Σελίδα 36 από 41 ΠρώτοΠρώτο ... 263132333435363738394041 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 526 έως 540 από 614

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    kamia kali kouveda exoume ta ....balls na poume gia ton olympiako tis kiriakis i den mas afini i....adikimenikotita?

xero,xero o....Kokalis,i...paraga,persi ,propersi,xtes,proxtes blahblahblah

(enoite vevea oti se ligo tha arxisoun ke ta...kraximata gia ton....dolofono Nikopolidi apenadi ston...kakomiro opado tou PAOK klp edo apo olo to pexnidi kratisame to ...theatro tou Tzole sto korner !!!!!!)

:rotflmao: :rotflmao:
    πρωταθλητης Ευρωπης

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Κανεις !!!

Δεν μπορεις να ξερεις αν ειχα τρεξει 10 αγωνες αν οι βαθμοι μου θα ηταν 30....

Το καταλαβες ... Η θες να το αναλυσουμε...????

Γιατι στις ηττες σου αφαιρουν βαθμους; ειλικρινα δεν ξετρω.

Αν δεν συμβαινει αυτο, τοτε τρεχοντας αλλους 5 αγωνες οι βαθμοι σου θα ηταν στη χειροτερη περιπτωση 30 (αν δεχτουμε οτι δεν βαθμολογηθηκες σε κανανενα απο τους 5), αριθμος που ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απο το 25...

οποτε σε περιπτωση που δεν παιρνεις -βαθμους σε ηττες...

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    kamia kali kouveda exoume ta ....balls na poume gia ton olympiako tis kiriakis i den mas afini i....adikimenikotita?

xero,xero o....Kokalis,i...paraga,persi ,propersi,xtes,proxtes blahblahblah

(enoite vevea oti se ligo tha arxisoun ke ta...kraximata gia ton....dolofono Nikopolidi apenadi ston...kakomiro opado tou PAOK klp edo apo olo to pexnidi kratisame to ...theatro tou Tzole sto korner !!!!!!)

Καλη κουβεντα για το γαυρο θα ακουσεις απο μενα οταν το πρωταθλημα θα παιζεται στα ισα.Δλδ ποτε.Θελεις κι εσυ να λεμε τ αυτονοητα για τους μαλακες που πλακωνονται στα γηπαδα?Η να σου πω για τον κηπουρο που ο κ@λ@ς του ανοιγοκλεινε σαν πλατινες και στο τελος ελεγε οτι εφαγε και αγκωνια?
    Εχετε στησει μια "ομαδα" θεατρο και σαρωνετε τα παντα.Αν αυτο σας ικανοποιει μαγκια σας.

:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    αν παρει του χρονου το uefa θα ειναι καλυτερη για την συγκεκριμενη περιοδο...αλλα την τελευταια 10ετια ουτε θα ειναι και ουτε θα γινει....μακαρι να τον κανει χωρις τον βατραχο γιατι δεν θα μπορω ουτε να το χαρω ουτε να το κοκορευτω....και η μεγαλη ομαδα φαινεται στην διαρκεια και στις πιο πολλες καλες συγκομιδες σε οσο περισσοτερες συμμετοχες....η Porto Sevilla και Zenit πχ δεν ειναι καλυτερες απο Juventus Bayern Barcellona....μειλαμε σε διαρκεια και οχι μια συγκεκριμενη χρονια....

sostooooooooooooooooos

(gi afto k o vazelos -mas aresi den mas aresi-exi istorika ke se diarkia tin kaliteri parousia stin evropi ,ke tha prepi i ipolipes elinikes omades na didaxtoun apo afto an theloun na paroun kati kalitero stin evropi-opos ekane o ...sirTakis persi -ine efkolo na prospathisisna isopedosis NA MATHIS INE TO DISKOLO!)
    πρωταθλητης Ευρωπης

βολτάδικο μέλος
    Ναι ρε παλικάρια... ο γκαγκάτσης και ο κόκκαλης φταίνε για τα αντικείμενα που πέφτανε...

επειδή σε όοοοοολα τα ντέρμπι, στο τέλος πάντα κυνηγάνε τους παίχτες.

ΖΩΑ - ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ - ΜΠΑΟΚ

(οι βούλγαροι είναι καλοί άνθρωποι)

και φυσικά όποιος μίλησε για τζόλε, να έρθω απ τον χώρο του (πλήρη εχεμύθεια) και να του πετάξω στον καρπό ένα γεμάτο πλαστικό μπουκάλι από τα 30 μέτρα, να δούμε αν θα κάνει θέατρο ή όχι.
    ...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    [B]Ναι ρε παλικάρια... ο γκαγκάτσης και ο κόκκαλης φταίνε για τα αντικείμενα που πέφτανε...

επειδή σε όοοοοολα τα ντέρμπι, στο τέλος πάντα κυνηγάνε τους παίχτες.

Μπραβο αγορακι μου,εσυ μ αυτα που γραφεις εισαι ανωτερος απ αυτους που πετανε μπουκαλια.Αλλα τι να λεμε τωρα οι οπαδοι του γαυρου ειναι ολοι επιστημονες.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK

ι.
    :a28: πιστευω απο πολυ κοσμο εδω μεσα

βολτάδικο μέλος
    τα "αγοράκι μου" άστα για πουθενά αλλού καλύτερα και μην μπαίνεις σε προσωπική αντιπαράθεση. αν έχεις να πεις κάτι καλώς, από μαλακίες χορτάσαμε.
    ...

τα "αγοράκι μου" άστα για πουθενά αλλού καλύτερα και μην μπαίνεις σε προσωπική αντιπαράθεση. αν έχεις να πεις κάτι καλώς, από μαλακίες χορτάσαμε.
    Βρε αγορακι μου αν εχεις αυτα που εχουν οι αντρες ανεβα να τα πεις αυτα στη Βουλγαρια.Βουλγαρους δεν μας λετε τοσα χρονια,ετσι δεν μας φωναζατε προχτες στο κυπελο?Προσωπικη αντιπαραθεση που την ειδες?

βολτάδικο μέλος
    κατάρχην δεν είπα κανένα βούλγαρο. μια χαρά λαός είναι, δεν χρειάζεται να τους υποβιβάζουμε. στην βουλγαρία απ όσο ξέρω δεν πετάνε πέτρες στα κόρνερ, ούτε προσπαθούν να μπουν στα αποδυτήρια των παιχτών μετά τον αγώνα, ούτε κυνηγάνε παίχτες
    ...

κατάρχην δεν είπα κανένα βούλγαρο. μια χαρά λαός είναι, δεν χρειάζεται να τους υποβιβάζουμε. στην βουλγαρία απ όσο ξέρω δεν πετάνε πέτρες στα κόρνερ, ούτε προσπαθούν να μπουν στα αποδυτήρια των παιχτών μετά τον αγώνα, ούτε κυνηγάνε παίχτες
    Ποσα ξερεις ποσα ξερεις.Αλλα γαυρος εισαι,εδω τα χρυσοψαρα δεν εχουν μνημη θαχεις εσυ?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    να σβηστει αμεσως αυτο που εγραψες .... ξερεις εσυ τι λεω... :a28:

αν θελετε να "τη πειτε" στους μπαοκτσηδες μια ειναι Η προσβολη: ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟPΡΑ

εμεις ετσι τους λεμε

βολτάδικο μέλος
    καλά σβήστε ότι θέλετε, δεν με απασχολεί και εγώ από βορρά είμαι. απλά το να γίνονται αυτές οι μαλακίες στο γήπεδο και μετά να βγαίνει ο παοκ και να τους ευχαριστεί κιόλας, τι να λέμε. και μια χαρά μνήμη έχω, δεν είπα ποτέ ότι νιώθω περήφανος για την ριζούπολη.
    ...

καλά σβήστε ότι θέλετε, δεν με απασχολεί και εγώ από βορρά είμαι. απλά το να γίνονται αυτές οι μαλακίες στο γήπεδο και μετά να βγαίνει ο παοκ και να τους ευχαριστεί κιόλας, τι να λέμε. και μια χαρά μνήμη έχω, δεν είπα ποτέ ότι νιώθω περήφανος για την ριζούπολη.
    Εγω παλι ειμαι γεννημα θρεμα Κοκκινιωτης με ριζες απο Σμυρνη,Αλεξανδρουπολη,Κεφαλλονια με συγγενεις σε Κομοτηνη,Θεσσαλονικη,Αλεξανδρουπολη,Αγρινιο,Ηρακλειο ,Πατρα,Κεφαλλονια,Παρο,Πορο,Κωνσταντινουπολη και παει μακρια η βαλιτσα.Η λεξη Βουλγαρος οταν απευθυνεται σ αυτους που πολεμησαν τους πραγματικους Βουλγαρους και τους εστειλαν πισω στη φωληα τους χωρις να παραχωρησουν μια σπιθαμη γης ειναι το λιγοτερο εξοργιστικη.

Οσο για τους αεκτζηδες μια ζωη στην κλαψα εισαστε,παιξτε και λιγο μπαλλα για αλλαγη και τα ξαναλεμε.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ΠΑΟ

ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΘΥΡΑ

13

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων