Perastika sou kai panta orthia !
Ta xw perasei k gw auta ... pote ksana !
![]()
Perastika sou kai panta orthia !
Ta xw perasei k gw auta ... pote ksana !
![]()
κοριτσάκι, όλα θα πάνε καλά, κουράγιο και υπομονή...
το ξέρεις οτι σε σκέφτομαι...
ρε Μιχαλιό.... και εσύ....Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ράγισμα στα πλευρά....![]()
![]()
![]()
περαστικά αγορίνο...
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Τι έγινε ρε παιδιά; Περονόσπορος;
Περαστικά ρε κορίτσι, σιδερένια και ποτέ ξανά.
Μάικ, περαστικά και σε σένα...
safety doesn't happen by accident
αν το διαβάσει αυτό ο Μάκης είναι ικανός να ποστάρει ότι έπεσεΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τον bartlal που ηρθε και μου εφερε τσουρεκακι γεμιστο![]()
![]()
Περαστικά και στους δύο ρε...
όλα θα πανε καλα![]()
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
περαστικά!!!!
και ταχεία ανάρρωση και στους 2...
![]()
![]()
![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
δυναμη κοριτσαρε και παλι ορθια, ζεις και αυτο μετραει , ολα τα αλλα θα γιανουν με τον καιρο .
περαστικα και αγυριστα![]()
Περαστικά και να είσαι πάντα γερή!
In gasho, onegaishimashu
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
περαστικα evi !!! γρηγορα ορθια !
τι εγινε ρε γαμωτ!!επιδημια επεσε...![]()
Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ
Περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθια και με καλη ψυχολογια!
Ημουν στο σημειο μετα την πτωση οταν ηρθε το ασθενοφορο, και ομολογω οτι ειναι ενα απο τα πιο επικινδυνα σημεια εκει στον Πειραια....
Απο εκει περναω καθε μερα γιατι δουλευω 100μ απο εκει που επεσες...
Δεν υπαρχει ορατοτητα κι οταν δεις τον αλλο που εχει βγει να μενει καθετα στο δρομο μεχρι να τσεκαρει στο αντιθετο ρευμα και να περασει, ειναι αργα....Ακομα και τα καλυτερα φρενα να εχεις, ο δρομος εκει ειναι γυαλι...
την εχω πατησει κι εγω...
Χαιρομαι που εισαι καλα γιατι τρομαξα απο το ολο συμβαν, κι οταν ειδα το ασθενοφορο να φευγει ευχηθηκα ολα να πανε καλα και φαινεται πως ετσι ειναι!
![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Περαστικα και απο εμενα και σιδερενιοι και οι δυο,τωρα τα ειδα...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MG
Περαστικα σου και γρηγορα παλι ορθια και με καλη ψυχολογια!
Ημουν στο σημειο μετα την πτωση οταν ηρθε το ασθενοφορο, και ομολογω οτι ειναι ενα απο τα πιο επικινδυνα σημεια εκει στον Πειραια....
Απο εκει περναω καθε μερα γιατι δουλευω 100μ απο εκει που επεσες...
Δεν υπαρχει ορατοτητα κι οταν δεις τον αλλο που εχει βγει να μενει καθετα στο δρομο μεχρι να τσεκαρει στο αντιθετο ρευμα και να περασει, ειναι αργα....Ακομα και τα καλυτερα φρενα να εχεις, ο δρομος εκει ειναι γυαλι...
την εχω πατησει κι εγω...
Χαιρομαι που εισαι καλα γιατι τρομαξα απο το ολο συμβαν, κι οταν ειδα το ασθενοφορο να φευγει ευχηθηκα ολα να πανε καλα και φαινεται πως ετσι ειναι!
![]()
εχω περασει απο κει εκατομυρια φορες παντα ηξερα οτι θελει προσοχη αλλα ποτε δεν ετυχε να μου συμβει κατι απλα δεν ειχα κανενα ελενχγο στην μοτοσυκλετα προσπαθω να θυμιθω αλλα τιποτα η μνημη μου σταματαει εκει που πατησα φρενο (πατησα οχι τσαρουχοσα) και μετα επανερχετε να βλεπω το δρομο πλαγια...τες πα απο οτι μου ειπαν θα μπορουσα να ειμαι τρις χειροτερα οπωτε ειμαι χαρουμενη ο πονος ειναι αρκετος αλλα οκ να σαι καλα και προσοχη
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Πειτε βρε παιδια για ποιο ακριβως σημειο μιλάτε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω περασει απο κει εκατομυρια φορες παντα ηξερα οτι θελει προσοχη αλλα ποτε δεν ετυχε να μου συμβει κατι απλα δεν ειχα κανενα ελενχγο στην μοτοσυκλετα προσπαθω να θυμιθω αλλα τιποτα η μνημη μου σταματαει εκει που πατησα φρενο (πατησα οχι τσαρουχοσα) και μετα επανερχετε να βλεπω το δρομο πλαγια...τες πα απο οτι μου ειπαν θα μπορουσα να ειμαι τρις χειροτερα οπωτε ειμαι χαρουμενη ο πονος ειναι αρκετος αλλα οκ να σαι καλα και προσοχη