REPSOL φίλε....
REPSOL φίλε....
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
όσο τα κοιτάζω τόσο προς το west παραμένω...
ένα θέλω να δω ακόμα... θα κάτσω το σκ να περάσω σε photoshop στο 600RR τα παρακάτω χρώματα απο 1000rr
και αμα μου βγεί καλό, θα το σκεφτώ σοβάρα να το κάνω έτσι... βέβαια εκει αλλάζει η αγορά, δεν υπάρχει τέτοιο σετάκι, οπότε θα παίξει άσπρο σετ και βάψιμο ή κοπή αυτοκόλλητων...
(τη γαμάτη χρυσαφί ζάντα και το μαύρο ψαλίδι τα παραβλέπουμε, δεν μας παίρνει οικονομικά)
![]()
Πολυ καλο!!!
Ωστοσο αν προχωρησεις τελικα, για μενα παραβλεψε και τα "brembo" αυτοκολητα γιατι δεν πολυκολανε με τα nissin![]()
money cant buy me love !!!
μακλαρεν ...γουεστ![]()
ΜΑΚΛΑρεν Mclaren Μακλαραιν
Accipere quam facere praestat injuriam
όσο τα κοιτάζω τόσο προς το west παραμένω...
ένα θέλω να δω ακόμα... θα κάτσω το σκ να περάσω σε photoshop στο 600RR τα παρακάτω χρώματα απο 1000rr
και αμα μου βγεί καλό, θα το σκεφτώ σοβάρα να το κάνω έτσι... βέβαια εκει αλλάζει η αγορά, δεν υπάρχει τέτοιο σετάκι, οπότε θα παίξει άσπρο σετ και βάψιμο ή κοπή αυτοκόλλητων...
(τη γαμάτη χρυσαφί ζάντα και το μαύρο ψαλίδι τα παραβλέπουμε, δεν μας παίρνει οικονομικά)
Την έκανες την photosopia???
![]()
φρέεενοοοοοο μαγκες !![]()
κατά πάσα πιθανότητα το cbr θα φύγει οσονούπω και θα αντικατασταθεί με ... cbr, 07 μοντέλο... οπότε τώρα κοιτάζω για 07 τι κοστούμια υπάρχουν στο ebay...
για το 7αρι τα διαθέσιμα - έτοιμα - κουστούμια που βρίσκω είναι λιγότερα, αν και προστίθενται τα χρώματα της hanspree που έχουμε δει πριν... Τεσπα, για 07, το καλύτερο από όσα έχω δει είναι το west αλλιώς πίσσα μαύρο
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
κατά πάσα πιθανότητα το cbr θα φύγει οσονούπω και θα αντικατασταθεί με ... cbr, 07 μοντέλο... οπότε τώρα κοιτάζω για 07 τι κοστούμια υπάρχουν στο ebay...
για το 7αρι τα διαθέσιμα - έτοιμα - κουστούμια που βρίσκω είναι λιγότερα, αν και προστίθενται τα χρώματα της hanspree που έχουμε δει πριν... Τεσπα, για 07, το καλύτερο από όσα έχω δει είναι το west αλλιώς πίσσα μαύρο
Να'τα....![]()
Γιάννη, να βρω φωτογραφίες για το 07 τώρα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έχεις ΠΜ τώρα που περιμένει απάντηση ΧΤΕΣ !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
κατά πάσα πιθανότητα το cbr θα φύγει οσονούπω![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Γιάννη, να βρω φωτογραφίες για το 07 τώρα???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όχι Κίμωνα, άραξε
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Κι εννοείται ότι στο Repsol θα πας ! (το psol μου θυμίζει μια πρώην γι'αυτό - και το Re εμένα..):rotflmao:
Τεσπα, για 07, το καλύτερο από όσα έχω δει είναι το west αλλιώς πίσσα μαύρο
ρπμ...εχουμε τα ιδια γουστα!!![]()
αυτο ακριβως θα σου ελεγα ρε μ@λακα...
![]()
![]()
![]()
πρεπει να το κοιταξω??![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εμένα δε μ'αρέσει κανένα (ίσως λίγο το άσπρο repsol)
Τι θα έκανα..?
Κόκκινο από την Alfa romeo ,βάψιμο τα πάντα και σε επιλεγμένα σημεία αυτοκόλλητο carbon look(αυτό που το πουλάνε σε ρολό) κομμένο στο σχέδιο που θέλω ώστε να ταιριάζει με τα φέριγκ
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Φιλαράκι,
πάρε λαδομπογιά και πινέλο κι εντυπωσίασέ μας.....
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.