Γεία σας παλικάρια. Επιειδή θέλω να αγοράσω μία gs 1150 /2003, μπορεί κάποιος να με ΄΄φωτήσει΄΄ τι ακριβώς κάνει το σύστημα φρένων με integral και εαν είναι ΄΄προβληματικό΄΄ ούτως ώστε να επιλέξω κάποιο μοντέλο χωρίς αυτό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γεία σας παλικάρια. Επιειδή θέλω να αγοράσω μία gs 1150 /2003, μπορεί κάποιος να με ΄΄φωτήσει΄΄ τι ακριβώς κάνει το σύστημα φρένων με integral και εαν είναι ΄΄προβληματικό΄΄ ούτως ώστε να επιλέξω κάποιο μοντέλο χωρίς αυτό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Με το σύστημα αυτό όταν πατάς π.χ. μπροστινό φρένο ένα μέρος της δύναμης (30% νομίζω) μεταφέρεται και στο πίσω φρένο (κάτι ανάλογο με το σύστημα της HONDA στο varadero). Σε καμία περίπτωση δεν είναι προβληματικό και αν συνδιαστεί με υποβοήθηση τότε μιλάμε για τρομερά φρένα. Μιλάω εκ πείρας αφού το μηχανάκι μου τα έχει και τα δύο συστήματα.
http://giorgos-fantasyfotos.blogspot.com/
απλα να ξέρεις ότι αν μεινεις για κάποιο λόγο χωρίς ρευμα τα φρενα πιάνουν ελάχιστα και πως αρκετα μηχανακια με ιντεγκραλ έβγαλαν πρόβλημα με τον εγκέφαλο του ΑΒS, που σημαίνει ένα κόστος γύρω στα 1000-1500 ευρώΑρχικά δημιουργήθηκε από manosf
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Θα συμφωνήσω με τον Φίλιππο. Έτσι ακριβώς είναι, κάποιες με ιντεγκραλ, όχι όλες, αν και νομίζω ότι το κόστος είναι 1500-2000ε.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
απλα να ξέρεις ότι αν μεινεις για κάποιο λόγο χωρίς ρευμα τα φρενα πιάνουν ελάχιστα και πως αρκετα μηχανακια με ιντεγκραλ έβγαλαν πρόβλημα με τον εγκέφαλο του ΑΒS, που σημαίνει ένα κόστος γύρω στα 1000-1500 ευρώ![]()
Πρεπει να πάρεις από 2002 μοντέλο και πίσω για να μην έχει.