FWTO FWTO FWTO FWTOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FWTO FWTO FWTO FWTOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!:hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα βάλω ρε!!Μπέσα για μπέσα!
Στείλε μου τα links για τους αισθητήρες ταχύτητας στον άξονα και για σπιντοχύλερ.
ΥΓ:Παραγγέλθησαν clipons της LSL.
Xρώματος...
..............
.
.........................
..........................................
..........................................
μαμά ασημένιο!!![]()
![]()
![]()
![]()
teleia autokollhtakia kai egw eixa parei 2 set apo auta!!!!
kala ekanes kai agorases. boh8as kai to site! bravo!
oloi prepei na agorazoume tetoia...!
Παραγγέλθησαν από USA :
*Galfer Wave δισκόπλακες για busa 1ης γενιάς
*Τακάκια galfer για δαγκάνες R6 2006
*Σωληνάκια υψηλής galfer ειδική παραγγελία για την πατέντα που θα κάνω
*Εκκεντροφόροι yoshimura 1ου σταδίου
*Γκαζιέρα R6
*Kωνικό ρουλεμάν για SRAD 750 1999
*Kαλώδιο συμπλέκτη χωρίς μεταλλικό αγκώνα
*Παξιμάδι τιμονιού
Ο καιρός γαρ εγγύς!!
![]()
*Εκκεντροφόροι yoshimura 1ου σταδίου?????????
???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!11![]()
:hypnotize
8elw na odhghsw to sv sou!!!!!!!!!1
ΠΑρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
*Εκκεντροφόροι yoshimura 1ου σταδίου?????????
???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!11![]()
:hypnotize
8elw na odhghsw to sv sou!!!!!!!!!1
Ρ
Ι
Τ
Σ
Κ
Ο
Κ
Ο
Επειδή από αυτά που έγραψε ο tolistolaros δεν νιώθω μία (ταιριάζουν αλήθεια όλα αυτά σε SVνα ρωτήσω λίγο κάτι άσχετο!
SouVouXou τις δισκόπλακες τις έβαλες; Τι λένε; Αν είναι να τσιμπήσω καμιά από τις παλιές! Χεχε!
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
Χρειάζονται για να κάνεις upside down μετατροπή σε SV 1ης γενιάςΑρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
Επειδή από αυτά που έγραψε ο tolistolaros δεν νιώθω μία (ταιριάζουν αλήθεια όλα αυτά σε SV![]()
ΤΑ χω ολα ....τακακια ....μαργκεριτες....και περιμενω τα σωληνακια υψηλης απο τους μαλακες τις Αγγλοι...![]()
θα σου στελνα πμ ....και να φανταστεις εχω κλεισει ρεντεζβουζ με τον μαστορα δευτερα...
αν δεν μουρθουν και αυριο ....![]()
εσυ θελεις και τις 2?
Accipere quam facere praestat injuriam
επειδη εχω δει τα ρουλεμαν αυτα (και ειναι πολυ λεπτα) αυτος που θα βγαλει τα παλια και θα βαλει τα καινουργια πρεπει να ειναι γατονι και να μην τον περιμενει καμια γκομενα και βιαζεται η να εχει ........στραβο......κοιμηθει την προηγουμενη.Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Παραγγέλθησαν από USA :
*Galfer Wave δισκόπλακες για busa 1ης γενιάς
*Τακάκια galfer για δαγκάνες R6 2006
*Σωληνάκια υψηλής galfer ειδική παραγγελία για την πατέντα που θα κάνω
*Εκκεντροφόροι yoshimura 1ου σταδίου
*Γκαζιέρα R6
*Kωνικό ρουλεμάν για SRAD 750 1999
*Kαλώδιο συμπλέκτη χωρίς μεταλλικό αγκώνα
*Παξιμάδι τιμονιού
Ο καιρός γαρ εγγύς!!
γιατι ειναι πιο ευκολο να τα "χασεις" απο οτι φαινεται.
οσο για τα φρενα ισως, αφου πας τοσο μακρια, να χρειαστει να κοιταξεις για καμια ακτινικη τρομπα. ισως αργοτερα.
αληθεια 1000ρι εχεις η 650αρι γιατι στη δευτερη περιπτωση πρεπει να ψαξεις για πατεντα για το κοντερ.
Εσύ αναφέρεσαι στο custom πάνω ρουλεμάν της ΤWF.Ναι ,είναι λεπτό.Το'χω παραλάβει και έχει λεπτομερέστατες οδηγίες και ο τύπος στο forum του ανέβασε φωτό μόλις του είπα.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpsplus
επειδη εχω δει τα ρουλεμαν αυτα (και ειναι πολυ λεπτα) αυτος που θα βγαλει τα παλια και θα βαλει τα καινουργια πρεπει να ειναι γατονι και να μην τον περιμενει καμια γκομενα και βιαζεται η να εχει ........στραβο......κοιμηθει την προηγουμενη.
Το κάτω ρουλεμάν έίναι διαστάσεων 30X55X17 και το αλλάζω προληπτικά με κωνικό(κόστος 10$).
Όταν θα γίνει η μετατροπή,θα είναι μέρα Σάββατο,όλο το συνεργείο δικό μας και ο συντονιστής-βοηθός θα'μαι εγώ,δε το συζητάω.
Παρέλαβα αυτή που φοράνε τα GSXR 1000Κ7 και Triumph Daytona675.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpsplus
οσο για τα φρενα ισως, αφου πας τοσο μακρια, να χρειαστει να κοιταξεις για καμια ακτινικη τρομπα. ισως αργοτερα.
Nissin ακτινική 19x20.
A,και 4πίστονες ακτινικές monoblock δαγκάνες από R6-R1 του 2006...
![]()
![]()
650.Αρχικά δημιουργήθηκε από jpsplus
αληθεια 1000ρι εχεις η 650αρι γιατι στη δευτερη περιπτωση πρεπει να ψαξεις για πατεντα για το κοντερ.
Θα κάνω την πατέντα του Αλέξη με αισθητήρα στον άξονα και διόρθωση με speedohealer.
Κι εγώ 1ης γενιάς SV έχω αλλά δεν ξέρω ρε παιδιά. Εκτός από το κόστος δεν εμπιστεύομαι και τόσο αυτές τις μετατροπές με την έννοια ότι δεν ξέρω πόσο ασφαλές είναι κάτι τέτοιο. Φυσικά αν γνωρίζεις από μηχανές είναι πιο εύκολο να ξεχωρίσεις αν έχει γίνει καλή δουλειά και να αποφύγεις αργότερα τα τρεξίματα. Αλλα εγώ είμαι άσχετος :PΑρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Χρειάζονται για να κάνεις upside down μετατροπή σε SV 1ης γενιάς
Τώρα τι να σου πω... πόσο περίπου υπολογίζεις το κόστος της μετατροπής; Και πόσες περίπου ώρες υπολογίζεις να χρειαστούν για να γίνει; Για πίστα θα την κάνεις την μετατροπή ή γενικά;
SVX βασικά όπως σου είχα πει ενδιαφέρομαι για την μία δισκόπλακα γιατί η δικιά μου η δεξιά κουνάει λίγο. Θα τα πούμε και από κοντά με κάποιο τρόπο.
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
exei xarh pou eimai me8ismenos kai k@ulwmenos apo mia gomena sto bar... diaforetika 8a ekana kai egw thn dkia mou topo8ethsh eis to 8ema.... prepei na lete symantika pragmata alla de mporw na symetasxw... me xtyphse o eros.... kai to HAIG pou hpia....![]()