Λοιπον μαγκες τωρα μπορειτε να ριξετε τα ευχητηρια, μιας και το εχω στα χερια μου. Μολις πριν 5 μπξηα σπιτι, και το ειδα στην πιλοτη μου! Ο κολλητος μου με εξηπηρετησε μια χαρα!
Ακουστε ομως: Εδωσαν στον κολλητο μου ολα τα δωρα κανονικα, αλλα τον συναγερμο δεν τον ειχαν τοποθετηση, γιατι ηθελα 25 euro, για τοποθετηση. Αυτο το πανε τελευταια στιγμη, που ηταν να τον παραλαβω. Ετσι πηρα τον συναγερμο (ΜΕΤΑ) στο χερι, μεσα στο κουτακι του. Τους ειπα οτι αν το ειχαν πει απο την αρχη δεν θα ειχα προβλημα να τα δωσω. Ολοκληρη μηχανη παιρνω, στα αρχιδια μου για 25 εuro! Ετσι πειτε μου αν ξερετε τιμες ποσο κοστιζει η τοποθετηση, να παω να τον βαλω καπου αλλου.
Αλλο θεμα, οπου θελω οπωςδηποτε απαντηση: Στο φιλο μου δωσανε μονο ενα βιβλιαρακι μαυρο - κοκκινο. που λεει:
Εγχειριδιο Εγγυησης και Βιβλιο συντηρισης. Αυτο μεσα δεν λεει τιποτα το σπουδαιο, παρα γενικουρες, και εχει τις σφραγιδες για την εγγυηση.
Αρα δεν μου δωσανε το manual; Σωστα;
Και αντε τωρα που το παρελαβε αλλος, να δω πως θα παρω!
Ποσες σελιδες ειναι;
Εμενα μου ειπαν για το στρωσιμο 4000 στροφες. Αν οντως εχετε manual, πειτε μου τι λεει το βιβλιαρακι για το στρωσιμο, γιατι δεν εμπειστευομε τιποτα, οσο το manual.
Α Επισης πινακιδες απο Δευτερα ,μιας και το υπουργειο δεν εχει Τσιγκο! Επισης ενας φιλος μου που πηρε καινουργιο αμαξι, πριν λιγες μερες, παλι τα ιδια, χωρις πινακιδες! Να μαμησω το κρατος που ζουμε!
Οσο για το μηχανακη, ειναι αψογο, ο φιλος μου το κοιταξε ενξωνιχιστικα για γρατζουνιες και τετοια πριν το παραλαβει, αφου του το χα επισημανει.
Αυτο γιατι οταν πειρα το πρωτο μου μηχανακι, gilera runner, ειχα γρατζουνια στο ενα πλαστικο του, με αποτελεσμα να αργησω να το παραλαβω.
Please απαντηστε μου, στις ερωτησεις, κυριος, για το manual.
Μετα το τελος με την εθνικη θα κανω την πρωτη μου βολτα!
Επιτελους!