Βγήκε τιμή για το Κ9
13.100 ευρώ παραεισαγωγής...!!!
Κοιτάξτε εδώ
Βγήκε τιμή για το Κ9
13.100 ευρώ παραεισαγωγής...!!!
Κοιτάξτε εδώ
μη με διαολίζεις ρε άνθρωπε μεσημεριάτικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από NikosKK
μη με διαολίζεις ρε άνθρωπε μεσημεριάτικα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Φτουουουουου.......!!!!!![]()
Και οτι ειχα αποφασησει οτι το Hayabusa '08 ειναι εργαλειο που μου ταιριαζει!!!!!:hypnotize
Μολις τωρα πηρα τηλ και δεν κανει ανταλλαγες... Και θα ξανα φερει τελος Μαρτιου Κ9... Δεν κανει ανταλλαγες να το επαιρνα τωρα... γαμωτο!!!!!! Τι μαλακιες ειναι αυτες???Στο Κ9 μου λεει δεν κανω ανταλλαγες.... Για ποιον λογο μπορει να γινεται αυτο???
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Και εμεις που εχουμε τα Κ7 και θελουμε να παρουμε τα Κ9 αμεσα τι να τα κανουμε τα Κ7 να τα βαλουμε στον Κ@#ο μας????![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Αναγκαστικά υπομονή μέχρι να φέρουν και άλλοι... και καλό θα ήταν να ξεκινήσεις να το βάζεις αγγελίες, δυστυχώς πέραν της κρίσης στις τράπεζες υπάρχουν πολλά κ7-8 στην αγορά, οπότε απο το να σου δώσει μια τιμή για ανταλλαγή που θα είναι σκότωμα (και θα συζητούσαμε γι’αυτό τώρα....) προτίμησε να σου πεί όχι ανταλλαγές.
Αν η τιμή του σφακιανάκη δεν επιβαρυνθεί τόσο σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βλέπω να πουλάνε μόνο τα σουζούκι... οπότε... αγγελία και υπομονή![]()
πήρα τηλ το συγκεκριμένο μαγαζί και εμένα μου είπε ότι θα έχει κ9 σε ένα μήνα και αφού δώσω 1000 ευρώ προκαταβολή για την παραγγελία.
ειναι όμως αξιόπιστος η θα τον κυνηγώ?
Παιδια τι παθατε με το κ9.Δειχνει απλα μια βελτιωση του προηγουμενου χωρις τιποτα το επαναστατικο εκτος απο το πιρουνι.Στο κοστος βαλτε ενα χιλιαρικο ακομα για την αλλαγη των αθλιων τελικων του.Προσωπικα θα πηγαινα για ενα κ7-8 που πωλειται πλεον σε τιμη σκανδαλο ή ενα νεο αρ-1.
Με λιγα-πολλα παραπανω (ρισκαροντας η αληθεια) αγοραζετε τα νεα χιλιαρια απο aprillia-bmw μερια.
1000 Fores k8 re.parte to xabari.
vasilis gsxr
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από vasilisgessy
[B]1000 Fores k8 re.parte to xabari. den boro na valo foto apo to terataki mou na to deite.eine poli megali i eikona
vasilis gsxr
κανεις κατοχος κ7-8 να μην δωσει ανταλλαγη και παρει κ9
θα του παρουν το μηχανακι κοψοχρονια
δεν ειναι η τρομερη αλλαγη
κουλ
κ7-8 ειναι φοβερα εργαλεια που δυσκολα θα βρουνε τον μαστορα τους
οποιος δεν εχει μηχανακι και μπορει να παρει καινουργιο κ 7-8 να το
αρπαξει με κλειστους τους οφθαλμους
περιμενετε για σουζουκι 2010-11
μπες www.youtube.com/nikjoker και δες...
A3iopistia 8a vreis mono ston sfakianakh file.Αρχικά δημιουργήθηκε από belibas
πήρα τηλ το συγκεκριμένο μαγαζί και εμένα μου είπε ότι θα έχει κ9 σε ένα μήνα και αφού δώσω 1000 ευρώ προκαταβολή για την παραγγελία.
ειναι όμως αξιόπιστος η θα τον κυνηγώ?![]()