Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 113 από 113

Θέμα: aprillia SXV 5.5

Retired Rider Το avatar του/της 675
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz

τωρα μπορει να παει ο καθενας να απολαυσει το μηχανακι του...

εγω παω να οδηγησω το yamaha ttr-250 μου με διασταυρωση motard και ktm exc 525 competition:rotflmao: :rotflmao:

Παιδια διαβασα ολες τις πιο πισω σελιδες και ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν νομιζω να με αποτρεψει γιατι πιστευω οτι με την καταλληλη συντηρηση κανενα μηχανακι δεν βγαζει προβλημα :rotflmao: . Εκτος κι αν εισαι τοσο γκαντεμης που υπαρχει προβλημα εξ αρχης απο το εργοστασιο. Υπαρχει καποιος κατοχος sxv 5.5 να μου πει τι χρηση του κανει και τι προβληματα του εχει βγαλει στο διαστημα που το χει;; Επισης ψαχνω ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω για αυτη την εξατμιση -> http://www.youtube.com/watch?v=GVtifLGaWs8 . Να φανταστω οτι δεν την βρισκεις ευκολα;

Αρχικά δημιουργήθηκε από powerSM
    Παιδια διαβασα ολες τις πιο πισω σελιδες και ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν νομιζω να με αποτρεψει γιατι πιστευω οτι με την καταλληλη συντηρηση κανενα μηχανακι δεν βγαζει προβλημα :rotflmao: . Εκτος κι αν εισαι τοσο γκαντεμης που υπαρχει προβλημα εξ αρχης απο το εργοστασιο. Υπαρχει καποιος κατοχος sxv 5.5 να μου πει τι χρηση του κανει και τι προβληματα του εχει βγαλει στο διαστημα που το χει;; Επισης ψαχνω ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω για αυτη την εξατμιση -> http://www.youtube.com/watch?v=GVtifLGaWs8 . Να φανταστω οτι δεν την βρισκεις ευκολα;
    Κανεις ρε παιδες;;;;

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Κανεις ρε παιδες;;;;
    Oi arrow είναι διαθέσιμες απ΄τα μαγαζιά της aprilia. Τιμή και διαθεσιμότητα δεν ξέρω να σου πω. Οι εξατμίσεις μπαίνουν κατά παραγγελία αν δεν κάνω λάθος μόνο στο VDB. Οι καλύτερες εξατμίσεις για το SXV πάντως είναι της silmoto. Απ΄ότι λένε δίνουν 6-7 αλογα και το σχήμα τους είναι παρόμοιο με των arrow.

http://www.apriliaforum.com/forums/s...d.php?t=109953
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Και για το μηχανημα τιποτα;;;:rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Και για το μηχανημα τιποτα;;;:rotflmao:
    Σαν τι θέλεις να μάθεις για το μηχάνημα δλδ?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Σαν τι θέλεις να μάθεις για το μηχάνημα δλδ?
    Για την αξιοπιστια και την χρηση τους...

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Τα συγκεκριμένα Aprilia άσχετα εαν βγάζουν πινακίδα, είναι αγωνιστικά μηχανάκια ουσιαστικά. Οπότε πρέπει να τα συμπεριφέρεσαι και να τα συντηρείς αναλόγως. Έτσι μια χαρά αξιόπιστα είναι. Εαν εσύ τα πάρεις και τα κάνεις Touring για να γυρίζεις την Ελλάδα τότε θα τσινίσουν. Εαν πάλι θέλεις να τα συντηρείς όπως ενα XT τότε πάλι θα τσινίσουν.

Εαν ξέρεις γιατί το αγοράζεις τότε πάρτο μιας και είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί.

Ότι καλύτερο βέβαια στην κατηγορία τους πρέπει να είναι όπως λένε τα καινούργια Husaberg

Εγώ πάλι για το χώμα θα έπαιρνα το νέο Husqvarna TE310. Ιδανικός κυβισμός για ενα ερασιτέχνη σαν κι εμένα.

Σελίδα 8 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 345678

Παρόμοια θέματα

1. aprillia sxv 550 i husaberg 650
    από xtx black στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2008, 14:48
  2. Μουσειο Aprillia
    από crs-k στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2005, 14:16
  3. aprillia tuono fighter experts!
    από picramenos στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2004, 16:29
  4. Ducati 749 ή Aprillia Mille 2004???
    από angelrsv στο forum Νέα