Αν υπάρχει άλλο thread για ασφάλειες σόρρυ δεν το βρήκα. Πως σας φαίνονται 94 ευρώ το εξάμηνο ..εμένα πολλά. Η μηχανή είναι Hornet 600. Όποιος/α έχει βρει κάτι πολύ φθηνό ας το πει για ενημέρωση :smilea:
Αν υπάρχει άλλο thread για ασφάλειες σόρρυ δεν το βρήκα. Πως σας φαίνονται 94 ευρώ το εξάμηνο ..εμένα πολλά. Η μηχανή είναι Hornet 600. Όποιος/α έχει βρει κάτι πολύ φθηνό ας το πει για ενημέρωση :smilea:
Δεν είναι πολλά. Ίσως ούτε λίγα, αλλά εν πάσει περίπτωση είναι μια νορμάλ τιμή για 600
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Εγώ με bonus malus 0, το βασικό πακέτο + νομική βοήθεια μου πάει 140 ευρώ ο χρόνος... (commercial value ασφαλιστικη)
...
Νομίζω ότι μπορείς να βρεις φθηνότερα. Δίνω 120 για 650 κυβικά το χρόνο.
![]()
Εμένα από Commercial Value μου είπαν 165 το χρόνο για βασικό για 600 ccΑρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Εγώ με bonus malus 0, το βασικό πακέτο + νομική βοήθεια μου πάει 140 ευρώ ο χρόνος... (commercial value ασφαλιστικη)![]()
(δεν έχω κανένα ατύχημα στα 3 χρόνια που έχω δίπλωμα)
Καμμιά άλλη εταιρία;
Βρήκα αυτό το link Aσφάλιστρα
και μίλησα με εκπρόσωπο κα Ανδριανή Στέλλα η οποία πρότεινε (3) οικονομικές
ασφαλιστικές εταιρείες για την δικιά μου μοτό 600κ.εκ για βασικό ασφαλιστήριο
συμβόλαio.
Πρόκειται για τις ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, Commercial Value, Proton CV 2007
(σσ ποτέ δεν την είχα ακούσει αλλά έχει το χαμηλότερο ετήσιο και
εξάμηνο ασφάλιστρο). Φυσικά δεν ξέρω τι συμβαίνει όταν έρθει η
στιγμή να ζητήσει αποζημίωση για υλική/σωματική ζημιά!
Περισσότερα διαβάστε εδώ
Λίγα είναι, δεν θα σου καλύπτει και πολλά και κυρίως ΚΛΟΠΗ.
kati tha sou eipan lathos....kai fusika exartatai apo to ti zitises. posa pragmata diladi.Αρχικά δημιουργήθηκε από 993cc
Εμένα από Commercial Value μου είπαν 165 το χρόνο για βασικό για 600 cc![]()
(δεν έχω κανένα ατύχημα στα 3 χρόνια που έχω δίπλωμα)
Καμμιά άλλη εταιρία;
steile pm an thes, borw ftinotera stin commercial value
Commercial βρήκα με 110€ ετήσιο (για 600 cc, b.malus 0, μηχανάκι διετίας). Μου φάνηκε ψιλομούφα μιας και ο ασφαλιστής μου δε μου έδιδε καμιά εγγύηση για δαύτους και πήρα International Life με 180€ ετήσιο.
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
den einai moufaΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Commercial βρήκα με 110€ ετήσιο (για 600 cc, b.malus 0, μηχανάκι διετίας). Μου φάνηκε ψιλομούφα μιας και ο ασφαλιστής μου δε μου έδιδε καμιά εγγύηση για δαύτους και πήρα International Life με 180€ ετήσιο.![]()
Ρε παιδιά αν δεν θέλετε να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο αργότερα μην παίζετε με φθηνά ασφάλιστρα!!!!Σε αυτή την ζωή Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ είναι ΝΟΜΟΣ δυστυχώςΣκάτε ενα σκασμό λεφτά για πανάκριβα μοτέρια και τσιγκουνεύεστε στο κυριώτερο που είναι το ασφάλιστρο τους και τις καλύψεις που θά'χετε????
![]()
![]()
![]()
μία φορά που την χρειάστηκα την commercial κ μου καθυστέρησαν τα λεφτά χωρίς λόγο για 3 μήνες.... στην επόμενη ανανέωση θα κινηθώ προς υδρόγειο, καθώς με είχε τρακάρει ένας με υδρόγειο το αμάξι μου και τα πήρα τα λεφτά πολύ γρήγορα και χωρίς προβλήματα.
...
h commercial exei peripou kati parapanw apo examino pou einai apo tis kaluteres.Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
μία φορά που την χρειάστηκα την commercial κ μου καθυστέρησαν τα λεφτά χωρίς λόγο για 3 μήνες.... στην επόμενη ανανέωση θα κινηθώ προς υδρόγειο, καθώς με είχε τρακάρει ένας με υδρόγειο το αμάξι μου και τα πήρα τα λεφτά πολύ γρήγορα και χωρίς προβλήματα.
den to lew oute gia diafimisi oute gia tipota, apla me tis exagores pou exei kanei exei anevei poly
Δεν κατάλαβα ποιός ο λόγος για ακριβή ασφάλεια αν δεν περιλαμβάνει κλοπή ή μικτή;; Ο τρόπος που χρησιμοποιώ την μηχανή (κλειστό γκαράζ, λίγα χιλιόμετρα κλπ) απλά δεν δικαιολογεί τέτοια ποσά. Αν χτυπήσω με κάποιον η δικιά του ασφαλιστική θα με αποζημιώσει οπότε... (και ο δήθεν φιλικός διακανονισμός σπάνια εφαρμόζεται στην πράξη).
Για την Commercial ζήτησα το απόλυτα βασικό . Το ίδιο και στην δήθεν οικονομική "Υδρόγειο" που ήθελαν λέει 108/6μηνο!!!