Σελίδα 79 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 2969747576777879808182838489129179 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.171 έως 1.185 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Παιδια εγω εχω το καινουργιο και αυτη τη στιγμη 19.000 ΚΜ.Βαλβιδες μου ειπε ο μηχανικος μου θα τσεκαρει στις 24.000 ΚΜ.Παντος εγω το μηχανακι το ακουω μια χαρα!!
    Α μια και το θυμηθηκα απο ελαστικα που σας ειχα ρωτησει πριν απο καποιες μερες εβαλα τα PIRELLI DIABLO STRADA.Αυτο που μου αρεσε πολυ ειναι οτι αλλαζεις ευκολα κατευθυνση το μηχανακι εγινε πιο ευελικτο+οτι ζεστενονται πιο γρηγορα και πολυ καλο κρατημα.
    ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!

Παλαιό μέλος
    Μπραβο, καλοριζικο και παντα ορθιος.Πες μας τις εντυπωσεις σου.

απλά πράματα Το avatar του/της S.R.team
    Καλορίζικο και καλόδρομο
    Πάντα όρθιος

Το βιβλίο θα σου το στείλουν σε κανα μήνα.
    Αυτό είναι ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να μας απσχολήσει - δεν είναι φυσιολογικό (μόνο στην Ελλάδα το θεωρούμε πλέον φυσιολογικό) να αγοράζεις ένα προϊόν και να παίρνεις το manual ένα μήνα μετά. Και πώς το στρώνεις το μηχανάκι; Θα πρέπει να ρωτήσεις, να μπεις σε fora, να εμπιστευτείς άλλους και όχι την εταιρία που σου το πουλάει. Θα μπορούσες να το δεχτείς αυτό αν έπαιρνες ένα πλυντήριο ή μία τηλεόραση; Όσο δεν αποκτάμε καταναλωτική συνείδηση και δεν απαιτούμε τα αυτονόητα, αυτά θα συμβαίνουν σ αυτό το μπου@#$λοκράτος...
    όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δρόμο

Παλαιό μέλος
    Οκ, προφανώς μαζί με την εγγύηση λοιπόν και το σέρβις μπουκ. Σε ένα μήνα....καλώς!

Ερώτηση....κάνω τα 1000κμ μέχρι την άλλη βδομάδα...θα σημειωθεί κάπου? ή απλά θα είμαι με την απόδειξη του εξουσιοδοτημένου ώστε να μην την πατήσω με την εγγύηση?

απλά πράματα Το avatar του/της S.R.team
    θα συνεννοηθείς με το service - νομίζω δεν πρέπει να σε ανησυχεί αυτό
    Πολύ γρήγορος είσαι στο να μαζεύεις χιλιόμετρα - μετά τα 1500 που θα το 'σπάσεις' θα δεις τι ωραίο μηχανάκι πήρες
    όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο δρόμο

Παλαιό μέλος
    Την Κυριακή μάλλον θα ξεκινήσω ταξίδι προς τα βόρεια - παλιά λημέρια - από τα δυτικά, αν το επιτρέψει ο καιρός.....

Ιωάννινα, θα φτάσω μέχρι Ξάνθη και μετά πίσω από Εθν. Οδό με στάσεις διάφορες!! Μια βδομάδα περίπου 2800κμ συνολικά. Οπότε μέχρι την Πέμπτη να έχω κάνει τα 1000 πρώτα, αλλαγή λάδια Παρασκευή και μετά συντηρητικά για 600 - 700 κμ οπότε και θα το ανοίξω στα 1700-2000 κμ κάποια στιγμή!!!!!!!!

Μέχρι στιγμής είμαι στα 340.....από την Παρασκευή βράδυ που το παρέλαβα!!!!!

Πάντα όρθιοι παιδιά!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    Παιδια καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενός bandit 650s K8.θα μπορούσατε να μου πείτε τα διαστήματα των service της μηχανής????
    Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από peter86
    Παιδια καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενός bandit 650s K8.θα μπορούσατε να μου πείτε τα διαστήματα των service της μηχανής????
    Aν έχει τα ίδια με το Κ4 είναι κάθε 12.000χλμ.service & ανά 6,000χλμ αλλαγή λάδια φίλτρο(full synthetik),αλλιώς κάθε 4,000χλμ. (ημισυνθετικό motul 5100)...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peter86
    kai mia akoma erwtisi paidia, gnwrizetai posa xlm peripou bgazei se kathe mia taxitita sto kofth i mixani????milame gia to bandit ΄07-΄08

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    kai mia akoma erwtisi paidia, gnwrizetai posa xlm peripou bgazei se kathe mia taxitita sto kofth i mixani????milame gia to bandit ΄07-΄08
    Αυτό δεν το γνωρίζω φίλε μου!Αν θυμάμαι καλά η τρίτη κόφτη (που έχει πάει φίλος) βγάζει 160χλμ.Τελική που το έχω πάει έγραφε (κοντέρ)235!
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Αφού το περίμενες μέχρι τώρα, δεν περιμένεις τον Ιούνιο να πάρεις το καινούριο; Τα σέρβις λογικά 6000 το μικρό και 12000 το μεγάλο θα είναι πάλι, αλλά το καινούριο fairing, η ουρά κλπ μου αρέσουν πολύ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από johndaf
    ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ!!
    Αυτό έχουμε που το λέμε 2 χρόνια τώρα σχεδόν που έχω το μηχανάκι Είχα γνωρίσει τον Alex και τη σύζυγο στην ετήσια πέρυσι, που είχαμε πάει μαζί με τη Vegas. Που είστε οι υπόλοιποι παλιόπαιδα; Oύτε στο κοπητηπιτα ήρθε κανείς....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της cptm
    Αν θυμάμαι καλά η πρώτη βγάζει 86 και η δευτέρα 130. Παρακάτω δε θυμάμαι.

Παιδια καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορα ενός bandit 650s K8.θα μπορούσατε να μου πείτε τα διαστήματα των service της μηχανής????''
    Τα διαστήματα service είναι κάθε 6000 κμ λάδια & φίλτρο. Κάθε 12,000 κμ λάδια, φίλτρο λαδιού & αέρα, μπουζί, έλεγχος βαλβίδων. Κάθε 24,000 θέλει ρύθμιση βαλβίδων.

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν τα πρώτα 500κμ έγιναν, μέσα στο ΣΚ θα γίνουν και άλλα 500-600 περίπου οπότε την Δευτέρα πάμε για σέρβις των 1000κμ!!!!!!!

Βάρος: εξαφανίζεται μόλις πιάσεις 20κμ/ω
    Ήχος: το πολύ πολύ άσχημο μπαζούκας, βγάζει ωραίο μπάσο ήχο
    Ευελιξία: Δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην Αθήνα μέσα....μόνο οι επιτόπου ελιγμοί είναι λίγο πιο ζόρικοι...αλλά θα κάνω βάρη!
    Ταχύτητα/Επιτάχυνση: δεν έχω ιδέα, γενικά αργό μηχανάκι μάλλον (άσε που πάνω από 6.000στρ/λεπτο δεν έχω πάει ακόμα), αλλά ταξιδιάρικο (αυτό ήθελα άλλωστε). Και πάλι όπως πάντα, στον οδηγό είναι, οπότε εγώ το κουλάδι είμαι αργός!
    Εμφάνιση: προσωπικά μου αρέσει πολύ, για αυτό το πήρα άλλωστε!

Τώρα ο φίλος που το σκέφτεται, ας περιμένει το επόμενο. Όλα θα είναι ίδια (κινητήρας, αναρτήσεις, φρένα, πλαίσιο, κτλ.). Μόνο εμφάνιση αλλάζει, και νομίζω ότι οι 2 αποθηκευτικοί χώροι στο φέρινγκ θα είναι πάρα πολύ βολικοί....απλά, θα έχει βαμμένο μαύρο κινητήρα (μπλιαχ για μένα!).

Α, ξέχασα.....φρενάρεςςςςςς!!!!!!!

Επίσης φορτώνεται, άνετη σέλα, ο συνεπιβάτης ίσως υποφέρει στα μακρινά ταξίδια λόγω του ότι τα μαρσιπιε είναι πολύ ψηλά!!!

Αλλαγές που προτείνονται.... ΕΞΑΤΜΙΣΗ sos μια όμορφη! Η εργοστασιακή πάει για μπαζούκας να το παίζομαι στους γάμους!
    Φλας μπροστά - σαν κέρατα πετάγονται, έχει κάτι "γουβωτά" που ταιριάζουν γάντι.
    Ζελατίνα, μια πιο ψηλή χρειάζεται! δεν έχω άποψη, για το ποια!

Αξεσουάρ: μανιτάρια, κάγκελα και μια σχάρα (η mo-tech έχει μια που του πάει γάντι). Ίσως μια xenon λάμπα στην μεγάλη σκάλα!!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....μόνο μανιτάρια, σχάρα!

Έχω ιδέες όμως!

Καλές βόλτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....μόνο μανιτάρια, σχάρα!

Έχω ιδέες όμως!

Καλές βόλτες
    Επειδή πεινάω, τα μανιτάρια στη σχάρα ακούγονται ιδιαίτερα νόστιμα, με λίγο μαϊντανό και λεμονάκι...

Πέρα από την πλάκα, στο σέρβις μου είχαν πει ότι τα πλαϊνά καπάκια είναι πιο φτηνά από τα κάγκελα, οπότε δεν αξίζει να τα βάλεις. Βέβαια, αν σπάσει το καπάκι μένεις, αν τσαλακωθεί το κάγκελο όχι. Τέλος πάντων, ίιιισως βάλω μανιτάρια κάποια στιγμή.

Τα φλασάκια επάνω στο fairing είναι όμορφα αλλά δυσδιάκριτα, οπότε όταν τα είδα φορεμένα σε άλλη μοτοσικλέτα, είπα όχι στη δική μου. Φτηνά είναι πάντως.
    Η ζελατίνα είναι το απόλυτα απαραίτητο, όσο ψηλότερος ο οδηγός.

Η παρανοϊκή ιδέα που μου ήρθε με τα κρύα, είναι να ψωνίσω τις χούφτες που έχει για streetfighter μοτοσικλέτες το μοτομάρκετ...

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •