Σελίδα 87 από 212 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137187 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 3169

Θέμα: GSF 600/650 s Bandit

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Τα ταξιδια ειναι για εσας τους ελευθερους. Δυστυχως για οσους εχουν οικογενεια ειναι δυσκολο.
    Toτε για να ειμαστε σωστοι, στο αμεσο μελλον θα κανονησουμε καφεδακι καπου κοντα για να βρεθουμε περισσοτεροι!

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Τα ταξιδια ειναι για εσας τους ελευθερους. Δυστυχως για οσους εχουν οικογενεια ειναι δυσκολο.
    Πάντα θα υπάρχει λίγος χρόνος για μια 'βόλτα' με την μηχανή θέλω να πιστεύω...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Είναι θέμα απόφασης... Εχω φίλους παντρεμένους που δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι (ιδίως χωρίς αδειόχαρτο από τη λοχαγό) και άλλους που παρκάρουν τα παιδιά στην πεθερά λίγες ώρες παίρνουν τη γυναίκα και πάνε ημερήσια/ΣΚ μιά στο τόσο. Δεν κατακρίνω κανέναν, εξάλλου όλοι φαίνονται ευτυχισμένοι, και οι μεν στο σπίτι και οι δε στο ταξίδι. Αλλά δεν είναι η οικογένεια που φρενάρει τη φάση... Εμείς οι ίδιοι είμαστε.
    Για τον καφέ δεν είπες τίποτα! Αυτόν τον μπορείς;

Κυριακη, 15 Μαρτιου 2009!!!! ---> Πρωτη "Επισημη" Συναντηση Ληστων!!!

Για να μαστε κατα τις 13:00 Βολο, οι Αθηναιοι πρεπει να αποχωρησουν κατα τις 9:45, να δωσουμε ραντεβου στα Μακ με γεματα ρεζερβουαρ στις 9, με 9:15

Θα ειναι παρων:

Αναχωρηση απο Αθηνα εχουμε:

*amyroukai
    *pektis
    *vegaskitty
    *cptm
    *....

Για τους βορειους για να μην μπλεχτουν μεσα στη Θεσσαλονικη:

Στα διόδια 18κμ έξω από Θεσσαλονίκη. Κατά τις 11

Αναχωρηση απο Θεσ/ικη λοιπον ειναι οι:

*zvailakis
    *mplah

ΕΝΤΙΤ:

Για τους υπολοιπους ενδιαφερομενους λοιπον, που δε μπορουν να ακολουθησουν στην εκδρομη, προτεινετε σταση απογευματοβραδυνου καφε στην επιστροφη!

Τι λετε?
    Live fast...
    Die Young...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Είναι θέμα απόφασης... Εχω φίλους παντρεμένους που δε βγαίνουν ποτέ από το σπίτι (ιδίως χωρίς αδειόχαρτο από τη λοχαγό) και άλλους που παρκάρουν τα παιδιά στην πεθερά λίγες ώρες παίρνουν τη γυναίκα και πάνε ημερήσια/ΣΚ μιά στο τόσο. Δεν κατακρίνω κανέναν, εξάλλου όλοι φαίνονται ευτυχισμένοι, και οι μεν στο σπίτι και οι δε στο ταξίδι. Αλλά δεν είναι η οικογένεια που φρενάρει τη φάση... Εμείς οι ίδιοι είμαστε.
    Για τον καφέ δεν είπες τίποτα! Αυτόν τον μπορείς;
    Κοιτα να δεις, εγω ειμαι ο αντρας του σπιτιου και εγω αποφαζιζω ποτε θα βγω κατω απο το τραπεζι...
    Περα απο την πλακα υπαρχουν πολλα που πρεπει να λαβεις υποψη σου για να παρεις μια αποφαση του στυλ, κοιτα εγω την κυριακη θα παω ολοημερη εκδρομη και δεν δεχομε κουβεντα.
    Οταν ομως μπαινουν τετοιοι εγωισμοι αναμεσα σε ανδρογυνα μονο καλη πορεια δεν θα εχουν.
    Και καθημερινο παραδειγμα ειναι οι χιλιαδες διαλυμενοι γαμοι.
    Τελος αυτη ειναι μια κουβεντα που πρεπει να γινει σε καφε και οχι μεσα απο φορουμ.
    Τωρα για τον καφε δεν εχετε πει ουτε ωρα ουτε μερος οποτε ουτε εγω μπορω να πω ναι.

Τωρα για τον καφε δεν εχετε πει ουτε ωρα ουτε μερος οποτε ουτε εγω μπορω να πω ναι.
    Μακριά από εμένα συμβουλές τύπου "γυναίκα εγώ φεύγω και άμα σ' αρέσει κιόλας"... Δεν το είπα ποτέ, δεν θα το πω ποτέ σε κανέναν.
    Καφές -λογικά- θα είναι 9 με 9-30 το βράδι... Υπολογίζω το Βόλο με λογικές ταχύτητες στο 3ωρο 3,5ωρο, άρα πες 1 να είμαστε εκεί, ε να πούμε μια κουβέντα, να φάμε ένα φαΐ, ένα καφέ, πριν τις 5:30 δε μας βλέπω να φεύγουμε, οπότε υπολογίζω εκτός απροόπτου εκείνη την ώρα πίσω. Σε βολεύει το Biela cafe? Εϊναι οδός Ούλωφ Πάλμε 6 αν δεν κάνω λάθος, είναι κάθετη στην Αγ. Αναργύρων, αμέσως μετά το πρώτο φανάρι όπως έρχεσαι μετά τη γέφυρα της Ε.Ο.

Παλαιό μέλος
    Ισως ειναι καλυτερα να αφησουμε τον καφε για αλλη μερα.
    Οπως φαινετε δεν υπαρχει σιγουρη ωρα και καλυτερα για οσους εχουν το ταξιδι να μην υπαρχει και τον αγχος του καφε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ισως ειναι καλυτερα να αφησουμε τον καφε για αλλη μερα.
    Οπως φαινετε δεν υπαρχει σιγουρη ωρα και καλυτερα για οσους εχουν το ταξιδι να μην υπαρχει και τον αγχος του καφε.
    Συμφωνω.
    Χωρια που μετα απο μια ολοημερη εκδρομη,αρκετοι θα ειναι "κομματια",ξημερωνει εργασιμη Δευτερα,και θα θελετε να πατε να ξεκουραστειτε.
    Μια αλλη φορα...κανα Σουνιο ας πουμε θα ηταν καλυτερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    κανα Σουνιο ας πουμε θα ηταν καλυτερα.
    Το Σούνιο δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε καφετέρια. Έχει όμως μια καλή στα σύνορα Σαρωνίδας-Αναβύσσου πάνω στο λόφο με εξαιρετική θέα. Εκεί μάλιστα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Το Σούνιο δεν έχει τίποτα αξιόλογο σε καφετέρια. Έχει όμως μια καλή στα σύνορα Σαρωνίδας-Αναβύσσου πάνω στο λόφο με εξαιρετική θέα. Εκεί μάλιστα...
    No Problem. !

Παλαιό μέλος
    να'μαι και εγώ από Θεσ/νίκη!!!!

Σούπερ ταξιδάκι κάνει ο λήστής, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει το κάτι παραπάνω στην βενζίνη.....καίει!

Τεσπα, λοιπόν την Κυριακή όλα είναι σετ!

Στον Βόλο όποιοι φτάσουν πρώτοι τηλ ή sms για το που είναι να έρθουν και οι υπόλοιποι.

Καφές εντός αττικής και για τους οικογενειάρχες από την επόμενη βδομάδα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
    Στον Βόλο όποιοι φτάσουν πρώτοι τηλ ή sms για το που είναι να έρθουν και οι υπόλοιποι.
    Για να γινει αυτο πρεπει να γινει ανταλαγη π.μ. πρωτα για να χουμε και οι διαφοροι τα τηλ των διαφορων

Ε ναι, για να μαστε χαλαροι και να χουμε και ωριτσα μπροστα μας να χαβαλεδιασουμε!
    Live fast...
    Die Young...

να'μαι και εγώ από Θεσ/νίκη!!!!

Σούπερ ταξιδάκι κάνει ο λήστής, αλλά μου φαίνεται ότι θέλει το κάτι παραπάνω στην βενζίνη.....καίει!

Τεσπα, λοιπόν την Κυριακή όλα είναι σετ!

με τι ταχυτητες το πηγαινες γενικα?
    την ιδια εντυπωση εχω και εγω οτι καιει κατιτις παραπανω

Αρχικά δημιουργήθηκε από mplah
    με τι ταχυτητες το πηγαινες γενικα?
    την ιδια εντυπωση εχω και εγω οτι καιει κατιτις παραπανω
    Εγω ειχα τρομαξει στην αρχη.
    Αλλα μου ελεγε και ενα αλλο παιδι,κατοχος,οτι μετα τα 5000 θα στρωσει...και οντως εστρωσε.
    Βεβαια μην περιμενεις και απο 1255 cc να καινε λίγο.
    7 λιτρα περιπου στα 100χλμ.
    Ταχυτητες απο 100-160 σε καθημερινη βαση

Παλαιό μέλος
    Λοιπόν, εμενα είναι το 650 και για Θεσσαλονίκη μου έκαψε.....17λτ στα 220κμ με ταχύτητες μέχρι 150-170...7,2λτ/100κμ δηλαδη...πολλά δεν είναι????

Στο στρώσιμο μέχρι 6.000 στροφές έκαψε 12λτ στα 240κμ........

θα στρώσει σιγά σιγά....

Παρόμοια θέματα

1. καταναλωση gsf 600s
    από salivaras στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/03/2008, 20:28
  2. fazer 600 ή v-strom 650 ή bandit?
    από al6s στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2007, 06:22
  3. Repair Manual Transalp 600-650 & Africa 650-750
    από tifozif1 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 12/10/2005, 12:01

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •