αρα νομος ειναι ο λογος του στουμπιΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κοίτα ...... αν μη τι άλλο ο STOYBI είναι ένας από τους γαυρότερους γαύρους του φόρουμ μας !!!
Δεν μπορεί να το αμφισβητίσεις αυτό ..........![]()
![]()
![]()
![]()
αρα νομος ειναι ο λογος του στουμπιΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κοίτα ...... αν μη τι άλλο ο STOYBI είναι ένας από τους γαυρότερους γαύρους του φόρουμ μας !!!
Δεν μπορεί να το αμφισβητίσεις αυτό ..........![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Μην πας να μου θολώσεις τα νεράΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αρα νομος ειναι ο λογος του στουμπι
![]()
![]()
![]()
σουπιά !!! Ε, σουπιά !!!
![]()
![]()
![]()
ΔΕν είπα αυτό ............. απλά ότι έχω και έξωθεν μαρτυρία, από την δικιά σας πλευρά !!!
και δε μπορω να διαφωνω ρε κωστα ???τι μου λες τωρα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Μην πας να μου θολώσεις τα νερά![]()
![]()
σουπιά !!! Ε, σουπιά !!!
![]()
![]()
![]()
ΔΕν είπα αυτό ............. απλά ότι έχω και έξωθεν μαρτυρία, από την δικιά σας πλευρά !!!
και δεν ειμαι σουπια !!!!ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!!!![]()
![]()
![]()
Διαφώνα ρε όσο θες !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και δε μπορω να διαφωνω ρε κωστα ???τι μου λες τωρα ???
και δεν ειμαι σουπια !!!!ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΜΑΙ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όσο για τ' άλλο ............... νηστήσιμα και τα δύο !!! Πρόσεχε τώρα τη Σαρακοστή !!!![]()
![]()
![]()
μονο που ο γαυροςΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Διαφώνα ρε όσο θες !!!![]()
![]()
![]()
Όσο για τ' άλλο ............... νηστήσιμα και τα δύο !!! Πρόσεχε τώρα τη Σαρακοστή !!!![]()
![]()
![]()
οποτε οι αλλοι να προσεχουν !!!
![]()
![]()
![]()
αντι για 20....Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
8 κίτρινες έχει φάει φέτος στo πρωτάθλημα μόνο (ο 1ος είναι ο κουνενάκης με 11)... θες να συνεχίσω την απάντηση στην ερώτηση που σπάει κόκκαλα (μη χέσω) ή εξακολουθείς να πιστεύεις ότι στον άρη τέτοια περίοδο θα είχε πάνω από 8 κάρτες;
α και ποσες κοκκινες δε μας ειπες!
οσο για το ποσες ετρωγε στον Αρη... κοιτα απαντηση kalgeorge
ρε παιδια δεν θελει σοφια για να καταλαβεις οτι αυτος ο παικτης πρειπει να χει ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνα καρτα (τουλαχιστον κιτρινη)
πρεπει να εισαι γαυρος μονο για να μην το καταλαβεις..
το παιδι παιζει πολυ επικινδυνα..
κλωτσαει με σχαρα κατευθειαν απο καλαμι χαμηλα εως και ψηλα πανω απο το γονατο..
δεν ξερει οτι για να μην ειναι παραβαση πρεπει να βρεις την μπαλα..
πραγματικα ευχομαι να κανει πεναλντι(και να το σφυριξουν σε ελλαδα) σε κανενα σημαντικο παιχνιδι ΜΠΑς και του πουνε τιποτα ο προπονητης γιατι αλλιως θα κοψει απο κανενα παιδι την μπαλα
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ρε παιδια δεν θελει σοφια για να καταλαβεις οτι αυτος ο παικτης πρειπει να χει ΣΕ ΚΑΘΕ αγωνα καρτα (τουλαχιστον κιτρινη)
πρεπει να εισαι γαυρος μονο για να μην το καταλαβεις..
το παιδι παιζει πολυ επικινδυνα..
κλωτσαει με σχαρα κατευθειαν απο καλαμι χαμηλα εως και ψηλα πανω απο το γονατο..
δεν ξερει οτι για να μην ειναι παραβαση πρεπει να βρεις την μπαλα..
πραγματικα ευχομαι να κανει πεναλντι(και να το σφυριξουν σε ελλαδα) σε κανενα σημαντικο παιχνιδι ΜΠΑς και του πουνε τιποτα ο προπονητης γιατι αλλιως θα κοψει απο κανενα παιδι την μπαλα
ρε μλκ δε τη παλευεις καστανο !!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
καλα καλαΑρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ρε μλκ δε τη παλευεις καστανο !!!!
