Μακάρι να γίνει κάτι γιατί με τόσες σελίδες είναι αδύνατο να βρεις κάτι που ψάχνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Το ξαναπρότεινα....Άντε να δούμε......![]()
Μακάρι να γίνει κάτι γιατί με τόσες σελίδες είναι αδύνατο να βρεις κάτι που ψάχνεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Το ξαναπρότεινα....Άντε να δούμε......![]()
Κανονήστε κάτι τώρα που ανήγει & ο καιρός...Κάπως θα βρούμε χρόνο...Αρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Λοιπον, ασχετο τελειως, αλλα δε γινετε εδω και τοοοοοοοοοοοοσο καιρο (εχω χασει μετρημα δλδ!!!) να μην εχουμε μπορεσει ουτε μιαααααα φορα να κανονησουμε ενα καφεδιων!!!!
![]()
Οργανωθειτε λοιπον και προτεινετε μια μικρη μαζωξη ληστων...
Τρεμε κοσμε...![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η μονη που δεν εχει ακομα το ληστη θα κανονησει????Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Κανονήστε κάτι τώρα που ανήγει & ο καιρός...Κάπως θα βρούμε χρόνο...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
No problem, μεσα![]()
Ξεκιναμε με το βασικο: βολευει περισσοτερο σου η κου???
για να δω χερακια με ψηφους!
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Sorry είδα την φωτό & ψάρωσα!!Καλύτερα Κυριακή θα λεγαΑρχικά δημιουργήθηκε από VegasKitty
Η μονη που δεν εχει ακομα το ληστη θα κανονησει????![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
No problem, μεσα![]()
Ξεκιναμε με το βασικο: βολευει περισσοτερο σου η κου???
για να δω χερακια με ψηφους!
προσέχουμε για να έχουμε!...
Για να απαντησω σε οσους με ρωτησαν.
Ζελατινα απευθειας απο Αγγλια,80 ευρω με τα μεταφορικα.
Ο εδω γελειο-πρόσωπος της Powerbronze ηθελε να με πείσει οτι σταματησε η παραγωγή της μαυρης και βγαίνει μόνο φιμέ. Αληθεια ? Μεχρι που θα φτασει η κατρακυλα των εδω πωλητών ?
Εξατμιση...MTC...απο Αγγλια ,"συγκεκριμενη" (για να μην πω "ειδικη" παραγγελια και θεωρηθω ψώνιο) στα 250 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
HID-Xenon απο Αγγλια κιαυτα....στα 70 ευρω μαζι με μεταφορικα.....6000 Kelvin
μαυρο Led κωλοφαναρο απο Γερμανια...60 ευρω.
Εχει και συναγερμο META με αντικραδασμικο και τηλεειδοποιηση-beeper στα 250 ευρω...απο Γερμανια.Η suzuki εδω ζητουσε για το πιο απλο μοντελο της Meta, 300 με τοποθετηση.
![]()
![]()
links pleaseeeee (ειδικά για την powerbronze)
Ε ερωτας ειναι αυτος δε κρυβετε...Αρχικά δημιουργήθηκε από pektis
Sorry είδα την φωτό & ψάρωσα!!Καλύτερα Κυριακή θα λεγα![]()
Το φλερταρισμα μας κραταει καιρο απλα δεν εχω μπορεσει να τον κατακτησω ακομα... :smilea:
Ωραια λοιπον:
Κυριακη = 1
Σαββατο = 0
Live fast...
Die Young...
And leave a Beautiful Corpse...
What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..
Ααααααα...δε θελω ανταγωνισμο.Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
links pleaseeeee (ειδικά για την powerbronze)
Ειπαμε....καθε μηχανακι μοναδικο !
![]()
![]()
![]()
(θα ψαξω τα mail μου και θα σου στειλω)
χαχαχα....εγώ δεν θέλω μαύρη! μια smoked grey μου αρέσει!
Όσο για την εξάτμιση πιο πολύ τιμές θέλω να δώ.
Χμ... Θα βοηθούσε πολύ αν τις είχες τραβήξει από το ίδιο ακριβώς σημείο και την μηχανή σε manual (σταθερές) ρυθμίσεις για να φαίνεται πιο σωστά η διαφορά... Είναι φανερή η διαφορά πάντως στη nightbreaker κερδίζεις 4+ μέτρα φως. Στο αυτοκίνητο μου οι αντίστοιχες απλές λάμπες της philips έκαναν μεγάλη διαφορά. Τα xenon είναι στη μεγάλη σκάλα και οι απλές λάμπες στη μικρή;Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
...και επι της ευκαιρίας...να σας δειξω και μερικα καλουδια που εβαλα πανω στο δικό μου.
Φώτα-Στοκ-Nightbreaker-Xenon
Μεγαλη η διαφορα με τα xenon. Ειναι τοση και στην πραγματικοτητα η ξεγελαει η φωτογραφια;
@portishead Please βάλε κάνα link για τα πράγματα που ανέφερες. Ενδιαφέρομαι για εξάτμιση και xenon.
@vegaskitty: Είτε σου είτε κου είμαι μέσα εγώ. Βάλε Κυριακή καλύτερα.
@zvailakis: Αν σε ενδιαφέρει η Powerbronze Airflow light tint έχω μια στις αγγελίες... Check εδώ.
Suzuki GSF 650SA '08
για αυτό το ΣΚ δεν είμαι μέσα μιας και πήρα άδεια και εξαφανίζομαι με την μηχανή!!!! (έχω να κάνω διακοπές από το καλοκαίρι του 2007....)
next time!!!
Καλησπέρα ληστές......
Έχω και εγώ έναν έργαλο του '08. Μόλις του άλλαξα και λαδάκια και μετά από 10.000 πάει σαν την πρώτη μέρα. :rotflmao: Θα ήθελα αν έχει κανείς κάνα site me αξεσουάρ. (εκτός από powerbronze) ...
Ευχαριστώωωωωωωω........
Λαμπαδιασέ το................
Kαινουργιος κάτοχος και γω τελικά.Πήρα ενα 650 κ8!!!!Ας φτιαχτει δική μας σελίδα τώρα!!!!Έλεος!!!!!Πόσοι δηλαδή έχουν triumph????????????