δεν ειμαι βαμμενος, οποτε τα συμπερασματα σου για μενα αφησε τα κατα μερος.Δεν ασχολουμαι πλεον με τα στημενα ελληνικα πρωταθληματα.
Ομως, εδω και καιρο βλεπω ενα παραληρημα αντιολυμπιακων που τους φταινε ολα εκτος απο την ομαδουλα τους.Τιποτε αλλο.Βεβαια καλα κανετε και λετε τα δικα σας, γιατι με το να κραζετε τον γαυρο ξεχνατε τα δικα σας.Καλο κι αυτο.
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι , αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
![]()
![]()
![]()
Το οτι αηδιαζεις για τα γραφομενα των Παναθηναικων σημαινει οτι παιρνεις πολυ σοβαρα τα πραματα ισως να τα βλεπεις και τελειως οπαδικα......
Για το κλιμα που αντιλαμβανεσαι μαλλον εισαι υπερβολικος...... και αν ακομη υπαρχει μια αγανακτηση του φιλαθλου κοσμου θα πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι φυσιολογικο να κρινεσαι......
Εχεις αναρωτηθει ποτε για το τι ευθυνες μπορει να εχει ο προεδρος σας για την γνωμη που εχει σχηματιστει για τον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο αλλα και για τα χαλια του Ελληνικου πρωταθληματος.....![]()
Φυσικα και δεν εχουμε να χωρισουμε κατι.........αυριο εχουμε να απολαυσουμε μεγαλες ματσαρες ξερεις ποσες μπυρες θα κατεβασω παρεα με φιλους γαυρους![]()
Κυριοι...
Το προγραμμα εχει ως εξης:
Κυριακη 01/03/2009
ΝΕΤ: 18:30 - 20:30 γαυρος - Παναθηναϊκος (ποδοσφαιρο)
ΑΝΤ1: 22:00 - 00:00 γαυρος - Παναθηναϊκος (μπασκετ)
Προμηθευτειτε εγκαιρως σουβλακια - πιτσες - πατατακια - ξηροκαρπια - μπυρες - υπογλωσσια & πρωτιστως καλη παρεα...
Μπορει η Δευτερα να ειναι η καθαρα, αλλα η Κυριακη ειναι της καφριλας και των #$%@#!$%#$...
Καλη μας διασκεδαση και χαλαρα...
![]()
Για το ντέρμπυ μου αρέσει που σκοτώνεστε.. under χαλαρά θα είναι ... απο όσο φαίνεται και ο γαύρος έχει αναστήσει τους παίκτες που ενας ένας δηλώνουν συμμετοχή απο τώρα.
Γκαλέτι, Ντούντου, Μπελούτσι απο όσο λέει θα παίξει.. μονο ο Λέτο εκτός.
Ο ΠΑΟ θα κατέβεις επίσης φουριόζος... βλέπω ενα μεγάλο Χ να κάθεται.
Στο basket... εκεί έχει γλέντι... κυρίως επειδή γίνεται στο ΣΕΦ.
Για την ομάδα μου... τι να πώ;.. το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι ο Σέρβος εμπιστεύεται πολύ τους νέους των δικών μας ακαδημιών(μην έχοντας και παίκτες αλλά και χρήμα να πάρει άλλους)..αλλά και ενα καλό που δεν έχουν δεί στα ΜΜΕ ακόμα...
ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ταχτσίδης, Καράμπελας (σύμφωνα με τα νέα), κυνηγάει Παπάζογλου - Κουτσιανικούλη, Παυλής, Γκέντσογλου, ... δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στον Γεωργέα απο δεξιά...Πλιάτσικας..με νέο φρούτο τον Ντιούφ που αν και δεν είναι Έλληνας ...τα 20 του χρόνια του δίνουν το δικαίωμα να βελτιωθεί.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι που ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ θα δώσει κορμό στην ΑΕΚ για αρκετά χρόνια.
Ας δούμε τι θα γίνει λοιπόν απο καλοκαίρι.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αφού δεν είσαι όπως λες βαμμένος Γαύρος και δεν ασχολήσαι πλέον με τα στημένα ελληνικά πρωταθλήματα όπως λες ...............Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Φιλε μου, δεν με ενδιαφερει καν αν ο γαυρος παρει οτιδηποτε, και σιγουρα δεν ειμαι βαμμενος, οποτε τα συμπερασματα σου για μενα αφησε τα κατα μερος.Δεν ασχολουμαι πλεον με τα στημενα ελληνικα πρωταθληματα.
ΜΗΠΩΣ θα ήθελες να μας πεις ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΣΤΗΝΕΙ ;;;
Γιατί να τα στήνει ο ΠΑΟ, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο ΑΡΗΣ και οι άλλες ομάδες, με τέτοιο τρόπο που να τα παίρνει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ..............
ΜΑΛΛΟΝ δε παίζει τέτοιο σενάριο !!!
Για τα αντι - ολυμπιακά δες από πάνω !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Για το ότι φταίνε ΚΑΙ οι ομάδες μας, ΟΠΟΥ φταίνε, εμείς πρώτοι απ' όλους το λέμε ..........
Εγώ πάντως θα σχολιάσω το δικό σου ....Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Δεν θα μπω στην διαδικασια να σχολιασω το post σου, αλλωστε δεν σκοπευω να ανοιξω αντιλογο με καποιον που δεν εχω να χωρισω κατι, απλα προσεξε καλυτερα το post σου που εχω βαλει σαν παραθεση, εκει που μιλας για σουτιεν, κλαδια και βουτιες και σκεψου ποιος μπαινει με φορα και ποιος προκαλει.
Φίλε και συνονόματε ....... μην προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις !!!
Είμαστε στο 3ο ή 4ο θρεντ με τίτλο "ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" και εχουμε επιτύχει να διαφωνούμε πολιτισμένα, να πειραζόμαστε ανοικτά μεταξύ μας και ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ .......... γι' αυτό και μπορώ να μιλάω για σουτιεν, κλαδια και βουτιες ..........
Επίσης ..............
Τι σε κόφτει πως αποκαλώ την ΣΑΙΝΤ ΕΤΤΙΕΝ ;;; Γιατί σε αυτήν αναφέρεται το ΣΟΥΤΙΕΝ
Αν σε ενοχλούν τα κλαδιά ........... να πεις στον κηπουρό του Δήμου Κηφισσίας Αντώνη Νικοπολίδη, ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΔΕΨΕΙ !!!
Για τις βουτιές πάλι αν σε ενοχλούν ............. τι να πω ........... άρχισε την ορειβασία !!!
Γι αυτό σου λέω άσ' το ΔΕΝ .......... μην προσπαθείς να βγεις από πάνω ........... τουλάχιστον βρες κάτι σοβαρότερο να πεις !!!
Να μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι, αλλά τι κάνεις εσύ .......Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Μπορω να βαλω κι εγω απειρα emoticons αηδιας για τα post που εχουν βαλει εδω πρασινοι οπαδοι ,
Άκουσες καθόλου την συνθηματολογία που ακούγεται στο βιντεάκι που έβαλες ;;;
Πήγαινε 2-3 σελίδες πίσω να δεις όταν ο ACAB (παναθηναϊκός) έβαλε κάτι παρόμοιο, ΠΟΙΟΙ ήταν αυτοί που του την είπαν .......... και μετά ξανασυζητάμε !!!
ΕΔΩ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
αλλα επειδη μας ενωνει ολους μια αγαπη , θα προτιμησω το καλυτερο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Πούσαι ΣΤΟΥΜΠΙ.............κοίτα μή βγεί τό 2ο σενάριο στήν έπιφάνεια.....
γιατί θά γελάσουν .............όλοι οί πικραμένοι....!!!!
ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ..............ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Β' ΓΑΛΛΙΑΣ...........
καί τού χρόνου μέ νέο αίμα.........έδώ είμαστε πάλι......
Καθήστε άναπαυτικά καί βλέπετε πώς ό τρίτος τής κανονικής περιόδου
παίζει γιά τήν όκτάδα τών πρωταθλητριών..........
ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ.......ΣΑΙΝΤ ΕΤΙΕΝ
ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΣΟΥΤΙΕΝ...........ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΛΩΤΑΚΙΑ.....!!!!!!!!
Μωρέ ούτε σερβιέττα δέν τούς άφησες......:rotflmao:
Και πριν τις τεσσαροπενταρες........
Για σουτιεν και κυλωτες μιλαγες......
Θυμασαι...?? τερενς...??? ( η θελεις να σου βγαλω παλιοτερα ποστ ...??? )
Χρειαστηκες τρεις μηνες...???![]()
Τσσερις μηνες..???![]()
Μπααα.........
Μαλλον 5 μηνες χρειαστηκαν με την μιση ενδεκαδα εκτος ....
Για να επιβεβαιωθεις !
Παρεα λοιπον μαζι στο καναπε ( μονο βγαλε το μαγιω και το κοντομανικο που τα εχεις ξεχασει φορεμενα απο τοτε .. Ομονοια την ελεγαν ... Θυμασαι..???)
Οσο για τον τριτο.... Εαν δεν κανει νικη αυριο στην κατασταση που θα βρει ( σε ψυχολογια και δυναμικο ) τον σημερινο ολυμπιακο......Θα ειναι σαν να κλεβουμε εκκλησια το να ξαναασχοληθουμε μαζι του......
![]()
Μην αγχωνεσε ρε.......Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+λες οτι ειχατε λιγους παιχτες εντεκαδας φετος σε αριθμο (αποψη και των φιλων μου γαυρων)
να δω ποιον θα πρωτοκαλυψετε!![]()
![]()
Λεφτα εχουμε!!!!!!!!!!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Για το ντέρμπυ μου αρέσει που σκοτώνεστε.. under χαλαρά θα είναι ... απο όσο φαίνεται και ο γαύρος έχει αναστήσει τους παίκτες που ενας ένας δηλώνουν συμμετοχή απο τώρα.
Γκαλέτι, Ντούντου, Μπελούτσι απο όσο λέει θα παίξει.. μονο ο Λέτο εκτός.
Ο ΠΑΟ θα κατέβεις επίσης φουριόζος... βλέπω ενα μεγάλο Χ να κάθεται.
Στο basket... εκεί έχει γλέντι... κυρίως επειδή γίνεται στο ΣΕΦ.
Για την ομάδα μου... τι να πώ;.. το μόνο ενθαρρυντικό είναι οτι ο Σέρβος εμπιστεύεται πολύ τους νέους των δικών μας ακαδημιών(μην έχοντας και παίκτες αλλά και χρήμα να πάρει άλλους)..αλλά και ενα καλό που δεν έχουν δεί στα ΜΜΕ ακόμα...
ΜΑΖΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...
Ταχτσίδης, Καράμπελας (σύμφωνα με τα νέα), κυνηγάει Παπάζογλου - Κουτσιανικούλη, Παυλής, Γκέντσογλου, ... δείχνει και πάλι εμπιστοσύνη στον Γεωργέα απο δεξιά...Πλιάτσικας..με νέο φρούτο τον Ντιούφ που αν και δεν είναι Έλληνας ...τα 20 του χρόνια του δίνουν το δικαίωμα να βελτιωθεί.
Αν μη τι άλλο είναι κάτι που ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ θα δώσει κορμό στην ΑΕΚ για αρκετά χρόνια.
Ας δούμε τι θα γίνει λοιπόν απο καλοκαίρι.
Gandalf
ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΜΟ..........ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙΣ...???
Καημένη...........ΑΕΚ.....![]()
![]()