οταν σπασει κανα ποδι αντιπαλου εδω θα μαστε..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μάλιστα. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Αβραάμ που σπρώχνει και σπρώχνεται πάνω στη φάση έξω από τη μεγάλη του περιοχή προσπαθώντας να γλυτώσει τετ-α τετ είναι αντιαθλητικός και πρέπει να τιμωρηθεί. Ο Ιβιτς που χτυπάει αντίπαλο στο κέντρο ενώ η μπάλα έχει φύγει επειδή δεν δόθηκε φάουλ στη προηγούμενη φάση είναι αδικημένος.
ΔΕΝ περιμέναμε να καταλάβεις ................Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Μάλιστα. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Αβραάμ που σπρώχνει και σπρώχνεται πάνω στη φάση έξω από τη μεγάλη του περιοχή προσπαθώντας να γλυτώσει τετ-α τετ είναι αντιαθλητικός και πρέπει να τιμωρηθεί. Ο Ιβιτς που χτυπάει αντίπαλο στο κέντρο ενώ η μπάλα έχει φύγει επειδή δεν δόθηκε φάουλ στη προηγούμενη φάση είναι αδικημένος.![]()
![]()
![]()
Πάμε ξανά αν και άδικος κόπος ..............![]()
![]()
![]()
Ο Αβραάμ ΣΠΡΩΧΝΕΙ και μάλιστα ΑΠΟ ΠΙΣΩ ................ ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ !!!
Στο φάουλ (που ΔΕΝ δόθηκε) ΕΠΡΕΠΕ να έχει σταματήσει το παιχνίδι .............. ΑΡΑ ...............
Εντάξει τώρα ;;;![]()
![]()
![]()
Όχι ρε συ,φάουλ τού Μπακαγιόκο ήτανε και κίτρινη για θέατρο.Μην κοιτάς που τού χαρίστηκε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Μάλιστα. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ο Αβραάμ που σπρώχνει και σπρώχνεται πάνω στη φάση έξω από τη μεγάλη του περιοχή προσπαθώντας να γλυτώσει τετ-α τετ είναι αντιαθλητικός και πρέπει να τιμωρηθεί.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΔΕΝ περιμέναμε να καταλάβεις ................![]()
![]()
![]()
Πάμε ξανά αν και άδικος κόπος ..............![]()
![]()
![]()
Ο Αβραάμ ΣΠΡΩΧΝΕΙ και μάλιστα ΑΠΟ ΠΙΣΩ ................ ΔΕΝ ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ !!!
Στο φάουλ (που ΔΕΝ δόθηκε) ΕΠΡΕΠΕ να έχει σταματήσει το παιχνίδι .............. ΑΡΑ ...............
Εντάξει τώρα ;;;![]()
![]()
![]()
ΑΡΑ αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει ένα φάουλ απαγορεύεται να σφυρίξει το επόμενο. Αυτές τις μαλακίες λέγαμε κι εμείς τα πέτρινα χρόνια αντί να κοιτάμε τα χάλια μας γιαυτό ήταν πέτρινα
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
Αυτές τις μαλακίες λέγαμε κι εμείς τα πέτρινα χρόνια αντί να κοιτάμε τα χάλια μας γιαυτό ήταν πέτρινα
και μετα κοιταξατε μπροστα, κανατε σοβαρη δουλεια, δουλεψατε πολυ
και σημερα ειστε περηφανοι για αυτο το καταπληκτικο αποτελεσμα..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
ΔΕ με λες πέτρινε ..............Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
ΑΡΑ αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει ένα φάουλ απαγορεύεται να σφυρίξει το επόμενο. Αυτές τις μαλακίες λέγαμε κι εμείς τα πέτρινα χρόνια αντί να κοιτάμε τα χάλια μας γιαυτό ήταν πέτρινα
ας αφήσουμε το ότι απαντάς κατά το ήμισυ και ΛΑΘΟΣ ..........
Αντε ............ ας πουμε ............ ότι με τον ΠΑΟΚ δεν σας έσπρωξε ο κοράκης ........... που σας έσπρωξε
Με τον ΠΑΟ ;;; Ούτε εκεί σας έσπρωξε ;;; Δίκαια πήρατε το Χ ;;;![]()
![]()
![]()
Για πε, για πε .............![]()
![]()
![]()