isa mwri loulou esy pou apektises kai apopsi :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
meine stin mpala eipame
molis prosfata emathes ti xrwma exei i bala :rotflmao:
isa mwri loulou esy pou apektises kai apopsi :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
meine stin mpala eipame
molis prosfata emathes ti xrwma exei i bala :rotflmao:
απο περιεργια και μονο...γιατι νομιζεις οτι ξερεις καλυτερα;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Βρε φίλε.. άσε να ξέρουμε και εμείς κάτι καλύτερα.. ειδικά στο basket..
Ο Μπουρούσης δεν είναι Σακίλ, αλλά το οτι μπορεί να τραβήξει έξω τον ψηλό του αντιπάλου και να τον πάρει μέσα μετά με ντρίμπλα, του δίνει πολύ μεγάλο ( + ).
Ο Παπαλουκάς τραβάει εκεί που χρειάζεται... όταν τραβάει όλη η ομάδα ποτέ και κανενας μεγάλος παίκτης (εξαιρουμένου του Jordan) δεν πίεζε εαυτόν να κάνει το κάτι το παραπάνω.
Gandalf![]()
![]()
επισης ποτε δνε ειπα οτι ο παο θα εχει ευκολο εργο, ειπα απλως οτι ειναι καλυτερος του ολυμπιακου.
ο παπαλουκας ΔΕΝ εχει πιασει αυτο που ξερει να παιζει, οτι και να λετε.
με τον μπουρουση τωρα ενταξει.....αν επιμενετε τι να πω.
τα θελετε και τα παθαινετε![]()
καλα στο βιλαμπαχο ακομα τριβουν και οι βαζελοι ακομα σκουζουν .:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δε πειραζει πρασινοφρουροι...θα σας περασει![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...........ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΑΤΕ
ΜΑΓΕ.........
Πάμε γιά τέννις.........?????????
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
ελα μου ντε... για τέννις το κόβω και εγώ σε λίγο
Kalgeorge...μήπως επειδή με το basket ασχολούμαι χρόνια;... μήπως επειδή έχω περάσει και σαν παίκτης απο το άθλημα αλλά και σαν προπονητής σε ομάδες μικρών;... λέω μήπως ρε παιδάκι μου... Στην μπάλα είμαι φίλαθλος και έτσι το βλέπω... αλλά την σπυριάρα την έχω ζήσει και ενα δύο πράγματα τα κατέχω πολύ καλά.
Εντάξει δεν είμαι Ομπράντοβιτς , ούτε παντογνώστης φωστήρας, αλλά κάποια πράγματα είναι πιο εμφανή σε μένα απο οτι σε άλλους.
Sogoku... ο Παπαλουκάς έκανε περισσότερα drive στην CCCK γιατί εκεί τον βοηθούσε το σύστημα και η σύνθεση της ομάδος να το κάνει. Στον ΟΣΦΠ έχοντας Τσίλντρες , Πρίντεζη και 1-2 παληκάρια ακόμα άνω των 2.05 τι δουλειά έχει να κατέβει κάτω απο την μέση της ρακέτας;
Αλλά ακόμα και αν το κάνει, ποιός θα είναι εκείνος που θα κρατήσει το βάρος της άμυνας αν η επίθεση πάει στραβά;... ο Πάρντο;
Ο Παπαλουκάς σαφώς και μπορεί καλύτερα.. κάθε παίκτης μπορεί καλύτερα.. το θέμα είναι που θα δώσει αυτό το καλύτερα. Στο κρίσιμο παιχνίδι της κούπας, τον είχες και έκανε μόνος του παιχνίδι με τον ΠΑΟ και οι άλλοι έβοσκαν σε λιβάδια. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος όταν έχει φάει όλο το ζόρι πιο πριν , είναι λογικό να κρεμάσει...
Για τα προηγούμενα παιχνίδια της σαιζόν , μια χαρά τα πήγε... δείτε τι σύστημα παίζει ο Κόκκινος , δείτε πως κάνει ανάπτυξη και πως εκδηλώνει επιθέσεις και θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι οτι είναι κάπου οριοθετημένος ο ρόλος του στην επίθεση.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
ααααααα.....αρα τα πραγματα πανε καπως συμφωνα με βιογραφικο δηλαδη;Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ελα μου ντε... για τέννις το κόβω και εγώ σε λίγο
Kalgeorge...μήπως επειδή με το basket ασχολούμαι χρόνια;... μήπως επειδή έχω περάσει και σαν παίκτης απο το άθλημα αλλά και σαν προπονητής σε ομάδες μικρών;... λέω μήπως ρε παιδάκι μου... Στην μπάλα είμαι φίλαθλος και έτσι το βλέπω... αλλά την σπυριάρα την έχω ζήσει και ενα δύο πράγματα τα κατέχω πολύ καλά.
Gandalf
χμ....κατσε.....
ασχολουμαι και εγω πολλα χρονια με μπασκετ....φαντασου οτι αρχες δεκαετιας 80 τραβιομουν (με πηγαιναν δηλαδη ) αλεξανδρειο.
εχω παιξει σε ομαδα 2 χρονια.
ο κολλητος μου ειναι προπονητης σε ομαδα μπασκετ στον βυρωνα, και τον βοηθαω πολλες φορες.
πως το βλεπεις;
ξερω;
το λεω παντα συμφωνα με τα δικα σου κριτηρια.....γιατι συμφωνα με τα δικα μου δεν παει ετσι.
και ο σκουντης ασχολειται χρονια, αλλα ειναι πανιβλακας και πανασχετος
φυσικά και παίζει ρόλο το βιογραφικό...
Μόνο που δεν μιλώ για δύο χρόνια ... μιλώ για περίπου 8-9 χρόνια σαν παίκτης και άλλα 2-3 σαν προπονητής μικρών ομάδων. Μέχρι και τις πρώτες τάξεις ανδρικού δηλαδή σαν παίκτης, όπου απλά σταμάτησα γιατί δεν θα πήγαινα με όσα είχα παραπάνω απο μια ομάδα της τότε ΕΣΚΑ.
Δεν έβλεπα απο τις κερκίδες, ούτε έκανα τον δημοσιογράφο του αθλήματος μόλις βγήκε ο Γκάλης και έφερε στην επιφάνεια το άθλημα (γιατί πριν το 87, ελάχιστοι ασχολιόντουσαν!! ).
Μπορεί λοιπόν να φαίνεται παιδιάστικο το παραπάνω και στο στυλ "ποιός την έχει μεγαλύτερη"... αλλά πως να το κάνουμε.. σε κάποιες φάσεις, το βιογραφικό μετράει και καλό είναι να το αναφέρουμε.
Άσε λοιπόν να έχω μια πιο καλή οπτική για το τι βλέπω.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
αρα οπως τα λες, ξερεις περιπου 7 χρονια περισσοτερο μπασκετ απο μεναΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
φυσικά και παίζει ρόλο το βιογραφικό...
Μόνο που δεν μιλώ για δύο χρόνια ... μιλώ για περίπου 8-9 χρόνια σαν παίκτης και άλλα 2-3 σαν προπονητής μικρών ομάδων. Μέχρι και τις πρώτες τάξεις ανδρικού δηλαδή σαν παίκτης, όπου απλά σταμάτησα γιατί δεν θα πήγαινα με όσα είχα παραπάνω απο μια ομάδα της τότε ΕΣΚΑ.
Δεν έβλεπα απο τις κερκίδες, ούτε έκανα τον δημοσιογράφο του αθλήματος μόλις βγήκε ο Γκάλης και έφερε στην επιφάνεια το άθλημα (γιατί πριν το 87, ελάχιστοι ασχολιόντουσαν!! ).
Μπορεί λοιπόν να φαίνεται παιδιάστικο το παραπάνω και στο στυλ "ποιός την έχει μεγαλύτερη"... αλλά πως να το κάνουμε.. σε κάποιες φάσεις, το βιογραφικό μετράει και καλό είναι να το αναφέρουμε.
Άσε λοιπόν να έχω μια πιο καλή οπτική για το τι βλέπω.
