καλησπέρα,
Κολλάω κολλάω, είναι πολλά τα κομμάτια. Πιστεύω ότι μεθαύριο θα τα έχω έτοιμα και δοκιμασμένα. Θα σας ειδοποιήσω για τα υπόλοιπα.
Καλο βράδυ
καλησπέρα,
Κολλάω κολλάω, είναι πολλά τα κομμάτια. Πιστεύω ότι μεθαύριο θα τα έχω έτοιμα και δοκιμασμένα. Θα σας ειδοποιήσω για τα υπόλοιπα.
Καλο βράδυ
Γιώργο έβαλα & εμένα στην λίστα. Αν υπάρχει κανα κιτ & για μένα & για έναν ξαδερφό μου, θα ήμουν υποχρεωμένος... Sorry που έβαλα το όνομά μου απο μόνος μου, αλλά δεν είχα δει πολλά ποστ εδω & καιρό & νόμιζα ότι είσασταν στο στάδιο που μαζεύονταν οι ενδιαφερόμενοι!!!
Υπάρχει???![]()
![]()
![]()
V-baby
1. kalafan
2. massai
3.Moonchild79(Corleone sto vstrom.gr)
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου )
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.) [/B][/QUOTE]
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το pic
15.V_kostas
16.TH3_B3ST
17. hristos13gr (2 τεμ.)
καλησπερα georgek ειμαι απο σερρες, αν υπαρχει αλλο κιτ, βαλε και εμενα στην λιστα.
ευχαριστω πολυ.
Ακης v-strom
1. kalafan
2. massai
3.Moonchild79(Corleone sto vstrom.gr)
4.Linkin Park
5.Panayiotis1
6.gkedp
7.everg(για ενα φιλο)
8.Random
9.painterakis (για τη παρτη μου )
10.suzukimaniac
11.djangel79
12.tezas
13.necromayhem(2 τεμ.) [/B][/QUOTE]
14. spiros v strom (1 tem ) χωρις το pic
15.V_kostas
16.TH3_B3ST
17. hristos13gr (2 τεμ.)
18.fataoulas
καλησπερα,
Σας έχω στείλει σε όλους πμ με τα στοιχεία μου. εάν σε κάποιον καταλάθος δεν έστειλα να το πει να του το στείλω.
Καλό βράδυυυ
Καλησπέρα η μάλον καλημέρα λόγο ώρας πήρα το μηνημά σου και άυριο το πρωί θα σου κάνω την κατάθεση. Αν σου είναι εύκολο στείλε μαζί και δύο τρίς βασικές οδηγείες εγκατάστασης.
Σε ευχαριστώ και το περιμένω με αγωνία
ΥΓ. Χωρίς να θέλω να ρήξω τους άλλους στείλε μου το πιό περιποημένω σε παρακαλώ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Γιώργο, αν μπορείς βάλε μια φωτο να δούμε τι ζωγράφισες!!!![]()
![]()
![]()
V-baby
καλημερα:o
φωτο θα ανεβασω αυριο απογευμα. Βασικες οδηγίες θα βάλω.
Η πληρωμή ΟΚ σου έστειλα και πμ με διεύθυνση για την αποστολή !!!!!!!
Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ
Τα εβαλα και εγω.....Περιμενω οδηγιες.Αληθεια ειναι αδιαβροχο η οχι?
Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.
ρε παιδια υπαρχει καμια θηκη για το display ξερει κανεις ? λεω να το βαλω πανω απ τα ενδεικτικα λαμπακια (μεγαλη σκαλα , νεκρο ,φλας ) καλη ιδεα η μαπα?
Το αυτοκίνητο ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ το σώμα
η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ την ΨΥΧΗ
ενταξει και απο εμενα που ειμαι αλεξανδρουπολη η καταθεση.......αναμενωωωωωωωωω......αν και δεν εχω αποφασισει που θα το βαλω.
μεχρι τωρα εχω παραλαβει χρηματα απο τους:
gkedp,suzukimaniac,djangel79,spiros v strom. Θα φυγουν αυριο το πρωϊ όπως επίσης αυριο θα μπορεσω να στείλω κι σε αυτους που θα καταθεσουν πρωϊνες ώρες.