χτες
ξεκιναω να παω δουλεια μετα απο καφεδακι με καλους φιλους
παραβιαση στοπ , φρενα διπλωνει η μηχανη πεφτω
το μονο που θυμαμαι ειναι να μου εχει κοπει η ανασα και να λεω ανασενε θα πεθανεις αν δεν παρεις αερα
πηρα
και επεσα κατω με τη πρωτη αναπνοη που πηρα και τοτε καταλαβα οτι ποναω σε ολη μου την δεξια πλευρα και εμεινα εκει...
ηρθε το ασθενοφορο πηγα κρατικο και εκατσα εκει μεχρι τις 12 το βραδυ (απο τις 4και)
οι γιατροι πεσαν ολοι πανω μου εβλεπα νυστερια και ψαλιδια να μου κοβουν τα ρουχα το μπουφαν τα παντα το κρανος μου το ειχαν βγαλει οι τραυματιοφορεις στο ασθενοφορο
μου περναν αιμα μου βαζαν ορους σωληνακια παντου...συνηλθα και τρομοκρατιθικα αλλα δεν μιλησα
εκανα ολες τις εξετασεις και τους ευχαριστω ολους τους γιατρους νοσοκομες τραυματιοφορεις απαντες ασχοληθηκαν μαζι μου ολη μερα
ευχαριστω πολυ τον Πανο τον blackbusa που ηρθε στο νοσοκομειο και πηγε πισω και με την βοηθεια της οδικης μετεφερε την μοτοσυκλετα μου στο γκαραζ
ευχαριστω τον idi και τον αδελφο μου και τους γονεις μου που κανουν baby sitting και ειναι μαζι μου συνεχεια
ευχαριστω ολους αυτους που με περνουν τηλ ολη μερα και με ρωτανε
ευχαριστω τον γιατρο που βρεθηκε στο σημειο του ατυχηματος που δεν τον ειδα ποτε γιατι ηταν πισω μου και εγω δεν μπορουσα να γυρισω το σωμα μου...οπως επεσα στην ασφαλτο εμεινα εκει που μου εδινε κουραγιο που με ρωταγε διαφορα να δει τι εχω και που μου ειπε <<θα γινεις καλα και θα ξανα οδηγησεις την μηχανη σου>>
ευχαριστω το Θεο που τωρα γραφω στο μοτο μιλαω στο τηλ ποναω κλπ κλπ
καλα ειμαι υπαρχουν ΠΟΛΥ χειροτερα απο μενα ειμαι αφανταστα τυχερη
δεν μπορω ακομα να σηκωθω η να κατσω η να ξαπλωσω μονη μου λογο πολλαπλων θλασεων αν το λεω καλα παντου και εγκαυματα στο λαιμο και στο γονατο αλλα συντομα...
θελω να πω
1) κρανος
2) ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ μπουφαν
3) γαντια
4) μποτες
με σωσαν
.&_
τα μανιταρια εσωσαν την μοτοσυκλετα μου που βγηκε αλοβητη
τωρα βεβαια δεν εχω κρανος δερματινο μπουφαν κλπ αλλα ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ
οταν μαζευτικαν απο πανω μου ο κοσμος καπνιζε...το εχω κανει και εγω αυτο....δεν μπορουσα να παρω ανασα...μην καπνιζετε πανω απο τραυματισμενους
προσοχη παντα
αουτς...