Gandalf
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: α ρε μαγε....τα θες και τα λες;
αν ειναι ετσι τοτε...να σταματησουμε το ποστακι γαι μπαλα ρε συ, γιατι αφου εγω παιζω μπαλα σε ομαδες εως και επαγγελματικα, απο τα 10 μου, ξερω περισσοτερα απο ολους.
σωστα;;;
αχχαχαχ....ρε τι αλλο θα ακουσουμε
μα φυσικά και ξέρεις περισσότερη μπάλα απο μένα... εννοείται.. που είδες να το αμφισβητώ αυτό;
Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν το βλέπω εγώ απο την κερκίδα και εσύ το έχεις ζήσει;
Δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;...
ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.. και άλλο να το βλέπεις απο την κερκίδα...
Gandalf
παλι δεν με καταλαβες.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
μα φυσικά και ξέρεις περισσότερη μπάλα απο μένα... εννοείται.. που είδες να το αμφισβητώ αυτό;
Πως θα μπορούσα άλλωστε όταν το βλέπω εγώ απο την κερκίδα και εσύ το έχεις ζήσει;
Δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό;...
ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.. και άλλο να το βλέπεις απο την κερκίδα...
Gandalf
ειπα οτι ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ κριτηρια, πρεπει να μην συζηταμε καθολου σε αυτο το ποστακι...αφου εγω τα ξερω καλυτερα απο ολους τους αλλους, συμφωνα με το βιογραφικο μου οπως λες.
δευτερον...ισως δεν διαβασες το κομματι που εγραψα οτι εχω παιξει 2 χρονια μπασκετ σε ομαδα, και οτι ειμαι ....ας το πουμε βοηθος προπονητη...
αρα τα περι κερκιδας, πρεπει να τα πεις σε καποιον που δεν εχει πλησιασει καν το γηπεδο απο κοντα.
καταλαβες πως το εννοω;
το βιογραφικο σου μπορει να συγκριθει με καποιον που δεν εχει γνωσεις και εμπειρια.
οχι με καποιον (και δεν εννοω απλα εμενα ) που εχει παιξει και εχει ασχοληθει με το αθλημα.
αλλιως λεμε κοτσανες!!!! και κανεις συγκρισεις του τυπου...εγω εχω παιξει μπασκετ 8 χρονια, εσυ εχεις παιξει μπασκετ 2 χρονια...αρα εγω ξερω πιο πολλα.:rotflmao: :rotflmao:
Λοιπόν μάγκες... Τέρμα τα δίφραγκα. Μην ξαναγράψει κανείς για μπάλα γιατί θα χεστούμε!!!
Φεύγω τώρα. Με περιμένει ο Λιονέλ να πάμε για προπόνηση... και έχει κι ένα κωλόκαιρο σήμερα εδώ στη Βαρκελώνη ρε πούστη μου... :rotflmao:
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
ωχ...ενταξει ρε φιλαρακι δεν ειπαμε τιποτα......Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Λοιπόν μάγκες... Τέρμα τα δίφραγκα. Μην ξαναγράψει κανείς για μπάλα γιατί θα χεστούμε!!!
Φεύγω τώρα. Με περιμένει ο Λιονέλ να πάμε για προπόνηση... και έχει κι ένα κωλόκαιρο σήμερα εδώ στη Βαρκελώνη ρε πούστη μου... :rotflmao:
τερμα εδω...
opa re marantona siga mis eisai epagelmatias kai apo ti kouniaΑρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
αρα οπως τα λες, ξερεις περιπου 7 χρονια περισσοτερο μπασκετ απο μενα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: α ρε μαγε....τα θες και τα λες;
αν ειναι ετσι τοτε...να σταματησουμε το ποστακι γαι μπαλα ρε συ, γιατι αφου εγω παιζω μπαλα σε ομαδες εως και επαγγελματικα, απο τα 10 μου, ξερω περισσοτερα απο ολους.
σωστα;;;
αχχαχαχ....ρε τι αλλο θα ακουσουμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλα εσυ το εχεις μαθει καλα αυτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sogokou
opa re marantona siga mis eisai epagelmatias kai apo ti kounia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ακομα εφιαλτες βλεπεις :rotflmao: