Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 5 από 5

Θέμα: Gear indicator se r6 05

Gear indicator se r6 05

Παιδιά επειδή δεν κατάφερα να βρω άκρη , μπορεί να μου πει κάποιος αν όντως δουλεύουν τα indicators; Πήρα το μηχανικό μου και μου είπε ότι έχει βάλει σε μερικά μηχανάκια και δεν δουλεύουν καλά. Έβαλε κανείς της acumen με την καλωδίωση για r6 και δουλεύει; Γενικότερα αν έχει βάλει κάποιος και τι προβλήματα έχει;

Κανεις ρε παιδια indicator σε r6;

to exo topothetisi monos mou thelei doulitsa .....douleuei mia xara...o mixanikos sou den sta leei sosta.pigaine se ilektrologo motosikleton na sto topothetisei an den mporeis monos sou....to diko mou tote itan 2004 r6 i kalodiosi omos einai logika i idia sta 05.

Πες μου περισσοτερες λεπτομερειες ρε φίλε, τι μάρκα είχες βάλει, το ρύθμισες εύκολα, έδειχνε όλες τις ταχύτητες σωστά και αμέσως έδειχνε την ένδειξη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από fersteine
    Πες μου περισσοτερες λεπτομερειες ρε φίλε, τι μάρκα είχες βάλει, το ρύθμισες εύκολα, έδειχνε όλες τις ταχύτητες σωστά και αμέσως έδειχνε την ένδειξη;
    Digi Gear indicator ήταν η μάρκα, ναι το ρυθμισά εύκολα έδειχνε όλες τις ταχύτητες γενικά όλα οκ.Διάβασε ξανά τις οδηγίες καί προσπάθησε πάλι εάν δεν τα καταφέρεις πήγαινε σε ηλεκτρολόγο μοτοσυκλετών να καθαρίσεις. ΠΡΟΣΟΧΗ χρειάζεται να συνδέσεις καλώδιο κάτω από το ντεπόζιτο και οχι μόνο από την φισα των οργάνων πάρε τους τηλέφωνο να ρωτήσεις που βρισκόνται τα καλώδια που πρέπει να συνδέσεις αν δεν είναι το μοντέλο της μοτοσυκλέτας σου στις οδηγίες.

χαιρετώ

Παρόμοια θέματα

1. Gear indicator se r6 tou 07
    από Cycloholic στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/12/2010, 14:14
  2. ekleisa to r6(05)!!!
    από NIKOS_21 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 08:22
  3. Gear Indicator
    από Zzz750 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/01/2006, 09:27
  4. gear indicator group buy κανεις?
    από idi στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2006, 08:20
  5. Datatool Digi Gear Indicator *for sale*
    από sporky στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket