Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: εναλλακτικη για ΚΤΜ

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΑΡΑΜΑΣ

ΚΑΙ ΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ DYNO ΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ 60 ΑΛΟΓΑ ΤΡΟΧΟ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ??ΕΕ??ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΑΩ ΚΑΝΩ ΡΑΝΩ ΜΗ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ!!!ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΡΕ ΤΑΡΝΑΝΑ??ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΓΩ??ΕΓΩ ΦΡΑΓΚΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΤΕΡ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΡΜΠ!!ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΤΜ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΝΩ???ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΝΕΙΣ??ΚΑΠΟΙΑ ΧΛΜ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ!!Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ!!!

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΤΙΑΞΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΑΙΣ!!ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΕΡΝΑΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ!!

P.S ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ!!!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΣΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

RE GIORGAKO MH PAREXIGIESAI..

PLAKITSA SOY KANO!

TO TELEYTAIO TEST POY EKANE KAI TO MOTO SE LC EPALITHEYEI AYTA POY LEO EGO..KAI OXI O EXIDIKEYMENOS..POY..NA MH TO XEXASO..OTAN MAS TA ELEGE AYTA..DEN TO EIXE AKOMA SE LEITOYRGIA..OYTE EIXE KANEI POTE DYNO APLA SAN EXIDIKEYMENOS POY EINAI O MASTORAS..TA HXERE GIATI EIXE KANEI ME TO MATI DYNO SE POLA MHXANAKIA!TORA BEBAIA ME ENTYPOSIASE TO POSO KALA HXERE OTI TO ENA EINAI TOSA GIATI TOSA LEEI KAI TO ALO... DEN EINAI GIATI TOSA LEEI![HUSABERG-KTM ..KTL]

TO ALO TORA ME TH BOYTA...TI NA PO..NAI TO KOMATI MOY PAO KAI KANO STH BOYTA KAI AYTA!AKOU TO KOMATI MOY....
    TO KONTER MOY PANO LEEI TI EXEI KANEI TO KTM ...KAI POY EXEI PAEI!
    KATAPONHSH;;POIO KTM EXEI BGALEI APO TH KEFALH LADAKI;;AYTO ME TA POLLA...H AYTO POY TA EIXE OLA APO THN AGORA TOY;;
    DEN AKOYSA;;KATI GIA KATAPONHSH ELEGES..POIO KTM EXEI PERISOTERA XLM;;;AYTO POY EXEI KAI TA POLA ...MALON...KOITA NA DEIS ANTIFASEIS RE FILE!POS GINETAI PALI AYTO..

APO TON EKENTROFORO PANTOS RE GIORGO ....AKOMA DEN EXO XASEI TIPOTA!

xaxaxa ante πλακωθειτε τωρα.παντως ενα 520 σας ψιλοπαταει για πλακα.στα αρχιδια σου εσενα ΧΤMPAM ΑΛΛΑ ΤΟΥ DUKE ΟΧΙ.χαχα γιατι πηρες duke αληθεια κι οχι κανα 520 η WR 450?
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

ΤΟ 520 ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΟ ΑΥΤΟ ΡΕ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΕΙ ΠΡΙΟΝΙ!!ΡΕ ΣΠΑΖ ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ??ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ!!

ΣΠΥΡΟ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ=ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ!!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ !!!

ΣΠΑΖ ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΔΟΥΚΑ??ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΡΕ ΤΟ 520 ΚΑΙ ΤΟ 450??ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!

GIORGO...EGO ENA EXO NA PO..

DEN HMASTE PIA FILOI!!

NLS POY EISAI RE...PAME GIA KANA KAFEDAKI META;;SE MATHO KAI KAPOIA PRAMATA..

Re: GIORGO...EGO ENA EXO NA PO..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    DEN HMASTE PIA FILOI!!

NLS POY EISAI RE...PAME GIA KANA KAFEDAKI META;;SE MATHO KAI KAPOIA PRAMATA..

ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ??

ΡΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ!!ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ??

Thumbs up ............................................................

.................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... .................................................................................................... ................................

[apanthsh leei apo enan filo poy de milame]!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν εχω παει ακομη βαρυμπομπη και πεντελη παω.αλλα θα παω καμια στιγμη ακουσα οτι ειναι ωραια πιστουλα............και οτι σκανε και κοπελες μοτοκροσουδες.οχι δεν εχω οδηγησει ποτε duke.καλα παει?ε και?οποιος θελει δεν τα αγοραζει?δεν υπαρχουν δικαιολογιες.χαχαχα αυριο θα σας πω τι εγινε.χοντραδα παντως.μαλλον απο χοντραδα εγινε.αυριο αναλυτικοτερα στο δελτιο των εξι!εχω οδηγησει ομως YZ 250 2Τ...........griiiiin katse katv grin grin ...phgaine isia...griiiiin ......mh skabeis...... c u re
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τα δίχρονα θέλουν πιστόνι πολύ συχνά, γι αυτό μην την ψάχνεις και πολύ.
    Θα το αλλάζεις που θα το αλλάζεις μην πηγαίνεις σε άλλη μάρκα.
    Αν θυμάμαι καλά τα ΚΤΜ φοράνε mahle οπότε μάλλον δύσκολα θα βρείς καλύτερο πιστόνι.
    Εγώ πάντως έχω πετάξει ένα YZ απο μια τέτοια μαλακία που έκανα
    (είχα βάλει και χιτώνιο, κόλαγε στη μέση του πουθενα και μετά σπρώξιμο).

και ο μηχανικος μου ειπε οτι αυτο που φοραει ειναι ηδη πολυ καλο και δεν αξιζει να την αλλαξω.ακουστε τωρα τι ζημια επαθε και απο τι!!!το μηχανακι το εχω 3 μηνες.το πηγα την πρωτη φορα για σερβις ΟΚ.το παω πριν λιγο καιρο για δευτερο.φευγω και μετα απο κανα δυο τρεις μερες οταν αφηνα το γκαζι και επεφταν οι στροφες χαμηλα ακουγα εναν ηχο σαν σφυριγμα.λεω ετσι ακουγοταν και πριν.ιδεα μου θα ναι.παιρνανε αλλες δυο τρεις και λεω ρε φιλε κατι παιζει.παω στο MAC και μου λεει θα χανει καμια τσιμουχα.θα με γδυσουν σκεφτομαι.το παω στου Παναγιωτοπουλου για δευτερη γνωμη κι επειδη ειναι πιο φτηνος και πιο καλος και μου λεει κι αυτος οτι μαλλον ειναι τσιμουχα η ρουλεμαν.το αφηνω εκει.το κανει μια βολτα παιρνω τηλ και μου λεει οτι εχει φτωχο μιγμα και οτι πρεπει να ναι πιστονι.λεω ΟΚ ανοιξε το.δεν προλαβε να το ανοιξει και βλεπει το φιλτρο να το εχουν βαλει αναποδα και χωρις σταγονα λαδι.ανοιγει τον κινητηρα και ευτυχως πιστονι και κυλινδρος ειναι μια χαρα.α!μεσα βρηκε χωματα!!!!!ο ηχος απο το φιλτρο ακουγοταν.μου λεει καλυτερα προληπτικα να αλλαξουμε ρουλεμαν στροφαλοφορου.ενταξει λεω καλου κακου να τα αλλαξω.σκεφτομαι ομως το εξης.αυτα τα ρουλεμαν δεν ειναι κλειστα και αυτολιπαινομενα?πως να εχουν παθει κατι????το απογευμα θα παω στο MAC για να τους πω να με αποζημιωσουν!!!!!!!για εργασια και ανταλλακτικα.ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ MAC ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
    !!!!!πως καταφερε και το εβαλε αναποδα ενας θεος ξερει!!!
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    Ti eipes twra re file?!?!

Ksereis ti myrizomai e? Mh sou poune pare ta @rxidi@ mou epeidh to anoikse allos.Anakalypse allos th loumpa dhl kai oxi aytoi oi idioi.
    Anyway kalh tyxh.... 8a thn xreiasteis!
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

δε νομιζω.ειπα στον παναγιωτοπουλο να μην πλυνει το φιλτρο.θα τους δειξω που στεγνο και απο πισω εχει αφησει πατουρα.κι αν πουν επρεπε να το φερεις σε εμας θα τους πω μαλακας ειμαι?εσεις θα βγαζατε οτι ζημια να ταν για να μην πληρωνετε μετα.αφηστε που δεν ξερω παλι πως θα μου το φτιαχνατε.darkcount χρειαζεται κι αλλο για να μην ξαναπατησεις ουτε καν για αλλαγη λαδιων?μπορει αυτοι να σουθ βαλουν νερο αντι για λαδι.εγω παντως οποιον βλεπω με ΚΤΜ του λεω να μην παταει!!!ρε φιλε αυθτα τα λαθη δεν γινονται.σκεψου να μην χαμπαριαζα οτι κατι εγινε και να μου κολλαγε κανα μοτερ!!κι αν μου πουν δεν το πληρωνουμε θα τους πω θα στειλω κι εγω κανα γραμμα στα περιοδικα να μαθουν ολοι τι γατες μηχανικοι που ειστε!τα λαμπακια μου
    !
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!!ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ??ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ!!ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

Μαύρος και Άραχνος Το avatar του/της darkCount
    Spazz...prosekse me.......

Mpam einai kaneis apo tous dikous sou pou mou eipes eksousiodothmenos?
    "It's been going on for some years now. My hands never seem to leave the keyboard, my eyes never seem to leave the screen. Days and nights go by in a blink of an eye. I work in a constant state of hyperstimulation, a by-product of youth and perfect knowledge, connected to a cyberspace console that projects my conscience into the artificial illusion of the core. Time is fluid around me. I am now part of a bigger whole. I now look but do not see, I now touch but do not feel. Streams of infinite data pass through me as if I were transparent. Its a whole new world in here..."

And then the phone rings. It's a friend, one who hasn't forsaken me yet. I'll be going out tonight.

I can't wait to go back online...

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Ο ΠΑΡΑΓΓΙΝΗΣ

ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΩ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΗΣΗΣ!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πωλουνται Για Κτμ
    από Spazz στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2005, 11:36
  2. Manual ΓΙΑ ΚΤΜ Lc8 Mont.2003