Μπορεί να μου πει κάποιος τί μπαταρία φοράει το SUZUKI FREEWIND 650 του 2001?
Και μαγαζί με μπαταρίες με καλές τιμές?
![]()
![]()
YTX9-BSΑρχικά δημιουργήθηκε από alexxxcbr
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Ψάχνοντας πρόσφατα μπαταρία για το BUSA την καλύτερη τιμή την βρήκα στην αντιπροσωπία. YUASA made in Japan 80E. Οι YUASA απο Κίνα πιθανόν να είναι φθηνότερες.
Οι YUASA είναι πλέον made in china το έχει ανακοινώσει η ίδια η εταιρία!Αρχικά δημιουργήθηκε από R43
Ψάχνοντας πρόσφατα μπαταρία για το BUSA την καλύτερη τιμή την βρήκα στην αντιπροσωπία. YUASA made in Japan 80E. Οι YUASA απο Κίνα πιθανόν να είναι φθηνότερες.![]()
![]()
Αλλά σίγουρα παίζει να βρεθεί και γιαπωνέζα από στόκ!![]()
![]()
Εγώ κινεζούλα έχω την YTX-9BS εδώ και ενάμιση χρόνο με συναγερμούς και τα σχετικά και είναι
μια χαρά!
Την πήρα από μαγαζί στο Βόλο 40?![]()
![]()
Eυχαριστώ πολύ παιδιά![]()
pantws na 3ereis oti analogos tipou oi times ektokseyontai...px to palikari prin phre thn sygkekrimenh YTX, 40e...alla an eperne thn YTZ-10S ekane kamia 120ra.....merikes einai panakrives.
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
Tελικά την βρήκα στον Τόγελο 41,80 και την τσίμπησα.
![]()
Αν ειναι ΖΑΠΑΝ,πες διευθυνση απο το καταστημα η και τηλεφωνο αν γινεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από R43
Ψάχνοντας πρόσφατα μπαταρία για το BUSA την καλύτερη τιμή την βρήκα στην αντιπροσωπία. YUASA made in Japan 80E. Οι YUASA απο Κίνα πιθανόν να είναι φθηνότερες.![]()
![]()
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window
Σ'ευχαριστω,θα επικοινωνησω γιατι θελω μια καινουργια για το στρωμα.![]()
Only A Biker Knows Why A Dog Sticks Its Head Out Of A Car Window