που να μπορεί να κατασκευάσει ροδέλες(ή κυκλικούς δίσκους με εξωτερική και εσωτερική διάμετρο που θα του πω) πάχους 2,5mm.Η ακρίβεια στο πάχος είναι πολύ σημαντική.
Ευχαριστώ
που να μπορεί να κατασκευάσει ροδέλες(ή κυκλικούς δίσκους με εξωτερική και εσωτερική διάμετρο που θα του πω) πάχους 2,5mm.Η ακρίβεια στο πάχος είναι πολύ σημαντική.
Ευχαριστώ
The right man in the right place.
Where there's a will, there's a way.
Σε ακούω TOLISTOLAROS. Η ακρίβεια είναι το μεσαίο μου όνομα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
The right man in the right place.
Where there's a will, there's a way.
Σε ακούω TOLISTOLAROS. Η ακρίβεια είναι το μεσαίο μου όνομα.
Ψιτ μιστερ ακριβεια,ελπιζω το κοματι που εφτιαξες προσφατα να μπορεις να το ξαναφτιαξεις γιατι εχω παρει το ιδιο κοντερ (vapor).
Y.Γ 1 τωρα που βρηκαμε τον παπα....
Υ.Γ 2 Αντε τωρα να αποδειξω οτι δεν εγλυφα (συνφορουμιτης του μηνα κλπ):rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Παιδιά επειδή οι ροδέλες ή οι κυκλικοί δίσκοι θα χρησιμεύσουν για την ευθυγράμμιση δισκόφρενων με δαγκάνες η ακρίβεια είναι το Α και το Ω.
2,5mm, όχι 2 ή 3.
Θα προτιμούσα CNC κατεργασία...
Α,πέιτε και καμμιά τιμή(για 10 ροδέλες).
Μιλάω για αλουμίνιο
Έναν καφέ κέρνα και στις φτιάχνω. (Έχω γμθ στους καφέδες, έχω και έλκος)
Όταν μιλάμε για ακρίβεια μιλάμε για μικρά ( σύμβολο: μ micron 1/1000mm).
Πες μου διαστάσεις, εξωτερική και εσωτερική διάμετρο. Είναι σημαντικό να πεις αυτές τις διαστάσεις !!!. Μόνο το πάχος έχεις πει, που θέλεις να είναι 2,5mm, τα τεμάχια 10 και το υλικό αλουμίνιο.![]()
Άντε να στα φτιάξω, να στα στείλω. Ζητάς μηχανουργείο για ροδελίτσες!
Ζήτα κάτι πιο ενδιαφέρον να παιδευτούμε λίγο.![]()
CBF600S '06 χωρίς ΑΒS με εξάτμιση Lazer Duotech και κάγκελα για πλαινές βαλίτσες σε κλίμακα 1:18, υλικό τιτάνιο ημί-γυαλισμένο, αν μας παίρνει να κάνεις κι εμένα πάνω να μου πεις να σου στείλω φωτό !Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Ζήτα κάτι πιο ενδιαφέρον να παιδευτούμε λίγο.![]()
![]()
Σε πειράζω Γιαννιό, ούτε να το σκεφτείς να ξεκινήσεις !
![]()
![]()
![]()
Φωτογραφία της μηχανής είχα, δικιά σου όμως δεν είχα.
Check this out !!!![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=2
![]()
![]()
![]()
Σε αλουμίνιο όμως !:oΑρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Φωτογραφία της μηχανής είχα, δικιά σου όμως δεν είχα.
Check this out !!!![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=75834
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Ρε εσύ θα μας τρελάνεις όλους στο τέλος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ούτε στο κορίτσι δεν έχω κάνει τόσες υποκλίσεις![]()
![]()
Δεν βρήκα τιτάνιο ρε φίλε.
Όμως το αλουμίνιο είναι 7075 aluminum alloy, (used for construction of aircraft structures).
![]()
![]()
Έτσι έτσι, και για ακριβά ποδήλατα επίσης !Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Όμως το αλουμίνιο είναι 7075 aluminum alloy, (used for construction of aircraft structures).
![]()
![]()
![]()
![]()
No, το 7075 ειναι μεν απο τα πιο ισχυρα κράματα αλουμινιου, αλλα δεν κολλάει....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Έτσι έτσι, και για ακριβά ποδήλατα επίσης !![]()
![]()
Στα ποδηλατα χρησιμοποιήται 7005 και 6061
Ωπ έχεις δίκιο, ο δαίμων του πληκτρολογίου και η κεκτημένη ταχύτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από Lio5
No, το 7075 ειναι μεν απο τα πιο ισχυρα κράματα αλουμινιου, αλλα δεν κολλάει....
Στα ποδηλατα χρησιμοποιήται 7005 και 6061![]()
![]()
Κολλάει Lio5, και μάλιστα καλά.
Αλλά χάνει τις ιδιότητες του, από το σημείο της κόλλησης μέχρι το σημείο που έχει μεταφερθεί η θερμοκρασία κατά την διαδικασία, σε μεγάλο βαθμό.
Έχω κολλήσει αρκετές φορές και ξέρω μάστορα που είναι πολύ καλός σε αυτό, χρησιμοποιώντας ειδικά ηλεκτρόδια.
![]()
Laser welding?Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Κολλάει Lio5, και μάλιστα καλά.
Αλλά χάνει τις ιδιότητες του, από το σημείο της κόλλησης μέχρι το σημείο που έχει μεταφερθεί η θερμοκρασία κατά την διαδικασία, σε μεγάλο βαθμό.
Έχω κολλήσει αρκετές φορές και ξέρω μάστορα που είναι πολύ καλός σε αυτό, χρησιμοποιώντας ειδικά ηλεκτρόδια.
![]()
No oxidation?
![]()
![]()