οχι μωρε...ακουω και τι μου λενε τα παιδια...αλλα λεω να παρω αυτηΑρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Εγώ σου είπα(ή μάλλον σου έγραψα!)Οτι θέλεις εσύ!Εάν ακούς τι λεΩ ο ένας και τι λέΕΙ ο άλλος το σίγουρο είναι οτι το αποτέλεσμά σου θα είναι ένα γερό μπέρδεμα και μια έντονη ανασφάλεια περι τις επιλογής σου!!
μου αρεσει και παρα πολυ σα μηχανη![]()
![]()
![]()
προς το παρων θελω να παρω ενα καλο κρανος και μπουφαν για τις βολτες μου με κατι φιλους που πηραν καινουργιες μοτο...καμια προταση?
το original α-μηχανο™ μελος
egw pantws epimenw sthn epilogi mou!!!!!![]()
go big or go home!!!
!!!!!!!!!!!!!!! :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize μη μου το κανεις αυτοοοοοοο!!! :hypnotize :hypnotize πω πω πω πω τι μωρο ειναι αυτοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Τα στατιστικά του thread σου!!!!!!!
Άντε να σε ξεσηκώσω λίγο βραδιάτικα!!!!!!![]()
![]()
boltaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
![]()
Να έρθω τώρα????? Δεν έχω prob κα το ξέρεις!!!!!![]()
![]()
@ Pokerland
ρε παιδια....ρε παιδιιαααααα
αφου εχω μεγααααλοοο προβλημα....γιατι με φτιαχνετε βραδυατικα?!?!?!??!? πωπωωωωω :hypnotize :hypnotize
Εεεεεεεεεεππππππππππ τα χέρια στο πληκτρολόγιο γρήγορα!!!!!!!
:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
@ Pokerland
ναι και θα πω στη μανα μου,,,,ε,,,ξερεις...ερχεται ο Βαγγελης να με παρει με τη μηχανηηηηη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
Να έρθω τώρα????? Δεν έχω prob κα το ξέρεις!!!!!![]()
![]()
Λες να με θυμάται μετά από τόσα χρόνια???????
:wacko:
:wacko:
![]()
@ Pokerland
Φτάνει με τις Φώτο γιατί δεν την βλέπω να κοιμάται σήμερα!!!!!! Εμένα θα κυνηγάει η μάνα τις μετά!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland