Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εσύ συμπλέκτες βγάζεις από τα μηχανάκια ή να πάμε σ' άλλον μάστορα να μας τους βγάλει;

Νίκο, λογικά τώρα, θα έχεις πμ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
    Νίκο, λογικά τώρα, θα έχεις πμ

OK to pira
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

λοιπον Νιο...εχω εγω ενα μαμα κυβικα μπουσα 2003 που παει συμπαθητικα και θελω να μου ριξεις ξυλο...λατρευω να χανω...ειδικα να βλεπω 1000αρια να χανονται στο βαθος του οριζοντα...

η νικη σου ειναι σιγουρη...ειτε απο εκκινησεις(ειμαι κουλος),ειτε ρολαριστες δευτερες (180 αλογα εχω)...

πες ποτε...

Λοιπον Αντωνη αφου εισαι τοσο σιγουρος με το εργαλειο σου και με τα χερια σου
    γιατι δεν ερχεσαι στη Κρητη να τρεξεις (τι να τρεξεις ετσι οπως μας στα λες βολτα θα κανεις )τεσσερεις αγωνες και να τσιμπησεις 2000 ευρουλακια καλα δεν ειναι ? θα κανεις και τη βολτα σου ρε αδερφε

καλυτερα δεν ειναι αυτο που σου λεω απο το να καθεσαι εκει και να φτιαχνεις του καθε πικραμενου το σαραβαλο και να παιρνεις πενταροδεκαρες

Αντε σε περιμενω για να δουμε και ποσα απιδια βαζει ο σακος

Δες εδω

Προκήρυξη dragster auto-moto 2009
    14.01.09 01:59

Ο Α.Σ.Η. προκηρύσσει για το 2009 επαμοιβόμενο Κύπελλο Πολυνίκους Dragster .Το Κύπελλο θα περιλαμβάνει 4 αγώνες Dragster Auto-Moto που ημερομηνίες και τοποθεσίες διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν εγκαίρως .Η βαθμολογία σε κάθε κλάση εφ’ όσον εκκινούν 5 και άνω αγωνιζόμενοι είναι 20-17-15-13-11-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 , για 4 αγωνιζόμενους είναι 18-15-13-11 , για 3 αγωνιζόμενους είναι 16-13-11 και για 2 αγωνιζόμενους είναι 14-11 . Δεν υπάρχει βαθμολογία για λιγότερους από 2 εκκινούντες στην κλάση .Νικητές θα είναι οι 6 πρώτοι αγωνιζόμενοι αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας μαζί , που θα συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς σε μία από τις κλάσεις ή ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες του Κυπέλλου και παίρνουν τα εξής :

1ος Νικητής : Κύπελλο , 2000€ σε μετρητά και 1500€ σε δώρα

2ος Νικητής : Κύπελλο , 1500€ σε μετρητά και 1000€ σε δώρα

3ος Νικητής : Κύπελλο , 1200€ σε μετρητά και 800€ σε δώρα

4ος Νικητής : Κύπελλο , 900€ σε μετρητά και 500€ σε δώρα

5ος Νικητής : Κύπελλο , 700€ σε μετρητά και 300€ σε δώρα

6ος Νικητής : Κύπελλο , 500€ σε μετρητά και 300€ σε δώρα

Για κάθε αγώνα από τους 4 που δεν θα πραγματοποιηθεί για οποιαδήποτε αιτία ή δεν θα μετρήσει βαθμολογικά λόγω συμμετοχών κάτω του ορίου βαθμολόγησης του αγώνα , τα αναγραφόμενα πριμ σε μετρητά και σε δώρα θα μειώνονται κατά 25% . Απαραίτητη προϋπόθεση για να μετρήσει βαθμολογικά κάθε ένας από τους αγώνες του Κυπέλλου είναι τουλάχιστον 70 συνολικά συμμετοχές αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας σε κάθε αγώνα .

Σε περίπτωση ισοβαθμίας δύο ή περισσοτέρων οδηγών προηγούνται οι οδηγοί που έχουν καλύτερες βαθμολογίες σε άλλες κατηγορίες που μπορεί οι ίδιοι να συμμετέχουν . Ίδιος οδηγός σε διαφορετική κατηγορία , μέσα στην εξάδα δεν επαμοίβεται δύο φορές και μπαίνει ο αμέσως επόμενος οδηγός .

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μετρήσει το Κύπελλο είναι η τέλεση και η επίτευξη βαθμολογικής προσμέτρησης 2 τουλάχιστον αγώνων .

Δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο έχουν όλοι οι Έλληνες οδηγοί . Οι παροχές που δίδονται σε όλους τους συμμετέχοντες στο κύπελλο είναι 10% έκπτωση στα καθοριζόμενα από την ΕΛΠΑ παράβολα συμμετοχών και 30% έκπτωση στις ατμοπλοϊκές μετακινήσεις ατόμων ,τρέιλερ , οχημάτων και Van , στην γραμμή Πειραιάς-Ηράκλειο-Πειραιάς με τις Μινωικές γραμμές .

Η τοποθέτηση λογοτύπων χορηγού της οργάνωσης είναι υποχρεωτική για τον αγωνιζόμενο στις εμπρός πόρτες των αυτοκινήτων επάνω από τους αριθμούς συμμετοχής και στα εμπρός φτερά των αυτοκινήτων όπως και σε εμφανή σημεία επιλογής του Οργανωτή , στις μοτοσικλέτες .

Οι απονομές των επάθλων και των πριμ , θα γίνουν στην αρχή του επόμενου χρόνου σε χρόνο και χώρο που θα ανακοινωθεί εγκαίρως .

Οτιδήποτε άλλο θέμα ή αλλαγή προκύψει και δεν καλύπτεται από την παρούσα προκήρυξη θα επιλύεται από τους οργανωτές .

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Eστω κατέβει κάποιος κάτω, να τρέξει.
    Από ότι κατάλαβα, θα πάρει τα χρήματα του μετά από ένα χρόνο??

FFWD Το avatar του/της DimST
    Α μάλιστα...

Tην επόμενη φορά θα βάλω reference.
    Και θα το κοινοποιήσω στις εφημερίδες να μή έχω πρόβλημα το copyright, μαζί με τα στοιχεία της μοτό που έκανα τη δοκιμή και του αναβάτη μέχρι τρίτο βαθμό συγγένιας για να είμαι καλυμμένος.

Μάλιστα θα επιστρέχω και τα 10.000Ε που ζήτησα απο τον άνθρωπο που είχε πρόβλημα γιατί η λύση είναι κατοχυρωμένη.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
    Α μάλιστα...

Tην επόμενη φορά θα βάλω reference.
    Και θα το κοινοποιήσω στις εφημερίδες να μή έχω πρόβλημα το copyright, μαζί με τα στοιχεία της μοτό που έκανα τη δοκιμή και του αναβάτη μέχρι τρίτο βαθμό συγγένιας για να είμαι καλυμμένος.

Μάλιστα θα επιστρέχω και τα 10.000Ε που ζήτησα απο τον άνθρωπο που είχε πρόβλημα γιατί η λύση είναι κατοχυρωμένη.
    Aστα να πανε ΔΗΜΗΤΡΟ εδω οτι και να πεις θα στη πουνε
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

διακοσαι χιλιαδαι δισκοι...

ευτυχως τουλαχιστον που η αξιοπρεπεια ειναι κατοχυρωμενη και δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να ισχυριστει οτι την εχει...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Η αξιοπρέπεια μπορεί να είναι κατοχυρωμένη, επέτρεψε μου όμως να έχω άλλη άποψη για τους ισχυρισμούς.

Αντώνη....

.....το link

ομορφα...βλεπω οτι για μια ακομη φορα κανεις τον χαζο και δεν λες να βαλεις μυλαο και να μαζευτεις...

να ξεκαθαρισουμε λοιπον το τοπιο...

το προβλημα δεν βρισκεται στο οτι χρησιμοποιησες δικες μου γνωσεις για να διαφημισεις εσενα και το μαγαζι σου...αλλωστε ειναι κατι που το κανεις συχνα οπως και πολλοι αλλοι...αλλωστε αν ηθελα να μην τις οικειοποιηθει κανεις δεν θα τις δημοσιοποιουσα...κι οταν λεω "δικες μου" εννοω πραγματα που τα εχω ψαξει,εχω κουραστει κι εχω βρει την λυση τους...

αθλιος ειναι ο τροπος που το εκανες...

οταν γραφει καποιος σε ενα δημοσιο φορουμ για ενα προβλημα που εχει η μοτοσυκλεττα του ,το πρεπον ειναι ,αυτος που ξερει την λυση ,να την γραψει δημοσια ετσι ωστε να προφυλαχτουν και ολοι οι υπολοιποι...

αν ,απ την αλλη, θεωρει οτι δεν θελει να μοιραστει την γνωση του,(κατι απολυτως κατανοητο μια και μπορει να ειναι κατι εξειδικευμενο που εχει ταλαιπωρηθει για να βρει και θεωρει οτι δεν υπαρχει λογος να κανει τους υπολοιπους τσαμπα μαγκες)τοτε στελνει ενα pm με την λυση και τον κανει πελατη...

οταν ομως γραφει δημοσια "εχεις Pm" και στην συνεχεια βγαινει ο παθων και γραφει " σε ευχαριστω μαστορα που με εσωσες" και επιπροσθετως δεν αναφερει την λυση,τοτε ειναι ξεκαθαρο οτι ολο αυτο γινεται για να φανει ο "μαστορας" ειδημων και να τσιμπησει αλλους 10 πελατες που θα εντυπωσιαστουν...

απαραδεκτη δημιουργια εντυπωσεων στην καλυτερη των περιπτωσεων...

αλλα...το δεχομαι κι αυτο...εισαι μαγκας,εισαι γνωστης,εχεις ταλαιπωρηθει και κοιτας να το εκμεταλευτεις οικονομικα ολο αυτο...

οταν ομως καλε μου φιλε η "γνωση" που μεταδιδεις κρυφα και την εκμεταλευεσαι κατ αυτον τον τροπο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ κι οχι μονο δεν ειναι δικη σου,αλλα εχει ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ σε αλλο φορουμ σχετικα προσφατα απο τον κατοχο της ,οπερ μεθερμηνευομενον,ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΟΥ...

ειδικα οταν αυτος που την εχει προσφερει ειναι ενεργο μελος σε αυτο το φορουμ και ΒΛΕΠΕΙ...

αν ειχες ανοιξει κανα γαμημενο μανιουαλ θα εβλεπες οτι στις βλαβες αναφερει ξεκαθαρα τι γινεται οταν χαλαει ο διακοπτης του συμπλεκτη...οτι δηλαδη ο εγκεφαλος "διαβαζει" by default χαρτη νεκρας που εχει περιορισμενο κοφτη...επισης θα το ειχες ελεγξει και πρακτικα αν σου ειχε προκυψει ως προβλημα...

αλλα ΔΕΝ το εκανες...ΕΓΩ το εκανα...κι ΕΓΩ το δημοσιευσα...και μαλιστα οταν το δημοσιευσα ΕΣΥ το αμφισβητησες...στην συνεχεια βεβαια προφανως το ελεγξες και πρακτικα και ειδες οτι εχω δικιο ως συνηθως...

ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ λοιπον τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΟΠΟ (οποιος και να ειναι αυτος)και την ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ(οπως και να την εχω αποκτησει),εφ οσον τα εχω ΕΓΩ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ να τα εκμεταλευεσαι προς οφελος σου (οποιο και να ειναι αυτο) και να το κανεις μαλιστα δημοσια σε χωρο που συμμετεχω καθημερινα...καντο τουλαχιστον κρυφα ετσι ωστε να μην το μαθω...

και για να διαπιστωσουν ολοι των λογων μου το αληθες,στο παρακατω λινκ ειναι η αποδειξη των οσων λεω...

http://greekbusas.forumotion.com/for...topic-t872.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Aστα να πανε ΔΗΜΗΤΡΟ εδω οτι και να πεις θα στη πουνε

Ελπίζω να κατάλαβες πλέον γιατί του την είπαν.

Πόσο λάθος μπορεί να είσαι δε φαντάζεσαι.... πραγματικά δεν έχω λόγια...

Πρώτ’απ’όλα.
    Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που έστειλα πμ ήταν ακριβώς αυτός, ήξερα πως αν το έγραφα δημόσια θα καταλήγαμε να κάνουμε ακριβώς αυτή τη κουβέντα.

Περίμενα να περάσουν μερικές μέρες, είδα πως ΕΣΥ δεν απάντησες οπότε για να δώσω την απάντηση στον άνθρωπο του την έστειλα μα πμ να κάνει τη δουλειά του, να τον βοηθήσω όπως κάνω σε ό,τι γνωρίζω απο το 2002 που είμαι σ’αυτό το φόρουμ.

Αν εκεί ήταν το πρόβλημα θα έβρισκε τη λύση και τέλος.

Εσύ τώρα λές πως ξέρεις εσύ οτι μέσο της απάντησης μου εγώ διαφημίστηκα κι’όλας... πραγματικά το σκεπτικό σου είναι απίστευτο, εκτός πραγματικότητας.

Ξερεις δηλαδή οτι στο πμ του είπα να περάσει απο το μαγαζί κι’όλας; Μήπως τον έκανα και πελάτη; Τα ξέρεις δηλαδή εσύ όλ’αυτά;

Να το πώ απλά

Καλώ το παιδί ή τον ADMIN να να γράψει ακριβώς τι του μετέφερα στο πμ. ΜΟΝΟΣ του έγραψε δημόσια ευχαριστήρια. Δε του είπα ούτε για μαγαζί ούτε για πελάτες ούτε να το δημοσιοποιήσει ούτε τίποτα. Ευχαριστημένος;

Οχι.

Είσαι απλά απαράδεκτος.

Τέλος για τα δικαιώματα στη γνώση και τα άλλα...
    Πράγματι ήμουν παρόν σε κουβέντα σε άλλο φόρουμ και πράγματι το είχες αναφέρει ώς πιθανή λύση σε παρόμοιο πρόβλημα. Δε το γνώριζα, δε το είχα ψάξει, το ανέφερες ώς πιθανή λύση στο πρόβλημα του ανθρώπου το επιβεβαίωσα και ΄γω και τέλος.

Μήπως σου χρωστάω και αιώνια υποχρέωση με κάποιο τρόπο; Είσαι με τα λογικά σου;
    Αν δε θές να μεταφέρετε η γνώση σου κράτα τη για πάρτη σου. Μη τη γράφεις πουθενά.

Τι ήθελες ακριβώς δηλαδή;

Να γράψω οτι ξέρω τη λύση αλλά δε στη λέω επειδή την έμαθα απο τον χ οπότε περίμενε να στο γράψει αυτος; Μ’αυτή τη λογική και ’συ θα έπρεπε να δώσεις σελίδα στο μάνιουαλ και όχι απάντηση...

Δε σου γράφω κάτι άλλο, δε θα με ενδιέφερε αν ήταν απο κάποιον άλλο αυτό το πόστ. Για ένα πράγμα στεναχωριέμαι όμως, επειδή κάποτε ήμασταν φίλοι.

Και αυτή η απάντηση σου επιβεβαιώνει πως καλώς έκλεισε, έστω και έτσι όπως έκλεισε.

Θα μπορούσες να μου γράψεις σε πμ και να έκλεινε το θέμα εκεί. Εσύ όμως έβγαλες το καλό σου ειρωνικό εαυτό να πείς τη καλή σου κουβέντα, χωρίς να γνωρίζεις ούτε να σε ενδιαφέρει πόσο προσπαθώ γι’ αυτή τη δουλειά και πόσο δε θέλω να μπλέξει το θέμα φόρουμ και επαγγελματίας.

ειναι ασυλληπτο που μετα απο ολο αυτο προσπαθεις να βγεις απο πανω παιζοντας το θιγμενος...

επισης θεωρεις εμενα κι οσους διαβαζουν,το λιγοτερο καθυστερημενους...

το τι εγραψες στο pm μου ειναι παντελως αδιαφορο...

το οτι εγραψες δημοσια "εχεις pm" με ενδιαφερει...φανταζομαι το εγραψες επειδη ως αλλη ζαν ντ'αρκ θεωρουσες ψυχολογικη σου αναγκη να βοηθησεις ενα ανθρωπο με προβλημα κι επρεπε οπωσδηποτε να το γραψεις δημοσια για να το δει...

και οχι επειδη ηξερες οτι κατ αυτον τον τροπο ολοι θα εβλεπαν οτι ο dimst ξερει την λυση...

αλλα επειδη ειμαι μαλακας το δεχομαι κι αυτο...

εξηγησε μου λοιπον το εξης...

οταν ο γατος εγραψε "ευχαριστω dimst που μου βρηκες λυση στο προβλημα",εφ οσον οπως ισχυριζεσαι ολο αυτο εγινε για να μην παρεξηγηθω εγω,γιατι δεν βγηκες δημοσια να γραψεις οτι την λυση την εχω βρει εγω και να μου αποδωσεις τα ευσημα,μια κι εγω ειμαι ο περιεργος που παντα θελει να φαινεται ο απολυτος μαστορας και ηξερες οτι θα αντιδρασω ασχημα, αλλα το αφησες ως ειχε και τα απολαυσες εσυ?και μην μου πεις οτι δεν φανηκε σε ολους κατι τετοιο γιατι θα προσβαλλεις την νοημοσυνη μου ακομη περισσοτερο...

εγω αν ημουν στην θεση σου ,παροτι ειμαι απαραδεκτος οπως με χαρακτηριζεις,θα αισθανομουν ασχημα αν γινοταν κατι τετοιο και θα φροντιζα να αποδωσω τα του καισαρος τω καισαρι...

αλλα ειπαμε...εγω ειμαι απαραδεκτος...

επισης δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις...το εχεις ξανακανει παροτι εχεις δει οτι με ενοχλει το συνεχισες...και με ενοχλει ακριβως λογω της παλιας μας φιλιας...και στο ειχα πει προσωπικα να μην επαναληφθει...με pm...

παρα ταυτα το εκανες...μην σε στεναχωρει λοιπον το οτι αυτη την φορα αντεδρασα δημοσια...

εχεις ταλαιπωρηθει κι εχεις παλεψει για την δουλεια σου? το σεβομαι και μπραβο σου και μακαρι να σου πανε ολα κατ ευχην...

σεβασου ομως κι εσυ αντιστοιχα τον κοπο και τις γνωσεις του παλιου σου φιλου,που οσο καιρο ηταν φιλος σου σου τις μετεφερε χωρις ποτε να ζητησει ανταλλαγμα...κι επισης ποτε δεν σε προσεβαλλε κατ οιονδηποτε τροπο...

σταματα λοιπον κι εσυ να τον προσβαλλεις με τις κινησεις σου και τα γραφομενα σου...

να εισαι καλα...

Racefit Growler...τελος!!
    για μια ακομη φορα.....

Moto Forum > Μοτοσυκλέτα > Μοντέλα > Suzuki GSXR`s > ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7

κ το αποτελεσμα:διαμαχες....
    μπραβο βρε παντα τετοια!!!

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πρόβλημα με gsxr 1000 2007
    από edmarios στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2013, 17:00
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ Gsxr 1000 K7
    από gat0s στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2009, 19:49